Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπά φιλαράκι, τα δικά σου νεύρα θα σπάς!!! αυτοί στα ΑΡ@@@@@@ τους!!! μπορεί και να μην σηκώνουν το τηλέφωνο...αλλά φυσικό είναι αυτό, αφού δεν έχουν δει παπά ποπό!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Και μπορεί να υπήρχαν και όταν ρώτησες να βαριόταν ο υπάλληλος να σου φέρει ένα.....ή να περιμέναν για πολύ καιρό τόόόσοι άλλοι πριν από εσένα που να έγιναν καπνός τα βιβλιάρια!!!! ααααχχχχχχχχ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημέρα σε όλες...

σημερα ειμαι κομματια κοριτσια... με μιαμιση ωρα υπνο... ο μικρός υποφερει με τις δοντουνες.. ειναι ολο κλαματα γκρινια και δεν θελει να καθισει πουθενα, καθε 5 λεπτα αλλαζουμε και θεση...

χθες ηταν το αποκορυφωμα, αναγκαστηκα και εδωσα ντεπον δεν ηθελα να υποφερει αλλο...

επειδη ολη μερα ηταν ετσι κοιμηθηκε νωρις πολύ 830...το βραδυ κατα τη 1 ξυπνησε για γαλα και εκεινη την ωρα γυρισε ο μπαμπας μας απο το ταξιδι..εεεε, τον ειδε ο μικρος αρχισε τα χαμογελα και τις κραυγουλες, και δεν ηθελε και πολύ...γαριδα το ματι...

Φυσικα ο καλός μου εκανε την παπια μετα αφου τον ξαγρυπνισε καλα καλα και την επεσε και ροχαλιζε σαν τρενο... αφου ο μικρός εκλαιγε-γκρίνιαζε τίιιιποτα αυτος ουτε πλευρο δεν αλλαζε να δει τι γινεται...

τελικα κατα τα ξημερωματα καταφερα να τον κοιμησω λιγακι...

και........ μετα απο μια ωρα και κατι ξεκιναει να χτυπα το ξυπνητηρι δυνατα και με δονηση...

Σκουνταω...το ξυπνητηριιιιιιι.....χαμπαριιι, ξανα το ξυπνητηριιιιιιι....ε δεν ηθελε και πολύ ξυπνησε ο μικρός....ξανά...ματι γαριδα μεχρι και τωρα!

Ειλικρινα εφτασα οριακα δεν μπορουσα να κουνηθω απο την κουραση...

αχ αντε παλιο δοντια .....ταλαιπωρειτε το μπουγκακι μου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Καλημερα βρε κοπελες!!!

Πως παει??

Κι εγω σημερα τα ψιλοκομματια μου!!

Μπουμπου...σε καταλαβαινω κι ας μην βγαζουμε δοντια!!

Αυτο το κοριτσι μου θελει ολη ωρα ανθρωπο να ειναι μαζι της..οχι απαραιτητα αγκαλια αλλα εκει γυρω,κι επισης δεν μπορει να ασχοληθει με τιποτε μονη της......Χτες κοιμηθηκε απο τις 11.30 και ξυπνησε μεσα στα μαυρα χαραματα και ηθελε φαι και μετα εκατσε δεν ξερω ποσο-αιωνας μου φανηκε-και λαλαγε...Και εννοειται οτι επειδη κοιμηθηκε νωριτερα σηκωθηκε και νωριτερα!

Ειμαι τα κομματια μου.......

Δηλαδη φανταζομαι μπουμπου και οι υπολοιπες κοπελες που εχετε γυρισει δουλεια η θα γυρισετε συντομα ποσο χειροτερα ειναι τα πραγματα.

Κι οσο για τον αντρα μου....ρε γαμωτο ωρες-ωρες μου την δινει η ανεση του...

Σημερα πηγε στο σχολειο απο νωρις,δεν ειχε μαθημα και παρολαυτα οταν τον πηρα τηλ στις 11.30 ηταν ακομη εκει!!!!!!!!!!!!περιμενε λεει να βγει προγραμμα!!!!!!!!!!

Χιλιες φορες να μου ελεγε πηγα για καφε με εναν φιλο.

Αυτο το κωλοβαρεμα στο σχολειο ανευ λογου,αφου δεν ειχε μαθημα......με εστειλε.

Hello....ελα σπιτι σου χριστιανε και παρε ενα τηλ.να σου πουνε το προγραμμα μετα.Βαλε καλες 12.30 θα ειναι εδω κι εχουμε και τοσες εξωτερικες δουλειες να κανουμε-τραπεζες,κλπ

Και ρε κοριτσια.......αυτη η μεση μου.........νομιζω δεν θα με αφησει ποτε λεμε!!!!!

καλημέρα σε όλες...

