Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Α είναι πολύ μεγάλη ιστορία!!!!

Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του δέυτερου παιδιού μου έμεινα έγκυος (απρογραμμάτιστα) σε ένα μωράκι.Παρότι δεν το είχαμε σχεδιάσει, χαρήκαμε πολύ!!!!Δυστυχώς δεν πήγε καλά.....Στον πέμπτο μήνα όλα τελείωσαν....Ήμουν χάλια ψυχολογικά.....Ένοιωθα ότι κάποιος μου είχε κλέψει το όνειρό μου!!!!Το ήθελα πίσω και αποφάσισα να παλέψω....΄Δυστυχώς η διακοπή της κύησης δημιούργησε πολλά προβλήματα που εμπόδιζαν τη σύλληψη.Συμφήσεις και ορμονολογικά προβλήματα έφερναν αιμορραγία και δεν μπορούσα να συλλάβω.Ο γιατρός μου πρότεινε εξωσωματική γιατί δεν μπορούσα να πάρω για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ορμόνες.Έτσι θα έπαιρνα μόνο για μία φόρα.....Η εξωσωματική απέτυχε και πάνω που νόμιζα ότι θα αποχαιρετούσα για πάντα το όνειρό μου.....έμεινα έγκυος φυσιολογικά αμέσως μετά!!!!!!!

Η άποψή μου είναι να ακούσεις τον γιατρό σου!!!!!!

Έρη μου κι εγώ με εξωσωμ έπιασα τον μπεμπίνο μου, αλλά δεν έχω στεναχωρηθεί τόσο όσο εσύ. Μπράβο σου για τη δύναμή σου...εμείς κάναμε 2 χρόνια συνεχείς προσπάθειες και "έκατσε" με την τοποθέτηση 1 μόνο εμβρύου!!! Γι' αυτό λέω, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κουκλίτσες μου. Διαβ'αζω τι θέματα έχουν μερικές κοπέλες με τις μαμάδες τους και απορώ πως μπορούν να είναι τόσο αδιάφορες ως προς τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Εγώ δεν το έχω ζήσει προσωπικά γιατί οι γονείς μου και ο αδελφός μου είναι οι εξομολόγοι μου. Εχουμε τέλειες σχέσεις και με βοηθήσαν πολύ στις αρχές. Και τώρα αν θέλω κάτι με βοηθάνε αλλά προσπάθω να μην τους κουράζω και να είμαι όσο πιο ανεξάρτητη μπορώ. Ομως στεναχωριέμαι όταν διαβάζω περιπτώσεις σαν της παστούλας που το πρόβλημα είναι πολύ αντικειμενικό και θέμα υγείας, όχι καπρίτσιο και να πάει για καφέ...:-(. Μακάρι να μπορούσα να σου προσφέρω μια λύση αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...Είσαι στην πιο ωραία φάση της ζωής σου, κάτι για το οποίο προσπάθησες πολύ. Δεν έτυχε να μείνει εγκυος, το θέλησες με όλο σου το είναι γιατί όταν μια γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία της εξωσωματικής θέλει πολύ συνειδητά να γίνει μάνα. Αν και ο Θεός με φύλαξε από τέτοια διαδικασία έχω φίλες που το έχουν περάσει και ξέρω την αγωνιά και το ζόρι. Μου φαίνεται λοιπόν ανεξήγητο μητέρες τέτοιων κοριτσιών να μη τις θαυμάζουν και να τις βοηθουν με όποιο δυνατό τρόπο αλλά να εκδηλώνουν ζήλιες (μόνο έτσι μπορώ να το εκλάβω!). Συγνώμη αν ξέφυγα και εχω γράψει κάτι που μπορει να σε έχει θίξει παστάκι μου, γιατί είναι πολύ προσωπικό θέμα, αλλά πραγματικά έχω στεναχωρηθεί. Ελπίζω να αναρώσεις γρήγορα και να είστε μια πολύ δεμένη οικογενεια που δε θα χρειάζεται τίποτα άλλο. Συγνώμη και για το μεγάλο ποστ.

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Χριστούγεννα ε;;;;

Εγώ πέρσυ τα Χριστούγεννα ήμουν σε άθλια κατάσταση γιατί μόλις είχα μάθει ότι απέτυχε η εξωσωματική μου....Όλο έκλαιγα.....Θυμάμαι ότι παραμονή πρωτοχρονιάς μόλις έσβησαν τα φώτα έκλεισα τα μάτια μου και ευχήθηκα με όλη μου την καρδιά να μου χαρίσει ο νέος χρόνος ένα μωράκι.....Την ίδια βραδυά έμεινα έγκυος στην μπεμπούλα μας!!!!!Φέτος θα περάσω τις γιορτές ακριβώς όπως τις ονειρευόμουν όταν ήμουν μικρή.......Μία μεγάλη οικογένεια δίπλα σε ένα δέντρο με δώρα, μπάλες και φωτάκια,δίπλα στο τζάκι, σε ένα σπίτι γεμάτο γέλια και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεμάτο μελομακάρονα και κουραμπιέδες....!!!!!!Υπάρχει κάτι καλύτερο;;;;;

Παστάκια μου περαστικά!!!!Δύσκολα τα πράγματα.....Να προσπαθήσεις για λίγο καιρό να μην μένεις μόνη σου με το μωρό μέχρι να συνέλθεις....

