Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Νεφελακι μου τωρα ειδα για τα κιλα της μικρης σου , εγω πιστευω οτι για αποκλειστικο θηλασμο ειναι πολυ καλη .Εμενα ηταν 7 κατι και βγαζει γαλατακι ρε γμτ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ενα ενα τα βλεπω τα μνμ σας , Σμουτσακι να ζησετε κοπελαρα μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι μαζι με την κορουλα σας .

Βρε κοριτσια με αγχωνεται με τα κιλα τους .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γλυκά μου κοριτσάκια καλημέρα!

Τι τέλεια μέρα είναι αυτή? Φαντάζομαι σήμερα παντού θα έχει αυτόν τον ήλιο!!!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για βολτούλα, καφεδάκι και φαγητάκι με τους φίλους μας.

Το Ελίνάκι έκανε χθες εμβόλιο και όλα καλά. Είμαστε 6900 μόνο και 65 πόντους:(. Για τον αποκλειστικό πάμε καλά μου είπε η παιδίατρος, αν και ρε γαμώτο φαίνεται πιο αφρατουλα. Τα 7,5 τα είχαμε σίγουρα ότι θα τα είχε φθάσει δεν πειράζει.

Μαρσολανάκι έχω ενθουσιαστεί με την συνταγή του ρυζάλευρου, αν και η μπέμπα δεν την δοκίμασε ακόμη. Την έφτιαξα χθες το βράδυ και σήμερα θα της την αρχίσω. Πάντως η βιολογική της frezy της άρεσε οπότε πιστεύω να μην έχουμε θέμα. Εμένα βέβαια μου είπε να μην βάλω αλατάκι. Γενικά αυτό το παιδί φαίνεται βολικό προς το παρόν. Αλλά και το αχλαδάκι που θα της αρχίσω αύριο το πήρα βιολογικό.

νεφελακι μου οι δικες μου μετρησεις στην ηλικια σας ειναι

Αλεξανδρος 6 μηνων βαρος 7.100 κ υψος 70 εκ

Ραφαελα 6 μηνων βαρος 7.800 υψος 68 εκ

απο οτι ειδα ειστε και μεσα στις καμπυλες οποτε μην στεναχωριεσαι καλε!αν εισασταν εκτος καμπυλων τοτε να μου πεις οκ.αλλα τωρα?ααα τα δικα μου δε θηλαζανε 6 μηνων ομως.γιαυτο ειχαν κ παραπανω βαρος.

παντως στις φωτο την μπουμπου σου μια χαρα τροφαντη την βλεπω!!!:-D:-D:-D

Holy Diver

Γειά σας γειά σας!!! :D:D:D. Χθες τρελάθηκα στις δουλειές αλλά πήγα και ένα κομμωτήριο και το βράδυ σ'ένα γάμο. Και σήμερα μαζέψαμε λιακάδα... Η μικρή ξαφνικά θέλει πολύ αγκαλιά και αν την αφήσεις λίγο κάτω γκρινιάζει :confused:. Μήπως είναι δόντια???? Προσπαθώ να της δώσω λίγο νεράκι εδώ και 2-3 μέρες με το κουταλάκι για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε αλλά... τζίφος, ούτε που να το φτύσει :roll:. Αχ το ζουζούνι μου...

Βρε Ροζάκι 9500 κιλά θηριάκι είναι ο Αντωνέλος :shock::shock::shock:. Τι παίδαρος είναι αυτός!!! Με μέση και πλάτη πως την παλεύεις???

Πολλά φιλιά σ'όλες τις μανουλίτσες και στα κωλαρίνια σας :wink:;-).

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

νιου δοντακια πρεπει να ειναι.αν κλαιει και ειναι ταισμο ξεχεσμενο και εχει κοιμηθει και καλα τοτε δεν υπαρχει αλλη αιτια!ειναι σε ηλικια που αρχιζουν τα δοντια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

μονο το δικο μου ήταν καθυστερημενο σε δοντακια; 10 μηνων εβγαλε το πρωτο, μεσα σε εναμιση μηνα εβγαλε 6 και σταματησε μεχρι αυτο το μήνα που ξαναρχισε να βγαζει μαζεμένους 3 τραπεζίτες.

