Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ευχαριστω να σαι καλα κουκλα.κανε μια ευχη να γεννησω ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ:tongue:

Δημητρούλα χρόνια πολλλάάάάάάάά!!!! Με έναν πόνο καλέέέέέέέέέ!!!!

Φιλάκια στην τσουράπω και στον γλυκό Άλεξ!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παστακια να το παρω προσωπικα οτι δεν μου μιλας, ενω ειμαστε οι δυο μας μονο μεσα και σε ρωταω τι κανεις? χαχα αστειευομαι, φανταζομαι οτι δεν ειδες το μηνυμα μου

4Rnfp3.png

παστακια τι κανεις? πως είσαι?

Καλά smoutsaki μου,εσύ; Τι κάνει η όμορφη Ιλιάννα;

Εμείς πονάμε και όταν λέω "εμείς" εννοώ εγώ! Τα έχω πάρει μετην πεθερά μου, δεν ξέρω μου'χει κατσικωθεί πολύ στο σβέρκο(εκεί που ήταν αυτή που δεν μιλαγε καθόλου) και θα την πλακώσω καμμιά φορά. Έχω καταντήσει μέσω μπιχτών που μου λέέι, άχρηστη, δεν ΄δεχομαι κουβεντεςκαι δεν ακούω κτλ κτλ..Είχε φαγωθεί να κόψω τον θηλασμό, γιατί λέει δημιουργεί διάρροια στομωρό(άκου μ@λ@κιες) και με μάτιασε και το παιδί δεν κάθεται πια, το έχω με ξένο...σιχτίρ....μου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα...έχω και τον πόνο στην μέση και άσε με!!!! Εσύ τι κάνεις;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σας κορίτσια και από εμένα!

Εμείς παραγγείλαμε σουβλάκια να φάμε και μου τρέχουνε ήδη τα σάλια!!!

Ενα φιλάκι στο Smoutsaki από εμένα!

Παστάκια μου γλυκό καλή ανάρρωση σου εύχομαι! Είναι δύσκολο αυτό που περνας και ειδικά όταν για να αναρρώσεις θα πρέπει να σταματήσεις κάτι που δεν γίνεται, το να μην σηκώνεις τον μπέμπη. Κοίταξε όσο το δυνατον το αντέχεις να συμβιβαστείς με το στυλ της μητέρας σου, γιατί χρειάζεσαι βόηθεια από κάποιον.

Δημητρούλα άντε ντε....με ένα πόνο εύχομαι.

Είμαι ήδη μέσα και στο fc και διάβασα στην σελίδα του ελληνίδες μαμάδες ότι βρέχει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Και εδώ στις Σέρρες μια από τα ίδια έχουμε. Το πρωί μας έπιασε η βροχή για λίγο και το Ελινάκι έγλυφε τα σημεία στα οποία βράχηκε.

Νεφελάκι τι κάνεις;...χαχα...κι ο γουργούρης ανοιγόκλεινε τα ματάκια του σε μια στιγμη από την ψιχάλα...ήταν την στιγμή που κοιτάγαμε να τον βάλουμεστο αυτοκίνητο....ρε, παιδί μου τι γλυκιά χαρά σου δίνει ένα προσωπάκι!!!!!

Και εδώ Πάτρα βρέχει μία με το τουλούμι μία με σουρωτήρι...χιχιχιχιχ...

Νεφελάκι μου τι νακάνω; κάνω υπομονή με τη μάνα μου και όπως το λές, προσπαθώ εδώ και 30 χρόνια να προσαρμοστώ, γιατί άνθρωποι είμαστε κι όχι υπερ-άνθρωποι. Κι επειδή έχω παιδί, δεν θέλω άν πάθω κάτι να είμαι μόνη μου.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

επανήλθα, εμας επεσε ο γενικος πριν απο τη βροχη, γι αυτο εξαφανιστηκα ξαφνικά

ωστε ετσι η πεθερα ε? εμενα μου ειχαν πει, μην θηλαζεις μπροστα σε ΚΑΝΕΝΑΝ, και δεν αφηνα ουτε τη μανα μου, οχι για καπιον αλλο λογο, αλλα γιατι ειχε λυσσαξει οτι δεν θα καταφερω να θηλασω και οτι σιγα μην εχω γαλα, και σιγα το ενα και σιγα το αλλο, επειδη εκεινη δεν ηξερε και δεν θηλασε νομιζε οτι ετσι θα γινει και με μενα.

