Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Μολις γυρισαμε απο βολτα διαρκειας,χαχα!!!

ειχε ηλιο και το απολαυσαμε,καναμε και τις δουλειες μας...μια χαρα,κοιμηθηκε η μικρη στη διαρκεια της βολτας κι οταν ξυπνησε βρεθηκε στο παρκο της πολης μας και ξετρελλαθηκε με τα δεντρα και τα χρωματα...σαν περιστερακι γουργουριζε το παιδακι μου!!

Ροουζ μου,δεν εχει σημασια τι μαρκα θα ειναι τα κουταλακια...απλα να προσεξεις να ειναι απο σιλικονη ή απο πλαστικο bpa free!Ας πουμε καλα εχει η Αβεντ,η Nουμπι κλπ.

Εγω εχω παρει και ξυλινα!!!

Φαιρυ,θα σου προτεινα κι εσενα μιας και εισαι στις ευκολιες της Αθηνας να κανεις πιλατες αντι για εντατικη γυμναστικη...ειναι πιο ηπια μορφη ασκησης!!!

Κι εννοειται οτι μολις περασουν οι 9 μηνες που πλεον δεν εχουμε ορμονες εγκυμοσυνης πρεπει να παμε για ενα τσεκ απ...ιδιως οσες ειχαμε ζητηματα με την εγκυμοσυνη μας!!!

Εγω θα κανω πληρεστατο τσεκ...μιλαμε θα τα ελεγξω ολα!!Λογω των προβληματων που επαιζαν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ ρε κορίτσια ούτε τεστ παπ δεν έκανα

μου είπε η γιατρός όταν τελειώσει το καλοκαίρι να πάω αλλά φοβάμαι

μια απο τα ιδια ....αλλα την παρασκευη εκλεισα ραντεβου στον γυναικολογο μου και θα παω επιτελους φοβαμαι ξεφοβαμαι ....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ετσι μου ελεγαν και μενα στις 40 μερες αλλα πηγα και δεν καταλαβα τιποτα!!ολοκληρο παιδι μου ειπε ο doctor εβγαλες τον κολποδιαστολεα φοβασαι...

βρε παιδια ασχετο ....η mara που ειναι???????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

εγώ που γέννησα με καισαρική? άσε που είμαι και αφάνταστα στενή εκεί

εδώ όταν μου μετρούσε την διαστολή μου ερχόταν να λιποθυμήσω

η μαρα τρέχει με την δουλειά προφανώς ανά διαστήματα εμφανίζεται

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και γω ειμαι στενη εκει ....αφου ο γιατρος ακομη απορει πως γεννησα ευκολα και φυσιολογικα....εχει και το λεει ..απο την μια γιατι ειμαι φοβιτσιαρα και του ελεγα συνεχεια μονο καισαρικη,,,,:rolleyes:αλλα και γιατι στενη πολυ....:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρε! τι φοβάστε....το τέστ ή μήπως βγεί τίποτα; γιατί άν είναι για τον τρόπο που γίνεται, συγνώμη αλλά θα συμφωνήσω με τον ντόκτορ!! Βρε, εδώ γεννήσαμε, αυτά θα μας χαλάσουν....βουρ για τεστ Παπ όλες μας....εγώ πάω αυτό το μήνα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

εγώ φοβάμαι και τα δυο αλλά περισσότερο την διαδικασία γιατί όπως είπα είμαι πολύ στενή και πονάει αφάνταστα.

και εγώ ρε Ροζάκι, μαζί δεν τα λέγαμε μια μέρα; και εγώ δεν μπορώ, αλλά με τόσα που ακούμε...άστο καλύτερα πρόληψη...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σααας τι κανετε κουκλες?εμεις τρεχουμε κ δε φτανουμε.φαι κ σκατο αβερτα.6-7 φορες τη μερα κακα κ ανα 1-2 ωρες μαμ.κ στηθος κ σκονη.διατηρουμε μαγουλο:rolleyes:

Holy Diver

γεια σααας τι κανετε κουκλες?εμεις τρεχουμε κ δε φτανουμε.φαι κ σκατο αβερτα.6-7 φορες τη μερα κακα κ ανα 1-2 ωρες μαμ.κ στηθος κ σκονη.διατηρουμε μαγουλο:rolleyes:

ελα ρε Δημητρααααα....θηριοοοοο!!!Εχεις και χρονο να μπαινεις στο καφε????respect!!!

κοριτσάκια μου τι κάνετε?

χαθηκα το ξέρω αλλά δεν φαντάζεστε πήξιμο που παίζει...

Τον τελευταιο καιρό ο καλός μου δουλεύει τρελά και δεν παιζει βοηθεια από πουθενά...

Γυρίζει πολύ αργα οποτε ολη μερα ειμαι με το μπουγκακι μου που εχει απατησεις διοτι θελει μονιμη ενασχοληση. Οταν κοιμαται δουλευω στο λαπτοπ και παει λέγοντας...

Διαβασα τα νεακια σας... Εγω πήγα για παπ τεστ ολα καλα και να σας πω δεν πονεσα καθολου ομως...και εγω ειχα ενα φοβο τρελό αφου πηγα και λεω στο ντοκτορ - το μετανιωσα θα ερθω αλλη φορα, μου εριξε το μπινελικακι μου και ισιωσα... πολυ τον αγαπω τον ντοκτορ μου

Τα νεα μας λοιπον...

