Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσωπικά όσες κοπέλες είχα ρωτήσει εδώ πολύ λίγες περιπτώσεις ειχε δείξει το τεστ από 7η ημέρα. Επισης η μαία μοι είχε πει πως αν την 7η ημέρα πχ φανεί στο αίμα, κάνει 2 μέρες περίπου να φανεί στα ούρα. Λίγη υπομονή ακόμα.

τι να πω κοριτσι μου.. μακαρι να γινει ενα θαυμα και για μενα. συνεχιζω τα φαρμακα, δυο μερες μεινανε. στις εγκυμοσυνες που ειχα παντως εμενα μου χε δειξει και τις τρεις φορες. και απογευμα κιολας. 7η-8η μερα. αλλα κυριως ενιωθα καποια πραγματα και θυμαμαι ειχα μαι τις τρεις αιμα εμφυτευσης. αυτη δεν αισθανομαι και τιποτα. ολα λαθος. 

ευχαριστω κοριτσια. μονο εσεις καταλαβαινετε τη ματαιωση μου! μονο εσεις! ευχαριστω για τις ελπιδες ! μακαρι να βγειτε αληθινες.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εντωμεταξυ μολις με πιασανε παλι συσπασεις:shock::shock::shock: μαρη αμα γεννησω θα σε βαλω να μου πεις αριθμους για λοττο!

για να δουμε τι θα γινει.αμα δε φτασω στο σημειο να ουρλιαξω δε παω νοσοκομειο!3η φορα θα ειναι αυτη!:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζουλα...μακαρι να την βοηθησουμε με την θετικη σκεψη και να ηρεμησει η Δημητρουλα:P

Διαβασα που ειπες οτι ο Αντωνακης πινει πολυ γαλα τις νυχτες.Βρε συ Ροουζ μου,κι η Πηνελοπη τα ιδια...ενταξει οχι 390 αλλα στα τρια γευματα που κανει απο τα μεσανυχτα μεχρι 9 το πρωι κατεβαζει 200 μλ στανταρ...Πολυ γαλα βρε παιδι μου!Τα υπολοιπα γευματα ειναι 130-160 μλ.

Τι να πω????Εχω ξεπατωθει να ξυπναω για ταισμα!!

Εμεις αρχιζουμε ρυζαλευρο 1 Νοεμβριου.Ελπιζω να το φαει και απο 10 Νοεμβρη που θα μπει και η δεκατιανη φρουτοκρεμα να ηρεμησουμε λιγακι

ρε συ Μαρσολάν την μέρα τρώμε τουλάχιστον 180 μην πω 210 και το βράδυ σπάμε ρεκόρ. τις τελευταίες 2 μέρες φτάνει τα 300 και. εδώ λέμε να κόψουμε το βραδινό και αυτός μεγαλώνει το γεύμα? γιαυτό λέω ότι μάλλον το γάλα δεν επαρκεί πλέον.

για ρυζάλευρο εμείς ξεκινάμε με την επόμενη επίσκεψη που θα είναι αρχές του μήνα. όποτε μας κλείσει ραντεβού. άντε γιατί και εγώ κουράστηκα να ξυπνάω 2 φορές την νύχτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

πάω για ύπνο γιατί ο μικρός θα ξυπνήσει σε καμιά ώρα όσο προλάβω δηλαδή

φιλιά και Δήμητρα αύριο θα έχεις αγκαλιά την μικρή , βάζω στοίχημα

καληνύχτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια,σας φιλω ολες και ανοιγω το καφε,ξερετε σκουπισμα σφουγγαρισμα:P:p:p

δημητρα,κοπελαρα ,ελπιζω τελικα να γεννησες,χθες...ενημερωσε μας

κοριτσια,πολυ φαι,διαβαζω

ηρθεεεεε η ωρα της κρεεεεμαααααας,γιατρε,ακους......να κοιμηθουμε λιγο...

εγω το βραδυ δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα,αλλα ολη την υπολοιπη μερα......

η κυρια που μας καθαριζει,ερχεται πεμπτη και αυτη την πεμπτη,δεν θα ερθει

πρεπει να κανω και το σπιτι,τελος του μηνα,η αμοιρη λογιστρια,γκρουουουου

αντε σας φιλω,παω εφορια

θα μπω το μεσημερι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Kαλημερα κοριτσια.

Δημητρουλα ακομααααααααααα!!!!!!!!

Ροζ καλα σε ειδα στον υπνο μου , οτι λεει ειχες παντρευτει τον γιο του Βασιλια χαχαχαχα οτι να ναι ....