Ροζακι φτου φτου ο αντωνάκης, πραγματι θηριο, εφτασε την Ιλιανα σε κιλα

4Rnfp3.png

Smoutsaki σου ευχομαι να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ενωμενοι και να καμαρωνετε την κουκλα σας.

Στελνω τα φιλια μου σε ολες σας και στα μωρακια σας. Να ξερετε οτι διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι πολυ πολυ με τα νεα απο τα μπεμπακια σας.

Εγω θα παω αυριο για τον πρωτο υπερηχο...Ξαναζω τα ιδια ρε κοριτσια ακριβως την ιδια περιοδο και καταλαβαινετε πως ειμαι...Σαν γολγοθας μου φαινεται , ουτε τικερακι δεν θα βαλω , μονο σε εσας και στην αδελφη μου το εχω πει και αν δεν κανω την β επιπεδου δεν θα ανοιξω το στομα μου...εχω και τα κιλα της προηγουμενης που δεν τα εχω χασει εχω και τα ινωμυωματα και εχω και πολυυυ δρομο ακομη μπροστα μου....Αυτα τα ειπα και ηρεμισα καπως...λεμε τωρα!!:roll:

καλα ροζακι παιδαρος ο δικος σου.πολυ ζουληχτιριον:tongue:

σμουτσακι 6 δοντια σε 1 μηνα ειναι πολλα ρε συ γιαυτο σταματησε να βγαζει καποιο διαστημα.η ραφαελα το πρωτο της το ειχε βγαλει 4.5 μηνων κ ο αλεξ 7.5.

αλλα οκ και 10 μηνων δεν ειναι και αργα.αφου εβγαλε και 6 δοντια σε 1 μηνα αρα το αναπληρωσε το διαστημα που δεν εβγαλε.τωρα ποσα εχει?

Holy Diver

φιφουλινα μου πολυ καλή επιτυχία αύριο. ολα θα πανε καλα αυτή τη φορα, θα δεις

κι εγω τη δευτερη φορα, μεχρι να κλεισω το τρίμηνο δεν το ειχα πει ουτε καν στην αδελφη μου, μονο εγω κι ο νικος το ξεραμε. Καλα κανεις, εγω σε καταλαβαινω, επειδη η ψυχολογια σου ειναι δυσκολη τωρα, καλυτερα να το περασεις μονη σου και να μην εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου.

Ευχαριστώ και για τις ευχες.

Δημητρα ειχε 6 και τωρα βγαζει αλλα 3, αρα συνολο 9

4Rnfp3.png

Smoutsaki σου ευχομαι να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ενωμενοι και να καμαρωνετε την κουκλα σας.

Στελνω τα φιλια μου σε ολες σας και στα μωρακια σας. Να ξερετε οτι διαβαζω τα νεα σας και χαιρομαι πολυ πολυ με τα νεα απο τα μπεμπακια σας.

Εγω θα παω αυριο για τον πρωτο υπερηχο...Ξαναζω τα ιδια ρε κοριτσια ακριβως την ιδια περιοδο και καταλαβαινετε πως ειμαι...Σαν γολγοθας μου φαινεται , ουτε τικερακι δεν θα βαλω , μονο σε εσας και στην αδελφη μου το εχω πει και αν δεν κανω την β επιπεδου δεν θα ανοιξω το στομα μου...εχω και τα κιλα της προηγουμενης που δεν τα εχω χασει εχω και τα ινωμυωματα και εχω και πολυυυ δρομο ακομη μπροστα μου....Αυτα τα ειπα και ηρεμισα καπως...λεμε τωρα!!:roll:

φιφακι μου ευχομαι ολα να ειναι καλα αυριο και περιμενουμε να μας πεις τα νεα!καταλαβαινω το αγχος σου κοριτσακι μου αλλα αυτη τη φορα να δεις που ολα θα ειναι τελεια!καλα κανεις μη λες τιποτα σε κανεναν.2-3 ατομα εμπιστοσυνης φτανουν.εγω μεχρι κ σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν ηξερε κανεις τιποτα.απο φιλους και γνωστους εννοω.μονο 2 φιλες μου ηξεραν και οι συγγενεις μου το εμαθαν μετα τον 6ο μηνα.οι γονεις μου φυσικα το ηξεραν απο την αρχη.

