Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα

ελπιζω να ειστε ολες καλα κι εσεις και τα μωρακια σας

να κανω ερωτηση?

μηπως ο μπεμπης μου κοιματε πολυ? το βραδυ απο τις 23,00-8,00 μετα καμια ωρα το πρωι ,το μεσημερι ενα δυωρακι,και το βραδακι σε δυο δοσεις απο καμια ωρα,δηλαδη 18,00-19,00 και 21,00-22,00 ,καπως ετσι...τι λετε?

παντως κι εμενα θελει συνεχεια να τον εχεις με τεντωμενα ποδια να στεκεται ορθιος,βεβαι το ξερω οτι δεν κανει ,για την μεση του ακομη,αφου δεν καθεται ακομη μονος του,αλλα κοπανιεται,κλαιει......

φαγητακι εμεις δεν ξεκινησαμε ακομη,ουτε αποστειρωση σταματησαμε

τελικα ,κοριτσια αγορασατε υπνοσακο για τον υπνο?

εγω θα παρω γιατι παιρνει τα σκεπασματα και τα βαζει πανω στο προσωπο του και φοβαμε

αυτα....ειστε μεσα καμια?

οσο για τα κιλα,εγω ακομη φοραω τα παντελονια της εγκυμοσυνης,γκρουουου,η κοιλιτσα καλα κρατει,αληθεια.....κορσε εγκυμοσυνης φορατε,για την χαλαρωση της κοιλιας?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pastakia και εγω παω γυμναστηριο!!τον αφηνω τον μικρο στον μπαμπα του και εγω γυμναζομαι!!!κανω pilates!!

να σου πω τι να κανω εγω???οταν ξυπνησω το πρωι θα βγαλω τις πιτζαμες θα ντυθω (εστω και με φορμες) θα βαλω την κρεμα μου την μασκαρα μου το ροουζ μου και θα φτιαξω τα μαλλακια μου!!!!ετσι ξεκιναω την ημερα μου!!!ενιοτε βαφω και τα νυχακια μου!!καποια στιμγη ομως πρεπει να παω να κανω ενα πεντικιουρ;););););)

Έλα ρε Λετάκι, αλήθεια...αυτό με την περιποίηση του εαυτού σου την έκανες από τους πρώτους μήνες ή τώρα που μεγάλωσε.....δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου, απλά δεν μπορώ τα έχω παίξει.....

κοριτσια καλημερα

ελπιζω να ειστε ολες καλα κι εσεις και τα μωρακια σας

να κανω ερωτηση?

μηπως ο μπεμπης μου κοιματε πολυ? το βραδυ απο τις 23,00-8,00 μετα καμια ωρα το πρωι ,το μεσημερι ενα δυωρακι,και το βραδακι σε δυο δοσεις απο καμια ωρα,δηλαδη 18,00-19,00 και 21,00-22,00 ,καπως ετσι...τι λετε?

παντως κι εμενα θελει συνεχεια να τον εχεις με τεντωμενα ποδια να στεκεται ορθιος,βεβαι το ξερω οτι δεν κανει ,για την μεση του ακομη,αφου δεν καθεται ακομη μονος του,αλλα κοπανιεται,κλαιει......

φαγητακι εμεις δεν ξεκινησαμε ακομη,ουτε αποστειρωση σταματησαμε

τελικα ,κοριτσια αγορασατε υπνοσακο για τον υπνο?

εγω θα παρω γιατι παιρνει τα σκεπασματα και τα βαζει πανω στο προσωπο του και φοβαμε

αυτα....ειστε μεσα καμια?

οσο για τα κιλα,εγω ακομη φοραω τα παντελονια της εγκυμοσυνης,γκρουουου,η κοιλιτσα καλα κρατει,αληθεια.....κορσε εγκυμοσυνης φορατε,για την χαλαρωση της κοιλιας?

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ τις ίδιες ώρες κοιμόμαστε κι εμείς....μιά χαρά μου πέφτει, αν και θα ρωτήσω και την παιδίατρο....

Τώρα για υπνόσακο και εγώ το ήθελα, αλλά η ντοκτορ μου είπε οτι δεν χρειάζεται ακόμα είναι μικρούλης...και εγώ ανησυχώ με την κουβερτούλα που του βάζω γι'αυτό τον σκεπάζω έως τον θώρακά του με τα χεράκια έξω...άσε τις πόσες φορές πετάγομαι.....

Κορσέ μην πάρεις, καλύτερα να κάνεις λίγο ποδήλατο ή διάδρομο. Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου και μόνο που δεν με έδειρε, λέγοντας μου οτι αυτά χαλαρώνουν χειρότερα την κοιλίτσα και καλύτερα να κάνω αεροβική γυμναστική ή διάδρομο ή περπάτημα...και έτσι και κάνω...θέλει και λίγο κόψιμο την μάσα όμως, πράγμα που ψιλο-δυσκολεύομαι....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

pastakia ξεκινησα την περιποιηση μετα απο τις πρωτες εικοσι μερες!!με εβγαζε ο αντρας μου φωτογραφιες με το μωρο μου και οταν τις εβλεπα λυπομουν τον ευατο μου!!!με μαυρους κυκλους ,με κουρασμενο προσωπο και ειπα μεσα μου οτι δεν γινεται!!!δεν ειμαι εγω ετσι ασε που δεν μπορω να βλεπω τον ευατο μου στις φωτογραφιες!!με το που ξεκινησα εφτιαξε αμεσως η διαθεση μου(ειχα παθει μια μικροκαταθλιψη).οταν ξεκινησα το γυμναστηριο ανεβηκα πιο πολυ ψυχολογικα!!!

