Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

θα μαζευτούμε όλοι μαζί να μουντζώνουμε την βουλή...κάτι σαν εκδήλωση διαμαρτυρίας.....τι θα κάνεις; ό,τι κάνουμε όλοι μας...τουμπεκί...αφού το είπε και ο Πάγκαλος : τα φάγαμε όλοι μαζί τα λεφτά:-P:razz::-P...απλά, εγώ έχω ένα στεγαστικό 25-30 χρόνια, έτσι για χόμπυ!!!!μα πόσο ξεφτιλισμένοι είναι ρε π@@στη μου!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε ?

εμείς έχουμε αύριο γιατρό και έχουμε διπλό εμβόλιο, αχ πάλι θα πονέσει ο μικρούλης

αν και στο προηγούμενο εμβόλιο το παιδάκι μου δεν κατάλαβε τίποτα

τον απασχολούσα και ούτε είδηση πήρε για το τσιπ δεν έκλαψε καθόλου.

φαίρυ μου έβαλα ένα σετ σαν την νεφερτίτι παρόμοιο που βρήκα γιατί ίδιο δεν υπάρχει.

αν σου αρέσει δες το και αν σε βολεύει και η τιμή, έκανα ότι μπορούσα.

για τους κρίκους στην κουβέρτα σας είπα ότι τους βάλαμε ένα διάστημα αλλά επειδή κάνει ανήσυχο ύπνο τον ξυπνάνε τα κρικάκια που σέρνονται πάνω στο ξύλο.

αλλά σαν ιδέα είναι καλή, θα τα ξαναβάλω κάποια στιγμή. υπνόσακο έχω έναν χοντρό και δεν τον φοράμε ακόμα , αν μπορούσα να πάρω κανέναν λίγο πιο λεπτό αλλά τώρα είμαι λίγο σφηνωμένη οικονομικά.

ελα...σου εχω κατι οικονομικο...δοκιμασμενο!!!!Απο εκει θα παρω κι εγω αλλον ενα!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350393166110&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

μαξιμουμ 18 ευρω με τα μεταφορικα!!

ναι ρε συ και εγώ αυτό είπα, αφού τα 'φάγαμε' καλά να πάθουμε. Σα δεν ντρέπονται

το σύστημα τους που μας χώνει μέχρι το λαιμό στα χρέη τι να κάνεις

και εγώ στεγαστικό για 30 χρόνια , τόλμα να κουνηθείς.

αλλά δεν θα μας πιάσουν και τον κώλο , κάτι θα κάνουμε Έλληνες είμαστε όχι παίξε γέλασε. Άς μας κοιμίζουν χρόνια , θα έρθει η ώρα της πληρωμής.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ρε συ και εγώ αυτό είπα, αφού τα 'φάγαμε' καλά να πάθουμε. Σα δεν ντρέπονται

το σύστημα τους που μας χώνει μέχρι το λαιμό στα χρέη τι να κάνεις

και εγώ στεγαστικό για 30 χρόνια , τόλμα να κουνηθείς.

αλλά δεν θα μας πιάσουν και τον κώλο , κάτι θα κάνουμε Έλληνες είμαστε όχι παίξε γέλασε. Άς μας κοιμίζουν χρόνια , θα έρθει η ώρα της πληρωμής.

ναι, πότε ρε!!!! όταν θα έχουν περάσει τα χρόνια και θα είναι ο γουργούρης 20 χρονών; εγώ είμαι 30, ξεκίνησα να δουλέυω από τα 18 και πληρώνω στεγαστικό από τα 24!!!!....στεγαστικό+δάνειο για τα έπιπλα+δάνεια για το αυτοκίνητο+δάνεια για το μηχανάκι+δάνεια για τις εξωσωματικές+++++......που ακριβώς έχω βάλει τα λεφτά που έφαγα μαζί με τον χοντρό για πές μου, γιατί έχω χάσει την μπάλα τώρα.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

άσε ρυ παστάκια , καλό κουράγιο γιατί έτσι όπως πάμε σκατά θα φάμε όλοι εκτός από αυτούς που τα έφαγαν.

και να φανταστείς πέρυσι τον Δεκέμβριο μόλις είχε βγει ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης είχε φύγει τον πετυχαίνω που νομίζεις τον Κωστάκη ?

Στην Βιέννη να βολτάρει στα μαγαζιά ανενόχλητος και άφησε πίσω του μια Ελλάδα στο έλεος της χρεοκοπίας. Τι να πεις μετά.

