Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!!

παστακια...μπορω νομιζω να σε κατανοησω πληρως!Την κουραση σου εννοω και την αδυναμια σου!!Εγω τον πρωτο καιρο ημουν τα κομματια μου,με ποναγε ολο μου το κορμι γιατι ειχα εξασθενησει πολυ στην εγκυμοσυνη μου(-15 κιλα οπως εχωπει)..Αρχισα να παιρνω τα επανω μου μετα τον 4ο μηνα του παιδιου που πλεον επαιρνα και κιλα(μην κοιτας που ξεφυγα λιγακι,το ειχα απωθημενο)....Γι αυτο σου λεω,κανε υπομονη δεν γινεται τιποτε αλλο.

Και μην καταπονεις ακομη το κορμι σου με γυμναστηριο και κουραση....καλυτερα κατι πιο ηπιο οπως πιλατες μεχρι να συνελθεις εντελως!!

Ζουζουνακι,εμεις χρησιμοποιουμε υπνοσακο της ωμεγα μπεμπε,ειναι βαμβακερος με μαλλινη βατα,η μπεμπα ειναι μια χαρα εκει μεσα,ζεσταινεται αλλα δεν σκαει(Σημειωνω οτι εμας το δωματιο μας δεν εχει πανω απο 20 βαθμους το βραδυ).Δεν υπαρχει κανενα προβλημα,απο μεσα της φοραω ενα μακρυμανικο κορμακι..τα μπουτακια γυμνα και καμια φορα καλτσακια!Το προσωπακι και τα χερακια οταν ξυπνα ειναι δροσερα οπως πρεπει...οχι κρυα!Χαλαλι τα 42 ευρω!Εγω της πηρα τον ενιαιο σαν σακουλακι απο κατω,εχει και με ποδαρακια κανονικο!

Ροουζ,κι εμενα μου αρεσε κατι,θα σου στειλω πμ.

Εξοπλισμο δεν χρειαζεσαι κατι ιδιαιτερο για αρχη...μονο κουταλακια απο σιλικονη για να ειναι μαλακα,κατα τα αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις γυαλινα μπωλ του σπιτιου!

Αντε,θα αρχισετε σιγα-σιγα..καλα μην φανταστεις δεν θα φαει και πολυ αλλα σιγα-σιγα θα κατεβαζει ολο το πιατο.

Νεφελακι,τις συνταγες τη μια μου την εδωσε μια φιλη που ειναι του στυλ βιολογικα κλπ και την αλλη με το γαλα την βρηκα σε αγγλικο σαιτ για φυσικο babyfood.Το ρυζαλευρο που γινεται με αυτον τον τροπο μπορει να διατηρηθει στο ψυγειο για 72 ωρες,οπως θα εβαζες και δικο σου φαγητο που το μαγειρεψες την Δευτερα και πιθανον να ξαναφας την Τεταρτη!

μαρσολανακι ευχαριστω για τις πληροφοριες

ροουζ κι εγω ανυπομονω για την κρεμουλα,μαλιστα τοσο πολυ που εγω αγορασα πιατακι και κουταλακια σιλικονης,η σιλικονη ειναι στο κουταλακι,οχι στο χερουλι,για να ειναι μαλακο το υλικο που μπαινει στο στομα του παιδιου,αν πας να αγορασεις ,θα τα δεις,μαλιστα ειναι και διαφορα μεγεθη για μικρα και μεγαλα στοματακια....τρελλα μιλαμε

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

τώρα που το λες ναι εχω δει είναι στο χρώμα σχεδόν διάφανο σαν σιλικόνη

αυτά δεν τα αποστειρώνουμε φυσικά πλέον. έχετε να προτείνεται καμιά καλή μάρκα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

τώρα που το λες ναι εχω δει είναι στο χρώμα σχεδόν διάφανο σαν σιλικόνη

αυτά δεν τα αποστειρώνουμε φυσικά πλέον. έχετε να προτείνεται καμιά καλή μάρκα ?

