Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Aχ βρε μπουμπου θυμαμαι πως πονουσε ο μπουγκακος σου για τα δοντακια του οταν ειχαμε βγει εξω .Νωρις νωρις στα βγαζει .

Να του δινεις ντεπονακι μωρε να ηρεμει λιγο .

και εμενα εχει ξεκινησει την γκρινια νομιζω οτι ειναι αυτα ειδικα το απογευμα γινεται χαμος με την γκρινιας της μεχρι να κοιμηθει .

Σημερα αν μπορει και αν θελει ο αντρας μου θα κατσει με την μικρη να παω να δω για προγραμμα στο γυμναστηριο αν και το σκεφτομαι πολυ γιατι δεν τον βλεπω να καθεται προγραμματισμενος μεσα .Δεν τα μπορει τα προγραμματα δεν τα θελει ,δεν ...

ετσι και χειροτερα κοριτσακι, πολύ πονο, του δινω ντεπονακι αλλα δεν ηρεμει παντα και φυσικα δεν θελω να υπερβαλω κι εγω...!!!

κι εσενα ανευ προγραμματος ε???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου

σημερα μονη χωρις τον άντρα - μπαμπα και θα απολαυσω κομπιουτερ και τηλεοραση, δεν δουλευω και αυριο, ΤΕΛΕΙΑ.

Κι εγω απο βοηθεια κοριτσια αστα να πανε. ο νικος γυρναει αφου η μικρη εχει κοιμηθει καθε μερα (κοιμαται νωρις βεβαια η δικια μου - τωρα που σας γραφω εχει ηδη πεσει), αλλα ουτε και απο γονεις καμια. Χτες καπου ηθελα να παω με το νικο, δεν μπορεσα, γιατι κανενας δεν μπορουσε να κρατησει τη μικρη, σημερα ηθελα να βγω με το Νικο, να παω εκει που εχει να παει, που ειναι μια εκδηλωση της εταιρειας μου, δεν εχω καποιον να την κρατησει να παω, σκατα. απο φαγητα, μπανια κλπ, ειπαμε ο νικος τιποτα, κι εδω που ειναι δηλαδη δεν πολυσκοτιζεται

ολα στην ερμη μανα πεφτουν

4Rnfp3.png

Εμενα ευτυχως τουλαιχστον η μικρη εχει μεγαλωσει και δεν θελει και πολλες πολλες αγκαλιες, αλλα ειναι και ελαφρια, 9,5 κιλα οποτε την παλευω ακομα. Λιγο στο μπανιο ζοριζομαι, γιατι δεν χρησιμοποιουμε μπανακι πια, αλλα καθισματακι μεσα στην μπανιερα και εκει σκυβω αρκετα, αλλα ειναι για λιγη ωρα

4Rnfp3.png

Γεια σου Νεφελακι , αντε ωραια σημερα εξοδος εεε .Μετα θα την παρεις ?

Εγω ετοιμαζω πραγματα για αυριο που θα φυγουμε .

Οσο για τους πατεραδες μας που λες .Εμενα ηταν το καλυτερο πρωτυπο πατερα που υπηρχε .Σχεδον αυτος μας μεγαλωσε .Οχι οτι και ο αντρας μου δεν ειναι αλλα ειναι λιγο πιο χαλαρος με τα προγραμματα .

παιδιά είναι η γενιά μας έτσι. Λόγω άγχους και τρεξίματος, οι παρισσότεροι που αποφασίζουν να γίνουν πατεράδες το έχουν σκεφτεί καλά μέσα τους και γι'αυτό λίγο πολύ μας βοηθάνε. ενώ οι παλιότεροι έκαναν παιδιά για να μην τους λένε τζούφιους και τα παρατάγαν στις μανάδες.