Μαρσολάν μου θέλω κάτι με τα χέρια μέσα με μανίκι δηλαδή γιατί έτσι όπως κοιμάται τα χεράκια του μένουν πάντα έξω από την κουβέρτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

άσε ρυ παστάκια , καλό κουράγιο γιατί έτσι όπως πάμε σκατά θα φάμε όλοι εκτός από αυτούς που τα έφαγαν.

και να φανταστείς πέρυσι τον Δεκέμβριο μόλις είχε βγει ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης είχε φύγει τον πετυχαίνω που νομίζεις τον Κωστάκη ?

Στην Βιέννη να βολτάρει στα μαγαζιά ανενόχλητος και άφησε πίσω του μια Ελλάδα στο έλεος της χρεοκοπίας. Τι να πεις μετά.

Μαρσολάν μου θέλω κάτι με τα χέρια μέσα με μανίκι δηλαδή γιατί έτσι όπως κοιμάται τα χεράκια του μένουν πάντα έξω από την κουβέρτα.

εμ βέβαια...στα τέτοια του(συγνώμη ΑΛΛΑ) και του μπουλούκου....ΑΑΑΑΑΧΧΧ....φταίνε και οι πατεράδες μας που τους στηρίζανε ασυζητητί!!! Ο πεθερός μου έχει φαγωθεί να ψηφίσουμε συγκεκριμένο, επειδή βοήθησε κάπως τον κουνιάδο μου...ννναι...τον κουνιάδο μου βοήθησε, όχι εμένα...μη χεσ@!!!! άμα πια...τι κόλλημα ρε παιδί μου αυτή η γενιά....σκ@τ@ τα έκαναν και αυτοί....βολεψάκηδες....και όταν τους λές οτι "έχω πρόβλημα στην δουλειά...πολλή πίεση" κοιτάνε τον τοίχο.....σιχτιρ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

αυτό ξανά πες το, αλλά μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν ακόμα νέοι άνθρωποι με αυτά τα μυαλά. και στην τελική αν είναι να βολευτώ να ψηφίσω αλλά και πάλι με αυτά τα μυαλά πάμε κατά διαόλου. αν εγώ ή εσύ ή ο καθένας ψηφίζει με συμφέρων ατομικό τι περιμένεις.

ένα θα σου πω ότι όλο αυτό το σύστημα της πλάγιας οδού και του ρουσφετιού μας το άφησαν οι Τούρκοι, δεν είναι τυχαίο που σε όποια χώρα είχε φτάσει η Οθωμανική αυτοκρατορία υπάρχει αυτό το ρουσφετοσύστημα. όταν ήμουν στην Αίγυπτο τα ίδια, έπαθα πλάκα μιλάμε. και κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. μπορεί ρατσίστρια να μην είμαι αλλά ορισμένους λαούς δεν τους πάω καθόλου. γιατί έκαναν κακό στον τόπο μας , τον κατέστρεψαν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!Τι μου κάνετε? Χάθηκα γιατί έλειπα από την Πέμπτη και μετά πλάκωσε το εμβόλιο (ευτυχώς όλα καλά κι αυτή τη φορά), το σπίτι με τις δουλείες κλπ. Εμπαινα και διάβαζα τα νέα σας αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο για να γράψω. Λοιπόν

1. Δήμητρα να σου ζήσει η κοράκλα (τι ύψος παιδί μου!!!)

2. Καλωσήρθανε όλες οι νέες κοπέλες

3. Ροζάκι υπέροχα πράγματα είναι τα κοσμήματα σου!!!

Εμείς γίναμε πλέον 7 κιλά και 66εκ σε ύψος! Πήρα mei tai απο κει που πήρε και η Μάρσυ μας και τον έχω καταευχαρηστηθεί!! Βολτάρουμε ατελειώτα πλέον με την Κάλλια και δεν πονάει καθόλου μέση ή πλάτη. Καλέ δεν το συζυτώ η δεξιά μου ωμοπλάτη έχει χάσει τις αισθήσεις της :rolleyes:.