Κοριτσια εμενα δεν μουξυπναει για να φαει ,αντιθετως αν χασει τον υπνο της ξεχναει και να φαει .Τι ειναι αυτο το πραγμα με τον υπνο αμα δεν ειμαστε μεσημερι σπιτι στο κρεβατι της ή στις 9 το βραδυ γινεται χαμος .Και σημερα θα παω για καφε μεσημερακι ελπιζω να μην γινει χαμος εξω.

Εμεις παντως φαγητο ξεκιναμε επισημως απο το σαββατο και ανυπομωνω να την ταισω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου, φαίρυ λες να βγει αληθινό το όνειρο ?

δεν έχουμε βασιλεία όμως είναι ένα πρόβλημα χιχι

εμείς ακόμα ξυπνάμε το βράδυ και όσο πάει μεγαλώνουμε το γεύμα σε γραμμάρια

πως και τόσο νωρίς φαίρυ ξεκινάτε ? όταν λέω νωρίς εννοώ πριν μπει στον 6 που συνήθως οι περισσότεροι γιατροί δίνουν.

και εγώ ανυπομονώ να τον ταίσω κρέμα αν και είμαι σίγουρη οτι θα πω καλά ήμασταν με το γάλα μονο. απλά κάθε καινούργιο είναι ελκυστικό.

Δήμητρα μου λες να γέννησες ??????

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

δημητρα be cool καλε,θα γεννησεις και θα λες,καλα δεν ηταν αυτο στην κοιλια,ουτε πανες,ουτε ξενυχτια ,ουτε γαλατα,γκρουουου

εγω κοριτσια,σημερα ξεκινησα για jumbo να αλλαξω μεγεθος σε καλτσοπαπουτσα....2,99 εκαναν ........καιαιαιαιαιαι

εφυγα με λογαριασμο 104,00 ευρουδια.........εεεε????

και παρε αυτο,ωραιο,ειναι και παρε κι εκεινο θα το χρειαστεις,να τα τωρα

αλλαααα,πηρα κουταλακι και πιατακι για τον μπεμπη,εεεε??

μπορει να μην τρωμε κρεμες ακομη,αλλααααα,τον εξοπλισμο τον εχουμε

ειμαι πολυ ψωναρα μανα,βρε κοριτσια

οχι αμα ειναι βριστε με,δεν τρεχει τιποτα,το συνηθησα τωρα,εχω φαει τοσο απο την μανα μου για οοοοολα τα θεματα ,που δεν τρεχει τιποτα

αλλα ,ειναι τελεια,το πιατακι ,εχει γυρω γυρω(πως το λενε αυτο?) σχεδιο λιονταρακι,μουρλια ειναι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα κουκλίτσες μου. Διαβ'αζω τι θέματα έχουν μερικές κοπέλες με τις μαμάδες τους και απορώ πως μπορούν να είναι τόσο αδιάφορες ως προς τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Εγώ δεν το έχω ζήσει προσωπικά γιατί οι γονείς μου και ο αδελφός μου είναι οι εξομολόγοι μου. Εχουμε τέλειες σχέσεις και με βοηθήσαν πολύ στις αρχές. Και τώρα αν θέλω κάτι με βοηθάνε αλλά προσπάθω να μην τους κουράζω και να είμαι όσο πιο ανεξάρτητη μπορώ. Ομως στεναχωριέμαι όταν διαβάζω περιπτώσεις σαν της παστούλας που το πρόβλημα είναι πολύ αντικειμενικό και θέμα υγείας, όχι καπρίτσιο και να πάει για καφέ...:-(. Μακάρι να μπορούσα να σου προσφέρω μια λύση αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...Είσαι στην πιο ωραία φάση της ζωής σου, κάτι για το οποίο προσπάθησες πολύ. Δεν έτυχε να μείνει εγκυος, το θέλησες με όλο σου το είναι γιατί όταν μια γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία της εξωσωματικής θέλει πολύ συνειδητά να γίνει μάνα. Αν και ο Θεός με φύλαξε από τέτοια διαδικασία έχω φίλες που το έχουν περάσει και ξέρω την αγωνιά και το ζόρι. Μου φαίνεται λοιπόν ανεξήγητο μητέρες τέτοιων κοριτσιών να μη τις θαυμάζουν και να τις βοηθουν με όποιο δυνατό τρόπο αλλά να εκδηλώνουν ζήλιες (μόνο έτσι μπορώ να το εκλάβω!). Συγνώμη αν ξέφυγα και εχω γράψει κάτι που μπορει να σε έχει θίξει παστάκι μου, γιατί είναι πολύ προσωπικό θέμα, αλλά πραγματικά έχω στεναχωρηθεί. Ελπίζω να αναρώσεις γρήγορα και να είστε μια πολύ δεμένη οικογενεια που δε θα χρειάζεται τίποτα άλλο. Συγνώμη και για το μεγάλο ποστ.

