Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ελα ρε Δημητρααααα....θηριοοοοο!!!Εχεις και χρονο να μπαινεις στο καφε????respect!!!

χαχαχα στο τριτο παιδι θα εχεις κ εσυ χρονο χαχαχαχα

μεχρι τις 8 ειχα τα 2 μεγαλα με ζαλιζανε .8 ηωρα κοιμηθηκανε κ απο τοτε αρχισε συναυλιες η μπεμπα ενω ως εκεινη την ωρα ηταν μια χαρα μαμ κακα νανι ουτε κιχ δεν ειχε βγαλει απο το πρωι.λες κ επιτειδες το εκανε σου λεει θες να ηρεμησεις τωρα που κοιμηθηκαν τα αδερφια?μπριιιιτςςςςς:twisted::twisted::twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κουκλιτσες μου...

διαβασα στα γρηγορα μερικα απο τα νεα σας...

δημητρα μου να σου ζησει η ζουζουνα σου....

αχ τι ωραια που λετε για κρεμουλες,ανυπομονω κι εμεις να ξεκινησουμε...

οσο για το σωμα κι εμενα πονανε πολυ τα ποδια μου λες και εχω παει γυμναστηριο και εχω πιαστει στους μηρους....και η πλατη μολις σταθω λιγο ορθια κατευθειαν με ποναει

υπνοσακο εχω κι εγω αλλα δεν αποφασιζω να του τον φορεσω ενω εχει κρυο ειδικα τις πρωινες ωρες αλλα ο μουργακος μου δεν ξεσκεπαζεται(ευτυχως)....και τωρα μια χαζη ερωτηση: οταν βαζετε τον υπνοσακο τους ριχνετε τιποτα απο πανω,ενα κουβερτακι ή ενα σεντονακι???

76IGp3.png

Τα νεα μας λοιπον...

Καταρχην ο μικρός εδω και 15 μερες εκοψε το θηλασμο ετσι ξαφνικα, απο μονος του...:(

Δεν ηθελε με τιποτα, με τιποτα ομως, εκλαιγε, σπαραζε, χτυπιοταν και αρνουνταν πεισματικα...Προσπαθησα ....τίποτα.. Οποτε τελος ο θηλασμος για μας με αδοξο τρόπο..

Στεναχωρηθηκα αρκετα αλλα οκ, εκανα οτι μπορουσα και 5 μηνες ηπιε μητρικο γαλα...τωρα μπιμπερο και το βραδυνο ξυπνημα που δεν το ειχα συνηθισει κατ αυτον τον τροπο με τσακιζει...αλλα τι να κανω...καλά ο μπαμπας μας δεν παιζει να ξυπνησει ποτε βραδυ δεν μπορει, δεν θελει...δεν....

Επίσης εμεις ξεκινησαμε λιγο αναποδα... Ξεκινησε στους 5 μηνες ακριβως φρουτόκρεμα. πρωτα μηλο, μετα μηλο αχλαδι και πλεον μηλο, αχλαδι μπανανα... το μηλο την πρωτη μερα ουτε να το φτυσει, μιλαμε ειχε ξενερωσει τα μαλα, μια ξυνοφατσουλα αλλο πραγμα πολύ γελιο...σιγα σιγα μπηκαν και τα αλλα και πλεον τσακιζει 150-180ml φρουτοκρεμα και αντικατασταθηκε αυτο το γευματακι...

Χθες εφαγε πρωτη φορα κρεμα βανιλια-ριζαλευρο...οκ καλα πηγε θα ενταχθει και αυτη σιγα σιγα..

Εγω μετα απο δοκιμες και ψαξιμο αποφασισα να δωσω νουνου. Δοκιμασα την βιολογικη της frezyderm και κοντεψα να ξερασω, γενικως για να γινει λιγο πιο ανθρωπινη και αυτη και η holle ηθελε και προσθηκες κανα μπισκοτο, κανα φρουτακι... Γενικως τρωω υστεριες με πολλα εδω ειπα να κανω πισω... Εκανα πολλη ερευνα και τελικα ειπα να δωσω νουνού που μου φανηκε καλυτερη απο ολες του εμπορίου... αυτο για κανα μηνα διοτι μετα θα την αφησουμε και θα δινω τραχανα οπως μου ειπε η παιδιατρος...

