Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κι απο μενα..ροζουλα ο μπεμπης δεν κοιμαται?εμενα κοιμοταν σχεδον ολη μερα σημερα και αποψε βλεπω να αρχιζει τα κολπα της!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεννησε τελικα η μαρα?εμαθε καμια..ρε rosebaby κι εμενα στον υπνο της ολο θορυβους ειναι.κι εγω φοβαμαι..κανει σαν να σφιγγεται..η σαν να εχει φλεμα στο λαιμο..μπουμπουκα παρε τηλ τον παιδιατρο σου για τους κολικους..εμενα μου ειπε να παρω κατι σταγονες biogaia φυσικες ειναι και καινουργιες στην κυκλοφορια..αυριο θα της παρω αλλα εχει 2 μερες την βλεπω δεν υποφερει πολυ.

κοριτσια ο μπεμπης ειναι παλι πολυ ησυχος...δεν κλωτσαει σχεδον καθολου...απλα νοιωθω οτι κουνιεται μεσα στην κοιλια αλλαζοντας θεση...πρεπει να ανυσηχω ???...αντε να ερθει η παρασκευη να παω στον ντοκ να τον δω να ηρεμησω...

και αλλη μια ερωτηση,απο ποτε θα αρχισω να πηγαινω πιο συχνα στο γιατρο...???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπακι εγω οταν μπηκα στον 8ο πηγαινα καθε 2 εβδομαδες και στον μηνα μου καθε εβδομαδα..ρε κοριτσια τι ζεστα ειναι αυτη ???????ξυπνησα να ταισω την μπεμπα και ειμαι μουσκεμα στον ιδρωτα..ε΄λεος...ΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗΗΗΗΗΗΗ

καλημέρα κορίτσια

Μάρα μου χίλιες ευχές στην μονάκριβη σου κορούλα

που είναι το τοπικ να παω να ευχηθώ και εκεί

ζωή μου ο μικρός μουγκρίζει συνέχεια και σφίγγεται όταν θέλει κάτι

όπως να κάνει κακά ή αν το γάλα του ήρθε βαρύ και θέλει να βγάλει λίγο

μην σε αγχώνει καθόλου τα μωρά κάνουν συνέχεια θορύβους διάφορους

τώρα κοιμήθηκε στο ριλάξ επιτέλους όλη νύχτα μας είχε σκοπιά έτρωγε το καταπέτασμα μέσα σε 2 ώρες ξύπνησε 2 φορές και έφαγε 120 γρ. την μια και 150 γρ την άλλη.

χάπι μου όσο μεγαλώνει το μωρό δεν έχει χώρο να κουνηθεί και κάνει λιγότερες κινήσεις. όπως σου είπε η ζωή στον 8 και εγώ πήγαινα κάθε δυο εβδομάδες και στον 9 πιο συχνά.

θα προσπαθήσω να τον κρατάω ξυπνητό την μέρα για να κοιμάται το βράδυ.

εσύ ζωή κάθε πότε την ταίζεις ? γιατί εμένα έρχονται στιγμές που τρώει 2 φορες μέσα στο 2,5 ωρο. και κάνει μικρά γεύματα φυσικά γιατί δεν πεινάει πολύ και αυτό πάει λέγοντας. μήπως να τον κρατάω νηστικό μέχρι να συμπληρωθεί το 2 ωρο?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

kalhmera ροζουλα μου..ρε εσενα ειναι φαγανος ο μπεμπακος!εμενα αν και γεννηθηκε σχετικα μεγαλη 3600..την ταιζω καθε 2,5 ωρες περιπου σταθερα 90 ml..δεν της εχω δωσει παραπανω μεχρι στιγμης αλλα χορταινει αποτι βλεπω..εμενα ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκε..αν και κοιμοταν σχεδον ολη τη μερα χτες..εμενα απο το λικνο ..μετα ηθελε..ριλαξ και τωρα θελει συνεχεια καροτσακι!να δω αμα το βαρεθει κι αυτο που θα την βαζω για υπνο!

ζώζα μου μπορεί να τρώει αρκετά κάποιες φορές αλλά δεν έχει σταθερότητα αυτό είναι το πρόβλημα. μπορεί να φάει 90 γρ. αλλά μπορεί να φαει και 50. αυτό βέβαια γιατί ψιλογκρινιάζει πριν το 2,5 ωρο και τον ταιζω. οπότε του κόβεται η πείνα. είναι το μόνιμο πρόβλημα μου πόσα γρ. να ετοιμάσω κάθε φορά. εσύ ξέρεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεννησε το maroulidio μας ?????βρε την ατιμη δεν κρατιοταν με τιποτα...δεν θα αντεχε και τον καυσωνα ...

Να σου ζησει το κοριτσακι σου κοπελα μου :)γερο και δυνατο!!!

οταν μπορεσεις γραψε μας την εμπειρια σου!!!

Να δω ...η δικια μου η σειρα ποτε θα ερθει....ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!ουτε πονακια νιωθω , ουτε τιποτις!!!πρεπει να αφησω και τον Doctor να με εξετασει και κολπικα αυτη την βδομαδα να ξερω τι μου γινεται γιατι δεν βλεπω φως ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ζώζα μου μπορεί να τρώει αρκετά κάποιες φορές αλλά δεν έχει σταθερότητα αυτό είναι το πρόβλημα. μπορεί να φάει 90 γρ. αλλά μπορεί να φαει και 50. αυτό βέβαια γιατί ψιλογκρινιάζει πριν το 2,5 ωρο και τον ταιζω. οπότε του κόβεται η πείνα. είναι το μόνιμο πρόβλημα μου πόσα γρ. να ετοιμάσω κάθε φορά. εσύ ξέρεις.

Γεια σας κοριτσια,

Ροουζ ακου τι εκανα εγω με την μικρη φαγανα...Εχω καποιο διαστημα που καταγραφω τα γευματα της!!!Παρατηρησα λοιπον οτι η μικρη που ειναι ιδια ηλικια με τον δικο σου και εχουν παρομοια χουγια κανει γυρω στα 7-10 γευματα το 24ωρο και ποτε δεν πεφτει κατω απο 80 μλ και φτανει τα 135 στις μεγαλες πεινες.Τα διαστηματα αναμεσα στα γευματα ειναι απο 2-2.30 ωρες και τη νυχτα μπορει να κανει πλεον και 3-4 ωρες.

παντως αν αρχισει να ψιλογκρινιαζει νωριτερα απο το 2ωρο προσπαθω να την απασχολω με αγκαλιτσα,λιγο πιπιλα(γιατι την φτυνει) κι ετσι σπανια τρωει στη 1.5 ωρα.

Βλεπω οτι οσο μεγαλωνει αυξανει ποσοτητες και μειωνει γευματα την νυχτα.Βεβαια καποιες μερες,αν κανει ζεστη ή εχει πονακια αλλαζει λιγο συνηθειες!!!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τις έμπειρες μανούλες πια:

Πόσες πάνες αλλάζετε την ημέρα τα μπεμπάκια??Επίσης τους πήρατε το Νο1 ή Νο2??

Evi,πανες...πολλες πανες!!!ουτε τις μετραω αλλα γυρω στις 8 το λιγοτερο!!Εγω παιρνω τα newbaby απο pampers 2-5 κιλα,λογικα το νο 1 ειναι.Βεβαια σε λιγο καιρο οπως το κοβω θα παμε στο αλλο νουμερακι:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...