Φιλάκια

όχι δεν σε παρεξηγώ νιου μου...γι'αυτό συναντιόμαστε όλες εδώ, για να τα λέμε όλα και αντικειμενικά.....δεν ξέρω ρε παιδί μου..εχθές το πρωι ήμουν μόνη μου και πονούσα και ενώ είμαι πολύ εγωιστρια την πήρα τηλ και έκλαιγα...και της ζήτησα να πάω εκεί σήμερα το πρωι και δεν μπορώ να πω στεναχωρήθηκε και όλη μέρα με πήρε κανά 5άρι τηλ...απλά δεν ξεβολεύεται, ρε παιδάκι μου. θα σε βοηθήσει μόνο εάν δεν την βγάλεις από το πρόγραμμά της....τι να πω;είναι η μάνα μου και την αγαπάω, αλλά μερικές φορές αισθάνομαι τόόόόσο μόνη μου από μάνα.....τι να πώ;:-(:-(:-(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αααααααααα, κι εμεις το εχουμε παρει αυτο με το λιονταρακι απο το τζαμπο. Πω ρε κοριτσια, ποτε γεννήσατε και ποτε ξεκινατε κρεμες... Θυμαμαι κι εγω τι χαρα και τι αγωνια ειχα να την ταισω την πρωτη φορα, την εχουμε βιντεοσκοπησει κιολας. τι γελιο, επρεπε να της δωσουμε ενα-δυο κουταλακια κρεμα (εμας μας ξεκινησε με φαριν λακτε, ρυζαλευρο δεν εφαγε ποτε) και μολις της πηρα το πιατο απο μπροστα, εβαλε τα κλαματα, της αρεσε πολυ, και τα πηγε και πολυ καλα με το κουταλι. εμ, βεβαια, τοση προετοιμασια ειχε κανει βαζοντας τα παντα στο στομα της, στο κουταλι θα κολωνε.

Εγω τετραημερο που καθομαι απο αυριο και ειμαι σουπερ, θα χορτασω τα μωρα μου.

Δημητρουλα θα τις φας ολες τις εβδομαδες μου φαινεται στο τελος. Αντε να δω σε ποση ωρα θα γεννησεις αυτη τη φορα, αν και πιστευω οτι θα κανεις περισσοτερη ωρα απο την πρωτη φορα

υπολοιπες μαμαδες, ολες καλα κι εσεις και τα μωρακια σας?

4Rnfp3.png

Αχ παστακια μου σε καταλαβαινω παρα πολυ και εγω ετσι ειχα μαθει να ειμαι αυτονομη , η μητερα μου ειναι φιλοπονη και πολυ δυσκολα αναλαμβανει ευθυνες .

Εχθες πηγε ο αντρας μου στην πεθερα μου την μικρη για να παω να κανω το μαθημα μου και βρε παιδια ξεχασε το φαγητο της .Και η μικρη εκλαιγε συνεχεια , η πεθερα μου δεν ηξερε γιατι και με πηραν αρων αρων να παω στο σπιτι .Τρελαθηκα ενιωσα φοβερες τυψεις που πηγα για μαθημα ενω τα ειχα κανονισει ολα τοσο καλα ....τι να πω , δεν θελω να τα σταματησω και ολα .Η πεθερα μου προσπαθησε να με καθησυχασει τα εχασε και αυτη με τοσο κλαμα της μικρης .Ο αντρας μου με εχεσε γιατι αργησα στο μαθημα .Στεναχωρηθηκα παρα πολυ λες και εφταιγα εγω σ αυτο .Δεν θελω να τα κοψω και ολα επειδη εγινα μητερα

Σ'ευχαριστώ φαίρυ μου...προσπαθώ πολύ όμως!!!!

Μην κάνεις καμμιά βλακεία και σταματήσεις. Θα καταφέρεις να πάς καλύτερα για το μέλλον του και του παιδιού σου!!!! Εγώ είμαι πολύ υπέρ σε αυτό που κάνεις...μην σε πηγαίνουν τέτοια πίσω. Θα κοιτάς να τα ξεπερνάς....μην πάει ο κόπος στράφι!!! το παιδάκι είναι μικρό ακόμη, δεν καταλαβαίνει και είναι υπέρ σου αυτό για να ξεμπερδεύεις με τα μαθήματά σου....να μην στεναχωριεσαι....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...