ζουζουνακι και εμενα κοιμαται αρκετες ωρες!!!για τον υπνοσακο κα εγω αναρωτιεμαι!!!παρολο που ειχα τα καλοριφερ ανοικτα το βραδυ το πρωι ο μικρος εχει παγωμενα χερια(τον σκεπαζω μεχρι κατω απο τα χερια)!!ασε που ξεσκεπαζεται συνεχεια και ολη την ωρα σηκωνομαι να τον σκεπασω!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ τις ίδιες ώρες κοιμόμαστε κι εμείς....μιά χαρά μου πέφτει, αν και θα ρωτήσω και την παιδίατρο....

Τώρα για υπνόσακο και εγώ το ήθελα, αλλά η ντοκτορ μου είπε οτι δεν χρειάζεται ακόμα είναι μικρούλης...και εγώ ανησυχώ με την κουβερτούλα που του βάζω γι'αυτό τον σκεπάζω έως τον θώρακά του με τα χεράκια έξω...άσε τις πόσες φορές πετάγομαι.....

Κορσέ μην πάρεις, καλύτερα να κάνεις λίγο ποδήλατο ή διάδρομο. Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου και μόνο που δεν με έδειρε, λέγοντας μου οτι αυτά χαλαρώνουν χειρότερα την κοιλίτσα και καλύτερα να κάνω αεροβική γυμναστική ή διάδρομο ή περπάτημα...και έτσι και κάνω...θέλει και λίγο κόψιμο την μάσα όμως, πράγμα που ψιλο-δυσκολεύομαι....

καλημερα ,καλημερα

"κοψιμο την μασα" ......αυτο δεν το καταλαβαινω,σε τι γλωσα μιλατε παρακαλω?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΛΕΜΕ:tongue::tongue::tongue:

τρωω οτι να ναι,οποτε να ναι,και οχι μονο αυτο ,αλλα εχω και μια ορεξη για μαγειρεματα,ουφφφφφ

βεβαια εγω μονο κοιλια εχω πλεον,κατα τα αλλα επανηλθα,δεν ειχα παρει και πολλα κιλα,9 ολα κι ολα,πισινα ηθελα να παω,αλλα επιασε χειμωνας,ξεμενω και με τον μπεμπη απο τις 2,00 το μεσημερι ,οποτε που να πας

ο συζυγος ,ακομη κια χθες που ειπε ,δεν παει στο γραφειο,για να κατσει με το παιδι,ηρθε ,επαιξε καμια ωρα μαζι του και μετα ,λεει,παω για υπνο,μην με αφησεις να κοιμηθω πολυ....γκρουουουου

ΓΚΕΛΥ

pastakia ξεκινησα την περιποιηση μετα απο τις πρωτες εικοσι μερες!!με εβγαζε ο αντρας μου φωτογραφιες με το μωρο μου και οταν τις εβλεπα λυπομουν τον ευατο μου!!!με μαυρους κυκλους ,με κουρασμενο προσωπο και ειπα μεσα μου οτι δεν γινεται!!!δεν ειμαι εγω ετσι ασε που δεν μπορω να βλεπω τον ευατο μου στις φωτογραφιες!!με το που ξεκινησα εφτιαξε αμεσως η διαθεση μου(ειχα παθει μια μικροκαταθλιψη).οταν ξεκινησα το γυμναστηριο ανεβηκα πιο πολυ ψυχολογικα!!!

ζουζουνακι και εμενα κοιμαται αρκετες ωρες!!!για τον υπνοσακο κα εγω αναρωτιεμαι!!!παρολο που ειχα τα καλοριφερ ανοικτα το βραδυ το πρωι ο μικρος εχει παγωμενα χερια(τον σκεπαζω μεχρι κατω απο τα χερια)!!ασε που ξεσκεπαζεται συνεχεια και ολη την ωρα σηκωνομαι να τον σκεπασω!!

