Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Marsolan πως της φτιαχνεις την κρεμουλα για πες μας .

Εγω σημερα ξεκιναω !!!!!!!!!!!!

θα της δωσω βιολογικη

τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα .

Για το πορτοκαλι την ρωτησα να μην της δωσω λιγο φρουτο μπανανα και τετοια οχι μου ειπε δωστης λιγο πορτοκαλι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhspera μανουλες!κι εγω χαθηκα!η μπεμπα μου γκρινιαζει συνεχεια!θελει να την εχουμε συνεχεια αγκαλια και να την κραταμε ολο ορθια..δεν καθετε πουθενα..αυτη την εβδομαδα εχουμε κι εμεις παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει για διατροφη!ανυπομονω κι εγω να την ταισω κρεμουλα!α ξεκινησα και δουλεια 3 μερες την εβδομαδα παω αλλα ετυχως η πεθερα μου μια χαρα την προσεχει την μπεμπα κι αυτη δεν κλαιει γιατι δεν θα την παλευα με αυτο το αγχος!τι αλλα νεα εσεις?ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ να σου ζησει το μωρο..εχασα τιποτα αλλα επεισοδια?ακουω νεα σας φιλακια σε ολες!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσαρες μου τι κανετε?? Με τις πιο πολλες απο εσας ενα χρονο πριν ξεκινησαμε να μιλαμε για τις αγωνιες της εγκυμοσυνης...Μετα ολες σας μου δωσατε δυναμη και κουραγιο να μην λυγισω με οτι μου συνεβει...Δεν σας ξεχασα ποτε ,παντα διαβαζω τα νεα σας και συγκινουμαι...Θεωρω οτι πρεπει να σας ενημερωσω , και να αρχισω σιγα σιγα να ξεπερναω τα παλια...ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ:-D:grin:. Ειναι πολυ νωρις ακομη , τελευταια περιοδο ειχα στις 27/09 αλλα σε εσας ηθελα να το πω... Ελπιζω και παρακαλαω την Παναγια να με αξιωσει αυτην την φορα να κρατησω το μωρακι μου στην αγκαλια μου. Σας φιλω πολυ πολυ και θα τα ξαναπουμε!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

γεια σας!!!σημερα ειδαμε την ωραια μερα και πηγαμε μεχρι τις κουνιες και θαλλασσα για βολτα...ξεσαλωσε παλι ο μικρος αλλα ηταν ωραια...

fifi73 σου ευχομαι καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!με το καλο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

fifi Μου με έκανες και έκλαψα, θυμάμαι την ιστορία σου και τρελαίνομαι.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κρατήσεις στην αγκαλιά σου αυτό το θαυματάκι.

Του χρόνου τέτοια μέρα να είσαι η πιο ευτυχισμένη μάνα του κόσμου. Στο εύχομαι κορίτσι μου γιατί το αξίζεις πράγματι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου τι κανετε?? Με τις πιο πολλες απο εσας ενα χρονο πριν ξεκινησαμε να μιλαμε για τις αγωνιες της εγκυμοσυνης...Μετα ολες σας μου δωσατε δυναμη και κουραγιο να μην λυγισω με οτι μου συνεβει...Δεν σας ξεχασα ποτε ,παντα διαβαζω τα νεα σας και συγκινουμαι...Θεωρω οτι πρεπει να σας ενημερωσω , και να αρχισω σιγα σιγα να ξεπερναω τα παλια...ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ:-D:grin:. Ειναι πολυ νωρις ακομη , τελευταια περιοδο ειχα στις 27/09 αλλα σε εσας ηθελα να το πω... Ελπιζω και παρακαλαω την Παναγια να με αξιωσει αυτην την φορα να κρατησω το μωρακι μου στην αγκαλια μου. Σας φιλω πολυ πολυ και θα τα ξαναπουμε!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Fifi με εμέναδεν έχεις μιλήσει ποτέ, αλλά θέλω να σου πώ μπράβο για την δύναμή σου. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και αληθινά χαίρομαι όταν ακούω κάτι τέτοιο λές και είναι δικός μου άνθρωπος. Σού εύχομαι καλά στεριώματα(αυτό το λέμε εδώ στην Πάτρα μέχρι και τον 3ο) , η ώρα η καλή και με το καλό....Όλα θα πάνε καλά θα δείς, ο Θεούλης είναι εδώ και τα βλέπει αυτά...έχε πίστη και κουράγιο και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

think positive!!!!

Χαιρετίσματα και φιλάκια από τα παστάκια και τον γουργούρη τους!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ροζάκι τι κάνεις; Οι υπόλοιπες που είναι; Τις έχασα....Καλά η τριτομάνα γέννησε, αλλά η Smouts, Fairy, Eri, Newmummy, Nefeli, marsolan(συντοπίτισσααααααα) κτλ...Ξέχασα καμμία;

Εγώ είχα πρόβλημα με το ΠιΣι :P:p:p μου και εγκατέστησα ένα αντι-βάιρους:P:p:p, για να είμαστε ήσυχοι....Σήμερα κάτσαμε σπίτι, αλλά καλά ήταν!!! Γούτσου-γούτσου.......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Φιφακι, μπηκα και διαβασα το θεμα της δημητρας και διαβασα το νεο, και σου εστειλα πμ λεγοντας οτι ειμαστε μαζεμενες εδω, και μετα μπηκα και διαβασα οτι ειχες γραψει κι εδω, ειμαι σουργελο το ξερω.

