Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγώ το έχω πεί: μεγαλώνω 2 παιδάκια τώρα πιά...όχι μόνο τον γουργούρη. αλλά και τον πατέρα του...τι να πεις!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα...I know,I know!!!

Δεν τον χαλασε που μολις ηρθε,πηρε ολους τους λογαριασμους,την κορη του στο καροτσακι και εφυγε για εξω...βολτιτσα!

Να πω την αληθεια μου,με τετοια ωραια μερα θα ηθελα πολυ να ειμαι κι εγω μαζι τους αλλα αυτη η βρωμομεση ουτε βολτα δεν με αφηνει να παω.

Ασε που θελω και να μαγειρεψω!!

ναι, μωρε! για βόλτες με το παιδί λαχταραει η ψυχούλα τους...άστο κι εμένατα ίδια...τον ντύνει το ίδιο με τον εαυτό του(γλύκες και οι 2) και μην τους είδατε!!!! και μένει ο σαραβαλιασμένος μ@Λ@κ@ς πίσω γιατί έχει τις δουλειές που δεν τελειώνουν ποτε!!!και την μέση του.....αφού το έχω ξαναπεί, άντε να πάω στην δουλειά μου να ξεσκάω λίγο...θα μου πεις "γιατί δεν πας για κανά καφέ με τις φιλενάδες σου"...δεν ξέρω, ρε παιδί μου από τότε που γέννησα, εντάξει ήρθαν να ευχηθούν για τον απόλυτο, αλλά μετά το χάος...ίσως φταίει επειδή κι αυτές είναι ελεύθερες....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Aχ βρε μπουμπου θυμαμαι πως πονουσε ο μπουγκακος σου για τα δοντακια του οταν ειχαμε βγει εξω .Νωρις νωρις στα βγαζει .

Να του δινεις ντεπονακι μωρε να ηρεμει λιγο .

και εμενα εχει ξεκινησει την γκρινια νομιζω οτι ειναι αυτα ειδικα το απογευμα γινεται χαμος με την γκρινιας της μεχρι να κοιμηθει .

Σημερα αν μπορει και αν θελει ο αντρας μου θα κατσει με την μικρη να παω να δω για προγραμμα στο γυμναστηριο αν και το σκεφτομαι πολυ γιατι δεν τον βλεπω να καθεται προγραμματισμενος μεσα .Δεν τα μπορει τα προγραμματα δεν τα θελει ,δεν ...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Aχ βρε μπουμπου θυμαμαι πως πονουσε ο μπουγκακος σου για τα δοντακια του οταν ειχαμε βγει εξω .Νωρις νωρις στα βγαζει .

Να του δινεις ντεπονακι μωρε να ηρεμει λιγο .

και εμενα εχει ξεκινησει την γκρινια νομιζω οτι ειναι αυτα ειδικα το απογευμα γινεται χαμος με την γκρινιας της μεχρι να κοιμηθει .

Σημερα αν μπορει και αν θελει ο αντρας μου θα κατσει με την μικρη να παω να δω για προγραμμα στο γυμναστηριο αν και το σκεφτομαι πολυ γιατι δεν τον βλεπω να καθεται προγραμματισμενος μεσα .Δεν τα μπορει τα προγραμματα δεν τα θελει ,δεν ...

Γιατί συγνώμη τι θα πάθει ο ποπός του να κάτσει με το παιδί καμμιά ωρίτσα να ξεσπάσεις κι εσύ; Κι εμένα μου το έπαιξε ψιλο-δυσκολος, αλλά το απαίτησα και για να γλιτώσει την γκρίνια, γιατί δεν παλεύομαι(ε!μα!),:-P:razz::-P μου κάθεται κανα 2 φορές την εβδομάδα και πετάγομαι με μία φίλη μου στο τζιμ!!!άκους εκεί!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

αχ ο δικος μου ειναι γλυκος χρυσος , υπεροχος , λατρευει την μπεμπα αλλα δεν μπορει τα προγραμματα .Δηλαδη να το υπω δευτερα , τριτη θα εισαι μεσα για την μικρη .Θα νιωσει πιεση .Βεβαι του το ειπα θα γραφτω καπου να πηγαινω και μου ειπε ναι να το κανεις , για να δουμε ομως ποσο θα το τηρησει .

Διαφημίσεις

αφού το έχω ξαναπεί, άντε να πάω στην δουλειά μου να ξεσκάω λίγο...θα μου πεις "γιατί δεν πας για κανά καφέ με τις φιλενάδες σου"...δεν ξέρω, ρε παιδί μου από τότε που γέννησα, εντάξει ήρθαν να ευχηθούν για τον απόλυτο, αλλά μετά το χάος...ίσως φταίει επειδή κι αυτές είναι ελεύθερες....

