Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ημουν ημουν!70 κιλα κοντεψα!χτες ζυγιστικα 59.800.εχασα 10 κιλα:shock: τα 8 πρεπει να τα εχασα με τη γεννα.γιαυτο σου λεω με ειδαν παχια κ με περασαν για φαλαινα.γιαυτο με βαλανε σε μπανιερα να γεννησω χαχαχα:tongue::tongue:

να σου πώ; έχεις βαλθεί να με τρελάνεις; κι εγώ έγκυος ήμουν 71 κιλα και τώρα είμαι 63, όσα ήμουν...ε! να χάσω και κανα 2 ακόμα καλά θα ήταν...αν σταματήσω να γουρουνίζω....σιγά ρε κοπελιά! πολύ χοντρή είσαι!!! ΡΕ!ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑς ΤΡΕΛΑΝΕΙς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και στην Ιταλια ετσι κανουν ..γεννησε μια φιλη μου Μιλανο και το δηλωσε στο μαιευτηριο το ονομα...

ωραια ονοματα εχεις διαλεξει για τα παιδακια σου, ολα τελεια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αι μαρη παστακι ειμαι κοντοστουπα εγω.1.60 υψος.τα 70 κιλα με εδειχναν σαν μπαλα!

ναι ετσι κανουν εδω με το ονομα.καλυτερα κιολας.τον βουλωνουν κ ολοι κ δε σε πριζουν για ονομα μεχρι τα βαφτησια.κ επισης γλυτωνεις κ το τρεξιμο του δηλωματος:tongue:

μπουμπου μου ευχαριστω!το Νεφελη το διαλεξε ο αντρας μου γιατι εγω διαλεξα στα πρωτα 2 παιδια κ ενιωθε οτι τον ''εριξα'':tongue: φυσικα αν δε μου αρεζε σιγα μη το εβαζα αλλα λεμε τωρα:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

καλά κάνεις....καλά κι εγώ τους το έχω ξεκόψει, εκτός του οτι τον έχω τάξει, οτι το παιδί θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου.....ναι, δεν είναι να αφήνεις και πολλά περιθώρια μερικές φορές και εσύ έχεις γλιτώσει σε αυτό το θέμα....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Δημητρα θηλαζεις ? πως παει ο θηλασμος?

Ωραια κοριτσια χαιρομαι που τελικα και η δικια μου παει οπως ολα ταπαιδακια .Παστακια μου σε καταλαβαινω γιατι εχω πολυ αγχος με την μικρη μου , ειναικαι το πρωτο μου παιδι , ειχα και τις αναποδιες στην εγκυμοσυνη ε οσο να ναι αγχωνεσαι δεν μπορεις

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

θηλαζω αλλα δινω κ συμπληρωμα γιατι δε της φτανει κ σκουζει παρα πολυ το ατιμο κ ξυπναει κ τα αλλα 2 :mad: αμα πειναει γινεται χαμος.αν ειναι χορτασμενη δε βγαζει κιχ:rolleyes: δυσκολα ειναι επειδη εχω κ τα αλλα 2.φυγανε κ οι γονεις μου γιατι ετυχε κατι με τη δουλεια τους,ηταν να φυγουν κατα τις 15 αλλα...σκ@τ@..:evil: τουλαχιστον να θηλασω ενα τριμηνο κ αν μπορεσω να συνεχισω κιαλλο θα το κανω.προς το παρων παντως τρωω μεγαλη φρικη.τωρα κοιμαται αφου εχει γεμισει η κοιλια ...κοιμουνται κ τα αλλα 2 αλλα αν κ νυσταζω δε θελω να παω για υπνο,θελω κ για μενα λιγο χρονο.1 ωρα εστω...ουφφφ

Holy Diver

Καλημέρα κορίτσια!

Δήμητρα καλώς μας ήρθες πάλι!Να χαίρεσαι τη Νεφελίτσα σου!Σε παιδεύει ακόμα δεν βγήκε από τ΄αυγό;Υπομονή θα μεγαλώσει και αυτό...

Γέννησες στο νερό;Θα πρέπει να ήταν απίστευτη εμπειρία...!!!!!

Τώρα που φύγαν οι γονείς σου δεν έχεις βοήθεια;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας πω.....Χθές η μπουμπού έγινε δύο μηνών και εμείς με τον άντρα μου κλείσαμε 10 χρόννια μαζί!!!!

Καλημέρα κόρες!!!

Καλημέρα Έρη...Χρόνια πολλά για εσάς και την μπουμπού σας! Και εμείς σε λίγο σας φτάνουμε....το 2000 γνωριστήκατε; εμείς το 2001!!!

Δήμητρα βάστα γερά!!! Η μπουμπού πρέπει να μασουλήξειειειειειειει!!!! Πώπω σκότωμα είναι αυτό το ανα 2,5 ώρες!!! μέχρι να το αλλάξεις, να φάει, να ρευτεί έχει φύγει ήδη η μία ώρα...κι αν δεν έχεις και βοήθεια, άντε να ξεκουραστείς!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια

eri να ζησετε και να χαιρεστε και το μωρακι σας!!!

δημητρα καλο κουραγιο με το θηλασμο!!!

τι κανετε σημερα???εγω πηρα μια συγχυση!!πηρα τηλ για τα βιλβιαρια υγειας και μου ειπαν οτι εξαντληθηκαν!!!γ@@@ο

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Τσ!τσ!τσ! Και να δείς που άμα σε "πιάσουν", που λέει ό λόγος, σε εσένα θα την πουν οτι και καλά το αμέλησες!!! σιχτιρ πια!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...