Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσουδια, τι κάνετε?

εχω μια ερωτηση να κανω, γιατι εχετε παρει με φοβο τους υπνοσακους? ειναι πολυ βολικοί, τα σκεπασματα ειναι πιο επικίνδυνα νομιζω για ενα μωρακι όταν αυτό αρχίσει να κινείται τουλαχιστον.

Φαιρυ μου ειναι μικρουλα ακομα η μπεμπουλα για μπουσουληματα, και για καθισμα, κοντοζυγώνει μην αγχωνεσαι.

εμεις κρεμα κοριτσια δεν φαγαμε σχεδον καθολου, μου εδωσε κρεμα για 2 εβδομαδες μονο και αυτο 2 φορες την εβδομαδα. Εμενα ετρωγε φρουτοκρεμα το πρωι, κρεατοχορτοσουπα το μεσημερι και γιαουρτι το απογευμα. την κρεμα μου την εδωσε μονο για να ξεκινησει με το κουταλι. ουτε ρυζαλευρο ποτε, ουτε καν εχω αγορασει δηλαδη. και φρουτοκρεμα τρια φρουτα απο την πρωτη μερα μου εδωσε, μηλο αχλαδι πορτοκαλι, γιατι μου ειχε πει οτι το μηλο και το αχλαδι δεν ειναι αλλεργιογονα φρουτα αρα το μονο που θα μπορουσε να της κανει αλλεργια (αν της εκανε) θα ηταν το πορτοκαλι, έτσι ξεκινήσαμε πολυ δυναμικά

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσουδια, τι κάνετε?

εχω μια ερωτηση να κανω, γιατι εχετε παρει με φοβο τους υπνοσακους? ειναι πολυ βολικοί, τα σκεπασματα ειναι πιο επικίνδυνα νομιζω για ενα μωρακι όταν αυτό αρχίσει να κινείται τουλαχιστον.

Φαιρυ μου ειναι μικρουλα ακομα η μπεμπουλα για μπουσουληματα, και για καθισμα, κοντοζυγώνει μην αγχωνεσαι.

εμεις κρεμα κοριτσια δεν φαγαμε σχεδον καθολου, μου εδωσε κρεμα για 2 εβδομαδες μονο και αυτο 2 φορες την εβδομαδα. Εμενα ετρωγε φρουτοκρεμα το πρωι, κρεατοχορτοσουπα το μεσημερι και γιαουρτι το απογευμα. την κρεμα μου την εδωσε μονο για να ξεκινησει με το κουταλι. ουτε ρυζαλευρο ποτε, ουτε καν εχω αγορασει δηλαδη. και φρουτοκρεμα τρια φρουτα απο την πρωτη μερα μου εδωσε, μηλο αχλαδι πορτοκαλι, γιατι μου ειχε πει οτι το μηλο και το αχλαδι δεν ειναι αλλεργιογονα φρουτα αρα το μονο που θα μπορουσε να της κανει αλλεργια (αν της εκανε) θα ηταν το πορτοκαλι, έτσι ξεκινήσαμε πολυ δυναμικά

γεια σου Σμουτς!!Τι χαμπάρια; να σε ρωτήσω, εμένα η παιδίατρος δεν με άφησε να πάρω υπνόσακο, γιατί λέει είναι μικρούλης ο απόλυτος ακόμα....αλλά οι υπνόσακοι, απ'ό,τι είδα στον κατάλογο του mothercare, έχουν ηλικίες από 0+ και πάνω....υπερβάλλει η ντόκτορ μου ή κοιτάνε τα μαγαζιά να πουλήσουν;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μωρε δεν βιαζομαι ουτε να κατσει ουτε να μπουσουλησει απλα θελω να δω αν προχωραει οπως ολα τα παιδια της ηλικιας της .Δεν ξερω εχω ενα αγχος πανω σ αυτο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μωρε δεν βιαζομαι ουτε να κατσει ουτε να μπουσουλησει απλα θελω να δω αν προχωραει οπως ολα τα παιδια της ηλικιας της .Δεν ξερω εχω ενα αγχος πανω σ αυτο

πώπω ρε φαίρυ...κι εγώ το ίδιο άγχος έχω...επείδη το έκανα με εξωσωματική φοβάμαι μην συμβεί κάτι, πράγμα που είναι χοντρή μ@λ@κι@, αλλά άμα κολλήσει το μυαλό μου...κόλλησε!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια??

