Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

έχω βάλει το λινκ πιο πάνω δες από εκεί γιατί δεν μπορώ να ξανά στείλω

τι να σου πω, να τα φοράω όλα είναι πολλά να τα πουλάω ποιος θα τα πάρει ?

αν τύχει και ενδιαφέρεται κανένας μέσα από το γκρούπ που έκανα δεν θα με χαλούσε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ωραια ειναι βρε

να σου δωσω μια ιδεα

γιατι κι εσενα φανταζομαι, σου κοστιζουν ολα αυτα τα υλικά για να τα αγοραζεις και μετα να τα χαριζεις ή να σου μένουν

εχω μια φιλη που κανει αυτή τη δουλεια (περαν της κανονικής της δουλειας) και τα πηγαινει στη δουλεια και τα πουλαει και τα χρηματα που μαζευει τα δίνει σε φιλανθρωπικους σκοπούς, σε συλλογους αδεσποτων ζωων, κλπ.

4Rnfp3.png

σίγουρα κοστίζουν από ένα σημείο και μετά λογικό είναι

προς το παρών εγώ δεν δουλεύω θα τα προωθήσω με την αδερφή μου που είναι σε μεγάλη εταιρία. κάποια από αυτά τα έχουν φτιάξει και οι αδερφές μου, όλες μαζί πάμε πακέτο.

ας πουλήσω εγώ και ξέρω τι θα κάνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose μου μακαρι να μην ειναι τιποτα .Σ ευχαριστω παντως γιατι αφου σας το ειπα καπως μου εφυγε και το αγχος.

Θα μπω και στην σελιδα σου .

Μαρσολαν καλη αρχη , εμενα τρωει κρεμουλα βιολογικη και της αρεσει πολυ αλλα ακομα μαθαινει να τρωει και εχει παρα πολυ πλακα , δεν ξερει να φαει και ειναι πολυ αστεια , βγαζει γλωσσα τα φτυνει και αλλα τετοια κουφα .Ευτυχως σημερα με βοηθησε και ο αντρας μου , καθε μπουκια την επαιρνε και ετρεχε χαχαχαχα .

Σημερα την πηγα στην πεθερα μου γιατι ειχα μαθημα και χαρηκε πολυ , μου ειπε να της την πηγαινω πιο συχνα για να την μαθαινει .Εχω ενα αγχος ομως βρε παιδι μου τι κακο και αυτο με μενα .Παντως νομιζω οτι ειναι και ευκαιριες να της την πηγαινω να κανω καμια βολτουλα και με φιλεναδες :tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ωωω μαρσολαν να 'σαι καλά για το like

και πιστεψε το...μου αρεσαν πραγματικα...οχι επειδη εισαι η μαμα του Αντωνακη που εχουμε ιδια μερα γενεθλια:tongue:χαχα.

αυπεροχα εινα Ροουζ μου...κι εννοειται να πουλησεις

Εστω και σε συμβολικες τιμες!!

Εγω παντως θα επαιρνα...στο λεω για να ξερεις οτι θα εχεις φαν!!

Διαφημίσεις

χαχα εγώ ακούω δεν βλέπω αλλά μια φορά που είδα και τα δικά μου έτρεχαν και είμαι και σε δίαιτα γαμ... το

κι εγω σε διαιτα..απο σημερα!!!πρεπει να χασω 5-7 κιλα στανταρ!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!Καλό μήνα να έχουμε!!!!!

Τις προηγούμενες μέρες ήταν άρρωστος ο άντρας μου στο σπίτι ( τον κόλλησα) και είχε κάνει κατάληψη στον υπολογιστή....

Εγώ έχω συνέλθει πλέον ( φυσικά με τη βοήθεια της αντιβίωσης...)!!!!

Πολλές δουλειές βρε κορίτσια και η μπεμπούλα δεν βοηθάει την κατάσταση λιγάκι....όταν την αφήνω κάτω, κλαίει στα 10 λεπτά......ουφ!πόσα πια να κάνω με το ένα χέρι;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι μου κάνετε? Σήμερα έχουμε λαική κοντά στο σπίτι μας και ξύπνησα νορίς για να πάω να πάρω τα λαχανικά μας.

Το Ελινάκι τυρρανάει τον gummy. Την Πέμπτη πηγαίνουμε για εμβόλιο και μάλλον αρχίζουμε και εμείς το ρυζάλευρο. Μάνα εξ ουρανού το βλέπω αυτό το γεύμα, μια και θα ξεκολλήσει από το στήθος το απόγευμα. Εμείς κορίτσια αν και θηλάζουμε, το βράδυ κοιμάται ένα συνεχόμενο επτάωρο (!!!) αλλά την ημέρα είναι δύσκολη. Για να δούμε τι κάναμε και το βάρος της αυτό τον μήνα αν και πλέον πηγαίνει καλά. Τώρα που θα αρχίσω το ρυζάλευρο και την φρουτόκρεμα θα αρχίσει να μου κόβεται και το γάλα σιγά σιγά. Για να δω πόσο ακόμη θα συνεχιστεί. Τώρα τον συνίθησα τον θηλασμό και νομίζω θα μου κακοφανεί αν τον κόψω.