και να με βλεπει επι 2 μηνες να παιδευομαι με νυχια και με δοντια με το θηλαστρο να βγαζω ολα τα γευματα της μικρης και να με παιρνει καθε πρωι τηλεφωνο απο τη δουλεια και να μου λεει, δωσε ξενο στο παιδι να παχυνει, δωσε ξενο στο παιδι να κοιμηθει, δωσε ξενο στο παιδι για το ενα, δωσε ξενο στο παιδι για το αλλο, ήμαρτον.....

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια...

ειδατε βροχη κι εσεις οι Αθηναιοι και κλαιγεστε??:tongue::tongue:

τι να πουμε εμεις οι της Δυτικης Ελλαδας που εχουμε μουλιασει λεμε...αει σιχτιρ,δεν μπορω να βγαλω μια βολτα το παιδι.

Σμουτσ,πηρες λεγκο στην Ιλιανα και τα ψαχνεις εεε???χαχα...πως κανουν γοπιν στο στρατο...εεε,εσυ θα κανεις λεγκιν!!!παει η μεση....

Παστακια μου...μην νευριαζεις τοσο πολυ,χα λα ρω σε και βαλε μπρος το συστημα "σας γραφω,πειτε οτι θετε,δεν με αγγιζουν,εγω θα κανω αυτο που θελω για το παιδι μου".

Δωσε τοπο στην οργη...τοσα ξερει κι η πεθερα σου,τοσα λεει.Μην τα βαζεις μεσα σου ρε κοπελιααααα!!

Ελα,σε εχω κοψει για δυναμικο ατομο...

Ααα,και κατι ακομη...οταν ακους χαζομαρες που πανε να σου αναψουν τα λαμπακια,παρε μια βαθια ανασα και δωσε μια κοφτη απαντηση που να μην δεχεται αντιρρηση αλλα χωρις νευρα...μονο με υφος.Μονο τοτε το βουλωνουν οι ενοχλητικοι!!

Φαιρυ,δεν καταλαβα ποιος ξεχασε το φαγητο του μωρου???Εσυ ή ο αντρας σου???Και γιατι σε ξεχεσε που αργησες στο μαθημα???Τι εισαι ρομποτακι???

Τερμα,πλεον το πιστευω ακραδαντα....οσο καλοι μπαμπαδες κι αν ειναι οι αντρες μας δεν το εχουν το πακετο(που λενε και στο Χφακτορ)

Μην νιωθεις τυψεις καλη μου...στο κατω κατω ας θυμηθουν κι οπι μπαμπαδες κατι!!

Marsolan μου το φαγητο της μικρης το εδωσα στον αντρα μου πακετο με το μωρο ,του ειπα το εξης ...οπου πας θα εχεις και το γαλα της μαζι οκ? οκ μου λεει .

Αργησα στο μαθημα δεκα ολοκληρα λεπτα ή και ενα τεταρτο δεν θυμαμαι , με πηρε απ εξω σαν τρελος και μου λεει αργησες το παιδι κλαιει ειναι στην μητερα μου ...τον ρωταω και το γαλα ...πισω μου λεει ...ε τι λες τωρα για πες?? βρηκα και τον μπελα μου που αργησα κιολας .

Η πεθερα μου δεν ειπε τιποτα προσπαθουσε να παρηγορησει το παιδι ..

Πακετο αντρα που να τα κανει ολα στην τριχα δεν νομιζω να υπαρχει ..καλος χρυσος αλλα αποστειρωση , αλλαγμα και ταισμα δεν υπαρχουν μεσα στην προσφορα χαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Marsolan μου το φαγητο της μικρης το εδωσα στον αντρα μου πακετο με το μωρο ,του ειπα το εξης ...οπου πας θα εχεις και το γαλα της μαζι οκ? οκ μου λεει .

Αργησα στο μαθημα δεκα ολοκληρα λεπτα ή και ενα τεταρτο δεν θυμαμαι , με πηρε απ εξω σαν τρελος και μου λεει αργησες το παιδι κλαιει ειναι στην μητερα μου ...τον ρωταω και το γαλα ...πισω μου λεει ...ε τι λες τωρα για πες?? βρηκα και τον μπελα μου που αργησα κιολας .

Πακετο αντρα που να τα κανει ολα στην τριχα δεν νομιζω να υπαρχει ..καλος χρυσος αλλα αποστειρωση , αλλαγμα και ταισμα δεν υπαρχουν μεσα στην προσφορα χαχαχαχαχα

μωρε υπαρχουν,δεν γινεται αλλιως αλλα να αυτες οι μικρες αλλα σημαντικες λεπτομερειες ειναι που κανουν την διαφορα!!!

