Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα τα λετε μεχρι τις 36 βδομαδες θα ειμαι ετοιμη...ενταξει 6 βδομαδες ειναι αρκετες πιστευω....

λοιπον κοριτσακια ,σχολαω ...σας χαιρετω προς το παρον,θα τα πουμε το απογευμα...

ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση..ηρεμησα τωρα γιατι ειχα αγχωθει οτι επρεπε να τα ειχα ολα ετοιμα μεσα σε μια δυο βδομαδες....

καλο μεσημερι και να μου φιλησετε τα μπεμπακια σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από μένα...

Από τις τελευταίες φορές που μπαίνω στο φορουμ σε συσκευασία 2 σε 1!!! Την Τετάρτη μπαίνω να γεννήσω και κάνω όλα τα τελευταία που έχουν απομείνει... τα ψιλά!

Από τη μια εχω ανυπομονησία να δω τη φάτσα της από την άλλη αγχος για τη διαδικασία (καισαρική) και για το πως αλλάζει μετά η ζωή μου οριστικά και αμετάκλητα... φυσικά και δεν έχω μετανοιώσει αλλά όλα μου είναι αγνωστα.... Το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά για μένα και τη μπέμπα. Πολλά φιλάκια σε ολες σας

δεν χρειάζεται καθόλου άγχος, τουλάχιστον εσύ μπαίνεις με ραντεβού για καισαρική και θα τελειώσεις μπαμ μπαμ εγώ περίμενα και 12 ώρες και μετά. αλλά δεν είναι τίποτα στο εγγυώμαι. όλα καλά θα πάνε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτά είναι δυστυχώς σύνολο γύρω στα 3000 το πολύ. ναι θα το πάρω το εξάμηνο το οαεδ και περιμένω πως και πως να αρχίσει γιατί με έναν μισθό όλο αυτό το διάστημα έχουμε κλατάρει. ο μισθός του άντρα μου δεν φτάνει ειδικά τώρα με το μωρό. 17/7 τελειώνει η άδεια λοχείας έχω άλλες 15 μέρες από την κανονική μου άδεια οπότε γύρω στα τέλη αυγούστου αρχίζει το εξάμηνο. δεν ξέρω το επίδομα αδειας απο ποιον θα το πάρω και θα είναι μειωμένο ?

ξερω ειναι δυσκολα με ενα μισθο...αυτο σκεφτομαι κι εγω γι'αυτο ρωτησα για τα λεφτα...

76IGp3.png

Γεια σας κι από μένα...

Από τις τελευταίες φορές που μπαίνω στο φορουμ σε συσκευασία 2 σε 1!!! Την Τετάρτη μπαίνω να γεννήσω και κάνω όλα τα τελευταία που έχουν απομείνει... τα ψιλά!

Από τη μια εχω ανυπομονησία να δω τη φάτσα της από την άλλη αγχος για τη διαδικασία (καισαρική) και για το πως αλλάζει μετά η ζωή μου οριστικά και αμετάκλητα... φυσικά και δεν έχω μετανοιώσει αλλά όλα μου είναι αγνωστα.... Το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά για μένα και τη μπέμπα. Πολλά φιλάκια σε ολες σας

ολα θα πανε καλα,μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσαρες μου???

πως πατε οι μανουλες κ οι κοιλιτσες??

εμεις με το attachment μας μια χαρουλα ειμαι μονιμα αυπνη αυτο το μπεμπεκι δεν κοιμαται ποτε λεμε και φυσικα θελει ολη την ωρα μπουμπς, την πιπιλα μας τη φτυνει στη μαπα..

αρχισαν και μας τα πονακια και τη βγαζουμε με βολτες στο μπαλκονι εναλλαξ μια εγω και μια ο μπαμπας μας...βεβαια σε μενα που μυριζω γαλατακι αρνειται να καθισει και θελει επιμονα στηθος, κοπαναει το κεφαλι του πανω μου σαν τρυποκαρυδος, πολύ γελιο...

Το εχω δει χιουμοριστικα γιατι αλλιως δεν θα την παλεψω ειναι κολλημενο πανω μου το πλασματακι μου και ουτε τουαλετα δεν παω λεμε!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

rose μου δεν το ξερα οτι παιρνουμε και για το καλοκαιρι χρηματα , θα ρωτησω και γι αυτο , αντε να τελειωνουμε και μ αυτην την χαρτουρα δεν τα μπορω.Θα παρεις το εξαμηνο?

Και εγω βολευτηκα μονο νυχτικιες στο μαιευτηριο και ενα ρομπακι οταν ηθελα να κανω βολτες εξω και να παω στο καφε καμια βολτα .

Φορμες και πιτζαμες δεν βολευουν τελικα καθολου

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπου αχαχαχα και μενα χτυπαει το κεφαλακι της πανω μου .

Να τον βαζεις στο καροτσι και να περιφερεσαι στο σπιτι εγω ετσι κανω και δεν μαθαινει και τοσο την αγκαλια αμα κλαψει βεβαια την παιρνω αλλα δεν γινεται συχνα .

Εμενα βλεπει ονειρα μαλλον και μουρμουραει στον υπνο της

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

και εγώ κορίτσια από ύπνο τίποτα λέμε, ακόμα και όταν κοιμάται τις περισσότερες φορές κάνει ανήσυχο ύπνο μουγκρίζει όλη την ώρα.

τελευταια κάνει και μικρά γέυματα οπότε πεινάει όλη την ώρα. μάλλον η ζέστη τον επηρεάζει.

φαιρυ μου παίρνουμε λεφτά και για το καλοκαίρι γιατί είναι η άδεια μας η οποία πληρώνεται. δεν ξέρω αν τα παίρνουμε απο τον οαεδ ή από εργοδότη ούτε το ποσό. θα πάω αύριο οαεδ και θα ρωτήσω και αυτό. το εξάμηνο θα το πάρω δεν ξέρω αν το πάρω όλο ή κάποιους μήνες. θα δούμε. προς το παρών την βγάζουμε με τον μισθό του άντρα μου και ζόρικα λέμε τα πράγματα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας,μανούλες και εγκυούλες!Την Τετάρτη λογικά θα ξέρω την ημερομηνία τοκετού και θα σας ενημερώσω!!Αχ, έχω πολλή αγωνία!!!

Rose μου,με ενδιαφέρει να πάρω κι εγώ κάποιους μήνες από τον οαεδ αν όχι όλους.Αν μάθεις πώς γίνεται αυτό πες μου και σε μένα!!

φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...