εγω δεν ξερω τι υπνοσακο να παρω, δεν εχω ζησει αλλο χειμωνα σε αυτο το σπιτι και δεν ξερω τι παιζει, ποσο κρυο ειναι κτλ...Εντωμεταξυ την πατησαμε και εχει κεντρικη θερμανση και δεν τη ρυθμιζουμε εμεις... οποτε πρεπει να δω τι θα κανω, να τσεκαρω πρωτα τι παιζει με το σπιτι και ποσο κρυο η ζεστο ειναι για να κρινω τι υπνοσακι θα παρω διοτι το μπουγκακι μου κοιμαται πολυ ανησυχα!

εμενα φαιρουλι μου ακομη γερνει ο μικρος, δεν καθεται πολυ σωστα ακομη...μπρουμυτα ομως γουσταρει πολύ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια σου Σμουτς!!Τι χαμπάρια; να σε ρωτήσω, εμένα η παιδίατρος δεν με άφησε να πάρω υπνόσακο, γιατί λέει είναι μικρούλης ο απόλυτος ακόμα....αλλά οι υπνόσακοι, απ'ό,τι είδα στον κατάλογο του mothercare, έχουν ηλικίες από 0+ και πάνω....υπερβάλλει η ντόκτορ μου ή κοιτάνε τα μαγαζιά να πουλήσουν;

ελεος! η ντοκτορ λεει λαμακιες:tongue: κ τα 3 παιδια απο το νοσοκομειο που γενηθηκαν με υπνοσακο μου τα φερνανε .γιατι τι εχει ο υπνοσακος καλε?σαν τσουβαλακι ειναι μεχρι το θωρακα του μωρου.τι μπορει να κανει δηλαδη:shock::shock:

Holy Diver

ναι, ρε παιδίμου αυτό για το κίντερτε την έχω ρωτησει την δικιά μου, αλλά μου το ξέκοψε οτι να μην δίνω τόσο συχνά, μόνο όταν πονάει πολύ το παιδάκι....κι οτι είναι πολύ καλό...τι να πώ, ρε χάπυ...ο καθένας τον Θεό του

κ σε μενα τα ιδια ειπε οτι το κιντερτε ειναι σκετη ζαχαρη κ τιποτα δεν κανει.μονο κακο κανει δηλαδη.για κολικους μου ειπε χαμομηλι η μελισοχορτο η κ τα 2 μαζι.κ καλυτερα να το βραζω εγω παρα φακελακια.

Οκ ροζ μου , αν ειναι θα σου στειλω πμ ετσι ?

κοριτσια να σας ρωτησω κατι , εσας εχουν αρχισει να μπουσουλανε τα μικρα σας? Της δικιας μου δεν της αρεσεικαθολου μπρουμητα ολο γκρινιαζει .Καθονται στην πλατουλα τους ή σας γερνουν? εμενα ακομα δεν στεκεται καλα

φαιρακι κανονικα μετα τους 7 μπουσουλανε.η ραφαελα μπουσουλησε 7.5 μηνων κ εκατσε κανονικα στους 7. αλλα ο αλεξ μου 5.5 μηνων αρχισε να κοβει βολτες:tongue: τα αγορια ειναι πιο μπροστα κινησιακα απο τα κοριτσια .ενω τα κοριτσακια ειναι πιο μπροστα στην ομιλια:tongue:

