Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σου Ζουζουνακι....

Νεφελακι κουκλιτσα ησουν και το φορεμα τελειο.

Εγω κοριτσια ειμαι σε mood χριστουγεννων ....φετος που θα καθομαι θα το καψω , θα φτιαξω μεχρι και μελομακαρονα που λεει ο λογος χα χα χαχα

γεια σου φερακι..........

χριστουγεννα,ε?

ωραια,θα ειναι...πρωτη χρονια με τα ζουζουνια μας......εγω θα τον ντυσω σιγουρα αγιο βασιλη

βεβαια δεν ξερω που θα ειμαστε,αλλα κι εγω θα ηθελα να ασχοληθω......κουραμπιεδες ,μελομακαρονα,βασιλοπιτα,ουαου,ποσο μου εχουν λειψει.....περισυ ηθελα να φτιαξω,το δεντρο μας με στολιδια,παιχιδακια για μωρα,αλλα δεν με αφησαν,για να μην το γρουσουζεψω,υποτιθεται

φετος ομως ,το εχω αποφασισει,θα το φτιαξω με καραμελες και ζαχαρωτα

τι λες?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Φαιρούλα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, περιμένουμε και δικές σας φώτο τώρα. Μου άρεσε το κοκαλάκι στέκα που φόρεσες στην Ανδριάννα!

Το σκ ψιλοτρέχαμε, γιατί είχα δύο φίλες εδώ. Ταυτόχρονα ο άντρας μου δούλευε όλο το Σάββατο και το βράδυ και είχαμε και την πρώτη κοινωνία της μικρής την Κυριακή το πρωί. Την κοινωνίσαμε στο μοναστήρι που έγινε η βάφτιση και μάλιστα μας βάλανε πρώτες, ενώ κανονικά έπρεπε να κοινωνήσει πρώτη η γερόντισσα.

Τώρα περιμένω τον άντρα μου να πάμε Θεσσαλονική που έχουμε κάτι δουλειές.

Σήμερα ασχολήθηκα και με την καθαριότητα του σπιτιού αρκετά. Την Τετάρτη έρχετε η κυρία που μας βοηθάει και έβαλα αρκετά πλυντήρια για να της έχω έτοιμο σίδερο. Θα στρώσουμε επιτέλους και τα χαλιά.

Αχ τι ωραία που είναι τα Χριστούγεννα! Θυμάμαι πέρυσι με συγκίνηση το πως μετρούσα μαζί με την διαφήμιση του jumbo να περάσουνε οι μέρες γιατί προχωρούσε και η εγκυμοσύνη μου παράλληλα! Φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά με τα μπεμπάκια μας παρέα.

Κορίτσια προμηθευτήκατε πιατάκια και κουταλάκια για τις κρεμούλες? Ανυπομωνώ να τις αρχίσω, αν και δεν νομίζω να έχουμε αποτελέσματα με τις πρώτες φορές.

Nefelitsa την αληθεια λεω .Εισαι μια μικρη κουκλιτσα .Δεν λεω υπερβολες .

Εμεις ναι αγορασαμε ενα κουταλακι της chicco μαλακο και πιατακια με νεραιδες .

Αχ και εγω θυμαμαι τα περσινα και την αναμονη με την διαφημιση τζαμπο λΦετος εχουμε το δωρακι μας.

Με πηρε τωρα μια φιλη και με φοβησε λεγοντας μου για ενα περιστατικο με ενα παιδακι ενος ετους που πηγε να πνιγει στον υπνο του .Τι αγχος και αυτο .Ποτε θα ειμαστε πιο ηρεμες στο θεμα του υπνου?

Η δημητρα γεννησε? ΟΕΟ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σου φερακι..........

χριστουγεννα,ε?

