Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα.

οντως τελεια λιακαδα, εμεις αφησαμε την Ιλιανα απο το πρωι στους παπουδες και θα βολταρουμε μηχανοβιοι. Ο Νικος μου λεει να παμε για μπανιο. Εχει μουρλαθει μου φαινεται.

Νεφαλακι, γιατι σκας με το βαρος? Μια χαρά ειναι, σκεψου οτι οσο πιο βαρια τοσο πιο πολυ θα κουραζεσαι εσυ και η μεσο-πλατη σου.

εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα με το νικο, 6 χρονια, και μαλιστα πεφτει και σαββατο φετος οπως και τη χρονια που παντρευτηκαμε. Πως περασαν τα χρονια... ευτυχως καλα.

φιλια πολλα σε ολες να εχετε μια ωραια μερα με τους αντρες σας και τα μωρακια σας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις γυρισαμε απο μια τεραστιααααα βολτα με το καροτσακι,εφαγε γαλατακι και ταβλιαστηκε για υπνο!!!

Μα τι μερα κι αυτη!!!!!!!!!υπεροχη,ζεστη,καταπληκτικη.

Καλα...η Πηνελοπη,ξετρελλαθηκε...ειδε κοσμο,την πηρανε αγκαλιες κατι μαθητριες μου,γελαγε...αφου δεν εκλεισε ματι τοσες ωρες...Το καταευχαριστηθηκε η κοπελα μου!!!!!!!!

Χαλαλι,η μεση μου που με πεθανε με τοσο δρομολογιο και ορθοστασια..

Το απογευμα εχουμε και γαμο...θα βαλουμε τα καλα μας:D:D

Στο τραπεζι θα παμε εγω και ο πατερας μου,η μπεμπουλα θα μεινει σπιτι με τον δικο της μπαμπα!!!

Ροζουλα,ακου...μην ανησυχεις...φτιαξε στο παιδι κανονικα κρεμα κι οσο φαει.Οι γιατροι λενε σταδιακα γιατι υπαρχουν μωρα που θελουν τον χρονο τους,εσενα ο Αντωνης μια χαρα φαγανος φαινεται.Φτιαξε στο παιδι 180 γρμ,κανονικη μεριδα...το πολυ πολυ να μην το φαει ολο και να πεταξεις το υπολοιπο.

Εμενα παντως η μικρη φαντασου χωρις γαλα μεσα εφαγε χτες γυρω στα 160 μλ ρυζαλευρο(ενταξει,μην φανταστεις καναμε πανω απο 30 λεπτα) και ζητησε γαλα μετα απο 2 ωρες.Γι αυτο σου λεω...δωσε στο παιδι σου φαγητο αφου το θελει!!!

Νεφελακι,δεν ειναι τελειο???Εγω χτες το εκανα υπεροχο!!

Αλατι δεν βαζω κατεργασμενο δηλαδη Καλας,Ηρα κλπ αλλα ακατεργαστο και ειναι απιστευτη πηγη ιχνοστοιχεων.

Οι συγχρονοι παιδιατροι και καλα αποφευγουν το αλατι αλλα αν δεις ολες οι ετοιμες κρεμες το εχουν και μαλιστα σε χειριστη μορφη.Και δεν ειναι τυχαιο οτι οι πιο παλοι το συνιστουσαν.Πως θα πιει νερο το παιδι αλλιως???Αυτο που ειναι ενα μαυρο χαλι ειναι η ζαχαρη σε αυτην την ηλικια.

Εννοειται βεβαια οτι εσυ θα κανεις αυτο που νομιζεις σωστοτερο για το παιδακι σου!Εγω απλα ειπα τι κανω στην μικρη μου μετα απο αρκετη ερευνα βεβαια,ετσι???

Σμουτσ...καλη βουτιααα..χαχαχα!!

καλημερα κι απο μενα.