αχ,ροουζ,δεν μπορω να σου προτεινω,γιατι δεν εχω εμπειρια

παντως εγω αγορα NUK μου φανηκαν τα πιο μαλακα,και τα πιο μικρα

της chicco μου φανηκαν μεγαλα ,και τα υπολοιπα ηταν μαρκες που δεν τις ηξερα

βοηθηστε βρε κοριτσια ,εσεις με την εμπειρια.....:lol::lol::lol:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Eγω της πηρα κουταλακι με σιλικονη της chicco .

Το πρωτο γευμα ειναι ολα τα λεφτα .Εχει πολυ πλακα γιατι λερωνεται και γινεται χαμος .Εχθες καπως πηγε να φαει κατι .Βασικα ετσι οπως τρωει δεν καταλαβαινω αν της αρεσει ή το φτυνει γιατι δεν ξερει να τρωει .

Βρε κοριτσια που λετε για πονους , σας πονανε τα κοκαλα σας? Εγω λεω επειδη εμεινα αγυμναστη τοσο καιρο να πονανε και γι αυτο θελω επειγοντως γυμναστική .Ο αντρας μου μου λεει ναπαω να δω μηπως μου λειπει ασβεστιο μετα την εγκυμοσυνη .

Παντως τα χερια μου το πρωι πονανε πολυ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??πως παει ο αγωνας διαρκειας???

και γω κομματια ειμαι ...ξυπναω και νιωθω πιο πολυ κουρασμενη!!!!πονανε χερια ποδια και μεση σε υπερβολικο βαθμο!!!

ασβεστιο θα μου λειπει στανταρ γιατι στην εγκυμοσυνη μου δεν το επαιρνα εκανα πως το ξεχνουσα...(μπλιαχ και να τα αποτελεσματα)!!!

Ροζ μου γιατι αργησατε τοσο πολυ για κρεμουλα???:rolleyes:

εφτιαξα σημερα γλυκο κυδωνι και εβαλα στα χειλακια του μικρου λιγο σιροπακι.....ξετρελαθηκε.............:tongue::tongue:!

υπνοσακο εχουμε παρει και μεις αλλα δεν του το εχουμε βαλει ακομη...ο μπεμπης οταν ξεσκεπαζεται τραβαει με τα χερακια του μονος του την κουβερτουλα του μεχρι πανω ...και ετσι τον αφηνω να μαθαινει!!!!!!!!!!!

σημερα ηθελα να τον παω αταααα αλλα κανει λιγο ψυχρουλα γμτ και ακομη δεν εχω παρει την φορμιτσα εξοδου να του κραταει την πλατουλα του!!!

βρε κοριτσια εσεις που τα κοιμιζετε??με εχει φαει η αγωνια για το ποτε πρεπει να μπει στην κουνια του!!!Απο την μια δεν θελω να συνιθησει μαζι μας ...και απο την αλλη φοβαμαι να το αφησω μοναχουλι του!!!!!!!!τι αγχος βρε παιδι μου ..............εγω μαλλον δεν χρειαζομαι γυμναστηριο αλλα ...ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΛΕΜΕ:confused::confused::confused::mad:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμένα πάλι ρε κορίτσια δεν με πονάει τίποτα, απλά έχω μια μικρή χαλάρωση στα πόδια μόνο και αυτό γιατί χρειάζομαι γυμναστική , εδώ έκανα χρόνια και όταν σταματούσε ένα μήνα για καλοκαίρι ήταν σαν να μην έκανα καθόλου φαντάσου τώρα.

όσο για τα κουταλάκια θα πάω να δω και από κοντά αυτές τις μέρες

παστάκια μου τι κάνεις ? δεν σε χαιρέτησα πριν τι κάνει ο απόλυτος ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??πως παει ο αγωνας διαρκειας???

και γω κομματια ειμαι ...ξυπναω και νιωθω πιο πολυ κουρασμενη!!!!πονανε χερια ποδια και μεση σε υπερβολικο βαθμο!!!

