Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Eμενα βρε κοριτσια τρωει καθε 3 με 4 ωρες ,το μεγιστο ειναι 120 ml συνηθως τρωει απο 50 ως 100 και παντα δινω στηθος πιο πριν καλα μην σας πω οτι κανουμε σχεδον μια ωρ;α και βαλε στο φαγητο ,μιση στο στηθος αλλη μιση να φαει και αλλη μιση να ρευτει.Εσας το τρωει μονοκοπανια? εμενα κανει και ναζια κιολας μεχρι να το φαει ολο το μπιμπερο . Παντως απο προχθες με εχει τρελανει στα αερια η μικρη βρε λετε να κρυωσε?

Και εγω τα παμπερς παιρνω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φερυ μουι εμενα εχει πολλα αερια..ειναι απο τους κολικους..κι απο οτι ειπε ο παιδιατρος ειναι καλο γιατι ετσι ανακουφιζοναι και δεν ποναει πολυ η κοιλιτσα τους.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλησπέρα κορίτσια, και εμένα ο μικρός έχει τρελά αέρια μέρες τώρα και ζορίζεται πάρα πολύ κάθε φορά που θέλει να αεριστεί.

μαρσολαν μου αυτό λέω να εφαρμόσω απο χθες το προσπαθώ κάποιες φορές όμως γκρινιάζει αρκετά και δεν καταφέρνω να φτάσω στο 2ωρο. φαντάσου χθες έφαγε 8 η ώρα 120 γρ και πετάχτηκε κλαίγοντας κατά τις 9 και έφαγε αλλα 150 γρ.

αλλά από χθες είπα δεν θα τον ταίζω κάθε φορά με το πρώτο μμμμ που θα κάνει αν είναι πολύ νωρίς σε σχέση με το προηγούμενο δείπνο. το βράδυ μας τρελαίνει αφάνταστα ακόμα και όταν κοιμάται μουγκρίζει γιατί θέλει να αεριστεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βανιλίτσα έχεις περιθώριο ακόμα εγώ ξεπέρασα την πητ. βέβαια δεν γέννησα φυσιολογικά γιατί ο μικρός είχε κοντό λώρο και είμαι πολύ στενή οπότε και τα δύο μαζί ήρθαν και έδεσαν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

hello,

πως παμε κοριτσια???Κοιμοσαστε μαζι με τα μπεμπεκια???Η δικια μου εφαγε κατα τις 10 και τωρα περιμενω την επομενη κρουση!!!Εκλαψε πριν απο λιγο αλλα την κανακεψα και τωρα την εχω ξαπλωμενη στο κρεββατι μας,εγω στην ακρη κι αυτη ακουμπα στον γοφο μου...εεε.σε κανενα τεταρτακι θα αρχισει να μασουλαει αερα κοπανιστο οποτε το μπουκαλακι δεν πρεπει να αργησει διολου:confused:Ευτυχως σημερα ηταν και παραγωγικη στα κακακια και δεν ζοριστηκε πολυ γιατι καμια φορα δεν εχουμε την ποσοτητα που πρεπει και σφιγγεται,κουβαρακι γινεται!!!!

απο ζεστη παντως καλα παμε...σκανε κι αυτα τα καημενα,εγω σημερα με τιραντε φορμακι και ξεκαλτσωτη την ειχα..

Αχ κοριτσάκια μου έχετε γεννήσει όλες και είστε σε άλλη φάση με τα μπεμπουλίνια σας!

Ποτε θα έρθει και η δική μου σειρά?

Κουράγιο Βανιλιτσα μου!!!! Δεν είσαι τελευταία....Είμαστε κι εμείς, εγώ, η Ευούλα, το Χαπάκι....Μας την έσκασε και το Μαρουλίδιο!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλημέρα κορίτσια, πάλι πρωινή είμαι και πρώτη

ο μικρός κοιμήθηκε καλύτερα χθες και αισθάνομαι ότι χόρτασα τον ύπνο όσο γίνεται βέβαια.

απο χθες ρε κορίτσια βούλωσε η μύτη του αν και πάντα έβαζα ορό και τώρα ψάχνω τον γιατρό να μου πει τι να κάνω αν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό και άφαντος. το κινητό του κλειστό. ξέρει καμία κάτι να μου πει γιατί δεν μπορώ να τον ακούω να αναπνέει έτσι ο καημένος. τώρα είναι στο ριλαξ σε λίγο θα έρθει ο συναγερμός της πείνας. τουλάχιστο κάθεται στο ριλάξ χωρίς να κλαίει κάτι είναι και αυτό για να κάνω και εγώ κάτι να μην τον έχω καρφίτσα μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

εδω ειμαι κι εγω

ειχα μερες να μπω,κοριτσια ακομη κι εγω που δεν εχω τον μπεμπη στο σπιτι δεν προλαβαινω

παω πρωι απογευμα στο ιασω,για ταισμα

γυρναω πτωμα και φτου και απο την αρχη

χθες βγαλαμε το ρινογαστρικο σωληνα,και τρωει μονο απο μπιμπερο

αν παει καλα δεν θα του τον ξαναβαλουνε

βλεπουμε.......