οντως τελεια λιακαδα, εμεις αφησαμε την Ιλιανα απο το πρωι στους παπουδες και θα βολταρουμε μηχανοβιοι. Ο Νικος μου λεει να παμε για μπανιο. Εχει μουρλαθει μου φαινεται.

Νεφαλακι, γιατι σκας με το βαρος? Μια χαρά ειναι, σκεψου οτι οσο πιο βαρια τοσο πιο πολυ θα κουραζεσαι εσυ και η μεσο-πλατη σου.

εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα με το νικο, 6 χρονια, και μαλιστα πεφτει και σαββατο φετος οπως και τη χρονια που παντρευτηκαμε. Πως περασαν τα χρονια... ευτυχως καλα.

φιλια πολλα σε ολες να εχετε μια ωραια μερα με τους αντρες σας και τα μωρακια σας

Σμουτσάκι να ζήσετε!!Εμείς κλείνουμε 6 χρόνια τον Ιανουάριο...παντρεμένοι ε; γιατί αν υπόλογίσω το "μαζί" θα αρχίσω να του ζητάω ένσημα και εύσημα......:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Βολτούλα όλες ε;Εμένα δουλέυει σήμερα στην 2η δουλειά(παιδιά δεν βγαίνει με το μισθό του δημοσίου!!!) και είδαμε τους 4 τοίχους του σπιτιού πάλι!!!Ελπίζω να πάμε την εκδρομούλα μας αύριο, μην έχουμε προβλήματα...αυτά...ο γουργούρης μου ψιλογκρινιάζει...δεν κάνει γουλίτσες, αλλά έχει πολλά αέρια και γκρινια..λέτε να φταίει το γάλα...πάντως κακάκια έκανε αβέρτα κουβέρτα...απλά έχει γκρίνια...θα πάρω και την ντόκτορ....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

και γιατι καλα μου παστακια,δεν πηρες το παλικαρακι σου να το βγαλεις εσυ,μονη σου μια βολτιτσα???????

κι εγω μονη μου την εβγαλα σημερα...και η μεση μου με σφυροκοπαει αλλα δεν την κραταγα μεσα την μπεμπα με τιποτε!!!!!!!

και γιατι καλα μου παστακια,δεν πηρες το παλικαρακι σου να το βγαλεις εσυ,μονη σου μια βολτιτσα???????

κι εγω μονη μου την εβγαλα σημερα...και η μεση μου με σφυροκοπαει αλλα δεν την κραταγα μεσα την μπεμπα με τιποτε!!!!!!!

άστα, πονεμένη ιστορία...μωρέ έκανα και τις δουλειές μου όταν αποκοιμήθηκε επιτέλους ο απόλυτος και μετά βαρέθηκα...με πιάνει και μια μουργέλα μετά τις δουλειές....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

κοριτσάκια την κάνω!!! θα τα πούμε καλά να περάσετε όλες και όλα τα μπεμπίνια...και σαν συμβουλή : ψηφίστε αύριο..μην απουσιάσετε...όποιον και ό,τι θέλετε(δεν το συζητώ), καλό θα μας κάνουμε κι όχι κακό. Κακό είναι η απουσία...είναι λές και αδιαφορείς παντελώς και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.Δεν γουστάρετε τον ένα, ψηφίστε τον άλλο, ψηφίστε μικρούς, ψηφίστε όποιον να'ναι, απλά μην απέχετε. Είμαι της άποψης οτι μας τα έχουν κάνει "μωβ" από το πρήξιμο, αλλά άλλο αυτό και άλλο το τι θέλουμε να γίνει για την καταπονεμένη Ελλαδίτσα...αυτά είχα να πώ...φιλάκια

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Geia sas koritsia!!!

Kai emeis gurisame apo tin boltoula mas Tora!!!itan poli Praia mera!!!ithela na balo kontomaniko!!!!

Smouts na zisete Kai na ta ekatostisete!!!!