Σήμερα έφερα για πρώτη φορά κυριούλα να μου καθαρίσει τα πατζούρια και τις βεράντες. Τα έγλυψε λέμε και θα το αφήσω πλέον αυτό το καομμάτι της καθαριότητας σ'αυτή γιατί με τη μικρή δε θα μου φτάνουν ούτε 5 μέρες για τα πορτοπαράθυρα. Μέχρι τώρα δεν είχα φέρει ποτέκ οπέλα στο σπίτι για δουλειές γιατί ντρεπόμουν, αλλά πλέον θα τα κάνω. Εβγαλά τόση πολύ δουλειά στο σπίτι όση ώρα καθάριζε εκείνη που τώρα έχω πολύ χρόνο με τη μικρή. Αυτά τα νέα μας. Φιλάκια πολλά κουκλίτσες μου

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

αυτό ξανά πες το, αλλά μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν ακόμα νέοι άνθρωποι με αυτά τα μυαλά. και στην τελική αν είναι να βολευτώ να ψηφίσω αλλά και πάλι με αυτά τα μυαλά πάμε κατά διαόλου. αν εγώ ή εσύ ή ο καθένας ψηφίζει με συμφέρων ατομικό τι περιμένεις.

ένα θα σου πω ότι όλο αυτό το σύστημα της πλάγιας οδού και του ρουσφετιού μας το άφησαν οι Τούρκοι, δεν είναι τυχαίο που σε όποια χώρα είχε φτάσει η Οθωμανική αυτοκρατορία υπάρχει αυτό το ρουσφετοσύστημα. όταν ήμουν στην Αίγυπτο τα ίδια, έπαθα πλάκα μιλάμε. και κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. μπορεί ρατσίστρια να μην είμαι αλλά ορισμένους λαούς δεν τους πάω καθόλου. γιατί έκαναν κακό στον τόπο μας , τον κατέστρεψαν.

ναι, μωρέ. είμαστε και κάτι πονηρο-βγάλματα κι εμείς..άστο...είμαστε φιλόξενοι, καλοπροαίρετοι, σκατοφιλότιμοι, οικογενειάρχες, αλλά η πονηριά-πονηρια....άστο βάζουμε τα χεράκια μας και βγαζουμε τα ματάκια μας...για πότε θα έρθουν προς τα εδώ οι Τούρκοι και θα μας μπιιιπ δεν ξέρω, έτσι αλάλα που είμαστε....τι να πεις;

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!Τι μου κάνετε? Χάθηκα γιατί έλειπα από την Πέμπτη και μετά πλάκωσε το εμβόλιο (ευτυχώς όλα καλά κι αυτή τη φορά), το σπίτι με τις δουλείες κλπ. Εμπαινα και διάβαζα τα νέα σας αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο για να γράψω. Λοιπόν

1. Δήμητρα να σου ζήσει η κοράκλα (τι ύψος παιδί μου!!!)

2. Καλωσήρθανε όλες οι νέες κοπέλες

3. Ροζάκι υπέροχα πράγματα είναι τα κοσμήματα σου!!!

Εμείς γίναμε πλέον 7 κιλά και 66εκ σε ύψος! Πήρα mei tai απο κει που πήρε και η Μάρσυ μας και τον έχω καταευχαρηστηθεί!! Βολτάρουμε ατελειώτα πλέον με την Κάλλια και δεν πονάει καθόλου μέση ή πλάτη. Καλέ δεν το συζυτώ η δεξιά μου ωμοπλάτη έχει χάσει τις αισθήσεις της :rolleyes:.

Σήμερα έφερα για πρώτη φορά κυριούλα να μου καθαρίσει τα πατζούρια και τις βεράντες. Τα έγλυψε λέμε και θα το αφήσω πλέον αυτό το καομμάτι της καθαριότητας σ'αυτή γιατί με τη μικρή δε θα μου φτάνουν ούτε 5 μέρες για τα πορτοπαράθυρα. Μέχρι τώρα δεν είχα φέρει ποτέκ οπέλα στο σπίτι για δουλειές γιατί ντρεπόμουν, αλλά πλέον θα τα κάνω. Εβγαλά τόση πολύ δουλειά στο σπίτι όση ώρα καθάριζε εκείνη που τώρα έχω πολύ χρόνο με τη μικρή. Αυτά τα νέα μας. Φιλάκια πολλά κουκλίτσες μου

βρε νιουουουου!!! πού είσαι..άντε καλέ, άμα ανασάνουμε κι εμείς λίγο (λέμε τώρα) θα πάρω κι εγώ γυναίκα για το σπίτι..όχι θα πεθάνω από την κούραση..άσε μας μωρέ κι εγώ έτσι σκεφτόμουν παλιά, αλλά ουτε νοικοκυρά το παίζω ούτε για πέταμα με έχω. κάνω δουλειές, αλλά να πως με πονάει η μέση μου τώρα...επειδή το έπαιζα ήρωας!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ωχ!!! ήρθε η κολόνα του σπίτιού...ο παστακοπατέρας..πάω να βάλω να φάμε .....σι γιου λέιτερ.....φιλακιαααααααααααααααααααααααααααα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

εγώ πάντα το έλεγα όταν η μάνα μου περνούσε με την σφουγγαρίστρα το πάτωμα 10 φορές. αυτό θα ζήσει πιο πολύ από εσένα έτσι όπως το πας. αλλά δεν με άκουγε ούτε ακούει.