ωραια,θα ειναι...πρωτη χρονια με τα ζουζουνια μας......εγω θα τον ντυσω σιγουρα αγιο βασιλη

βεβαια δεν ξερω που θα ειμαστε,αλλα κι εγω θα ηθελα να ασχοληθω......κουραμπιεδες ,μελομακαρονα,βασιλοπιτα,ουαου,ποσο μου εχουν λειψει.....περισυ ηθελα να φτιαξω,το δεντρο μας με στολιδια,παιχιδακια για μωρα,αλλα δεν με αφησαν,για να μην το γρουσουζεψω,υποτιθεται

φετος ομως ,το εχω αποφασισει,θα το φτιαξω με καραμελες και ζαχαρωτα

τι λες?

Πω!Πω! Κι εγώ τα περιμένω πώς και πώς! Να φανταστείς παραμονή Χριστουγέννων έμαθα οτι είμαι έγκυος και ήταν από εξωσωμ!!!Τι ωραία που ήταν!!!Πολύ συγκινήθηκα τώρα.... Και είναι!!! Και ας με ταλαιπωρεί ο γουργούρης!!! Θα το ντύσω και εγώ Αγιοβασιλάκι!!! Θα τον βάλω και σε μια κάλτσα μέσα...θα του πάρω μια τεράστια...ας μας έχει ο Θεός καλά και όλα θα γίνουν!!!

Nefelitsa την αληθεια λεω .Εισαι μια μικρη κουκλιτσα .Δεν λεω υπερβολες .

Εμεις ναι αγορασαμε ενα κουταλακι της chicco μαλακο και πιατακια με νεραιδες .

Αχ και εγω θυμαμαι τα περσινα και την αναμονη με την διαφημιση τζαμπο λΦετος εχουμε το δωρακι μας.

Με πηρε τωρα μια φιλη και με φοβησε λεγοντας μου για ενα περιστατικο με ενα παιδακι ενος ετους που πηγε να πνιγει στον υπνο του .Τι αγχος και αυτο .Ποτε θα ειμαστε πιο ηρεμες στο θεμα του υπνου?

Η δημητρα γεννησε? ΟΕΟ?

Αυτό με τον ύπνο, ρε παιδί μου!!!! ΤΙ ΑΓΧΟΣ!!!! άΣε που ρώτησα την παιδίατρο για να έβαζα υπνόσακο, αλλά μου είπε οτι είναι πολύ μικρός τώρα!!!!

Μάλλον θα γέννησε η τριτο-μανούλα(βλ. Dimitra83)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Hello girlies!!!

Χαζαοδιακαναλικά στην tv και χαζολογαω αβερτα στο ιντερνετ. Νεφαλακι το πρωι ειδα λιγο στα πεταχτα τις φωτο απο τη δουλεια μ εκεινο το καβουρτιστιρι που εχω για υπολογιστή και δεν ειχα και πολυ χρονο, αλλα τωρα τις ειδα με την ησυχια μου και σας θαυμασα. Πολυ ωραιες οι φωτο και ησουν πραγματι μια κουκλα. Τα μαλλια σου μου αρεσουν παρα πολυ. Γλυκια μανουλα. Εντωμεταξυ πριν που μου εγραψες στο τσατ, το ειδα αφου ειχες βγει γιατι το ειχα αφησει ανοικτο και ημουν μεσα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

αχ κι εγω περιμενω τα χριστουγεννα πως και πως φετος. περσυ ηταν πολυ μικρη για να καταλαβει οτιδηποτε. Φετος, να δω πως θα την κραταω μακρυα απο το δεντρο να μην το ριξει κατω. Να την ντυσω και φετος αγιοβασιλιτσα λετε?

4Rnfp3.png

Kαι βεβαια να την ντυσεις ...πω πω φετος θα καταλαβαινει και θα της μαθεις τον αγιο βασιλη.Θα της πεις τι θελει να της φερει ο αγιος βασιλης και θα της το παρεις?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γειά σας κορίτσια...