Nefeli o dikes mou prin eNa Mina tan 7200 Kai sigoura exei balei Kai ena kilo tha Pame tin deutera na ton dei paidiatros!!! Me ponaei apo tora I mesi Kai I plati mou an Kai Kano Kai gumnastiki!!!

Pastakia ego pira polithrona apo to ikea!!!einai poli boliki!!!!!

Filia

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλησπέρα, θα συμφωνήσω απόλυτα για την τέλεια λιακάδα σήμερα ήταν ένα όνειρο

σήμερα φάγαμε την δεύτερη δόση μας ρυζάλευρο και φυσικά δεν μας έφτασε πάλι, πήρα τον γιατρό και γελούσε 1 ώρα δεν το πίστευε. μου είπε να κάνω άλλα 30 γρ. αλλά πιο πηχτό. έκανε και οκ μάλλον χορτάσαμε γιατί το έκανα αρκετά πηχτό. αρχίσαμε να πίνουμε και νεράκι σιγά σιγά αν και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν απογοητευτικές. μετά την κρέμα ειδικά πίνουμε μέχρι και 20 γρ. σουπερ ουάου δηλαδή.

μαρσολάν μου πήρες το μήνυμα μου που σου λέω για τα κοσμήματα ? λογικά μέχρι την Τετάρτη θα τα λάβεις. τώρα από Δευτέρα στέλνω και της φαίρυς.

κατά τα άλλα όλα καλά.

σμουτς μου να τα χιλιάσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι για τα επόμενα όχι μόνο 6 χρόνια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να τα χιλιασετε σμουτσακι.

αυριο εκλογες ε?σιγα μη ψηφισω καλε.ποτε δε το εχω κανει.για δημοτικες οκ δε μπορω ετσι κιαλλιως.αλλα κ οι αλλες να ηταν που μπορω κ απο δω να ψηφισω παλι δε θα πηγαινα.σιγα μην ετρεχα με το νεογεννητο να παω να ψηφισω τους κλεφτες κ τους ψευτες.πριτς:tongue: σιγα που θα τους αφιερωσω κ απο τον χρονο μου.μηπως αυτοι θα αφιερωναν ποτε χρονο για μενα?μπααααα

τεσπα!τι νεα?εγω με την μπεμπα τελεια.σα να μην εχω μωρο ειναι το πουλακι μου.κιχ δε βγαζει.μαμ κακα νανι ειναι.μονο οταν κανουμε μπανιο ακουγεται η φωνουλα της κ αυτο για πολυ λιγο.τα μεγαλα μου ειναι ΘΗΡΙΑ:twisted: πηρε η ραφαελα σημερα το ταπερ που κλεινω τα μπιμπερο κ κατουρησε εκει μεσα!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?κ ο μικρος πηρε το γιογιο του κ μπηκε κατω απο το τραπεζι κ εκανε κακα!!!εντωμεταξυ εκεινη τη στιγμη θηλαζα τη μπεμπα κ δε μπορουσα να σηκωθω κ μιση ωρα βρωμαγαν τα σκατα του μου ερχοταν να ξερασω!γενικα σημερα μαλωνουν απο την ωρα που ξυπνησαν.μολις ξυπνησαν μαλωσαν για ενα τσιροτο:twisted::evil: κανεις δεν ειχε πληγη αλλα το ηθελαν κ οι 2 και φαγωθηκαν.κ ολη μερα μαλωνανε.τα νευρα μου!τωρα τα εβαλα για υπνο για να ηρεμησει το κεφαλακι μου...ουφ!!!:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

να'μαι παλιιιιιιι...

