Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οντως παστακια μου εχει ξεπατωθει 5 χρονια σαυτη τη δουλεια.αφου κ ο ιδιος του λεει οτι ουτε καταλαβε ποτε μεγαλωσαν τα παιδια.μηπως προλαβαινει να τα δει κ πολυ?αντε να φυγει απο κει να ηρεμησουμε

ναι, μωρέ άντε...να κοιτάμε το καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας και να μην δεχόμαστε να μας ριχνουν στο φιλότιμο, γιατί δεν κτλβαίνουν οι εργοδότες, την δουλειά τους κοιτάνε να κάνουνε...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια τι καντε???

αχχχχχχχχχχχχχχχχχ παντου τα ιδια ...αντρες μωρα.....

εγω τωρα τελευταια που ποναει η μεση μου τον αφηνω και σηκωνεται το πρωι πρωτος για να πλύνει τον μπεμπη , να του δωσει το σιροπακι του και να τον ταισει!!!στις 5 καθε μερα λοιπον γιατι ο μπεμπινος μας ξυπναει νωρις νωρις τελευταιος ...και εχει ολη μερα και μου το χτυπαει....αφηστε που ερχεται ολη την ωρα ...τι να του βαλω??που ειναι το σιροπι του ???ποσο μπλε να βαλω???και ποσο comfort??οποτε αναγκαζομαι και σηκωνομαι .....γιατι με πρηζει:shock:!!!!αχ μανεςςςςςςςςςςςςςς!!!

βρε κοριτσια εσεις που ξεκινησατε κρεμουλες , τους δινετε τωρα και νερακι ή οχι ακομη???

α και κατι αλλο εσεις τα αλλαζετε το βραδυ που κοιμουνται συνεχομενα 6 με 7 ωρες???εγω οχι πλεον αφου δεν κανει κακακια πια την νυχτα αλλα και παλι αγχονομαι τοσες ωρες με την ιδια πανα???!!

μαλλον παντρευτικαμε τον ιδιο αντρα?:tongue::rolleyes:

κ μενα ετσι κανει.με εχει ρωτησει 80 φορες ποσες μεζουρες σκονη παιρνουν τα 60 γρ νερο:shock:

με τις κρεμες δινουμε νερο.μη φοβασαι.απλα αν θες γι ααρχη δωσε με το κουταλακι γιατι μαλλον θα το φτυνει η μπορει να στραβοκαταπιει τις πρωτες φορες.πανα δε χρειαζεται να αλλαζεις καλε.μονο αν κανει κακα του.αν δε κανει κακα αφηνεις την ιδια.κ εγω οταν αρχισαν κ κοιμοταν σερι 6ωρα και 8ωρα δεν αλλαζα πανα.ουτε κ αργοτερα που κλειναν 12ωρα.η πανα το πρωι ζυγιζε 9 κιλα

Holy Diver

pastakia σε καταλαβαινω απολυτα!!!δεν εχω χασει τον μπαμπα μου και δεν ξερω πως ειναι αλλα ξερω οτι του εχω τρελη αδυναμια!!!τωρα που ο μικρος θα παρει το ονομα του να δεις που θα τον αισθανεσαι συνεχεια!!

vanilitsa και εγω τον αφηνω με την πανα ολο το βραδυ!!!δεν το ξυπναω!!απλα το πρωι που ξυπναει τον πλενω!!!

δημητρα μακαρι να βρει ευκολα αλλη δουλεια ο αντρας σου γιατι εδω τα πραγματα ειναι χαλια!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μωρε τη βρηκε τη δουλεια αλλα πρεπει να μεινει σαυτον το λαμακα που δουλευει τωρα μερικες μερες μεχρι να ερθει αντικαταστατης.ειναι κ τυπος που δε θελει να κρεμαει τον αλλον αν κ εγω τοσο μ@λακας που ειναι το αφεντικο θα εφευγα κ δε θα ελεγα και τιποτα:evil:

Holy Diver

δημητρουλα τι κάνεις κοριτσάκι?

Μουρλια ειναι η κορη σου

Αφου καμια φορα σκεφτομαι οτι δεν θα κανω αλλο παιδι, και μετα λεω, μα καλα δεν θα ξαναπιασω αλλο παιδι, δεν θα ξαναειμαι έγκυος, δεν θα κανω αλλο τεστ να εχω παλι αυτη τη χαρα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ρε σμουτσάκι κι εγώ τα ίδια..ξέχασα τον πόνο που πέρασα και άν μεγαλώσει λίγο ο γουργούρης θέλω άλλο ένα για να έχει αδερφάκι!!!Βλέπω την Σκορδά το πρωί και ζηλεύω αληθινά...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

σμουτσακι το ακουω εγω το καμπανακι σου ερχεται το δευτερο :tongue: αντε βρε ωραια ειναι θα εχει και αδερφακι η Ιλιανιτσα!:tongue: οσο ειναι νωρις γιατι μετα οσο περναει ο καιρος δε θα θες να ξαναμπεις στη διαδικασια.