Σήμερα πήγα στον ορθοπεδικό για τους πόνους στην πλάτη. Ξέρετε τι μου είπε; ο,τι έχω πρόβλημα (κάτι για λιγότερο υγρό απ'ο,τι πρέπει) στους σπόνδυλους και από στρογγυλοί έχουν γίνει flat και γι'αυτό πονάω πολύ. και μου έγραψε μια θεραπεία, μου συνέστησε να μην σηκώνω βάρη, να μην σηκώνω τον μπέμπη(είναι δυνατον;) και να μην σκίβω, να κάνω γυμναστήριο και....χεσ@ με!!!Μου είπε να κάνω την θεραπεία για 10 μέρες και να με ξαναδεί σε 1 μήνα. Τι δηλαδή; Εγώ δεν θα αγκαλιάζω τον γουργούρη μου για 1 μήνα; ΤΙ ΩΡΑ;...πάντως στεναχωρήθηκα πολύ, γιατί έχω μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν μπορεί κανείς να με βοηθήσει...και η μάνα μου που μπορεί ακούστε τι μου είπε "όσες ώρες και να έρθω, άμα φύγω και πρέπει να αλλάξεις το παιδί, δεν θα το αλλάξεις;" και έτσι δεν έρχεται καθόλου.....γι'αυτό από την μια πλευρά δεν ήθελα να κάνω παιδί, για να μην το πληγώνω έτσι...και ο Θεός μου το έδωσε με την εξωσωμ!!! Προσπαθώ να κτλαβω τι να σημαίνει αυτό;:-(:sad::-(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια ....τι μου κανετε???πως ειναι τα μπεμπακια σας?????????

εμεις πηγαμε το ταξιδακι μας και ηρθαμε ανανεωμενοι πλεον....ηταν πολυ ομορφα αλλα μας ελειψε το αστερι μας ....το γεμισαμε με φιλια την κυριακη το βραδυ...το ρουφηξαμε λεμε!!!

το σαββατο λεμε να στρωσουμε και μεις....και περιμενω και το χαλί του μωρου μας....!!!

θελω να παρω το παρκοκρεββατο και δεν ξερω ποιο να παρω γμτ!!!και επισης ενα καρεκλακι φαγητου (επισης δεν ξερω ποιο να παρω)!!!

εχω ενα της fisher αλλα θα το παω στην πεθερα μου!!!

καλε δεν εχετε αρχισει ακομη κρεμουλες τα 5αμηνα???

εμεις σε 20 μερες ξεκιναμε μας ειπε ο doctor!!!

Ston ypnosako ουτε γω τον εχω βαλει ακομη...περιμενω τα κρυα...τωρα του φοραω τις πιτζαμουλες του και του βαζω ενα σεντονακι και μια φλις κουβερτα,το καλοριφερ στανταρ στους 22 βαθμους ..!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Χριστούγεννα ε;;;;

Εγώ πέρσυ τα Χριστούγεννα ήμουν σε άθλια κατάσταση γιατί μόλις είχα μάθει ότι απέτυχε η εξωσωματική μου....Όλο έκλαιγα.....Θυμάμαι ότι παραμονή πρωτοχρονιάς μόλις έσβησαν τα φώτα έκλεισα τα μάτια μου και ευχήθηκα με όλη μου την καρδιά να μου χαρίσει ο νέος χρόνος ένα μωράκι.....Την ίδια βραδυά έμεινα έγκυος στην μπεμπούλα μας!!!!!Φέτος θα περάσω τις γιορτές ακριβώς όπως τις ονειρευόμουν όταν ήμουν μικρή.......Μία μεγάλη οικογένεια δίπλα σε ένα δέντρο με δώρα, μπάλες και φωτάκια,δίπλα στο τζάκι, σε ένα σπίτι γεμάτο γέλια και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεμάτο μελομακάρονα και κουραμπιέδες....!!!!!!Υπάρχει κάτι καλύτερο;;;;;

Παστάκια μου περαστικά!!!!Δύσκολα τα πράγματα.....Να προσπαθήσεις για λίγο καιρό να μην μένεις μόνη σου με το μωρό μέχρι να συνέλθεις....

Η Δήμητρα αυτή τη φορά πρέπει να γέννησε......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα καλώς ήρθατε!