αληθεια η τεχνικη του ταισματος ,ποιος ειπε οτι για τις γυναικες ειναι εμφυτη-ενστικτο?

εγω τρεμω μηπως του κανω κατι κακο

εχω τρομερη αγωνια,καθε φορα που βγαινω απο την μοναδα ,μετα απο ταισμα,ειμαι μουσκεμα απο τον ιδρωτα,μιλαμε για πολυ αγωνια.......

δεν ξερω τι θα κανω οταν ερθει στο σπιτι

ερωτηση:ο εκνευρισμος,η λυπη και τα λοιπα συναισθηματα ,περνανε στο γαλα,γιατι ετσι μου ειπανε....

αμα ειναι να μπω στην γυαλα και μονο να θηλαζω

γιατι γυρω μου τα θεματα δεν σταματουν............

δωστε μου τα φωτα σας

ΜΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΜΠΡΑΒΟ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ,ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ......:P:p:P:p:p

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο μενα και τον μπεμπακο μου...που δεν λεει να αποχωρηστει την κοιλιτσα της μαμας!!!

χθες περπατησα αρκετα θα ελεγα..αλλα Nothing!!

πολυ ζεστη και δεν την αντεχω σας λεω!!(mara μου ευτυχως που γεννησες ...εχει πολυ ζεστη )!!

new mummy μου σου ευχομαι σημερα να ειναι η ωραιοτερη μερα της ζωης σου και να υποδεχτεις την μπεμπα σου γερη και δυνατη!!

ολες εχετε παρει το δρομο σας και ανυπομονω και την δικια μου σειρα!

εχω γιατρο την παρασκευη να δουμε τι θα μου πει!!

ας ειναι καλα ο μπεμπακος μου και ας μας ερθει οποτε θελει!!

οσο περνανε και οι μερες ο φοβος φευγει και ερχεται η ανυπομονησια και ποτε θα αντικρισω το θαυμαυτακι μου!!!

Κοριτσια χρειαζεται στο μαιευτηριο να εχω και pumpers??η οχι???

δεν ξερω εχω αγχωθει με την βαλιτσα ..νομιζω πως κατι μου λειπει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γκέλυ μου ο θηλασμός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο αγνοούσα και εγώ. είναι σημαντική πηγή κατάθλιψης για τις γυναίκες, κάποιες γιατί δεν τα καταφέρνουν και κάποιες γιατί απαιτεί ατελείωτες ώρες και αποκλειστικότητα. μην στεναχωριέσαι ότι θα του κάνεις κακό δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση ο δικός μου πνίγεται συχνά όταν τρώει στην αρχή έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω αλλά το ένστικτο δουλεύει άριστα. μην φοβάσαι τίποτα η φύση έχει κάνει όλη την δουλειά και θα τα καταφέρεις όπως τόσες και τόσες γυναίκες. όσο για τα άλλα θέματα που λες δεν ξέρω τι εννοείς ακριβώς αλλά σε συμβουλεύω να μην ακούς κανέναν πέρα από την καρδιά σου.

κουράγιο και υπομονή όλες στην ίδια θέση είμαστε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω ακομα καιι τωρα πολλες φορες απογοητευομαι..οταν το μωρο κλαιει ασταματητα,.κυριως οταν ειμαι μονη και μετα νιωθω πιο μονη..εσας οι αντρες σας πως βοηθνε?εμενα οταν ειναι σπιτι κανει οτι μπορει..αλλα λειπει πολλες ωρες με την επιχειρηση και εκνευριζομαι και τσακωνομαι..εχω πολλα νευρα μπορω να πω..πολλες φορες νιωθω εγκλωβισμενη..και μονη..το απογευμα βασικα ερχεται λιγο η μαμα μου και τοτε γυρναει κι ο αντρας μου..μεχρι τοτε ολομοναχη.εσεις απο διαθεση πως ειστε?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζώζα μου σε καταλαβαίνω αν και ο δικός μου βοηθάει αλλά δουλεύει και φεύγει απο τις 9 εως τις 5. δυσκολεύομαι αρκετά γιατί δεν έχω χρόνο ούτε τα μπιμπερό να αποστειρώσω.

κάποιες φορές τρώει λίγο και συχνά οπότε δεν έχω χρόνο για αποστείρωση και τρελαίνομαι. νευριάζω το βράδυ γιατί ο άντρας μου κοιμάται βαριά και πάντα τον ακούω εγώ. τα μεσημέρια έρχομαι στην μάνα μου για να τον κρατάει κανένα 2ωρο γιατί δεν την παλεύω. σχολάει ο άντρας μου και έρχεται και μας παίρνει.

μέχρι στιγμής δεν με έχει πάρει απο κάτω ίσως γιατί είμαι άνθρωπος αισιόδοξος και ξέρω οτι αυτό είναι προσωρινό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...