Holy Diver

ρε σμουτσάκι κι εγώ τα ίδια..ξέχασα τον πόνο που πέρασα και άν μεγαλώσει λίγο ο γουργούρης θέλω άλλο ένα για να έχει αδερφάκι!!!Βλέπω την Σκορδά το πρωί και ζηλεύω αληθινά...

γιατι τι εχει η σκορδα?ειναι εγκυος?:shock: ασε μας μαρη παστακι που θα ζηλεψουμε κ την σκορδα τωρα(μη χ3σω!) :tongue: σιγα μη ζηλευουμε το καθε τσοκαρο που περασε απο τον καθε ενα για να καταληξει να κανει πρωιναδικα και αφου παντρευτικε(εντελως τυχαια φετος) κανει κ πρωιναδικο (εντελως τυχαια) με τον αντρουλη της.και γκαστρωνεται"(φυσικα εντελως τυχαια:rolleyes:) οχι για την τηλεθεαση καλε!τσ τσ τσ πιπερι! τυχαια ηταν ολα:rolleyes::tongue:

μη ζηλευεις αυτο το πραγμα που τα κανει ολα για τα λεφτα.εμεις τουλαχιστον τα καναμε επειδητ το θελαμε:cool:

Holy Diver

γιατι τι εχει η σκορδα?ειναι εγκυος?:shock: ασε μας μαρη παστακι που θα ζηλεψουμε κ την σκορδα τωρα(μη χ3σω!) :tongue: σιγα μη ζηλευουμε το καθε τσοκαρο που περασε απο τον καθε ενα για να καταληξει να κανει πρωιναδικα και αφου παντρευτικε(εντελως τυχαια φετος) κανει κ πρωιναδικο (εντελως τυχαια) με τον αντρουλη της.και γκαστρωνεται"(φυσικα εντελως τυχαια:rolleyes:) οχι για την τηλεθεαση καλε!τσ τσ τσ πιπερι! τυχαια ηταν ολα:rolleyes::tongue:

μη ζηλευεις αυτο το πραγμα που τα κανει ολα για τα λεφτα.εμεις τουλαχιστον τα καναμε επειδητ το θελαμε:cool:

παιδί μου χαλάρωσε...έχεις δίκιο, αλλά ζηλεύω οτι είναι σε αυτή την κατάσταση....καλοπροαίρετα ζηλεύω, όχι την ζωή της...μην τρελαθούμε κιόλας!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

κορίτσια σκέφτομαι να πάρω κουνιστή καρέκλα για το παιδικό, γιατί ο μπαμπάς παστάκι έμαθε τον γουργουράκο στο κούνια μπέλα για να κοιμηθεί και σελίγο θα βαρύνει το παιδί και δεν θέλω να επιβαρύνω την μέση μου..άσε που μου αρέσουν οι κουνιστές και ψήνομαι....τι λέτε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

γεια σου ρε δημητρα, πεθαινω μιλαμε με τις ατακες σου

προς το παρον παντως αντισύλληψη φουλ.

Σαν προχτες εγινε η συλληψη της Ιλιανας, και οταν ειχα γεννήσει ελεγα, κοντα στα δυο χρονια να ξαναμεινω εγκυος για να ξαναγεννησω καλοκαιρι και να εχουν δυο χρονια διαφορα τα παιδια (τα ειχα κανονισει ολα τρομαρα μου)

και μολις προχτες αποφασισαμε το νικο να ξανααρχισω αντισυλληπτικά γιατι τωρα για δευτερο δεν λεει με τιποτα

4Rnfp3.png

κορίτσια σκέφτομαι να πάρω κουνιστή καρέκλα για το παιδικό, γιατί ο μπαμπάς παστάκι έμαθε τον γουργουράκο στο κούνια μπέλα για να κοιμηθεί και σελίγο θα βαρύνει το παιδί και δεν θέλω να επιβαρύνω την μέση μου..άσε που μου αρέσουν οι κουνιστές και ψήνομαι....τι λέτε;

εγω ειχα παρει, και με βολεψε πολυ.

Παστακια εχεις facebook (ασχετο)

4Rnfp3.png

παιδί μου χαλάρωσε...έχεις δίκιο, αλλά ζηλεύω οτι είναι σε αυτή την κατάσταση....καλοπροαίρετα ζηλεύω, όχι την ζωή της...μην τρελαθούμε κιόλας!!!

:tongue: ετσι μπραβο:tongue:

Holy Diver

εγω ειχα παρει, και με βολεψε πολυ.

Παστακια εχεις facebook (ασχετο)

οχι ρε σμουτσάκι δεν έχω, δεν μπορώ αυτό το φακέλωμα αν και είμαι της τεχνολογίας κτλ....

συγνώμη, από πού την πήρες την καρέκλα; έχει σάιτ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...