Παστάκια αν η μαμά σου έρθει έστω για λίγες ώρες, θα είναι και αυτό μία βοήθεια.......Τουλάχιστον να σε ξεκουράζει λίγο.Βοήθεια για το σπίτι έχεις;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα κοριτσια

δεν εχω πολυ χρονο αλλα μπηκα να δω τι κανετε

σμουτσακι,φυσικα και θα την ντυσεις ......

εγω λεω να τα ντυσουμε ολα τα μικρα ,να τα μαζεψουμε και να τα βγαλουμε φωτογραφια....δεν θα ειναι η τελεια φωτογραφια?

παστακι,μηπως να βρεις μια βρεφονηπιοκομο ,απο γραφειο (αν μπορεις ,οικονομικα ,φυσικα),καταλαβαινω οτι ανησυχεις για το απιδι,αλλα,εσυ δεν θα λειπεις απο το σπιτι......απλα θα ασχολειται με το απιδι ,για να ξεκουρασεις εσυ τον σκελετο σου...τι λες?

καταλαβαινω οτι η καθε μια μας θελει να μεγαλωσει μονη της το παιδι της.....αλλα,γλυκια μου,τα παιδια μας μας,χρειαζονται γερους και δυνατους,κοιτα τον εαυτο σου και ,ΟΚ ,μην περιμενεις τιποτα απο την μαμα και πληγωνεσε με την προσμονη

ελπιζω ολα τα αλλα κοριτσια να ειναι σουπερ

καλημερα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Χριστούγεννα ε;;;;

Εγώ πέρσυ τα Χριστούγεννα ήμουν σε άθλια κατάσταση γιατί μόλις είχα μάθει ότι απέτυχε η εξωσωματική μου....Όλο έκλαιγα.....Θυμάμαι ότι παραμονή πρωτοχρονιάς μόλις έσβησαν τα φώτα έκλεισα τα μάτια μου και ευχήθηκα με όλη μου την καρδιά να μου χαρίσει ο νέος χρόνος ένα μωράκι.....Την ίδια βραδυά έμεινα έγκυος στην μπεμπούλα μας!!!!!Φέτος θα περάσω τις γιορτές ακριβώς όπως τις ονειρευόμουν όταν ήμουν μικρή.......Μία μεγάλη οικογένεια δίπλα σε ένα δέντρο με δώρα, μπάλες και φωτάκια,δίπλα στο τζάκι, σε ένα σπίτι γεμάτο γέλια και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεμάτο μελομακάρονα και κουραμπιέδες....!!!!!!Υπάρχει κάτι καλύτερο;;;;;

Παστάκια μου περαστικά!!!!Δύσκολα τα πράγματα.....Να προσπαθήσεις για λίγο καιρό να μην μένεις μόνη σου με το μωρό μέχρι να συνέλθεις....

Η Δήμητρα αυτή τη φορά πρέπει να γέννησε......

καλημερα eri μου....το ονειρο σου πραγματοποιηθηκε οπως και σε ολες μας....ευχομαι και εγω να αποκτησω μια μεγαλη οικογενει με 2-3 παιδακια ...γιατι εκανες εξωσωματικη ομως...εφοσον ειχες παιδακια...???(αν θέλεις απαντας )απλα αγχονομαι και γω λιγουλακι γιατι εχω ενδομιτριωση και ο γιατρος μου ειναι της αποψης αν θελω και αλλο παιδακι να προσπαθησω σχετικα νωρις για να μην παθω συμφησεις απο την ενδομητριωση και δυσκολευτω αργοτερα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα eri μου....το ονειρο σου πραγματοποιηθηκε οπως και σε ολες μας....ευχομαι και εγω να αποκτησω μια μεγαλη οικογενει με 2-3 παιδακια ...γιατι εκανες εξωσωματικη ομως...εφοσον ειχες παιδακια...???(αν θέλεις απαντας )απλα αγχονομαι και γω λιγουλακι γιατι εχω ενδομιτριωση και ο γιατρος μου ειναι της αποψης αν θελω και αλλο παιδακι να προσπαθησω σχετικα νωρις για να μην παθω συμφησεις απο την ενδομητριωση και δυσκολευτω αργοτερα!!!