ασβεστιο θα μου λειπει στανταρ γιατι στην εγκυμοσυνη μου δεν το επαιρνα εκανα πως το ξεχνουσα...(μπλιαχ και να τα αποτελεσματα)!!!

Ροζ μου γιατι αργησατε τοσο πολυ για κρεμουλα???:rolleyes:

εφτιαξα σημερα γλυκο κυδωνι και εβαλα στα χειλακια του μικρου λιγο σιροπακι.....ξετρελαθηκε.............:tongue::tongue:!

υπνοσακο εχουμε παρει και μεις αλλα δεν του το εχουμε βαλει ακομη...ο μπεμπης οταν ξεσκεπαζεται τραβαει με τα χερακια του μονος του την κουβερτουλα του μεχρι πανω ...και ετσι τον αφηνω να μαθαινει!!!!!!!!!!!

σημερα ηθελα να τον παω αταααα αλλα κανει λιγο ψυχρουλα γμτ και ακομη δεν εχω παρει την φορμιτσα εξοδου να του κραταει την πλατουλα του!!!

βρε κοριτσια εσεις που τα κοιμιζετε??με εχει φαει η αγωνια για το ποτε πρεπει να μπει στην κουνια του!!!Απο την μια δεν θελω να συνιθησει μαζι μας ...και απο την αλλη φοβαμαι να το αφησω μοναχουλι του!!!!!!!!τι αγχος βρε παιδι μου ..............εγω μαλλον δεν χρειαζομαι γυμναστηριο αλλα ...ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΛΕΜΕ:confused::confused::confused::mad:

βανιλίτσα μου τι κάνεις; εγώ έχω βάλει τον μπέμπη στην κούνια του δίπλα μου για να την συνηθίσει και λίγο πρίν τις γιορτές θα τον βάλω στο δωμάτιό του..πάντως του άρεσε από την πρώτη στιγμή. του έχω πάρει αυτές που γίνονται κρεβατάκι μετα...μέχρι 3,5 χρονών...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εμένα πάλι ρε κορίτσια δεν με πονάει τίποτα, απλά έχω μια μικρή χαλάρωση στα πόδια μόνο και αυτό γιατί χρειάζομαι γυμναστική , εδώ έκανα χρόνια και όταν σταματούσε ένα μήνα για καλοκαίρι ήταν σαν να μην έκανα καθόλου φαντάσου τώρα.

όσο για τα κουταλάκια θα πάω να δω και από κοντά αυτές τις μέρες

παστάκια μου τι κάνεις ? δεν σε χαιρέτησα πριν τι κάνει ο απόλυτος ?

καλά ροζάκι μου ζητάει αγκαλίτσες....τον εμαθε ο μπαμπάς και εμένα με πονάει η μέση μου και άστα την ακούω γερά....

Εσείς πώς είσαστε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ο Αντωνάκης είναι μέσα στο κρεβάτι του και παίζει σε λίγο φεύγω για την μάνα μου

κατά τα άλλα καλά , του αρέσει και εμένα να στέκεται όρθιος με τα πόδια και να κάθεται

γενικά είναι υπερκινητικός κάνει τούμπες όλη την ώρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ο Αντωνάκης είναι μέσα στο κρεβάτι του και παίζει σε λίγο φεύγω για την μάνα μου

κατά τα άλλα καλά , του αρέσει και εμένα να στέκεται όρθιος με τα πόδια και να κάθεται

γενικά είναι υπερκινητικός κάνει τούμπες όλη την ώρα

ωχ, ναι; να τον προσέχεις....πω πω την φοβάμαι αυτή την ηλικία...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

άσε σε δευτερα φέρνει τούμπα και τον ψάχνεις

και που είσαι ακόμα

εγώ σας αφήνω πάω στην μάνα μου που 'φωνάζει' να δει τον Αντωνέλο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...