καλα...μην ανοιξουμε το θεμα φιλες....ποναει τρελλα μιλαμε!!!!!!ασε...γιατι εκει να δεις τι νευρα εχω να βγαλω...απορω πως κρατιεμαι.Εχε χαρη που σε καποιες συμβαινουν και σοβαρα θεματα αλλα.....τεσπα!

Fairουλα,εγω συμφωνω με παστακια....να κατσει με την κορακλα του λιγο...εεε,δεν γινεται να μεταμορφωθεις εσυ σε Τιραμολα!!Εγω καθε μερα εκτος απο Πεμπτη εχω απο 7-9 μαθημα.Εννοειται οτι την κραταει ο πατερας της...και απο 18 Δεκεμβρη και μετα που σταματω τα μαθηματα...εκεινες τις ωρες θα φροντισω να κανω κατι για μενα...γυμναστηριο ας πουμε.........

Τι σημαινει...οτι επιειδη δεν θα ειναι δουλεια δεν θα την κραταει???

Εεε,παλικαριαααααα......μαζι τα καναμε τα μπεμπεκια!!

εντάξει, από ότι κατάλαβα όλες έχουμε για άνδρες καλά παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι σταματάνε να είναι άνδρες...εμένα είναι ήπιος(δεν είπα μ@λ@κ@ς, ήπιος είπα!!!) και τις περισσότερες φορές τσακώνομαι μόνη μου(καλό σκατό κι εγω). ο μπόυ δεν μου δίνει καθόλου σημασία λέμε!!! αλλά για το παιδί μπαίνει στην θέση του πριν το χοντρύνει το θέμα, γιατί α! Βρε, αυτά τα σκοτώνεις από μικρα, δεν τα αφήνεις να διογκωθούν!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλησπέρα, μια και μιλάτε για άντρες τώρα θα σας πω και εγώ

αν και βοηθάει αφάνταστα ακόμα και το βράδυ μοιραζόμαστε το ταισμα μια εγώ μια εκείνος πάλι υπάρχουν μικρά κενά. τι να κάνουμε ρε παιδιά, ο Θεός μας έχει δώσει το μητρικό φίλτρο και δεν είναι τυχαίο ότι ανέθεσε σε εμάς να γίνουμε μάνες. όσο και αν αγαπάει τον Αντώνη και δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό δεν σκέφτεται όπως εγώ. για παράδειγμα τον έστειλα μια φορά στο σπίτι να πάρει ρουχαλάκια για το παιδί για να έχει η μάνα μου όσο εμείς θα βγαίναμε έξω μην τυχόν και χρειάζονταν και δεν ήξερε τι να φέρει. λες και δεν έχει δει τι φοράει το μωρό πια είναι μικρά λίγο ή πια είναι για τον ύπνο. τέλος πάντων μάνα είναι μόνο μία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

συμφωνω και με τις δυο!!!

ετσι ειναι!!

καλα...κι εγω κανω τον σταυρο μου για τον ανθρωπο μου,με τοσα πουτ βλεπω γυρω μου!!Π.χ αν ειχα για συζυγο τον πατερα μου,θα ειχα αυτοκτονησει.Πολυ απαιτητικος και ιδιοτροπος βρε παιδι μου,πασας στα Γιαννενα κι ετσι.Κι η μανα μου με χιλια δυο προβληματα απο νεα,δουλευε,μεγαλωσε και 3 παιδια και ακομη και τωρα της πρηζει το συκωτι με παραξενιες ακομη και στο φαγητο...πχ πριν 2 μερες ζηταγε ψαρι..σημερα το βαρεθηκε!!!

Χα...ταισε ο πατερας μου ποτε παιδι νομιζετε,μας διαβασε ποτε???σιγα..μυαλα παλια,δεσποτικα!!!

φροντιζε να κουβαλαει στο σπιτι,δουλευε αλλα....τα πουκαμισα του τα ηθελε και θελει κολλαρισμεναααααα...και σημειωτεον,φοραμε μονο πουκαμισα και παντελονια υφασματινα ακομη και στην δουλεια:confused::confused:

Γι αυτο λεω κι εγω...να ειναι καλα κι οι αντρες μας..κι ας κανουν και τις πατατουλες τους...μανα ειναι μονο μια,χαχαχαααα

Διαφημίσεις

χαχαχαχα πολυ γελαω με τα ποστ σας .Παντως σημερα τον επιασα και του λεω με σοβαρο υφος αντε πρεπει να παω να γυμναστω , θα κατσεις δυο μερες την εβδομαδα με την μικρη , και τι μου λεει αντε τοσο καιρο το λες γιατι δεν το κανεις ? να τον δω οταν θα ξεκινησω τι θα κανει ? χαχαχαχα

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα!

