Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Είμαι με έναν πονοκέφαλο τρελό! Καλά τα ξενύχτια αλλά καλό είναι την επόμενη μέρα το πρωί να μπορείς να χουζουρεύεις όσο θέλεις στο κρεβάτι!

smoutsaki δεν δουλεύεις σήμερα? Για πόσο καιρό θα έχεις ακόμη την αδειούλα?

Εχουμε εμβολιάκη εμείς σήμερα στις 1.

καλημερα νεφαλακι

οντως αν την αλλη μερα πρεπει να ξυπνησεις νωρις ειναι σκοτωμα

οχι δεν δουλευω, θα το εχω μεχρι τελος μαρτιου περιπου

αντε καλο τσιμπηματακι. πω πω πρεπει να παω κι εγω, εχω καθυστερήσει 2 εμβολια

4Rnfp3.png

καλημέραααααααααααααααα.....

ίντα κάνετε ωρέεεεε!!!!

εμείς τσιμπηματάκι έχουμε στις 23. Κορίτσια πόσο χαίρομαι. Κανονίσαμε Κυριακή στα Καλάβρυτα.!!!Σούπερ!!!Καλά δεν είναι και κάπου τρελά, αλλά έχουμε να πάμε έτσι από πέρισυ!!!

Εμείς αλλάξαμε γάλα γιατί έχουμε πολλές γουλίτσες με το Frisolac. Aptamil ξεκινήσαμε, αλλά είδα οτι είναι πιο πηχτο! Θα πάρωνέες θηλές γιατί δεν τραβάει καλά από αυτές που έχω και είναι κανονικής ροής. Εσείς τι μπιμπερό έχετε. εγώ έχω αυτά της chicco τα καινούρια που έχουν κλίση. Τα πήρα λόγω οτι μου είπαν οτι θα βοηθούσαν τους κολικούς, αλλά τρίχες!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Rosebaby γειά σου! έφαγε ο Αντωνάκης; Μπράβοοοοο!!!!άντε μεγαλώνουν μωρέ τα μπεμπίνια μας!!!πολύ συγκινούμαι...εγώ τώρα που κοιμάται το βράδυ και κανά 2ωρο και το μεσημέρι και έχω όντως ξεκουραστεί, τώρα τον χαίρομαι και καταλαβαίνω οτι έχω μωράκι στο σπίτι...και είναι τόσο ωραία!!! Πρίν ήμουν μες στην κουραση και την ξινίλα και αναρωτιόμουν πως θα ταβγάλω πέρα να έχω παιδί, αφου μου κακοφαίνεται!!! Αλλά τώρα που ηρεμήσαμε κάπως κατάλαβα οτι μίλαγε η κούραση...μεγάλωσε κιόλας ο γουργουράκος και σκάει και κάτι χαμόγελα!!!! Σου τα ανταποδίδει τα χαμόγελα, δεν το κάνει ασυναίσθητα!!! αυτό συζητούσα με την μάνα μου,μολις τώρα...άλλη η ζωή με ένα μπεμπάκι ρε παιδί μου!!!Γέμισε το σπίτι ζωή!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αχ ξεκίνησα ντουλάπες...:rolleyes:. Αντε να τελειώνω και μ'αυτά, να στρώσω και να απολαυσω το σπιτάκι μου. Ανυπομονώ να στολίσουμε φέτος με τη μπεμπίτα :D. Παστάκι μου μου αρέσουν πολύ τα Καλάβρυτα και επειδή έχουμε σπίτι στην Ακράτα πάμε συχνα για βόλτα. Την επόμενη φορά που θα πάμε θα σου πω αν σας βολεύει να βρεθούμε. Τι λες??? Να σας πω την αλήθεια δεν ανυπομονώ να αρχίσουν οι κρέμες... μ'αρέσει τόσο πολύ που τη θηλάζω την κουκλίτσα μου και δε βιαζομαι καθόλου να αλλάξει αυτό. Ειδικά τώρα που τρώει μόνο από το στήθος και δεν έχω μπιμπερό και θήλαστρα, την έχω καταβρεί λέμε :D.

Φιλάκια σ'όλες σας

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημέραααααααααααααααα.....

ίντα κάνετε ωρέεεεε!!!!