Holy Diver

ελεος! η ντοκτορ λεει λαμακιες:tongue: κ τα 3 παιδια απο το νοσοκομειο που γενηθηκαν με υπνοσακο μου τα φερνανε .γιατι τι εχει ο υπνοσακος καλε?σαν τσουβαλακι ειναι μεχρι το θωρακα του μωρου.τι μπορει να κανει δηλαδη:shock::shock:

που είσαι βρε ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; Μου έλειψες βρε; Τι κάνεις; Τι όμορφη η μπουμπού σου να την χαίρεσαι.....ααααχχ!τι θα έκανα χωρίς τις συμβουλές σου!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

τι να κανω η μανα...!ευτυχως η μπεμπα μεχρι τωρα ειναι καλη.δηλαδη οκ δεν ειναι κ σουζα μωρο ειναι αλλα την εχω βαλει σε σειρα στο φαι τουλαχιστον.καθε 2.5 ωρες τρωει αλλα μας παιρνει μια ολοκληρη ωρα μεχρι να τελειωσει!κατα τα αλλα μαμ κακα και νανι.κλαιει μονο για φαι.φτουφτου μονο κολικους μη κανει γιατι στα αλλα 2 παιδια τα ειχα δει ολα με τους κολικους:shock:

λες να βγηκε ηρεμο επειδη την εβγαλα στο νερο?με ειδαν παχια κ με περασαν για φαλαινα:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

τι να κανω η μανα...!ευτυχως η μπεμπα μεχρι τωρα ειναι καλη.δηλαδη οκ δεν ειναι κ σουζα μωρο ειναι αλλα την εχω βαλει σε σειρα στο φαι τουλαχιστον.καθε 2.5 ωρες τρωει αλλα μας παιρνει μια ολοκληρη ωρα μεχρι να τελειωσει!κατα τα αλλα μαμ κακα και νανι.κλαιει μονο για φαι.φτουφτου μονο κολικους μη κανει γιατι στα αλλα 2 παιδια τα ειχα δει ολα με τους κολικους:shock:

λες να βγηκε ηρεμο επειδη την εβγαλα στο νερο?με ειδαν παχια κ με περασαν για φαλαινα:tongue:

συγνώμη καλά βλέπω στην υπογραφή σου; Νεφέλη την λένε; τι; την βαπτίσατε ή θα την πείτε έτσι;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ημουν ημουν!70 κιλα κοντεψα!χτες ζυγιστικα 59.800.εχασα 10 κιλα:shock: τα 8 πρεπει να τα εχασα με τη γεννα.γιαυτο σου λεω με ειδαν παχια κ με περασαν για φαλαινα.γιαυτο με βαλανε σε μπανιερα να γεννησω χαχαχα:tongue::tongue:

Holy Diver

συγνώμη καλά βλέπω στην υπογραφή σου; Νεφέλη την λένε; τι; την βαπτίσατε ή θα την πείτε έτσι;

μαρη τι λες.βαφτισαμε 6 ημερων μωρο?:tongue::tongue:

απλα εδω δηλωνεις το μωρο μεσα απο το νοσοκομειο.το ονομα το δηλωνεις στα πρωτα 5 λεπτα μετα τη γεννα:tongue: τα χαρτια του παιδιου κλπ στα δινουν απο το νοσοκομειο .δε πας αλλου να το δηλωσεις και τετοια.

Holy Diver

μαρη τι λες.βαφτισαμε 6 ημερων μωρο?:tongue::tongue:

απλα εδω δηλωνεις το μωρο μεσα απο το νοσοκομειο.το ονομα το δηλωνεις στα πρωτα 5 λεπτα μετα τη γεννα:tongue: τα χαρτια του παιδιου κλπ στα δινουν απο το νοσοκομειο .δε πας αλλου να το δηλωσεις και τετοια.

καλά έφαγα μία φρίκη...άσε τι σκέφτηκα!!! έλα Παναγία μου, δεν πάω καλά.....πωωωω πάνε τα εγκεφαλικά κύτταρα(όσα υπήρχαν)...ελα ρε, έτσι κάνουν αυτού....περίεργο....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...