Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

fairy για το φύσημα που λες μη σε στεναχωρεί πολλά παιδιά έχουν και εγώ το ανακάλυψε ο γιατρός όταν ήμουν δημοτικό και είπε ότι μεγαλώνοντας θα φύγει.

μη σε στεναχωρεί καθόλου είναι σύνηθες φαινόμενο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον....

τα νεα απο το μετωπο "στερεες"...

φαγαμε τις κουταλιτσες μας απο αυτο που εφτιαξε η μαμα!!!!:):)

ενταξει,μην φανταστειτε πολλες...αλλα καμποσες!

οταν ειδα οτι δεν ανοιγε το στομα πλεον,την σταματησα!

ο,τι περισσεψε μπηκε στο ψυγειο και θα το φαμε αυριο και μεθαυριο...

μια χαρα παντως η πρωτη μερα...για να δουμε κι αυριο πως θα παμε...

το δοκιμασα κι εγω το φαγητακι...καλο ηταν,ελαφρως ξινουλι με το λαδακι του...παντως ανοστο δεν το ελεγες,αφου αλατι δεν προσθεσα καν..

αντε...καλη μας αρχη:tongue:

Μαρσολανάκι-συντοπίτισσα το γλεντάς με τα φαγητάκια ε; Μπράβο! Γέλιο έχεις πάντως!

Σμουτσάκι γίνατε πορτο-θούρες ε;Κι εμείς πηγαμε στην μαμά μου σήμερα.

Φαίρυ μην στεναχωριέσαι έχω κι εγώ ανηψάκια που έχουν φυσηματάκι...απλά το προσέχεις, δεν είναι κάτι μην ανησυχείς....

αυτά.....

Φιλάκια πολλά στις υπόλοιπες...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλησπέρα να μαι και εγώ, εμείς κρεμούλα θα αρχίσουμε μόλις πάμε στο γιατρό. Περιμένω να γράψω στο ικα το εμβόλιο και θα πάω. σπαστικό πράγμα ρε παιδί μου αλλά και αυτό κοστίζει για να το πληρώσω.

η ασχολία μου με τα κοσμήματα καλά κρατεί, έκανα και ένα γκρούπ στο facebook να δείτε την δουλειά μου. Ελπίζω να σας αρέσει.

Κατά τα άλλα όλα καλά, τελευταία ο Αντώνης μου κάνει κόλπα με τον ύπνο. Ξυπνάει το βράδυ κλασικά να φάει και δεν κοιμάται αμέσως ξανά κάνει κανένα 2ωρο. Δεν ξέρω γιατι με έχει τρελάνει αυτό το πράγμα. Κάπου διάβασα ότι από τον 6 τα μωρά αρχίζουν να αναπτύσσουν μια εξάρτηση με την μαμα και την θέλουν δίπλα τους όταν κοιμούνται. Λέω μήπως είναι αυτό γιατί ενώ κοιμαται στην αγκαλιά μου μόλις τον αφήσω κάτω αρχίζει να χτυπιέται . Τι να είναι άραγε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα να μαι και εγώ, εμείς κρεμούλα θα αρχίσουμε μόλις πάμε στο γιατρό. Περιμένω να γράψω στο ικα το εμβόλιο και θα πάω. σπαστικό πράγμα ρε παιδί μου αλλά και αυτό κοστίζει για να το πληρώσω.

η ασχολία μου με τα κοσμήματα καλά κρατεί, έκανα και ένα γκρούπ στο facebook να δείτε την δουλειά μου. Ελπίζω να σας αρέσει.

Κατά τα άλλα όλα καλά, τελευταία ο Αντώνης μου κάνει κόλπα με τον ύπνο. Ξυπνάει το βράδυ κλασικά να φάει και δεν κοιμάται αμέσως ξανά κάνει κανένα 2ωρο. Δεν ξέρω γιατι με έχει τρελάνει αυτό το πράγμα. Κάπου διάβασα ότι από τον 6 τα μωρά αρχίζουν να αναπτύσσουν μια εξάρτηση με την μαμα και την θέλουν δίπλα τους όταν κοιμούνται. Λέω μήπως είναι αυτό γιατί ενώ κοιμαται στην αγκαλιά μου μόλις τον αφήσω κάτω αρχίζει να χτυπιέται . Τι να είναι άραγε ?

Ροζακι,

πως λεγεται η σελιδα στο φεις???

για να κανουμε like!!και να δουμε την δουλεια σου!!!

Δεν ξερεις γιατι σε εχει τρελλανει αυτο το πραγμα?????

Μηπως γιατι ειναι πραγματι απιστευτα κουραστικο??Μηπως γιατι ειναι εξουθενωτικο???

Υπομονη...τι αλλο να σου πω??Μακαρι να ειναι προσωρινο.

Πραγματι εκει κοντα στον 6ο,λενε οτι τα μωρα νιωθουν το αγχος του αποχωρισμου που εντεινεται ακομη περισσοτερο διοτι συμπιπτει με την περιοδο που οι πιο πολλες μαμαδες γυρνανε στην δουλεια.Νιωθουν μια απροσδιοριστη λυπη!!!

Αυτο λεει εχει ως αποτελεσμα να ζητανε πολλη προσοχη,να θελουν την μαμα τους κατεξοχην.

Οποτε κι εμεις πρεπει να ενισχυουμε το αισθημα ασφαλειας και να τα αγκαλιαζουμε συνεχεια κλπ κλπ!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...