γεια σου λετα,κι εγω ετσι να σκεπαζα στην αρχη,και ειχε κρυα χερια ,γιαυτο τον σκεπαζω κανονικα,με τα χερια μεσα,και ξυπναω το βραδυ να δω αν τον εχουν κουκουλωσει τα σκεπασματα,γιαυτο λεω μηπως η απαντηση στο θεμα μου ειναι ο υπνοσακος

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

καλημερα ,καλημερα

"κοψιμο την μασα" ......αυτο δεν το καταλαβαινω,σε τι γλωσα μιλατε παρακαλω?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΛΕΜΕ:tongue::tongue::tongue:

τρωω οτι να ναι,οποτε να ναι,και οχι μονο αυτο ,αλλα εχω και μια ορεξη για μαγειρεματα,ουφφφφφ

βεβαια εγω μονο κοιλια εχω πλεον,κατα τα αλλα επανηλθα,δεν ειχα παρει και πολλα κιλα,9 ολα κι ολα,πισινα ηθελα να παω,αλλα επιασε χειμωνας,ξεμενω και με τον μπεμπη απο τις 2,00 το μεσημερι ,οποτε που να πας

ο συζυγος ,ακομη κια χθες που ειπε ,δεν παει στο γραφειο,για να κατσει με το παιδι,ηρθε ,επαιξε καμια ωρα μαζι του και μετα ,λεει,παω για υπνο,μην με αφησεις να κοιμηθω πολυ....γκρουουουου

ναι, παιδί μου...το κοπή τη πίτα!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι

Αχχχχ! Άνδρες!!! Πάντα μικρά παιδιά που θέλουν τον εαυτό τους ξεκούραστο....εντάξει ο δικός μου δεν μπορώ να πώ, βοηθάει, αλλά σου είπα, άν είναι γκολ! δε κουνιέται από την θέση τουουουουουο....και του λέω "εσύ έχεις το νού σου το μπέμπη όποτε μπορείς, ενώ εγώ μπορώ δεν μπορώ είμαι εκεί απίκο!!!"Τι να πείς!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια

λετε για γυμναστηριο , ανυπομονω να ξεκινησω και εγω και ακομα δεν εχω αξιωθει να παω να δω τα προγραμματα .

Απο διατροφη τι να σας πω ενα χαλι , τρωω περισσοτερες βλακειες απο οτι ετρωγα πριν μεινω εγκυος .Ετσι και εκανα διατροφη θα ημουν σουπερ .Πρεπει να ξεκινησω και εγω ,

Παντως δεν εχω τοση ορεξη να βαφομαι καθε πρωι εκτος αν ξερω οτι θα βγω εξω , μονο τοτε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

και εγω το σκεφτομαι!!

να σου πω την αληθεια παρηγγειλα απο το λητω κατι πιαστρες της chicco ειναι σαν μανταλακια για να πιανεις την κουβερτα!!θα τα δοκιμασω και θα σου πω!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλά εγώ περιποιούμαι τον εαυτό μου όταν πάμε βόλτα. Δέν βγαίνω ποτέ χάλια έξω, είμαι κοκέτα σε αυτά...αλλά μες στο σπίτι με παίρνει μάλλον από κάτω και παραμένω στις πυτζάμες μου....

Και εμένα έχει παγωμένα χεράκια και κάνω ακριβώς τα ίδια και μου είπε η ντόκτορ οτι δεν πειράζει, αρκεί να είναιζεστός ο χώρος και να καλύπτεται το παιδί με΄ένα σκέπασμα κι όχι πολλά πολλά...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

πιάστρες τώρα που είπατε, έχει στα τζάμπο πολύ φθηνές εγώ έχω, αλλά όταν το μωρό κάνει ανήσυχο ύπνο τον ξυπνάνε. γιατί κουνιέται το μωρό και μαζί και οι κρίκοι οπότε ακούγονται να σέρνονται πάνω στο ξύλο του κρεβατιού και τον ξυπνάνε.

πάντως όταν κοιμάται ήσυχα είναι βολικά γιατί κρατάνε την κουβέρτα στην θέση της και δεν κινδυνεύει όταν ξυπνήσει το μωρό να φάει τις γωνίες της κουβέρτας που είναι και οι πιο επικίνδυνες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

παστακια ετσι και εγω ποτε δεν βγαινω εξω απεριποιητη ακομα και στο φαρμακειο να παω .Αλλα μεσα στο σπιτι φοραω ενα παντελονακι , φοραω τις παντοφλες πιανω και εναν κοτσο και ειμαι ανετη ,βασικα και του αντρα ου του αρεσω ετσι οπως επισης λεει του αρεσει να φοραω κανονικα βρακια και οχι στρινγκ χαχαχαχαχα βιτσια που εχει ο κοσμος χαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ωχ φαίρυ μου τώρα έπιασες κομμάτι

αυτό δεν είναι για πούλημα γιατί είναι κάτι που ήθελα να βρω στα μαγαζιά χρόνια και δεν το έβρισκα πουθενά. το βάλαμε μόνο και μόνο γιατί είναι κομμάτι όμορφο.

το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω υλικά ξανά γιατί το συγκεκριμένο είναι από πιάστρα κουρτίνας, ξέρεις αυτά που βάζουν στο τοίχο για την τραπαρία. ήταν μια μαργαρίτα με κρυστάλλινα πέταλα και σώθηκαν μόνο αυτά τα 3 πέταλα. τα άλλα έσπασαν και κατάφερα να φτιάξω το σετ.

αν βρω στο μαγαζί που πάω παρόμοια θα σου πω.

αν σου άρεσε κανένα άλλο κομμάτι ευχαρίστως.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...