Καταρχην ο μικρός εδω και 15 μερες εκοψε το θηλασμο ετσι ξαφνικα, απο μονος του...:(

Δεν ηθελε με τιποτα, με τιποτα ομως, εκλαιγε, σπαραζε, χτυπιοταν και αρνουνταν πεισματικα...Προσπαθησα ....τίποτα.. Οποτε τελος ο θηλασμος για μας με αδοξο τρόπο..

Στεναχωρηθηκα αρκετα αλλα οκ, εκανα οτι μπορουσα και 5 μηνες ηπιε μητρικο γαλα...τωρα μπιμπερο και το βραδυνο ξυπνημα που δεν το ειχα συνηθισει κατ αυτον τον τροπο με τσακιζει...αλλα τι να κανω...καλά ο μπαμπας μας δεν παιζει να ξυπνησει ποτε βραδυ δεν μπορει, δεν θελει...δεν....

Επίσης εμεις ξεκινησαμε λιγο αναποδα... Ξεκινησε στους 5 μηνες ακριβως φρουτόκρεμα. πρωτα μηλο, μετα μηλο αχλαδι και πλεον μηλο, αχλαδι μπανανα... το μηλο την πρωτη μερα ουτε να το φτυσει, μιλαμε ειχε ξενερωσει τα μαλα, μια ξυνοφατσουλα αλλο πραγμα πολύ γελιο...σιγα σιγα μπηκαν και τα αλλα και πλεον τσακιζει 150-180ml φρουτοκρεμα και αντικατασταθηκε αυτο το γευματακι...

Χθες εφαγε πρωτη φορα κρεμα βανιλια-ριζαλευρο...οκ καλα πηγε θα ενταχθει και αυτη σιγα σιγα..

Εγω μετα απο δοκιμες και ψαξιμο αποφασισα να δωσω νουνου. Δοκιμασα την βιολογικη της frezyderm και κοντεψα να ξερασω, γενικως για να γινει λιγο πιο ανθρωπινη και αυτη και η holle ηθελε και προσθηκες κανα μπισκοτο, κανα φρουτακι... Γενικως τρωω υστεριες με πολλα εδω ειπα να κανω πισω... Εκανα πολλη ερευνα και τελικα ειπα να δωσω νουνού που μου φανηκε καλυτερη απο ολες του εμπορίου... αυτο για κανα μηνα διοτι μετα θα την αφησουμε και θα δινω τραχανα οπως μου ειπε η παιδιατρος...

μιας και λετε για κουταλακια, εγω πηρα και σιλικονης chicco και nuby καβατζα αλλα βασικα τον ταιζω με το squirt της boon που ειναι απιθανο και βολευει τρελα!

Τι αλλα....λεγατε και για διατροφη..κι εγω προσπαθω αλλα ρε γαμωτο την πεφτω στα γλυκα...συνεχιζω πιλατες που ειχα ξεκινησει και ειναι η μοναδικη 1 ωρα που εχω για παρτη μου... αυτααααααα!!!

σας φιλωωωωω και μου λειπετε αφανταστα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλησπερα κοριτσακια και μωρακια τι κανετε

εμεις εδω, χαζολογαμε τηλεοραση και ιντερνετ, ο καθενας στον υπολογιστή του, πλακα εχουμε

η μικρη κοιμαται από τις 8, έκτοτε μαγειρεψα, εστρωσα και το σπιτι και ειμαστε πιο χουχουλιαρικα τωρα

στα θεματα που λεγατε πριν

εγω υπνοσακο περιπου 4 μηνων αρχισα να της φοραω και με βολεψε ΠΑΡΑ πολύ. πρωτον γιατι δεν πιπιλαγε τα χερια της (ηταν σε φαση δάκτυλο ή πιπίλα), δευτερον ηταν κλειστα τα ποδαρακια της και μενανε ζεστα, τριτον δεν ξεσκεπαζοταν και αυτο ειναι πολυ βασικο παιδια. εμεις δε που μενουμε και στους προποδες της πεντελης και κανει αρκετα πιο κρυο απο το κεντρο της αθηνας, ηταν οτι επρεπε. δεν συζηταω για φετος που κινειται συνεχως και με την κουβερτα απλα ηταν εντελως ξεσκεπαστη και την εβρισκα μπουζι το πρωι. οποτε και φετος υπνοσακος

περσι ειχα 2 εναν σαν σακι και εναν με ποδαρακια. με βολεψαν και οι δυο. φετος αναγκαστικα με τα ποδαρακια μονο.

για τα κουταλακια που λεγατε, κι εγω της nuk ειχα παρει (ειπαμε ειμαι φαν της μαρκας αυτης) και με βολεψαν αρκετα μεχρι και τωρα που της δινω με μεγαλυτερα κουταλια πια. ααα και πλαστικη σαλιαρα να προμηθευτειτε γιατι με τις πανινες δεν παλευετε η κατασταση.

κατα τα αλλα ολες καλα; δημητρουλααα τι κανεις καλε;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...