Μαρσολανάκι τις δύο συνταγές για το ρυζάλευρο που τις βρήκες? Μου άρεσε και εμένα η ιδέα σου να το παρασκευάζεις εσύ. Αλλά κάνει να το βάζεις ψυγείο όταν περισσεύει? Θα ρωτήσω και εγώ την παιδίατρο αν μπορώ να το κάνω και ίσως της αρχίσω έτσι για κάποιο διάστημα. Μου έφερε ο άντρας μου ένα δείγμα από το ρυζάλευρο βανίλια της Millupa αλλά ρε κορίτσια μου φάνηκε πολύ γλυκό για τα μωράκια μας. Ισως κατευθυνθώ σε βιολογικό τελικά.

Φαιρούλα μου να μην σε ανυσηχεί αυτό με το φύσημα. Σου εξήγησε άλλωστε ο γιατρός τι είναι. Εμφανίζεται συχνά, όπως σου είπε και η Ροζούλα. Ξέχασα να σου πω καλή επιτυχία και με το ΕΑΠ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις τώρα πλέον που είσαι και μανούλα. Και εγώ ετοιμάζομαι για κάτι αλλά δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει, όταν θα έχω νεότερα θα σας πω.

Smoutsaki με το master chef και εμάς μας τρέχουνε τα σάλια όποτε το παρακολουθούμε! Το θέμα είναι ότι σου ανοίγουνε την όρεξη στις 11.30 το βράδυ.

Τι άλλα νέα κοριτσάκια? Συγνώμη αν ξέχασα να γράψω κάτι, θα διαβασω σε λίγο τα νέα σας μια και σημερα το πρωί θα την βγάλω στο σπίτι!!!

Καλημέρα κορίτσια. Όπως βλέπετε ΄χω ψιλο-χαθεί γιατί ο μπέμπης κάνει τα δικά του. Μιλάμε ΑΠΑΙΤΕΙ αγκαλιά....έχω κουραστεί πολύ. ούτε να μαγειρέψω, ούτε να κάνω καμμία δουλειά δεν με αφήνει. έχω και αυτό το πρόβλημα με την μέση μου και είμαι με τα χάπια, αλλά ο μπεμπης με το που τον ακουμπάς κάτω κλαίει γοερά!!!:?:???::?...Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι κοιμάται επιτέλους το βράδυ από τις 11.30-12.00 εώς τις 07.00 το πρωί, τρώει 07.00-07.30 το πρωι και μετά ξανακοιμάται εώς τις 08.30-09.00. Μετά κοιμάται λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα και το μεσημέρι τον έχω μάθει να κοιμάται κανα 2 ώρες γιατί έρχεται και ο άνδρας μου για να ξεκουράζεται λίγο....αλλά εγώ κομμάτια....

http://www.facebook.com/album.php?aid=32224&id=161677590533720#!/pages/Just-4-U/161677590533720

σου βάζω το λινκ εδώ γιατί δεν μπορώ να στείλω πάλι δεν με αφήνει

Rosebaby, φοβερά τα κοσμήματα σου, μπράβο σε εσένα και τις αδερφές σου. Άν και δεν φοράω κοσμήματα, μόνο και μόνο που ξέρω οτι τα φτιάχνεις εσύ και είναιχειροποιήτα μου προκαλεί....τι να σου πω ρε παιδί μου! Μπράβο!

hello girls τι κάνετε

ροζ, κοσμηματακια ε, μπραβο μπραβο, χρονο ποτε βρισκεις πες μου

πω πω βλεπω μαστερ σεφ, και μου τρεχουν τα σαλια

Γειά σου smoutsaki!! Πώωωω κόλλημα με το master chef!!! Να έρθεις να κάνεις παρέα με τον άνδρα μου. Αφού είναι η ώρα που τρώει το τελευταίο γεύμα της ημέρας ο μπέμπης και τον έχει δίπλα του, ο μικρός αποκοιμιέται και τον πάει μετά στην κούνια του, αφού τελειώσει η εκπομπη, που ο άνδρας μου είναι πέραν της έννοιας "χαζο μπαμπάς"..έχει ξεφύγει εντελώς μετον μπέμπη. Αλλά με το μάστερ σεφ έχει κόλλημα!!!Κι εμενα μου αρέσει. Περισσότερο από το Τοπ Σεφ. Καλά εμένα δεν μου αρέσει και καθόλου η Μπουλέ. Την θεωρώ ψυχρή και οτι προσπαθεί πολύ να μας πείσει για τα ταλέντα της, ενώ αυτό πρέπει να σου βγαίνει εκ του φυσικού....Ας είναι καλά ο Αρναούτογλου!!!!.....Άντε, με πιάσανε όι κακίες πρωι-πρωι....

κι εγω σε διαιτα..απο σημερα!!!πρεπει να χασω 5-7 κιλα στανταρ!!!!!!!!