θυμαμαι 10 μερες πριν γεννησω μας ειδε εξω ενας που δουλευει μαζι με τον αντρα μου και λεει ''καλα εσυ εγκυος εισαι?'' δεν ειπαμε τιποτα.ασε γιατι η γλωσσοφαγια ειναι γεγονος!

περιμενουμε νεα!

φιφουλινα μου πολυ καλή επιτυχία αύριο. ολα θα πανε καλα αυτή τη φορα, θα δεις

κι εγω τη δευτερη φορα, μεχρι να κλεισω το τρίμηνο δεν το ειχα πει ουτε καν στην αδελφη μου, μονο εγω κι ο νικος το ξεραμε. Καλα κανεις, εγω σε καταλαβαινω, επειδη η ψυχολογια σου ειναι δυσκολη τωρα, καλυτερα να το περασεις μονη σου και να μην εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου.

Ευχαριστώ και για τις ευχες.

Δημητρα ειχε 6 και τωρα βγαζει αλλα 3, αρα συνολο 9

ε οκ αλλα 11 θα βγαλει.και του αδερφου μου ειχε αργησει καπως αλλα τα εβγαζε μαζεμενα μετα

Holy Diver

Διαφημίσεις

20 δοντια εχουν τα παιδακια; Αν ειπα κοτσανα μη με βρισεις

ρε συ τι ωραια που ειναι τα παιδακια σου, τα βλεπω τωρα στο φειςμπουκ, περιμενα πως και πως να τα δω και τα τρια μαζι. η μικρη νομιζω φερνει λιγο απο αλεξανδρο ή κανω λάθος;

4Rnfp3.png

σμουτσακι ναι 20 δοντια εχουν.μετα τα 6-7 χρονια που αλλαζουν δοντια τοτε βγαινουν και τα υπολοιπα.δεν ειπες κοτσανα καλε:tongue:

ναι βρε τα καμαρια μου ειδες τι ομορφα ειναι (κουκουΒΑΑΑΑΑΑΑ)

η μικρη μοιαζει τον αλεξ ο οποιος μοιαζει τη ραφαελα και γενικως μοιαζουνε χαχαχα

ενας ειναι ο σπορος μαλλον.δε βγαζει αλλο σχεδιο το εργοστασιο!:tongue::tongue:

Holy Diver

Αχ ρε κοριτσια μου , αρχηγοι του τοπικ παντα ετσι θα σας εχω στο μυαλο μου θυμαστε τι εχετε τραβηξει με ολες μας?? Σας ευχαριστω πολυ πολυ και θα σας ενημερωσω...ειμαι προετοιμασμενη για ολα ...

χαχαχα, δημητρα εγραψες παλι.

αρα εμεις μετα δοντια εχουμε φτασει στη μεση λοιπον, αντε καλα πηγαμε μεχρι τωρα χωρις πολλες γκρινιες

σημερα ξεκινησα την προσπαθεια να της κοψω την πιπιλα στον υπνο

δεν εκλαψε καθολου αλλα ηταν λαληστατη για αρκετή ωρα

τωρα μαλλον εχει κοιμηθει, δεν ακουω κιχ

αχ μακαρι να παμε καλα και το επομενο σταδιο θα ειναι να της κοψω το μπιμπερο, να πινει το γαλα με καλαμακι

4Rnfp3.png

τι τραβηξαμε καλε?οκ τα πρωτια τα ειχε το νεφελακι :tongue: μιλαμε για θεικες ατακες:tongue::tongue:

φιφακι ευχομαστε μεσα απο την καρδια μας να ειναι ολα ΥΠΕΡΟΧΑ αυριο!:-D

παω να ταισω μπεμπα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...