μιας και λετε για κουταλακια, εγω πηρα και σιλικονης chicco και nuby καβατζα αλλα βασικα τον ταιζω με το squirt της boon που ειναι απιθανο και βολευει τρελα!

Τι αλλα....λεγατε και για διατροφη..κι εγω προσπαθω αλλα ρε γαμωτο την πεφτω στα γλυκα...συνεχιζω πιλατες που ειχα ξεκινησει και ειναι η μοναδικη 1 ωρα που εχω για παρτη μου... αυτααααααα!!!

σας φιλωωωωω και μου λειπετε αφανταστα!

μπουμπουκα...μην μασας!!!

κριμα που το μπουγκακι εκοψε το στηθος βρε παιδι μου!!!

Δεν πειραζει...τουλαχιστον θηλασε 5 μηνες...η δικια μου ζητημα να ηπιε 500 μλ μητρικο!!!:(:(

κι εμεις στον 7ο τραχανα θα φαμε...

θα τον φτιαξει η πεθερα μου και θα τρωει απο αυτον με αγνα υλικα...επισης θα της δωσω και βρωμη...μονη μου θα την φτιαχνω κι αυτη...

σημερα εφαγε 80 μλ ρυζαλευρακι με το λαδακι του μια χαρα...κι αυριο τοσα θα της δωσω και μετα σιγα-σιγα θα αυξησω ποσοτητες!!!

καλα,το squirt ειναι πανεμορφο και βολικο πραγματι!!!

εγω υπνοσακο περιπου 4 μηνων αρχισα να της φοραω και με βολεψε ΠΑΡΑ πολύ. πρωτον γιατι δεν πιπιλαγε τα χερια της (ηταν σε φαση δάκτυλο ή πιπίλα), δευτερον ηταν κλειστα τα ποδαρακια της και μενανε ζεστα, τριτον δεν ξεσκεπαζοταν και αυτο ειναι πολυ βασικο παιδια. εμεις δε που μενουμε και στους προποδες της πεντελης και κανει αρκετα πιο κρυο απο το κεντρο της αθηνας, ηταν οτι επρεπε. δεν συζηταω για φετος που κινειται συνεχως και με την κουβερτα απλα ηταν εντελως ξεσκεπαστη και την εβρισκα μπουζι το πρωι. οποτε και φετος υπνοσακος

περσι ειχα 2 εναν σαν σακι και εναν με ποδαρακια. με βολεψαν και οι δυο. φετος αναγκαστικα με τα ποδαρακια μονο.

ααα και πλαστικη σαλιαρα να προμηθευτειτε γιατι με τις πανινες δεν παλευετε η κατασταση.

κατα τα αλλα ολες καλα; δημητρουλααα τι κανεις καλε;

σμουτς δεν θα μπορουσα να μην συμφωνησω και στα δυο..πλαστικη σαλιαρα εννοειται!!!!!

υπνοσακο εχω κι εγω αλλα δεν αποφασιζω να του τον φορεσω ενω εχει κρυο ειδικα τις πρωινες ωρες αλλα ο μουργακος μου δεν ξεσκεπαζεται(ευτυχως)....και τωρα μια χαζη ερωτηση: οταν βαζετε τον υπνοσακο τους ριχνετε τιποτα απο πανω,ενα κουβερτακι ή ενα σεντονακι???

τιποτε!!!μονο τον υπνοσακο.Ο οποιος βεβαια πρεπει να ειναι αναλογος της θερμοκρασιας δωματιου.Δηλαδη με 18-20 βαθμους θες οπωσδηποτε 2.5 tog,δηλαδη ζεστο,χοντρο υπνοσακο!

Καλημέραααααααααααα.....

Ενιουαν χίαρ;....

έλα μωρέ, όλο μπαίνω όταν λείπετε όλες!!!!:cry::cry::cry: Μόνο την Ερη και την φαίρη, την ροζ και κάπως την μαρσολάν βλέπω(συντοπίτισσααααα)

Ρε Δήμητρα πού είσαι μαρίίίίίίί; Την θηλάζεις την μπουμπού ε; Μπράβο! Η τσουράπω σου και ο γλύκας ο Άλεξ τι κάνουν; Να μου τα φιλήσεις από εμένα και τον γουργούρη!!!