Δίαιτα, συντοπίτισσα ε; Εγώ που έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης (:cool: γρήγορα και τώρα που ζυγίστηκα είδα οτι έχω πάρει 1!!! ε, βέβαια, άν είσαι συνέχεια μέσα!!! Αφού ανυπομονώ (κι όμως) το πότε θα πάω στην δουλειά μου.......άσε με πιάνει κατάθλιψη νομίζω μερικές φορές:(:(:(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα κορίτσια!!!!Καλό μήνα να έχουμε!!!!!

Τις προηγούμενες μέρες ήταν άρρωστος ο άντρας μου στο σπίτι ( τον κόλλησα) και είχε κάνει κατάληψη στον υπολογιστή....

Εγώ έχω συνέλθει πλέον ( φυσικά με τη βοήθεια της αντιβίωσης...)!!!!

Πολλές δουλειές βρε κορίτσια και η μπεμπούλα δεν βοηθάει την κατάσταση λιγάκι....όταν την αφήνω κάτω, κλαίει στα 10 λεπτά......ουφ!πόσα πια να κάνω με το ένα χέρι;

Καλημέρα Ερη και από εμένα.

Σχετικά με τις αντιβιώσεις και το θηλασμό, εγώ έπαθα τέσσερις φορές μαστίτιδα, μόνο μία είχα πυρετό 39.2 και τις άλλες γύρω στο 38.5. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, γιατί ήμουνα ακόμη στην φάση που πάλευα να αυξήσω το γάλα μου και αν άρχιζα ξένο θα μου μειωνότανε. Ρώτησα γιατρούς σχετικούς με θηλασμό και μου είπανε να παίρνω augmentin και depon. Ημουνα τυχερή και ο πυρετός έπεφτε αμέσως οπότε και μπορουσα να θηλασω. όλοι όμως μου είπανε όχι πάνω από 38. Τι να πω. Στο φόρουμ σχετικά με τον θηλασμό όμως η Αγλαία κτλ λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Αχ Νεφέλη και εγώ αυτό σκέφτομαι...θα μου κακοφανεί πολύ όταν θα κόψω τον θηλασμό...!!!!Και σκέψου ότι είναι η τελευταία φορά που θηλάζω στην ζωή μου γιατί δεν θα κάνω 4ο παιδί.....

Επτάωρο το βράδυ ε;;;; Τέλεια...Εμείς δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα....Μέχρι 5,5 ώρες το έχουμε πάει....Κοιμάται τόσο και το πρωί;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα Ερη και από εμένα.

Σχετικά με τις αντιβιώσεις και το θηλασμό, εγώ έπαθα τέσσερις φορές μαστίτιδα, μόνο μία είχα πυρετό 39.2 και τις άλλες γύρω στο 38.5. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, γιατί ήμουνα ακόμη στην φάση που πάλευα να αυξήσω το γάλα μου και αν άρχιζα ξένο θα μου μειωνότανε. Ρώτησα γιατρούς σχετικούς με θηλασμό και μου είπανε να παίρνω augmentin και depon. Ημουνα τυχερή και ο πυρετός έπεφτε αμέσως οπότε και μπορουσα να θηλασω. όλοι όμως μου είπανε όχι πάνω από 38. Τι να πω. Στο φόρουμ σχετικά με τον θηλασμό όμως η Αγλαία κτλ λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Νεφέλη και εγώ τελικά πήρα αντιβίωση και έπεσε αμέσως ο πυρετός.Τον θηλασμό δεν τον σταμάτησα.Τώρα πέρασε η μπόρα και ευτυχώς το μωρό ...δεν κόλλησε!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Παστάκια και εγώ προσπάθώ να κάνω δίαιτα!!!!!Είναι λίγο δύσκολο όμως γιατί θηλάζω....Έχασα όμως 14 κιλά!Τώρα έχω κολλήσει στα 68!!!!Μάλλον θα πάω σε διαιτολόγο για να με βοηθησει!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα Παστάκια!

Αυτή η αγκαλιά θα μας σακατέψει όλες. Εμένα τώρα θέλει να έχει τα πόδια της όλο τεντωμένα και να πατάει, δεν μας φτάνουνε όλα τα άλλα... Αφηνε τον λίγο να κλαίει τι να κάνουμε και εγώ έτσι την κάνω.

Με το θέμα της δουλειάς όντως θα είναι μία λύση νομίζω για όλες τις μανούλες. Πότε επιστρέφεις?

Αχ Νεφέλη και εγώ αυτό σκέφτομαι...θα μου κακοφανεί πολύ όταν θα κόψω τον θηλασμό...!!!!Και σκέψου ότι είναι η τελευταία φορά που θηλάζω στην ζωή μου γιατί δεν θα κάνω 4ο παιδί.....

Επτάωρο το βράδυ ε;;;; Τέλεια...Εμείς δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα....Μέχρι 5,5 ώρες το έχουμε πάει....Κοιμάται τόσο και το πρωί;

Είναι μικρούλη ακόμη για να κοιμάται από τώρα τόσο πολύ μόνο με το μητρικό. Εμένα η δικιά μου ένας λόγος που κοιμάται τόσες ώρες είναι γιατί την ημέρα δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ, οπότε πέφτει πτώμα το βραδάκι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...