Όσο αφορά τον μπαμπά μου, υπήρχαν 2 καταστάσεις στο σπίτι: από την μία η μαμά μου που τον είχε σαν πασά μην στεναχωρηθεί, να φάει ό,τι θέλει, σιδερωμένα όλα, όταν ήταν βραδυνός εμείς απόλυτη ησυχία κτλκαι από την άλλη ένας μπαμπάς αστέρι που μας αγαπούσε όλες το ίδιο μαζί και ξεχωριστά και έκανε τα πάντα για να είμαστε οικογένεια. Με την υπόλοιπη οικογένεια να του πάνε κόντρα (αδέρφια του κτλ) λόγω οτι ήταν πολύ νοικοκύρης και εμάς δεν μας έκανε πουτ@ν@΅#$. Από τους καλύτερους πατεράδες. Δυστυχώς ήταν πολύ στενάχωρος άνθρωπος και με την συμπεριφορά τους τον έσκασαν κυριολεκτικά! "Έφυγε" πριν 9,5 χρόνια και ακόμα τον λαχταράω όπως όταν ήμουν παιδί...από τα 21 μου και μετά από αυτό το μέρος είμαι κυριολεκτικά μόνη και ο Θεός μου έστειλε την ίδια εποχή τον άνδρα μου για να αντέξω....:cry::cry::cry:.Μπαμπά μου σε αγαπώ΄πολύ και μου λείπεις..τον γουργουράκο το δικό σου όνομα θα βγάλω για να σε ακούω δίπλα μου....:cry::cry::cry:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κορίτσια συγνώμη άν βάρυνα το κλίμα, αλλά είμαι πολύ "μπαμπάκιας" και μου έχει κοστίσει ακριβά...χιλια συγνώμη....:(:(:(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

αχ μωρε παστακια, τι ζητας συγνωμη. Επειδή μας λες οτι σου λειπει ο μπαμπακας σου? Του εχω κι εγω τρομερή αδυναμια, και φανταζομαι οταν καποια στιγμή τον χασω κι εγω ετσι θα αισθανομαι.

4Rnfp3.png

έλα μωρέ, απλά είδα έναν πολύ δυνατό άνθρωπο να λυγίζει και ήμουν και μικρή (20 χρονών) και πιεστηκα πολύ μετά...άσε που δεν πρόλαβε τίποτα από εμένα...τίποτα όμως.....τέλος πάντων...γι'αυτό λέω εγώ να ζούμε όλοι μας την ζωή και να τα γράφουμε όλα στα α#@$#%$^ μας!!! Και πρώτη εγώ που του μοιάζω λίγο......

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλησπερα κοριτσια τι καντε???

αχχχχχχχχχχχχχχχχχ παντου τα ιδια ...αντρες μωρα.....

εγω τωρα τελευταια που ποναει η μεση μου τον αφηνω και σηκωνεται το πρωι πρωτος για να πλύνει τον μπεμπη , να του δωσει το σιροπακι του και να τον ταισει!!!στις 5 καθε μερα λοιπον γιατι ο μπεμπινος μας ξυπναει νωρις νωρις τελευταιος ...και εχει ολη μερα και μου το χτυπαει....αφηστε που ερχεται ολη την ωρα ...τι να του βαλω??που ειναι το σιροπι του ???ποσο μπλε να βαλω???και ποσο comfort??οποτε αναγκαζομαι και σηκωνομαι .....γιατι με πρηζει:shock:!!!!αχ μανεςςςςςςςςςςςςςς!!!

βρε κοριτσια εσεις που ξεκινησατε κρεμουλες , τους δινετε τωρα και νερακι ή οχι ακομη???

α και κατι αλλο εσεις τα αλλαζετε το βραδυ που κοιμουνται συνεχομενα 6 με 7 ωρες???εγω οχι πλεον αφου δεν κανει κακακια πια την νυχτα αλλα και παλι αγχονομαι τοσες ωρες με την ιδια πανα???!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπερα κοριτσια τι καντε???

αχχχχχχχχχχχχχχχχχ παντου τα ιδια ...αντρες μωρα.....