Ωχ! Δήμητρα, έχεις αγώνα μπροστά σου!!!Δεν βλέπω την τσουράπω και τον Άλεξ να έχουν δει με καλό μάτι την νέα κατάσταση. Κάνε υπομονή μέχρι να την συνηθίσουν είναι πιστεύω. Απλά έχε το νου σου συνέχεια στο μωρό, μην γίνει καμμιά βλακεία, γιατί εντάξει παιδάκια είναι, έχει αλλάξει ο κόσμος τους τώρα. Πρίν ήταν ο ένας απέναντι στον άλλο. Τώρα έχει καταριφθεί αυτή η κυριαρχία από την μπέμπα και όπως και να το κάνουμε τα πειράζει αυτό....μόνο πρόσεχε, γιατί είσαι και μόνη σου, ρε γαμτ!!!

Τέλος πάντων,η μουρίτσα καλά; Καλέ τι μαγουλάκια είναι αυτά; Θα την έχουμε υπόψιν μας για τον απόλυτο την κουκλίτσα σου....

Λέτα μου θα μπω στο σάιτ του ΙΚΕΑ για να δω αυτό που μου είπες σε ευχαριστώ. Εσείς πως τα πάτε;

Έρη, ροζάκι όλα καλά βλέπω. Ροζάκι βλέπω αρχίσατε με τα ρυζάλευρα και το νερό ε; πωπω μεγαλώνουν τα μπεμπέ μας!!!

Μαρσολανάκι, σμουτσάκι, φαιρυ, νιου ποουουουουο εισαστε; Η Μάρα καλέ τι να κάνει.....φιλάκια σε όλα τα πατουσάκια....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Εμείς σήμερα θα πάμε να ψηφίσουμε....Δυστυχώς δεν μπορούμε να μην πάμε γιατί ψηφίζουμε σε μία πολύ μικρή κοινότητα και πάμε πάντα όλη η οικογένεια μαζί για χατήρι του μπαμπά μου ο οποίος είναι πολύ γκρινιάρης και παρεξηγιάρης και αν δεν πάμε θα μας πρήζει για μήηηηηηηνες!!!!!!Το βλέπει περισσότερο σαν οικογενειακή βόλτα όπου βρίσκει την ευκαιρία να κάνει και επίδειξη για τα εγγόνια του....Τί να πω;;;;;Πολύ με εκνευρίζει όλο αυτό αλλά δεν θέλω τώρα να δημιουργήσω ένταση......Θα βάλουμε λοιπόν τα "καλά "μας και όοοολοι μαζί θα πάμε να ψηφίσουμε.....ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Γειά σας κορίτσια...τελικά δεν πήγαμε Καλάβρυτα;););), αλλά πήγαμε μια ωραία βολτίτσα για καφέ και φαγητό στο Ρίο...ωραία ήταν...

Ρε Έρη μία από τα ίδια!!!Ο πεθερός μου ψηφίζει αλλού και έχει την απαίτησηνα ψηφίσουμε το κόμμα του και τους γνωστούς του εμείς εδώ....άκου μυαλά...ρε παιδί μου αναρωτιέμαι, την ίδια μ*λ343 εγεφάλου θα έχουμε κι εμείς εάν φτάσουμε την ηλικία τους. Τον περιμένω το απόγευμα να μου'ρθει. Να δεις γέλιο που θα πέσει όταν θα του πώ οτι ψήφισα ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ!!!!!!:-D:-D:-Dκαι του το'πα του άνδρα μου έτσι και με πιέσει στη συζήτηση έχει να φάει μπινελίκι θα είναι όλο δικό του...άντε γιατί δεν έχω και πολλή όρεξη...αυτά...πάω γιατί γκρινιάζει ο γουργούρης...φιλάκια!!!!

ΥΓ Δήμητρα μαζί σου..τα ίδια θα έκανα κι εγώ....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σας κοριτσια , γυρισα απο την Αιγινα σημερα και ξελαμπηκαρα λιγο .Ελπιζω να περασατε καλα και εσεις σκ .

Εχασα τιποτα καλο ? γιατι δεν διαβασα καθολου τις προηγουμενες σελιδες .

Φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...