εμείς τσιμπηματάκι έχουμε στις 23. Κορίτσια πόσο χαίρομαι. Κανονίσαμε Κυριακή στα Καλάβρυτα.!!!Σούπερ!!!Καλά δεν είναι και κάπου τρελά, αλλά έχουμε να πάμε έτσι από πέρισυ!!!

Εμείς αλλάξαμε γάλα γιατί έχουμε πολλές γουλίτσες με το Frisolac. Aptamil ξεκινήσαμε, αλλά είδα οτι είναι πιο πηχτο! Θα πάρωνέες θηλές γιατί δεν τραβάει καλά από αυτές που έχω και είναι κανονικής ροής. Εσείς τι μπιμπερό έχετε. εγώ έχω αυτά της chicco τα καινούρια που έχουν κλίση. Τα πήρα λόγω οτι μου είπαν οτι θα βοηθούσαν τους κολικούς, αλλά τρίχες!!!

εγω με τις αβεντ σωθηκα.στην κορη μου δε το ειχα ανακαλυψει αλλα ο γιος μου ειχε τρομερους κολικους 2 μηνες.επινε κ συμπληρωμα δεν εφτανε μονο το βυζι:rolleyes: κ τωρα που δεινω συμπληρωμα στην μπεμπα παλι αβεντ πηρα.κ προληπτικα το συμπληρωμα αντι για νερο το κανω με τσαι μελισσοχορτο κ βαζω 2 μεχουρες σκονη.πινει 30 γρ πανω κατω.καθε μερα βραζω νερο βαζω 1 φακελακι τσαι μεσα.κ το εχω ετοιμο οταν ειναι να φαει συμπληρωμα μετα το θηλασμο το βαζω στο θερμαντηρα ζεσταινεται κ ριχνω τη σκονη μεσα.επισης το συμπληρωμα που δινω ειναι χουμανα αλλα χωρις λακτοζη κ στοιχεια γαλακτος γιατι κ αυτα φερνουν κολικους.μεχρι τωρα δεν παρουσιασε.αν 40ντησει κ μετα τοτε μπορω να ελπιζω οτι δε θα κανει μαλλον.παντως η ραφαελα κ ο αλεξ ειχαν γερους κολικους.κ ειδικα ο αλεξ...

πιο απταμιλ πηρες κ ειναι πηχτο?μηπως πηρες το κομφορτ?αυτο εδινα στον γιο μου ταχα μου για δυσκοιλιοτητα κ τον ειχε κανει χειροτερα...

Holy Diver

καλησπερα σε ολα τα κοριτσουδια και τα μνπεμπακια τους!!!

Δημητρα,θηριο...ολα καλα???

Νιου μου,μια χαρα θα νιωσεις μολις δεις την μπεμπιτα να ανοιγει το στοματακι της να φαει φαγακι!!θα σου αρεσει να εισαι σιγουρη...!!!

Παστακια,κι εγω Αβεντ...δαγκωτο.

Πραγματι ποιο Απταμιλ δινεις??Εγω που δινω το νο1 μια χαρα γαλα ειναι,δεν ειναι καθολου πηχτο!!

Κοριτσια...σημερα η Πηνελοπιτσα εφαγε ολο το ρυζαλευρο της,σχεδον 180 γρμ.Στην αρχη που ηταν ζεστο,καηκε λιγο η μπεμπα μου μωρε και δακρυσαν τα ματακια της αλλα το χαιρεται προς το παρον...ολο γελαει οταν βλεπει το κουταλακι.

Δεν εχω μετανιωσει στιγμη που το φτιαχνω εγω το ρυζαλευρο της,10 λεπτα κανει να βρασει και με λιγο λαδακι μεσα και ελαχιστο αλατακι γινεται μουρλια,ακομη κι εγω το τρωω!!

Ειναι ομως και γκρινιαρουλα,ιδιως τα τελευταια βραδυα...την επαιρνε ο μπαμπας της και το παιδι πλανταζε στο κλαμα,ηθελε εμενα!!