Κοριτσι μου...εννοειται οτι δεν εφταιγες σε τιποτε!!

Και τα ακουσες βρε Φαιρυ μου,εεε???

Ηθελα να ξερα,θα του αρεσε να τα ακουγε αυτος???

Να ξεκιναγες να τον κατηγορεις που ξεχασε το γαλα του παιδιου???Τοτε...τι θα ελεγε???

Τελοσπαντων...περασμενα-ξεχασμενα!!

Εσυ..εκει,με το Εαπ...στοχος πλεον!!!Μην παραδωσεις τα οπλα!!

γεια σας κοριτσια

γλυκουλα καλωσηρθες στην παρεα μας

εκπεμπω SOS

αγορασα μασητικο για τον μπεμπη,αλλα το κουτι λεω οτι αποστειρωνεται με κρυο νερο,ενω εγω εχω συσκευη αποστειρωσης ατμου

καλα δεν τα λεω?

δεν προκειται για αλλου τυπου συσκευη?

τι κανω?

δεν θελω να τα πεταξω......μηπως αν τα πλυνω και τα βαλω για 5-10 λεπτα στο οινοπνευμα και μετα τα ξεβγαλω με το νερο που κανω το γαλα?πως σας φαινεται ?

βοηθηστε βρε κοριτσια

α στο καλο...τζαμπα τα πηρα?

το αλλο το μασητικο ,μολις το πηρα ,το εβαλε η κυρια που τον προσεχει στον αποστειρωτη και ελιωσε...δηλαδη δεν μπορω να στεριωσω μασητικο?ουφφφφφ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

zouzounaki γιατι δεν το πλενεις με ντετολ?

δεν νομιζω να θελει αποστειρωση , εγω αποστειρωσα αυτα που ειναι για την μυτη και λιωσανε.

Μαρσολαν ναι ναι τα ακουσα γιατι αργησα στο μαθημα ..ααααα δεν γινεται εγω του χρονου θα παρω πτυχιο ΤΕΛΟΣ .

και θα ξεκινησω και χορο , τα απογευματα ας καθεται αυτος με την μικρη ...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια

γλυκουλα καλωσηρθες στην παρεα μας

εκπεμπω SOS

αγορασα μασητικο για τον μπεμπη,αλλα το κουτι λεω οτι αποστειρωνεται με κρυο νερο,ενω εγω εχω συσκευη αποστειρωσης ατμου

καλα δεν τα λεω?

δεν προκειται για αλλου τυπου συσκευη?

τι κανω?

δεν θελω να τα πεταξω......μηπως αν τα πλυνω και τα βαλω για 5-10 λεπτα στο οινοπνευμα και μετα τα ξεβγαλω με το νερο που κανω το γαλα?πως σας φαινεται ?

βοηθηστε βρε κοριτσια

α στο καλο...τζαμπα τα πηρα?

το αλλο το μασητικο ,μολις το πηρα ,το εβαλε η κυρια που τον προσεχει στον αποστειρωτη και ελιωσε...δηλαδη δεν μπορω να στεριωσω μασητικο?ουφφφφφ

zoyzoynaki,μην σκας παιδι μου...σου εχω την λυση.Πας και παιρνεις το μασητικο της Αβεντ,το πρασινο που ειναι απο 4 μηνων και ανω το οποιο μπαινει σε κανονικο αποστειρωτη και δεν λυωνει με τιποτε!!

Ομως μεχρι τοτε,κι επειδη δεν εγινε και τιποτε πλυντα με πολυ ζεστο νερακι και πρασινο σαπουνι,ραντισε τα με οινοπνευμακαι τερμα.Δεν θα παθει τιποτε ο μπεμπης,relax!

επανήλθα, εμας επεσε ο γενικος πριν απο τη βροχη, γι αυτο εξαφανιστηκα ξαφνικά

ωστε ετσι η πεθερα ε? εμενα μου ειχαν πει, μην θηλαζεις μπροστα σε ΚΑΝΕΝΑΝ, και δεν αφηνα ουτε τη μανα μου, οχι για καπιον αλλο λογο, αλλα γιατι ειχε λυσσαξει οτι δεν θα καταφερω να θηλασω και οτι σιγα μην εχω γαλα, και σιγα το ενα και σιγα το αλλο, επειδη εκεινη δεν ηξερε και δεν θηλασε νομιζε οτι ετσι θα γινει και με μενα.