εγω τωρα τελευταια που ποναει η μεση μου τον αφηνω και σηκωνεται το πρωι πρωτος για να πλύνει τον μπεμπη , να του δωσει το σιροπακι του και να τον ταισει!!!στις 5 καθε μερα λοιπον γιατι ο μπεμπινος μας ξυπναει νωρις νωρις τελευταιος ...και εχει ολη μερα και μου το χτυπαει....αφηστε που ερχεται ολη την ωρα ...τι να του βαλω??που ειναι το σιροπι του ???ποσο μπλε να βαλω???και ποσο comfort??οποτε αναγκαζομαι και σηκωνομαι .....γιατι με πρηζει:shock:!!!!αχ μανεςςςςςςςςςςςςςς!!!

βρε κοριτσια εσεις που ξεκινησατε κρεμουλες , τους δινετε τωρα και νερακι ή οχι ακομη???

α και κατι αλλο εσεις τα αλλαζετε το βραδυ που κοιμουνται συνεχομενα 6 με 7 ωρες???εγω οχι πλεον αφου δεν κανει κακακια πια την νυχτα αλλα και παλι αγχονομαι τοσες ωρες με την ιδια πανα???!!

ά, ρε βανιλίτσα..πλάκα έχεις...εμένα δεν ξυπνάει πια(δεν ξέρω το έχω ξαναπεί, δεν πρέπει να το έχεις δει) το βράδυ. Παίρνει τα 5 γευματά του μές στην μέρα, το τελευτάιο είναι στις 10.30-11 το βράδυ και το πρώτο 06.30-8.00. Δεν τον αλλάζω μες στη νύχτα, κοιμόμαστε κανονικά. και η παιδίατρος μου μου είπε οτι είναι Οκ έτσι..

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

pastakia μου...κοριτσακι μου γλυκο ...να εχεις στο μυαλο σου τωρα πια τον μπεμπακο σου και τον αντρα σου...και ο μπαμπακας σου απο κει που ειναι θα χαιρεται και θα σε βοηθαει παντα!!!να εισαι συγουρη...τωρα που θα του βγαλεις και το ονομα θα νιωσεις πολυ ομορφα ...και θα τον φωναζεις και θα λιωνεις απο ευτυχια:tongue::tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

pastakia μου...κοριτσακι μου γλυκο ...να εχεις στο μυαλο σου τωρα πια τον μπεμπακο σου και τον αντρα σου...και ο μπαμπακας σου απο κει που ειναι θα χαιρεται και θα σε βοηθαει παντα!!!να εισαι συγουρη...τωρα που θα του βγαλεις και το ονομα θα νιωσεις πολυ ομορφα ...και θα τον φωναζεις και θα λιωνεις απο ευτυχια:tongue::tongue:

το ξέρω βανιλίτσα μου..να'σαι καλά...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορίτσια!

Δήμητρα καλώς μας ήρθες πάλι!Να χαίρεσαι τη Νεφελίτσα σου!Σε παιδεύει ακόμα δεν βγήκε από τ΄αυγό;Υπομονή θα μεγαλώσει και αυτό...

Γέννησες στο νερό;Θα πρέπει να ήταν απίστευτη εμπειρία...!!!!!

Τώρα που φύγαν οι γονείς σου δεν έχεις βοήθεια;

ευχαριστο ερακι!καλη ειναι μωρε.σε σχεση με τα αλλα 2:tongue: ηταν πιο γκρινιαρικα εκεινα.δε ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα.μονο κολικους να μη κανει παρακαλαω κ δυσκοιλιοτητα γιατι την βαψαμε..