Η Δήμητρα αυτή τη φορά πρέπει να γέννησε......

Tα πιο ομορφα χριστουγεννα θα ειναι για ολες μας φετος με τις οικογενειες μας .....Ο θεος να κανει και αλλες κοπελες μανουλες και να ζησουν αυτη την ευτυχια ..

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κορίτσια έχω καταστεναχωρηθεί....ήμουν πάντα ανεξάρτητη και δεν το μπορώ συτό τώρα...συν οτι δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....:-(:-(:-(

Αχ παστακια μου σε καταλαβαινω παρα πολυ και εγω ετσι ειχα μαθει να ειμαι αυτονομη , η μητερα μου ειναι φιλοπονη και πολυ δυσκολα αναλαμβανει ευθυνες .

Εχθες πηγε ο αντρας μου στην πεθερα μου την μικρη για να παω να κανω το μαθημα μου και βρε παιδια ξεχασε το φαγητο της .Και η μικρη εκλαιγε συνεχεια , η πεθερα μου δεν ηξερε γιατι και με πηραν αρων αρων να παω στο σπιτι .Τρελαθηκα ενιωσα φοβερες τυψεις που πηγα για μαθημα ενω τα ειχα κανονισει ολα τοσο καλα ....τι να πω , δεν θελω να τα σταματησω και ολα .Η πεθερα μου προσπαθησε να με καθησυχασει τα εχασε και αυτη με τοσο κλαμα της μικρης .Ο αντρας μου με εχεσε γιατι αργησα στο μαθημα .Στεναχωρηθηκα παρα πολυ λες και εφταιγα εγω σ αυτο .Δεν θελω να τα κοψω και ολα επειδη εγινα μητερα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα κορίτσια

ο καιρός σήμερα ήταν τέλειος, πήγαμε βόλτα.

ρε κορίτσια έχει 2-3 μέρες δεν χορταίνω το μωρό γάλα. Έφτασε το βράδυ μέχρι και 390γρ. ναι δεν λέω ψέματα. Την μέρα τρώμε 210 γρ. και το βράδυ σπάμε ρεκόρ αφού η πάνα δεν επαρκεί και βγαίνουν έξω μέχρι το επόμενο φαγητό που ξυπνάμε για να το αλλάξω. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κρέμα γιατί έτσι όπως πάει θα πιει και εμάς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια

ο καιρός σήμερα ήταν τέλειος, πήγαμε βόλτα.

ρε κορίτσια έχει 2-3 μέρες δεν χορταίνω το μωρό γάλα. Έφτασε το βράδυ μέχρι και 390γρ. ναι δεν λέω ψέματα. Την μέρα τρώμε 210 γρ. και το βράδυ σπάμε ρεκόρ αφού η πάνα δεν επαρκεί και βγαίνουν έξω μέχρι το επόμενο φαγητό που ξυπνάμε για να το αλλάξω. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κρέμα γιατί έτσι όπως πάει θα πιει και εμάς.

πολυ φαι βρε παιδι μου,μηπως ηρθε η ωρα της κρεμας?

κι εμενα εδω και μια εβδομαδα δεν τον φτανουν τα 160-170 και παμε στα 200

αλλα μετα βαραινει και κανει γουλιτσες

νομιζω οτι λιγη κρεμουλα θα τους επιανε καλυτερα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σας κοριτσια.ειχε ποβλημα το σαιτ ε?σημερα μπηκα εγω.και ΟΧΙΙΙΙ δε γεννησα γμτο :(:(:( χτες εβαλα κατι κλαμματα απο την απογοητευση,δεν αντεχω πλεον...πηγα νοσοκομειο προχτες με εντονες συσπασεις επι 2.5 ωρες.πηγα στις 2.30 ξημερωματα.μεχρι τις 4 με ειχανε εκει αλλα τιποτα τελικα ηταν προπαρασκευαστικες.ειχα διαστολη 2.νομιζω οτι θα ειμαι εγκυος για 10 χρονια ακομα..:(

Holy Diver

τυχαια μπηκα!!! Δημητρουλα με το καλο!!!!

εδω σε αφηνουν καλε??? η τους περασε????

τι εννοεις καλε δε σε πιασα.τι να με αφηνουν.λογο προχωρημενης εγκυμοσυνης εχω παθει μπλακ αουτ:confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...