επειδη ολη μερα ηταν ετσι κοιμηθηκε νωρις πολύ 830...το βραδυ κατα τη 1 ξυπνησε για γαλα και εκεινη την ωρα γυρισε ο μπαμπας μας απο το ταξιδι..εεεε, τον ειδε ο μικρος αρχισε τα χαμογελα και τις κραυγουλες, και δεν ηθελε και πολύ...γαριδα το ματι...

Φυσικα ο καλός μου εκανε την παπια μετα αφου τον ξαγρυπνισε καλα καλα και την επεσε και ροχαλιζε σαν τρενο... αφου ο μικρός εκλαιγε-γκρίνιαζε τίιιιποτα αυτος ουτε πλευρο δεν αλλαζε να δει τι γινεται...

τελικα κατα τα ξημερωματα καταφερα να τον κοιμησω λιγακι...

και........ μετα απο μια ωρα και κατι ξεκιναει να χτυπα το ξυπνητηρι δυνατα και με δονηση...

Σκουνταω...το ξυπνητηριιιιιιι.....χαμπαριιι, ξανα το ξυπνητηριιιιιιι....ε δεν ηθελε και πολύ ξυπνησε ο μικρός....ξανά...ματι γαριδα μεχρι και τωρα!

Ειλικρινα εφτασα οριακα δεν μπορουσα να κουνηθω απο την κουραση...

αχ αντε παλιο δοντια .....ταλαιπωρειτε το μπουγκακι μου

έλα μωλέ το μπουγκάκιιιιιιιιι!!!!

Ρε παιδάκι μου όλοι οι άνδρες τα ίδια...ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ....εγώ κορίτσια μόλις μου έκανε ο χαζμπαντ τέτοια τσιτωνα και επειδή κουραζόμουν πολύ με αυτά τα χαϊρια τον έβρισα και του είπα να τα κόψει και άν θέλει να παιζει με τον μπέμπη να είναι σπίτι όταν είναι ξυπνιος. Το μπορεί αυτό γι'αυτό του το λέω....ε, το βράδυ που γυρνάει τον κάνει μπάνιο, τον ντύνει και τον ταίζει το τελευταίο γεύμα της ημέρας και τον κοιμίζει...έτσι και τον βλέπει και τον παίζει και τρώει και λίγο πακετάκι για να δει πως είναι, γιατί στην αρχή μου παρέκκλινε της πορείας μας....!!!

Καλημερα βρε κοπελες!!!

Πως παει??

Κι εγω σημερα τα ψιλοκομματια μου!!

Μπουμπου...σε καταλαβαινω κι ας μην βγαζουμε δοντια!!

Αυτο το κοριτσι μου θελει ολη ωρα ανθρωπο να ειναι μαζι της..οχι απαραιτητα αγκαλια αλλα εκει γυρω,κι επισης δεν μπορει να ασχοληθει με τιποτε μονη της......Χτες κοιμηθηκε απο τις 11.30 και ξυπνησε μεσα στα μαυρα χαραματα και ηθελε φαι και μετα εκατσε δεν ξερω ποσο-αιωνας μου φανηκε-και λαλαγε...Και εννοειται οτι επειδη κοιμηθηκε νωριτερα σηκωθηκε και νωριτερα!

Ειμαι τα κομματια μου.......

Δηλαδη φανταζομαι μπουμπου και οι υπολοιπες κοπελες που εχετε γυρισει δουλεια η θα γυρισετε συντομα ποσο χειροτερα ειναι τα πραγματα.

Κι οσο για τον αντρα μου....ρε γαμωτο ωρες-ωρες μου την δινει η ανεση του...

Σημερα πηγε στο σχολειο απο νωρις,δεν ειχε μαθημα και παρολαυτα οταν τον πηρα τηλ στις 11.30 ηταν ακομη εκει!!!!!!!!!!!!περιμενε λεει να βγει προγραμμα!!!!!!!!!!

Χιλιες φορες να μου ελεγε πηγα για καφε με εναν φιλο.

Αυτο το κωλοβαρεμα στο σχολειο ανευ λογου,αφου δεν ειχε μαθημα......με εστειλε.

Hello....ελα σπιτι σου χριστιανε και παρε ενα τηλ.να σου πουνε το προγραμμα μετα.Βαλε καλες 12.30 θα ειναι εδω κι εχουμε και τοσες εξωτερικες δουλειες να κανουμε-τραπεζες,κλπ

Και ρε κοριτσια.......αυτη η μεση μου.........νομιζω δεν θα με αφησει ποτε λεμε!!!!!