Α είναι πολύ μεγάλη ιστορία!!!!

Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του δέυτερου παιδιού μου έμεινα έγκυος (απρογραμμάτιστα) σε ένα μωράκι.Παρότι δεν το είχαμε σχεδιάσει, χαρήκαμε πολύ!!!!Δυστυχώς δεν πήγε καλά.....Στον πέμπτο μήνα όλα τελείωσαν....Ήμουν χάλια ψυχολογικά.....Ένοιωθα ότι κάποιος μου είχε κλέψει το όνειρό μου!!!!Το ήθελα πίσω και αποφάσισα να παλέψω....΄Δυστυχώς η διακοπή της κύησης δημιούργησε πολλά προβλήματα που εμπόδιζαν τη σύλληψη.Συμφήσεις και ορμονολογικά προβλήματα έφερναν αιμορραγία και δεν μπορούσα να συλλάβω.Ο γιατρός μου πρότεινε εξωσωματική γιατί δεν μπορούσα να πάρω για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ορμόνες.Έτσι θα έπαιρνα μόνο για μία φόρα.....Η εξωσωματική απέτυχε και πάνω που νόμιζα ότι θα αποχαιρετούσα για πάντα το όνειρό μου.....έμεινα έγκυος φυσιολογικά αμέσως μετά!!!!!!!

Η άποψή μου είναι να ακούσεις τον γιατρό σου!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Βανιλίτσα καλώς ήρθατε!

Παστάκια αν η μαμά σου έρθει έστω για λίγες ώρες, θα είναι και αυτό μία βοήθεια.......Τουλάχιστον να σε ξεκουράζει λίγο.Βοήθεια για το σπίτι έχεις;

Ναι, άμα της κλαφτώ λίγο και την ρίξω στο φιλότιμο, γιατί από μόνη της δεν πρόκειται να το σκεφτεί....δεν έχω βοήθεια άλλη, παρά μόνο τον άνδρα μου και αυτός όταν δεν δουλεύει και τρέχει σαν τον Βέγγο!!!Δέν έχουμε άνεση για να πληρώνω και κάποιον για βοήθεια στο σπίτι τώρα.....μόνο όταν γυρίσω στην δουλειά.....:-(:sad::-(

καλημερα κοριτσια

δεν εχω πολυ χρονο αλλα μπηκα να δω τι κανετε

σμουτσακι,φυσικα και θα την ντυσεις ......

εγω λεω να τα ντυσουμε ολα τα μικρα ,να τα μαζεψουμε και να τα βγαλουμε φωτογραφια....δεν θα ειναι η τελεια φωτογραφια?

παστακι,μηπως να βρεις μια βρεφονηπιοκομο ,απο γραφειο (αν μπορεις ,οικονομικα ,φυσικα),καταλαβαινω οτι ανησυχεις για το απιδι,αλλα,εσυ δεν θα λειπεις απο το σπιτι......απλα θα ασχολειται με το απιδι ,για να ξεκουρασεις εσυ τον σκελετο σου...τι λες?

καταλαβαινω οτι η καθε μια μας θελει να μεγαλωσει μονη της το παιδι της.....αλλα,γλυκια μου,τα παιδια μας μας,χρειαζονται γερους και δυνατους,κοιτα τον εαυτο σου και ,ΟΚ ,μην περιμενεις τιποτα απο την μαμα και πληγωνεσε με την προσμονη

ελπιζω ολα τα αλλα κοριτσια να ειναι σουπερ

καλημερα

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ δεν έχω χρήματα για κάτι ΄τετοιο, άρα δεν μπορώ να το κάνω....Τέλος πάντων....

Κορίτσια έχω καταστεναχωρηθεί....ήμουν πάντα ανεξάρτητη και δεν το μπορώ συτό τώρα...συν οτι δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....:-(:-(:-(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...