Ωραίο θέμα πιάσατε, με κάνατε και γέλασα. Σε κάθε σπίτι τα ίδια συμβαίνουνε σε γενικές γραμμές. Εμένα ο δικός μου δεν έχει καταλάβει ότι τώρα που γίναμε γονείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα όπως πριν. Οχι ότι εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να κλειστούμε στο σπίτι, αλλά το να βγαίνουμε και να πείνουμε τον καφε μας τέσσερις ώρες δεν γινεται, γιατί το παιδί πρέπει να φάει και να αλλαχτεί κάποια στιγμή.

Σήμερα κανονίσαμε να βγούμε για clubbing, θα αφήσουμε την μικρή στους γονείς του που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Ολο το πρωί προσπαθώ να βγάλω γάλα με το θήλαστρο γιατί θα πιω το βράδυ και δεν θέλω να θηλάσω το πρωινό γεύμα. Είχα καιρό να το χρεισιμοποιήσω και νομίζω ότι πάλι πλήγωσα τις θηλές μου.

Επίσης σήμερα το απόγευμα θα αρχίσω να της δίνω κανονικά ρυζάλευρο. Πήρα το βιολογικό της frezyderm, τώρα αν θα το φάει δεν ξέρω, είναι όντως απαίσιο.

Μαρσολανάκι μπορείς σε παρακαλώ να μου ξαναγράψεις τις συνταγές με το ρυζάλευρο που φτιάχνεις μόνη σου.? Μου άρεσε πολύ η ιδέα αυτή και λέω να την προσπαθήσω. Είμαι και εγώ φαν του τραχανά και ανηπομωνώ να της δίνω αυτό για να τρώω και εγώ παράλληλα. Αύριο έχουμε και εμείς εμβολιάκη, να δούμε και πόσα γρ φτάσαμε.

Σε γενικές γραμμές κορίτσια να λέμε δόξα το θεό για τους άντρες μας γιατί υπάρχουνε και πολύ χειρότερα. Και από ότι διαβάζω και από τα δικά σας νέα, όλοι στην ίδια γραμμή πλέουνε. Πρέπει όμως να τους βάζουμε να προσπαθούνε και ας μην τα καταφέρνουνε όπως εμείς. Γιατί οι μαμάδες μας νομίζω έτσι την πατήσανε και οι περισσότερες έχουμε μπαμπάδες που δεν ασχολούνται με τίποτε στο σπίτι.

Αυτά τα νέα. Πάω να φτιάξω το ρυζάλευρο να δω τι θα κάνουμε.

Γεια σου Νεφελακι , αντε ωραια σημερα εξοδος εεε .Μετα θα την παρεις ?

Εγω ετοιμαζω πραγματα για αυριο που θα φυγουμε .

Οσο για τους πατεραδες μας που λες .Εμενα ηταν το καλυτερο πρωτυπο πατερα που υπηρχε .Σχεδον αυτος μας μεγαλωσε .Οχι οτι και ο αντρας μου δεν ειναι αλλα ειναι λιγο πιο χαλαρος με τα προγραμματα .

κανω και τιποτε αλλο???

υπομονη εννοειται!!!

αλλα ρε μπουμπου.......δεν μπορω μιλαμε!

πως να ειμαι ακμαια οταν ποναει η μεση???το παιδι θελει χερια,ενταξει οχι ολη ωρα αλλα και πως θα γινει...με ιμαντες θα το μεταφερω:(

ασε,γιατι σπαζομαι...νευριαζω και της φωναζω καμια φορα!

Και η μεση θελει ξεκουραση ρε γαμωτο...τουλαχιστον 3 μερες ξαπλα,οριζοντιωμα...

Τετοια πολυτελεια που να την βρω αυτην την στιγμη???

Να ηταν μεγαλυτερο το παιδι,να καταλαβαινε...κατι θα γινοταν...

Τωρα....αντε γεια!!!

Koριτσαρα μου σε καταλαβαινω, τα εχω δει και εγω ολα με τις αγκαλιες και κοντευει 9 κιλα ο δικος μου...καταλαβαινεις...πλατη μεση οφφφφ!!

Πρεπει να μην το αφησεις με τη μεσουλα σου ΜΑρσυ μου, διοτι θα εχεις μεγαλυτερα θεματα μετα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...