Και εμένα με πονάει η μέση μου και παίρνω εδώ και 10 μέρες χάπια....μας σαραβάλιασαν ρεεεεεεεεεεε!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

κορίτσια εμείς το βραδυνό το κόψαμε. τρώει 5 γεύματα μές στην ημέρα το 1ο στις επτά το πρωί και το τελευταίο στις 10-11.30 και μετά κοιμάται εώς τις 06.30-8.00..και σωθήκαμε. κοιμόμαστε επιτέλους το βράδυ!!!! Ρώτησα και την παιδίατρο και μου είπε οτι πολύ σωστά τον έμαθα έτσι και οτι δεν παθαίνει κάτι το παιδί...άν πείναγε θα έκλαιγε....Ευτυχώωωως...ελπίζω να κρατήσει...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

κανω και τιποτε αλλο???

υπομονη εννοειται!!!

αλλα ρε μπουμπου.......δεν μπορω μιλαμε!

πως να ειμαι ακμαια οταν ποναει η μεση???το παιδι θελει χερια,ενταξει οχι ολη ωρα αλλα και πως θα γινει...με ιμαντες θα το μεταφερω:(

ασε,γιατι σπαζομαι...νευριαζω και της φωναζω καμια φορα!

Και η μεση θελει ξεκουραση ρε γαμωτο...τουλαχιστον 3 μερες ξαπλα,οριζοντιωμα...

Τετοια πολυτελεια που να την βρω αυτην την στιγμη???

Να ηταν μεγαλυτερο το παιδι,να καταλαβαινε...κατι θα γινοταν...

Τωρα....αντε γεια!!!

Διαφημίσεις

μαρσολανάκι μην στεναχωριέσαι...μία από τα ίδια!!!

παστακια..στεναχωριεμαι!Γιατι,παρολο που εχω βοηθεια και κατανοηση απο τον αντρα μου γενικα...ειναι και μερικες φορες που βλεπω οτι δεν γινεται τιποτε αν δεν δουλεψει το δικο μου μυαλο και η δικη μου παροτρυνση!!!!

Και επισης απο την στιγμη που ολο το βραδυ απο 12 και μετα το βγαζω περα εγω και δεν εχω κανει εναν ολοκληρωμενο υπνο 6 μηνες τωρα..εε,ναι εχω την απαιτηση τις υπολοιπες ωρες να ειναι αποικω ο πατερας της...

κι αν εγω ειμαι με τον υπολογιστη "αγκαλια" γιατι δεν εχει μεινει και τιποτε αλλο να κανω...αλλο τοσο ειναι κι εκεινος αγκαλια με την tv

Αντε..γιατι τα πηρα κρανιο τωρα παλι

Σκεψου να ειχα κανεναν που να μην με υποστηριζε κιολας,

Σεραγεβο θα ειχαμε γινει:!!!!!!!

παστακια..στεναχωριεμαι!Γιατι,παρολο που εχω βοηθεια και κατανοηση απο τον αντρα μου γενικα...ειναι και μερικες φορες που βλεπω οτι δεν γινεται τιποτε αν δεν δουλεψει το δικο μου μυαλο και η δικη μου παροτρυνση!!!!

Και επισης απο την στιγμη που ολο το βραδυ απο 12 και μετα το βγαζω περα εγω και δεν εχω κανει εναν ολοκληρωμενο υπνο 6 μηνες τωρα..εε,ναι εχω την απαιτηση τις υπολοιπες ωρες να ειναι αποικω ο πατερας της...

κι αν εγω ειμαι με τον υπολογιστη "αγκαλια" γιατι δεν εχει μεινει και τιποτε αλλο να κανω...αλλο τοσο ειναι κι εκεινος αγκαλια με την tv

Αντε..γιατι τα πηρα κρανιο τωρα παλι

Σκεψου να ειχα κανεναν που να μην με υποστηριζε κιολας,

Σεραγεβο θα ειχαμε γινει:!!!!!!!

έλα μία από τα ίδια κι εμείς..πιστεύω οτι έχω παντρευτεί έναν από τους καλύτερους ανθρώπους, αλλά κι εδώ κάποια πράγματα πρεπει να τα πω εγώ για να γίνουν, λές και είναι κανά χαζό...ενώ είναι Πατρινός με τα όλα του (if u know what I mean)....δεν ξέρω ρε παιδί μου, βαριούνται μερικές φορές....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

marsolan υπομονη!!!δυστυχως καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινουν!!

και εμενα με ποναει η μεση μου σημερα!!θελω να παω pilates αλλα φοβαμαι μην χειροτερεψω!!!

mpoumpou προετοιμασε με για τα δοντια!!!κολικους δεν ειχαμε τα δοντια ομως τα φοβαμαι!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

χαχα...I know,I know!!!

Δεν τον χαλασε που μολις ηρθε,πηρε ολους τους λογαριασμους,την κορη του στο καροτσακι και εφυγε για εξω...βολτιτσα!

Να πω την αληθεια μου,με τετοια ωραια μερα θα ηθελα πολυ να ειμαι κι εγω μαζι τους αλλα αυτη η βρωμομεση ουτε βολτα δεν με αφηνει να παω.

Ασε που θελω και να μαγειρεψω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...