Λετε να ειναι σε αλμα αναπτυξης???Κοντευουμε και 6 μηνων και θα ζηταμε την μαμα μας περισσοτερο μαλλον!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ ξεκίνησα ντουλάπες...:rolleyes:. Αντε να τελειώνω και μ'αυτά, να στρώσω και να απολαυσω το σπιτάκι μου. Ανυπομονώ να στολίσουμε φέτος με τη μπεμπίτα :D. Παστάκι μου μου αρέσουν πολύ τα Καλάβρυτα και επειδή έχουμε σπίτι στην Ακράτα πάμε συχνα για βόλτα. Την επόμενη φορά που θα πάμε θα σου πω αν σας βολεύει να βρεθούμε. Τι λες??? Να σας πω την αλήθεια δεν ανυπομονώ να αρχίσουν οι κρέμες... μ'αρέσει τόσο πολύ που τη θηλάζω την κουκλίτσα μου και δε βιαζομαι καθόλου να αλλάξει αυτό. Ειδικά τώρα που τρώει μόνο από το στήθος και δεν έχω μπιμπερό και θήλαστρα, την έχω καταβρεί λέμε :D.

Φιλάκια σ'όλες σας

ωωωω!κι άλλη συντοπίτισσα...γουστάρωωωωωω!!!ναι, βρε όποτε έρθετε πές μου και συνεννοούμαστε οκ;α! εγώ έχω φτιάξει ντουλάπες και έχω στρώσει χαλιά, ό χάζμπαντ δηλαδης, άσε ξεμπερδεψα ευτυχώς!!! Και εγω περιμένω τα Χριστουγεννάκια πώς και πώς! Δεν ξέρω άν σας το έχω πει, πέρισυ παραμονή Χριστουγέννων έμαθα οτι ήμουν έγκυος!!! Έχω κατασυγκινηθεί!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω με τις αβεντ σωθηκα.στην κορη μου δε το ειχα ανακαλυψει αλλα ο γιος μου ειχε τρομερους κολικους 2 μηνες.επινε κ συμπληρωμα δεν εφτανε μονο το βυζι:rolleyes: κ τωρα που δεινω συμπληρωμα στην μπεμπα παλι αβεντ πηρα.κ προληπτικα το συμπληρωμα αντι για νερο το κανω με τσαι μελισσοχορτο κ βαζω 2 μεχουρες σκονη.πινει 30 γρ πανω κατω.καθε μερα βραζω νερο βαζω 1 φακελακι τσαι μεσα.κ το εχω ετοιμο οταν ειναι να φαει συμπληρωμα μετα το θηλασμο το βαζω στο θερμαντηρα ζεσταινεται κ ριχνω τη σκονη μεσα.επισης το συμπληρωμα που δινω ειναι χουμανα αλλα χωρις λακτοζη κ στοιχεια γαλακτος γιατι κ αυτα φερνουν κολικους.μεχρι τωρα δεν παρουσιασε.αν 40ντησει κ μετα τοτε μπορω να ελπιζω οτι δε θα κανει μαλλον.παντως η ραφαελα κ ο αλεξ ειχαν γερους κολικους.κ ειδικα ο αλεξ...

πιο απταμιλ πηρες κ ειναι πηχτο?μηπως πηρες το κομφορτ?αυτο εδινα στον γιο μου ταχα μου για δυσκοιλιοτητα κ τον ειχε κανει χειροτερα...

καλησπερα σε ολα τα κοριτσουδια και τα μνπεμπακια τους!!!

Δημητρα,θηριο...ολα καλα???

Νιου μου,μια χαρα θα νιωσεις μολις δεις την μπεμπιτα να ανοιγει το στοματακι της να φαει φαγακι!!θα σου αρεσει να εισαι σιγουρη...!!!

Παστακια,κι εγω Αβεντ...δαγκωτο.

Πραγματι ποιο Απταμιλ δινεις??Εγω που δινω το νο1 μια χαρα γαλα ειναι,δεν ειναι καθολου πηχτο!!

Κοριτσια...σημερα η Πηνελοπιτσα εφαγε ολο το ρυζαλευρο της,σχεδον 180 γρμ.Στην αρχη που ηταν ζεστο,καηκε λιγο η μπεμπα μου μωρε και δακρυσαν τα ματακια της αλλα το χαιρεται προς το παρον...ολο γελαει οταν βλεπει το κουταλακι.

