Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Είναι μικρούλη ακόμη για να κοιμάται από τώρα τόσο πολύ μόνο με το μητρικό. Εμένα η δικιά μου ένας λόγος που κοιμάται τόσες ώρες είναι γιατί την ημέρα δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ, οπότε πέφτει πτώμα το βραδάκι

A κατάλαβα....Εμείς κοιμόμαστε ακόμα την ημέρα, αλλά όχι πάντα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παστάκια και εγώ προσπάθώ να κάνω δίαιτα!!!!!Είναι λίγο δύσκολο όμως γιατί θηλάζω....Έχασα όμως 14 κιλά!Τώρα έχω κολλήσει στα 68!!!!Μάλλον θα πάω σε διαιτολόγο για να με βοηθησει!

14 κιλά!!! Μπράβο ρε θηρίο! Σε πόσο καιρό τα έχασες;εγώ είμαι 64 τώρα, αλλά έχω πρήξιμο στην κοιλίτσα και τον ποπό!!!!:wink::wink::wink:..ελπίζω να ΄ξεπρηστώ.....

Καλημέρα Παστάκια!

Αυτή η αγκαλιά θα μας σακατέψει όλες. Εμένα τώρα θέλει να έχει τα πόδια της όλο τεντωμένα και να πατάει, δεν μας φτάνουνε όλα τα άλλα... Αφηνε τον λίγο να κλαίει τι να κάνουμε και εγώ έτσι την κάνω.

Με το θέμα της δουλειάς όντως θα είναι μία λύση νομίζω για όλες τις μανούλες. Πότε επιστρέφεις?

Ναι αλλά ξέρεις τι περνάω; Ο άνδρας μου τον έχει συνέχεια, όμως συνέχεια αγκαλιά όταν είναι σπίτι και ενώ του φωνάζω δεν το κόβει...εντάξει δυσκολευτήκαμε, όπως σας έχω ξαναπεί να κάνουμε παιδάκι και τώρα ξεσπάει έτσι, αλλά δεν είναι όλη μέρα με τον μπέμπη και κάθε μέρα για να τον τρέχει έτσι!!! Κι εγώ το λαχταράω το παιδάκι μου αλλά τον αφήνω και λίγο κάτω, αλλά αυτός κακό-μαθε τώρα και σώσων Κύριε τον λαό σου!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Εντομεταξύ αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι ότι όταν φοράω στενές μπλούζες φαίνομαι σαν τριών μηνών έγκυος.....!

Ναι ρε γαμτ!!! Και εγώ το ίδιο...και έχω και κάτι τζιν που μου πάνε καιμόνο εκεί που κουμπώνουν πέφτει αυτό το σωσιβιάκι της κοιλιάς και φαίνομαι σαν κάτι 50άρες με κοιλίτσα που φορούν στενά παντελόνια και τις κοροιδεύω!!! Που πάς κοπελιάάάάάάάά!!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ναι ρε γαμτ!!! Και εγώ το ίδιο...και έχω και κάτι τζιν που μου πάνε καιμόνο εκεί που κουμπώνουν πέφτει αυτό το σωσιβιάκι της κοιλιάς και φαίνομαι σαν κάτι 50άρες με κοιλίτσα που φορούν στενά παντελόνια και τις κοροιδεύω!!! Που πάς κοπελιάάάάάάάά!!!!!

Ναι - ναι ακριβώς αυτό!χιχιχιχιχιχι!!!!!Χθες είχα πάει στο κολυμβητήριο τον γιο μου και κούμπωνα τη ζακέτα μου γιατί ντρεπόμουν....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ναι - ναι ακριβώς αυτό!χιχιχιχιχιχι!!!!!Χθες είχα πάει στο κολυμβητήριο τον γιο μου και κούμπωνα τη ζακέτα μου γιατί ντρεπόμουν....

Α! Μια από τα ίδια!!!! Εν τω μεταξύ έχω βαρεθεί τις φαρδίες μπλούζες και θέλω να φορέσω και κάτι stretch ρε γμτ!!! Αλλά....θα περιμένω κανά 2μηνο ακόμα....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

2μηνό;χμμμμμ!!!Ίσα -ίσα προλαβαίνουμε τις γιορτές!Αχ αγχώθηκα τώρα.Τέλος θα πάρω τηλέφωνο τη διαιτολόγο.Δεν θα με λένε εμένα χοντρή.

ΙΙΙΙΙ!!! Καλά λές....πώπω και έχουμε τόσους στην οικογένεια που γιορτάζουν!!!

Ποιος σε είπε χοντρή!!!! Δειρτον!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ΙΙΙΙΙ!!! Καλά λές....πώπω και έχουμε τόσους στην οικογένεια που γιορτάζουν!!!

Ποιος σε είπε χοντρή!!!! Δειρτον!!!!

και που δεν γιορτάζουν αλλά που θα τους δούμε και που θα μας σχολιάσουν....:rolleyes:

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!:roll:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

και που δεν γιορτάζουν αλλά που θα τους δούμε και που θα μας σχολιάσουν....:rolleyes:

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!:roll:

ναι έχεις δίκιο...τραπεζώματα γίνονται έτσι κι αλλιώς....πωωωωωω!!!

