Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια

γλυκουλα καλωσηρθες στην παρεα μας

εκπεμπω SOS

αγορασα μασητικο για τον μπεμπη,αλλα το κουτι λεω οτι αποστειρωνεται με κρυο νερο,ενω εγω εχω συσκευη αποστειρωσης ατμου

καλα δεν τα λεω?

δεν προκειται για αλλου τυπου συσκευη?

τι κανω?

δεν θελω να τα πεταξω......μηπως αν τα πλυνω και τα βαλω για 5-10 λεπτα στο οινοπνευμα και μετα τα ξεβγαλω με το νερο που κανω το γαλα?πως σας φαινεται ?

βοηθηστε βρε κοριτσια

α στο καλο...τζαμπα τα πηρα?

το αλλο το μασητικο ,μολις το πηρα ,το εβαλε η κυρια που τον προσεχει στον αποστειρωτη και ελιωσε...δηλαδη δεν μπορω να στεριωσω μασητικο?ουφφφφφ

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ μου, τι κάνεις; Εγώ δεν σου απαντάω, γιατί δεν ξέρω τι είναι αυτό που πήρες!!!! Τι είναι το μασητικό, καλά το λέω...

Φιλιά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια θα σας καληνυχτίσω, γιατί νομίζω οτι έχω υπνηλία από τα χάπια για τη μέση...ζζζζζ.....τα λέμε φιλάκια σε όλες και σε όόόόόλα τα γλυκά μαγουλάκια......

Καληνύχτα....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

οκ κοριτσια

ευχαριστω για τις προτασεις

αντε δεν θα τελειωσει και το θεμα της αποστειρωσης?

εμενα μια βλακεια μου φιανεται τωρα πια

αφου καθε τρεις και λιγο χωνει ολο το χερι μεσα στο στομα γιατι τον τρωνε τα ουλα του

ειναι το χερι του αποστειρωμενο?οεο....

σας καληνυχτω,ελπιζω αυριο να περασουμε ομορφα και ξεκουραστα ολες μας

σας φιλω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ μου, τι κάνεις; Εγώ δεν σου απαντάω, γιατί δεν ξέρω τι είναι αυτό που πήρες!!!! Τι είναι το μασητικό, καλά το λέω...

Φιλιά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συγνωμη παστακι τωρα ειδα το μηνυμα σου

το μασητικο ειναι σε διαφορα σχηματα πλαστικο που οταν τα παιδακια αρχιζουν να πιανουν ,τους το δινεις ,να το βαζουν στο στομα για τα ουλα τους

η πιπιλα δεν φτανει σε ολα τα ουλα .και το χερι καλα εινια να μην το συνηθιζει

καληνυχτα θα τα πουμε αυριο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σας!!!ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα...

οσο για το μασητικο μπορεις καλη μου να το πλυνεις με ντετολ και μετα οινοπνευμα και ειναι οκ αυτο εκανα εγω και δεν επαθε κατι..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Και πότε το αγοράζεις αυτό, βρε κορίτσια. Εμένα είναι μικρούλης, το ξέρω, αλλά κι άυτός τρώει τα χέρια του και ταισμένο που τον έχουμε....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα κοριτσια μου, που ειστε ολες?

Γεννησε η Δημητρα, το μαθατε? Της ανοιξανε ποστ στο φορουμ.

Γλυκουλα καλως ηρθες, παστακια ο δικος ειναι οντως μικρος ακομα

παω τωρα γιατι ξυπνησε ο αντρας μου, το μεγαλο μωρο

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια , καλε που χαθηκατε ολες?

Να ζησει το μωρακι της Δημητρας .

Καλα σημερα βαριεμαι παρααα πολυ δεν εχω καθολου κεφια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Είμαι πολύυυυ χάλια!Ψήνομαι στον πυρετό και πονάει ο λαιμός μου.....Εντομεταξύ δεν μπορώ να πάρω αντιβίωση γιατί θηλάζω και θα περάσει στο γάλα....Για να πάρω θα πρέπει να κόψω τον θηλασμό και δεν θέλω.......Ελπίζω να περάσει με τα panadol και να μην χρειαστεί να κόψω τον θηλασμό....Θα στεναχωρηθώ πολύ αν χρειαστεί να τον κόψω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εντομεταξύ ανησυχώ ότι αν βάλω θήλαστρο θα πρέπει να δώσω ξένο γάλα στο παιδί και μετά μπορεί να μην θέλει να ξαναθηλάσει...Έτσι την είχα πατησει στην κόρη μου......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα .....Να ζησει το μωρακι της ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ .....ΜΑΣ!!!

eri εαν ψηνεσαι στον πυρετο απαγορευεται να θηλαζεις αν εχεις πανω απο 38!!!και εγω ετσι το εκοψα ,ειχα 39 πυρετο και ο παιδιατρος μου εβαλε τις φωνες!!!παιρναει και στο μωρο η ιωση που εχεις απο το γαλα!!!παρε τον γιατρο του παιδιου ενα τηλ και ρωτησε τον!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα .....Να ζησει το μωρακι της ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ .....ΜΑΣ!!!

eri εαν ψηνεσαι στον πυρετο απαγορευεται να θηλαζεις αν εχεις πανω απο 38!!!και εγω ετσι το εκοψα ,ειχα 39 πυρετο και ο παιδιατρος μου εβαλε τις φωνες!!!παιρναει και στο μωρο η ιωση που εχεις απο το γαλα!!!παρε τον γιατρο του παιδιου ενα τηλ και ρωτησε τον!!!

Βρε Βανιλίτσα.....ρώτησα την παδίατρο αμέσως μόλις είδα τον πυρετό 41,5 και μου είπε ότι μπορώ να θηλάσω αλλά με μάσκα.....:confused::confused::confused:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...