Δεν εχω μετανιωσει στιγμη που το φτιαχνω εγω το ρυζαλευρο της,10 λεπτα κανει να βρασει και με λιγο λαδακι μεσα και ελαχιστο αλατακι γινεται μουρλια,ακομη κι εγω το τρωω!!

Ειναι ομως και γκρινιαρουλα,ιδιως τα τελευταια βραδυα...την επαιρνε ο μπαμπας της και το παιδι πλανταζε στο κλαμα,ηθελε εμενα!!

Λετε να ειναι σε αλμα αναπτυξης???Κοντευουμε και 6 μηνων και θα ζηταμε την μαμα μας περισσοτερο μαλλον!!!!!!!!!

Ρε κορίτσια το Απταμιλ ΑΡ1 πήραμε και μου φαίνεται ΄πολύ πηχτό! Το καλόείναι οτι το παιδί χορταίνει και προπάντων δεν κάνει γουλίτσες!!!! Ξέρω γω;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μαρσολανακι χαρα στο κουραγιο σου να κανεις μονη σου ρυζαλευρο.μονο αυτο μου ελειπε:tongue: μπορει να βγαζει δοντακια γιαυτο εχει ανησυχιες.εβγαλε κανενα?

ενταξει,κοιτα να δεις εγω εχω ενα ακομη :rolleyes:αλλα ρε συ Δημητρα,10 λεπτα ειναι το ολο ζητημα!!!!!!!ουτε δευτερο παραπανω...

απο δοντακια τιποτε ακομη...δεν νομιζω γιατι δεν βλεπω να ειναι φουσκωμενα τα δοντια της φαφουτας:mrgreen::mrgreen:χιχιχι

καλησπέρα , σήμερα ήταν μια μέρα γκρίνιας, τα εμβόλια έκαναν το θαύμα τους.

θέλαμε αγκαλιά όλη την ώρα. ρε κορίτσια εσείς που δώσατε ρυζάλευρο, πόσο σας είπε ο γιατρός γιατί εμένα μου είπα να το φτιάξω με 90 γρ. απταμιλ 2 και να βάλω ρυζάλευρο για αρχή με το μάτι ώστε να μην είναι πολύ πηχτό. αλλά ούτε στο δοντάκι δεν του έφτασε χτύπησε και 240 γρ γάλα μετά τα 20 λεπτά. έτσι μου είπε να περιμένω τόσο και μετά γάλα. βέβαια αυτός το είπε στην περίπτωση που το μωρό δεν φάει καλά και πεινάει. τι να κάνω αν και αύριο πάλι δεν του φτάσει ? θα τον πάρω να ρωτήσω αν κάνει να το αυξήσω ή είναι δοκιμαστική περίοδος και να περιμένω. φτάσαμε τα 9500 κιλά καλά το κατάλαβα ότι γίναμε μολύβι, η πλάτη μου το ξέρει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γλυκά μου κοριτσάκια καλημέρα!

Τι τέλεια μέρα είναι αυτή? Φαντάζομαι σήμερα παντού θα έχει αυτόν τον ήλιο!!!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για βολτούλα, καφεδάκι και φαγητάκι με τους φίλους μας.

Το Ελίνάκι έκανε χθες εμβόλιο και όλα καλά. Είμαστε 6900 μόνο και 65 πόντους:(. Για τον αποκλειστικό πάμε καλά μου είπε η παιδίατρος, αν και ρε γαμώτο φαίνεται πιο αφρατουλα. Τα 7,5 τα είχαμε σίγουρα ότι θα τα είχε φθάσει δεν πειράζει.

Μαρσολανάκι έχω ενθουσιαστεί με την συνταγή του ρυζάλευρου, αν και η μπέμπα δεν την δοκίμασε ακόμη. Την έφτιαξα χθες το βράδυ και σήμερα θα της την αρχίσω. Πάντως η βιολογική της frezy της άρεσε οπότε πιστεύω να μην έχουμε θέμα. Εμένα βέβαια μου είπε να μην βάλω αλατάκι. Γενικά αυτό το παιδί φαίνεται βολικό προς το παρόν. Αλλά και το αχλαδάκι που θα της αρχίσω αύριο το πήρα βιολογικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...