Ιιιιιιιιι!!!! Μωρέ καλά σου είπα πριν! Δείρτον...και εμένα μια από τα ίδια....δεν κοιτάνε τα χάλια τους ή που μάς έκαναν αυτοί έτσι!!! Μιά χαρά κουκλάρες ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε....άκου κει!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια!!!

rosebaby ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κοσμηματα!!μπραβο!!!!

θηλαζω και εγω το γιο μου αλλα ευτυχως εχει ενα 2μηνο τωρα που κοιμαται απο τις 10.30 μεχρι τις 7.30-8 το πρωι!μεσα στην ημερα κοιμαται αρκετα δεν εχουμε προβλημα!!πλεον εχουμε 5 γευματα την ημερα!!!

οσο αφορα τα κιλα εχω κολλησει εδω και 2 μηνες στα ιδια και δεν κατεβαινουν!!δεν μπορω να κανω αυστηρη διατροφη λογω του θηλασμου και τα κιλα δεν πεφτουν!!!να φανταστειτε φοραω φορμες οπου και να πηγαινω!!!

το κακο ειναι οτι θελω να τρωω γλυκα......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

rosebaby ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κοσμηματα!!μπραβο!!!!

θηλαζω και εγω το γιο μου αλλα ευτυχως εχει ενα 2μηνο τωρα που κοιμαται απο τις 10.30 μεχρι τις 7.30-8 το πρωι!μεσα στην ημερα κοιμαται αρκετα δεν εχουμε προβλημα!!πλεον εχουμε 5 γευματα την ημερα!!!

οσο αφορα τα κιλα εχω κολλησει εδω και 2 μηνες στα ιδια και δεν κατεβαινουν!!δεν μπορω να κανω αυστηρη διατροφη λογω του θηλασμου και τα κιλα δεν πεφτουν!!!να φανταστειτε φοραω φορμες οπου και να πηγαινω!!!

το κακο ειναι οτι θελω να τρωω γλυκα......

κοίτα κι εγώ είμαι γλυκατζού, αλλά πάω και γυμναστήριο (όταν μπορεί το boy μου και κρατάει τον γουργούρη)...βέβαια μία η άλλη είναι, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ...δέν θέλω να γίνω σαν εκείνες τις μαμάδες που έχουν αφεθεί...άν και είμα συνέχεια σπίτι με πυτζάμες κτλ κτλ...θέλω να φτιάξω και τα νύχια μου, τα μαλλιά μου...άντε να κάτσει ο άνδρας μου το 9μηνο για να το μοιράσουμε λίγο το θέμα....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

pastakia και εγω παω γυμναστηριο!!τον αφηνω τον μικρο στον μπαμπα του και εγω γυμναζομαι!!!κανω pilates!!

να σου πω τι να κανω εγω???οταν ξυπνησω το πρωι θα βγαλω τις πιτζαμες θα ντυθω (εστω και με φορμες) θα βαλω την κρεμα μου την μασκαρα μου το ροουζ μου και θα φτιαξω τα μαλλακια μου!!!!ετσι ξεκιναω την ημερα μου!!!ενιοτε βαφω και τα νυχακια μου!!καποια στιμγη ομως πρεπει να παω να κανω ενα πεντικιουρ;););););)

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα σας, πρωινή πάλι μια και ο Αντωνέλος ξυπνάει με το ξυπνητήρι το μπαμπά κάθε πρωί στις 8:30.

Χθες μετά το βραδινό φαγητό μας τον φάσκιωσα με την κουβέρτα σαν σαρμαδάκι και τον κοίμισα οπότε όταν τον άφησα στο κρεβατάκι δεν είχε διαφορά θερμοκρασίας και έτσι είχαμε επιτυχία. κοιμήθηκε στα πρώτα 15 λεπτά.

Τώρα σχετικά με τα κοσμήματα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι αφάνταστα που σας άρεσαν. Ειλικρινά στόχος μου δεν ήταν να πουλήσω. Είναι μια διαδικασία που με χαλαρώνει αφάνταστα αν και δεν το περίμενα γιατί γενικά δεν έχω υπομονή σε αυτά. Τώρα μετά από κάποιο αριθμό κομματιών που έχουμε κάνει είπαμε τι να τα κάνουμε τόσα και δεν θα με πείραζε να αποχωριστώ μερικά. φυσικά οι τιμές θα είναι συμβολικές όσο για να βγάζω το κόστος γιατί πλέον δεν έχω χώρο να τα βάλω.

Αν αρέσει κανένα κομμάτι σε καμία χαρά μου.

Κατά τα άλλα όλα καλά. Περιμένουμε με αγωνία το ρυζάλευρο και εμείς αν και δεν έχουμε αγοράσει τον εξοπλισμό ακόμα. Μετά τον γιατρό τρέχουμε στην αγορά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...