εγώ πάλι τρελαίνομαι με την ακαταστασία και την βρομιά αλλά δεν θα κάνω κάθε μέρα δουλειές. τώρα είμαστε 3 με το μωρό και σχεδόν όλη μέρα είμαστε εκτός σπιτιού οπότε το σπίτι μας βλέπει μόνο το πρωί εμένα και το βράδυ μια και καλή για ύπνο και μπάνιο. ποιος θα το λερώσει. καθαρίζω όταν χρειάζεται και όσο χρειάζεται. δεν είμαι κάθε μέρα σκούπισμα , σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα.

καλή όρεξη παστάκια και εμείς σε λίγο θα φάμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose Μου το ειδα , μ αρεσει και αυτο , γυαλιζειοπως το νεφερτιτη απο κοντα? μ αρεσε επισης και το αλλο με το λουλουδι φλοραλ το λες καπως ετσι .δωσε μου λιγο χρονο να το σκεφτω και θα σου απαντησω .Οκ?

Εγω παντω ςκοριτσια οσο αφορα τον υπνοσακο ακομα και τον ελαφρυ που πηρα απο Mothercare δεν της το εβαλα γιατι την σκεπαζω και μενει εκει η κουβερτα .Γενικα ειναι ηρεμη στον υπνο της .Ισως τον παρω τον υπνοσακο στην Αιγινα που θα παμε σκ και θα κανει πιο πολυ κρυο εκει .

Οπως καταλαβατε θα φυγουμε τριημερο γιουπιιιιιιιι , θα παει στο σπιτι της και η πεθερα μου για να της δωσω την μικρη και να την μαθει .Γιατι μου κανει παραπονα που δεν της την παω .

Μπουμπου , αυτη την κρεμα της frezindem ¨η οπως αλλιως λεγεται , την δοκιμασα και εγω και δεν μ αρεσε .Τρωει η μικρη μου αλλα να σας πω την αληθεια λεω να της δωσω κανονικη κρεμα βρε παιδια .Σιγα το πολυ που τρωει για να παχυνει .Οταν θα αρχισει τις κανονικες μασες θα της δινω λιγοτερη και γιαουρτι για αντικατασταση της .

Δημητρα η μικρη ειναι μια μικρη μεγαλη θεαααααα .Να την χαιρεσαι .Αχ τι ομορφα που ειναι τα νεογεννητα σαν γατακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαίρυ μου έχεις όσο χρόνο θέλεις και αν δεν το αποφασίσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , όπως θέλεις.

το κλεοπάτρα είναι διάφανο ενώ το νεφερτίτι έχει πλάτη από πίσω δεν βλέπεις από μέσα

δεν είναι ίδιο ακριβώς. όποτε και αν το αποφασίσεις δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Οκ ροζ μου , αν ειναι θα σου στειλω πμ ετσι ?

κοριτσια να σας ρωτησω κατι , εσας εχουν αρχισει να μπουσουλανε τα μικρα σας? Της δικιας μου δεν της αρεσεικαθολου μπρουμητα ολο γκρινιαζει .Καθονται στην πλατουλα τους ή σας γερνουν? εμενα ακομα δεν στεκεται καλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Οκ ροζ μου , αν ειναι θα σου στειλω πμ ετσι ?

κοριτσια να σας ρωτησω κατι , εσας εχουν αρχισει να μπουσουλανε τα μικρα σας? Της δικιας μου δεν της αρεσεικαθολου μπρουμητα ολο γκρινιαζει .Καθονται στην πλατουλα τους ή σας γερνουν? εμενα ακομα δεν στεκεται καλα

....μμμ...εμενα έχει βγάλει και το Πολυτεχνείο,τι λές τώρα!!!!.....:P:p:pκαλά ε; όταν μπουσουλήσει ο γουργούρης θα αρχιζουμε να βάζουμε κι εμείς πάνες από την χαρά μας!!!!:-P:razz::-P

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...