Smoutsaki που είσαιαιαιαιαιαιαιαι; Φιλάκια στην Ιλιάννα!!!

Μπουμπού και εγώ μία από τα ίδια από βοήθεια!!! Βάστα γερά!!!

Χάπυ μου εμένα μου έχουν πει οτι με τον υπνόσακο δεν χρειάζεται άλλο από πάνω το παιδάκι, καλύπτεται. Τώρα για καλύτερα ρώτα κιόλας.

η Μάρα που είναι καλέεεεε;...άδεια η πόόόλη, που πήγαν όόόόλοι.....

όσο αφορά εμάς, ο γουργούρης κάνει φοβερή παρέα με τον πατέρα του όταν αυτός είναι εδώ. Εχουμε μερικές φορές ψιλο-κολικούς, αλλά με το κίντερτε το αντιμετωπίζουμε. Τώρα περιμένουμε την γιαγιά (μαμά μου) να έρθει να μας δει...μπορεί να πάμε και βόλτα...

αυτά ρε τσούπες!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια!!

δημητρα να σου ζησει η μικρη!!!χαρας στο κουραγιο σου που τα καταφερνεις!!!

οσο αφορα για τον υπνοσακο δεν ξερω τι να κανω να παρω η οχι???

σημερα θα παω να παρω τις πιαστρες και θα δω αν θα με βολεψουν θα του τα βαλω το βραδυ!!

τεστ παπ και εγω δεν εκανα!!φοβαμαι να πονεσω!!με τη δακτυλικη στον 9ο μηνα μου εχουβ δημιουργηθει φοβιες!!πονουσα πολυ τοτε!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες...τι κανουν τα μπεμπονια σας...εσεις σημερα εχουμε παιδιατρο...αντε να δουμε ποσο μεγαλοι αντρες γιναμε...

παστακια εμενα ο παιδιατρος για κολικους μου μονο φρεσκο χαμομηλι...το κιτεντερ εχει μεσα γλυκαντικες ουσιες και δεν ειναι καλο για τα μωρακια

μαρσολαν μου ευχαριστω για την ενημερωση...ναι ειναι χοντρος ο υπνοσακος μας γι'αυτο δεν τον εχουμε βαλει ακομα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ναι, ρε παιδίμου αυτό για το κίντερτε την έχω ρωτησει την δικιά μου, αλλά μου το ξέκοψε οτι να μην δίνω τόσο συχνά, μόνο όταν πονάει πολύ το παιδάκι....κι οτι είναι πολύ καλό...τι να πώ, ρε χάπυ...ο καθένας τον Θεό του

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε ?

εμείς έχουμε αύριο γιατρό και έχουμε διπλό εμβόλιο, αχ πάλι θα πονέσει ο μικρούλης

αν και στο προηγούμενο εμβόλιο το παιδάκι μου δεν κατάλαβε τίποτα

τον απασχολούσα και ούτε είδηση πήρε για το τσιπ δεν έκλαψε καθόλου.

φαίρυ μου έβαλα ένα σετ σαν την νεφερτίτι παρόμοιο που βρήκα γιατί ίδιο δεν υπάρχει.

αν σου αρέσει δες το και αν σε βολεύει και η τιμή, έκανα ότι μπορούσα.

για τους κρίκους στην κουβέρτα σας είπα ότι τους βάλαμε ένα διάστημα αλλά επειδή κάνει ανήσυχο ύπνο τον ξυπνάνε τα κρικάκια που σέρνονται πάνω στο ξύλο.

αλλά σαν ιδέα είναι καλή, θα τα ξαναβάλω κάποια στιγμή. υπνόσακο έχω έναν χοντρό και δεν τον φοράμε ακόμα , αν μπορούσα να πάρω κανέναν λίγο πιο λεπτό αλλά τώρα είμαι λίγο σφηνωμένη οικονομικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

υπνόσακο έχω έναν χοντρό και δεν τον φοράμε ακόμα , αν μπορούσα να πάρω κανέναν λίγο πιο λεπτό αλλά τώρα είμαι λίγο σφηνωμένη οικονομικά.

μόόόόνο εσύ.....όλος ο κόσμος κοπελιάάάάάάά

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...