στο νερο γεννησα κ ηταν τα ιδια με τις αλλες 2 φορες σε θεμα πονου.σε θεμα ταλαιπωριας ηταν χειροτερα γιατι οταν βγηκε το κεφαλι δε μου τραβηξαν το μωρο αλλα με αφησαν να γεννησω εντελως μονη μου μονο με οδηγιες.κ φυσικα χωρις φαρμακα:evil: τεσπα...περασε αυτος ο εφιαλτης.η χειροτερη γεννα απο τις 3 που ειχα:confused:

δυστηχως ερακι μου οχι δεν εχω βοηθεια...μονο ο αντρας μου βοηθαει οσο μπορει αλλα ποσο να προλαβει κ αυτος με 12 ωρες στη δουλεια.ειναι να αλλαξει δουλεια βασικα.μαγειρας παλι αλλα σε αλλο μαγαζι μονο κ μονο για το ωραριο γιατι ειναι 9 ωρες με τα ιδια λεφτα που παιρνει τωρα που δουλευει 12.κ θα εχει κ 1 ολοκληρο ρεπο κ ενα μισο ρεπο.ενω τωρα εχει μονο μισο ρεπο τη βδομαδα.δηλαδη οποτε εχει ρεπο παει στη δουλεια για 6 ωρες:evil: αν πανε καλα ολα απο βδομαδα θα παει εκει.ετσι θα εχω κ παραπανω βοηθεια..

Α ξέχασα να σας πω.....Χθές η μπουμπού έγινε δύο μηνών και εμείς με τον άντρα μου κλείσαμε 10 χρόννια μαζί!!!!

να τα χιλιασετε κοριτσαρα!εμεις κλεισαμε 9 χρονια στις 4/10 που ειχε κ γεννεθλια:tongue:

Holy Diver

ευχαριστο ερακι!καλη ειναι μωρε.σε σχεση με τα αλλα 2:tongue: ηταν πιο γκρινιαρικα εκεινα.δε ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα.μονο κολικους να μη κανει παρακαλαω κ δυσκοιλιοτητα γιατι την βαψαμε..

στο νερο γεννησα κ ηταν τα ιδια με τις αλλες 2 φορες σε θεμα πονου.σε θεμα ταλαιπωριας ηταν χειροτερα γιατι οταν βγηκε το κεφαλι δε μου τραβηξαν το μωρο αλλα με αφησαν να γεννησω εντελως μονη μου μονο με οδηγιες.κ φυσικα χωρις φαρμακα:evil: τεσπα...περασε αυτος ο εφιαλτης.η χειροτερη γεννα απο τις 3 που ειχα:confused:

δυστηχως ερακι μου οχι δεν εχω βοηθεια...μονο ο αντρας μου βοηθαει οσο μπορει αλλα ποσο να προλαβει κ αυτος με 12 ωρες στη δουλεια.ειναι να αλλαξει δουλεια βασικα.μαγειρας παλι αλλα σε αλλο μαγαζι μονο κ μονο για το ωραριο γιατι ειναι 9 ωρες με τα ιδια λεφτα που παιρνει τωρα που δουλευει 12.κ θα εχει κ 1 ολοκληρο ρεπο κ ενα μισο ρεπο.ενω τωρα εχει μονο μισο ρεπο τη βδομαδα.δηλαδη οποτε εχει ρεπο παει στη δουλεια για 6 ωρες:evil: αν πανε καλα ολα απο βδομαδα θα παει εκει.ετσι θα εχω κ παραπανω βοηθεια..

να τα χιλιασετε κοριτσαρα!εμεις κλεισαμε 9 χρονια στις 4/10 που ειχε κ γεννεθλια:tongue:

Μπράβο, ρε Δήμητρα, γιατί ξεπατωνόταν ο άνθρωπος! και εμενα δουλεύει πολλές ώρες, αλλά δουλέυει+2 δουλειές, έτσι;...άντε..μπράβο!να δει και λίγο τοσπίτι του ο άνθρωπος!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

οντως παστακια μου εχει ξεπατωθει 5 χρονια σαυτη τη δουλεια.αφου κ ο ιδιος του λεει οτι ουτε καταλαβε ποτε μεγαλωσαν τα παιδια.μηπως προλαβαινει να τα δει κ πολυ?αντε να φυγει απο κει να ηρεμησουμε

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...