και να με βλεπει επι 2 μηνες να παιδευομαι με νυχια και με δοντια με το θηλαστρο να βγαζω ολα τα γευματα της μικρης και να με παιρνει καθε πρωι τηλεφωνο απο τη δουλεια και να μου λεει, δωσε ξενο στο παιδι να παχυνει, δωσε ξενο στο παιδι να κοιμηθει, δωσε ξενο στο παιδι για το ενα, δωσε ξενο στο παιδι για το αλλο, ήμαρτον.....

Μα εμένα η πεθερά μου φαγώθηκε! Επειδή δεν θήλασε κανέναν,λέει,ταλαιπωρία είναι...εγώ πιστεύω οτι με μάτιασε..προσπαθώ να δικαιολογηθώ στον εαυτό μου οτι τουλάχιστον 2 μήνες τον θήλασα και τα υπεροχα μαγουλάκια τα διατήρησε κι έτσι η μανούλα!!!...καλά και για τη μάνα μου δεν το συζητώ...Ελάχιστη εώς μηδαμινή υποστήριξη. Μόνο εάν κάνεις λάθος κάπου, μετά σου λένε τι έπρεπε να κάνεις, αλλά από πρίν δεν σε προετοιμάζουν.."Κολυμπάς" μονάχη σου....οτι με στήριξε ο άνδρας μου πάάάάρα πολύ, ναι. Πιστεύω οτι είναι από τους λίγους πατεράδες τέτοιου τύπου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σας κοριτσια...

ειδατε βροχη κι εσεις οι Αθηναιοι και κλαιγεστε??:tongue::tongue:

τι να πουμε εμεις οι της Δυτικης Ελλαδας που εχουμε μουλιασει λεμε...αει σιχτιρ,δεν μπορω να βγαλω μια βολτα το παιδι.

Παστακια μου...μην νευριαζεις τοσο πολυ,χα λα ρω σε και βαλε μπρος το συστημα "σας γραφω,πειτε οτι θετε,δεν με αγγιζουν,εγω θα κανω αυτο που θελω για το παιδι μου".

Δωσε τοπο στην οργη...τοσα ξερει κι η πεθερα σου,τοσα λεει.Μην τα βαζεις μεσα σου ρε κοπελιααααα!!

Ελα,σε εχω κοψει για δυναμικο ατομο...

Ααα,και κατι ακομη...οταν ακους χαζομαρες που πανε να σου αναψουν τα λαμπακια,παρε μια βαθια ανασα και δωσε μια κοφτη απαντηση που να μην δεχεται αντιρρηση αλλα χωρις νευρα...μονο με υφος.Μονο τοτε το βουλωνουν οι ενοχλητικοι!!

Πές τους τα, ρε συντοπίτισσα που έχουμε γίνει παπάρες(βλ.ψωμί βρεγμένο με λάδι:-P:-P:-P)!!!

Όσο γι'αυτό που μου λές, έχεις δίκιο, ΑΛΛΑ...για πότε θα ακουστούμε προς εσένα!!!!τι να πώ ρε παιδί μου. Και νόμιζα οτι έχω καλή πεθερά, αλλά...σκ@τ@ στα μούτρα μας!!! Ρε παιδάκι μου, παντού τα ίδια...θα είναι νόμος της φυσικής, να μην ταιριάζουν οι πεθερές με τις νύφες!!!!

Φαίρυ μου στο είπα κι εγώ μην στεναχωριέσαι..Οι άνδρες είναι σαν τα παιδιά...άν κάνουν πατατούλα, μετά δεν φταίει κανείς άλλος παρα μόνο εμείς που τους δώσαμε πολλή δουλειά για το σπίτι...άστα και ο γουργουρο-πατέρας, που τον θεωρώ από τους καλύτερους ως άνθρωπο και άνδρα,άν ξεχάσω κάτι εγώ για τον μπέμπη, ξέρεις πως κάνει; Λές και του σκότωσα τον πατέρα, γιατί νιώθει τύψεις και είναι τελειομανής και δεν συγχωρεί τα λάθη εύκολα. Ενώ είναι καλόψυχος και όλα τα καλά, άν κάτι ξεχάσεις και το ξεχάσει κι αυτός πωπω!!! μουρμουράει για χρόνια....:-P:-P:-P

glykoula καλως όρισες! Έλα στην παρεούλα μας, είναι καλά....:-P:razz::-P

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...