Μπραβο κοριτσακι μου κι απο δω λοιπον

Παστακια εδω ειμαστε, αλλα σουλατσαραμε πολυ το τετραημερο και γι αυτο χαθηκαμε μαλλον ε?

4Rnfp3.png

να μαι και εγώ , σας είπα ότι τελευταία απέκτησα μια μούρλα και φτιάχνω κοσμήματα.

μου τρώει ώρες, μόλις κοιμηθεί το μπεμπόνι τρέχω να φτιάξω οπότε δεν μένει χρόνος.

που είναι ρε παιδιά το τοπικ για την Δήμητρα ? σε αυτό το παρεντς ή το άλλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια και καλο ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΕΜΠΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΣΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣΣΣΣΣ:P!!!!ΚΑΛΑ ΜΑΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!

Και μεις περιμενουμε να κανουμε το τριτο εμβολιακι μας για να ξεκινησουμε.....χιχιχιχιχιχ!!!

fifaki μου τα ειπαμε και απο κει το λεω και δω....ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και το 2011 να κρατας στην αγκαλιτσα σου το πιο ομορφο δωρο ζωης .....μια κορακλα η εναν γιο...ή και τα δυο μαζιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Fifi μου ηταν το πιο ευχαριστο νεο που ακουσα .Στο ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να ξερεις οτι και εγω σε σκεφτομαι πολυ συχνα οπως και την mermaid . Αντε και να μας ξαναρθετε να λεμε τα νεα μας και τις αγωνιες μας .Δεν θα μας ξεχασεις ετσι ? περιμενουμε να μοιραστουμε τις αγωνιες σου

Παστακια εδω ειμαι και εγω , βασικα ξεκινησα λιγο διαβασμα και εχω και την μικρη συνεχεια αγκαλια ...κουμπιουτερακι και μπεμπα αγκαλια χιχιιχιχ.

Κοριτσια την εχω τρελανει στις αγκαλιες και τα φιλια .λετε να την κατσιασω?χιχιχιχ

αααα και κατι αλλο η παιδιατρος εχει ακουσει ενα μικρο φυσιματακι αλλα δεν το θεωρει σοβαρο και επειγον για εξεταση .Με εχει λιγο στεναχωρησει αυτο και το σκεφτομαι συχνα αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι .Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας .Φιλακια

τριτο μηνυμα στην σειρα :tongue: η δημητρα εβαλε φωτο της μπεμπας ειναι ψηλη καλεεεεεε και μια κουκλαα ααα θελω και εγω και αλλο μωρακι

Γεια σας κοριτσακιαααα,

τι κανετε???Ολες καλα??

Εμεις καλα ειμαστε οικογενειακως,η μπεμπουλα μεγαλωνει και σημερα το απογευμα θα φαμε το πρωτο μας ρυζαλευρο:D:tongue:θα γελασουμε πολυ...

Φανταζομαι οτι δεν θα φαει και πολυ αλλα εχω περιεργεια να δω αντιδραση...Παντως μεχρι τωρα της εχω δωσει να γλυψει μηλο και ακτινιδιο και εβγαζε τη γλωσσιτσα εξω συνεχεια...

Για να δουμε...

Τελικα οπως ειπα θα της το ετοιμασω σπιτικο το ρυζακι:

Μουλιαζω αποβραδυς καστανο ρυζι σε λιγο μηλοξυδο,το αφηνω ολη νυχτα κι οταν ερθει η ωρα,το ξεπλενω με νερακι και το βραζω αρκετη ωρα να μαλακωσει πολυ.Το αλεθω και προσθετω μπολικο ελαιολαδο και ελαχιστο ακατεργαστο αλατι...και βουαλα!!!!

Επισης εχω κι αλλη συνταγη...αλεθω καστανο ρυζι να γινει σκονη,το βραζω με νερακι ανακατευοντας συνεχεια να ερθει να χυλωσει,αναμιγνυω και γαλα απο αυτο που πινει το μωρο και....ετοιμο το γευματακι!!!

Θα παρω βεβαια και κανενα κουτακι ετοιμο βιολογικο να βρισκεται σε περιπτωση που θα ειμαστε εκτος αλλα δεν το βλεπω ιδιαιτερο κοπο να το ετοιμαζω ετσι μιας και δεν δουλευω!!

Στις 12 Νοεμβρη που θα ειναι η Πηνελοπη 6 μηνων θα φαμε και φρουτα!!

Βρε κοριτσια καστανα και ροδι ποτε να επιτρεπεται να δωσουμε στα μωρα μας???Θα ρωτησω την παιδιατρο να μου πει...Τα θεωρω καταπληκτικες τροφες...για να δουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...