Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Βρε Βανιλίτσα.....ρώτησα την παδίατρο αμέσως μόλις είδα τον πυρετό 41,5 και μου είπε ότι μπορώ να θηλάσω αλλά με μάσκα.....:confused::confused::confused:

σοβαρα ετσι σου ειπε???:rolleyes:αυτη θα ξερει καλητερα συγουρα αλλα....δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη:confused:βρε παιδι μου???

σου λεω τι εγινε με εμενα...που ειχα ανεξηγητο πυρετο...βεβαια...και μετα απο 5 μερες ο μπεμπινος μου επαθε την ουρολημωξη...ισως ειχα γω και του την μετεδωσα με τον θηλασμο!!Δεν ξερω δεν θελω να σε φοβησω αλλα παρε και μια δευτερη γνωμη...παντα ειναι χρησιμη!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σοβαρα ετσι σου ειπε???:rolleyes:αυτη θα ξερει καλητερα συγουρα αλλα....δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη:confused:βρε παιδι μου???

σου λεω τι εγινε με εμενα...που ειχα ανεξηγητο πυρετο...βεβαια...και μετα απο 5 μερες ο μπεμπινος μου επαθε την ουρολημωξη...ισως ειχα γω και του την μετεδωσα με τον θηλασμο!!Δεν ξερω δεν θελω να σε φοβησω αλλα παρε και μια δευτερη γνωμη...παντα ειναι χρησιμη!!!

Και ο παθολόγος τα ίδια μου είπε...μου είπε ότι μόνο αν χρειαστεί να πάρω αντιβίωση θα κόψω το θηλασμό.....Ελπίζω να μην χρειαστεί....Αν χρειαστεί πάντως θα βάλω θήλαστρο με την ελπίδα ότι μετά θα επιστρέψουμε στον θηλασμό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ερη μου περαστικα,

δεν μπορει θα υπαρχει αντιβιωση που ειναι συμβαση με το θηλασμο, μιλα και με το γυναικολογο σου. στη χειροτερη θα το βγαζεις με θήλαστρο και θα το πετας για 2/3 μερες. Και μην ανησυχεις, δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια

4Rnfp3.png

Βρε Βανιλίτσα.....ρώτησα την παδίατρο αμέσως μόλις είδα τον πυρετό 41,5 και μου είπε ότι μπορώ να θηλάσω αλλά με μάσκα.....:confused::confused::confused:

καλα σου ειπε.κι εγω αυτο ξερω...οτι δεν παιζει κανεναν ρολο,δεν μεταφερεται ο πυρετος μεσω του γαλακτος και του θηλασμου!Εδω,ακομη κι οταν εχεις μαστιτιδα ή φραγμενο πορο πρεπει οπωσδηποτε να θηλασεις για να ηρεμησεις.Εγω εβγαζα με θηλαστρο για λιγο καιρο,κι επειδη 2 μερες δεν εβγαλα πολυ κοκκινισε το στηθος μου και ανεβασα πυρετο.Εεε,μολις αντλησα γαλα...αμεσως ηρεμησα.Κι εννοειται το γαλα δεν το πεταξα...το εδωσα στην μπεμπα.

καλημερα .....Να ζησει το μωρακι της ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ .....ΜΑΣ!!!

eri εαν ψηνεσαι στον πυρετο απαγορευεται να θηλαζεις αν εχεις πανω απο 38!!!και εγω ετσι το εκοψα ,ειχα 39 πυρετο και ο παιδιατρος μου εβαλε τις φωνες!!!παιρναει και στο μωρο η ιωση που εχεις απο το γαλα!!!παρε τον γιατρο του παιδιου ενα τηλ και ρωτησε τον!!!

βανιλιτσα μου,εσυ περασες μεγαλο λουκι με την ουρολοιμωξη του μπεμπη αλλα δεν εφταιγε ο πυρετος σου γι αυτο.Δυστυχως ουροιλοιμωξη τα μωρα παθαινουν στα καλα καθουμενα,οσο και να τα καθαριζεις,οσο καθαρα να ειναι τα χερια σου...απο το τιποτε μπορει να συμβει αυτο το παλιοπραγμα!!!

Και πότε το αγοράζεις αυτό, βρε κορίτσια. Εμένα είναι μικρούλης, το ξέρω, αλλά κι άυτός τρώει τα χέρια του και ταισμένο που τον έχουμε....

παστακια,μασητικο θα του παρεις στον 5ο μηνα που θα μπορει να το κραταει σταθερα με τα χερακια και θα το βαζει μονος του στο στομα να τριβει τα ουλακια του!Τωρα θα χρησιμοποιει τα χερακια του αναγκαστικα.

Οπως ειπα και στο Ζουζουνακι,οοοταν με το καλο παρεις να προτιμησεις το μασητικο της Αβεντ,αποστειρωνεται,δεν λυωνει και ειναι απο bpa free υλικο.

Διαφημίσεις

παρε τηλ καποιον αλλο παιδιατρο να σου πει την γνωμη του ετσι ωστε να εισαι πιο ησυχη και ηρεμη!!!

Θα πάρω την παιδίατρο που μας γράφει τα εμβόλια,λες να μου πει;;;;Δεν την ξέρω πολύ καλά....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγω ειπα στην eri αυτα που μου ειπαν στον παιδων στο ΜΗΤΕΡΑ.

ναι κοριτσι μου παρε γιατι δεν ειναι κακο μια ερωτηση θα της κανεις και ολα καλα!!!

μην αγχωνεσαι γιατι δεν κανει τωρα που θηλαζεις!!!αφου σου ειπαν ετσι οι γιατροι σου μια χαρα μην πανικοβαλλεσαι!!!θα περασει σε 2 μερουλες και η μπουμπου θα συνεχισει τα γευματα της απο την μαμα:D!!!

" δυστηχως αυτο με την ουρολημωξη κοριτσια κολαει απο χερια απλυτα τριτων η και απο μας"

το ξερω marsolan μου δυστηχως συμβαινει γμτ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Koριτσια εσεις ακομα αποστειρωνετε? εμας την εκοψε απο τον προηγουμενο μηνα αλλο αν εγω την συνεχισα ως προχθες .

Σημερα θα παμε παιδιατρο και η αληθεια ειναι οτι μ αυτο το κρυο βαριεμαι , θα την παω και μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευει και βαριεμαι ακομα περισσοτερο :oops:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Πως κολαει η ουρολημοξη ? εγω οταν της βαζω κρεμουλα ειναι πλυμενο το χερι μου που της την βαζω και γενικα απο κατω δεν την πιανω παρα μονο οταν την πλενω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Koριτσια εσεις ακομα αποστειρωνετε? εμας την εκοψε απο τον προηγουμενο μηνα αλλο αν εγω την συνεχισα ως προχθες .

Σημερα θα παμε παιδιατρο και η αληθεια ειναι οτι μ αυτο το κρυο βαριεμαι , θα την παω και μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευει και βαριεμαι ακομα περισσοτερο :oops:

εγω την εκοψα την αποστειρωση χτες το βραδυ:D:D

ο αντρας μου,που την ειχε αναλαβει χτες πηγε για υπνο χωρις να την κανει...(ηταν κουρασμενο λεει το παλικαρι και θα σηκωνοταν σημερα πρωι,δεν τον χαλασε ενα γαλλικο που ακουσε για καληνυχτα)και με αφησε να κοιμησω την μπεμπα,να πλυνω τα μπουκαλια και να κανω αποστειρωση με την μεση μου χτες να ποναει τρελλα λογω καιρου....Εεε,ευκαιρια ηταν να σταματησω...Ποσα να προλαβω μονη μου???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...