Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια μου, χρειάζομαι βοήθεια από όποιον ξέρει κάτι.

με διόρισαν αναπληρωματική στην εφορευτική επιτροπή και για τις δύο Κυριακές.

τι να κάνω , πως να γίνει να μην πάω, αν επικαλεστώ ότι θηλάζω λετε να γίνω πιστευτεί ? στο κάτω κ'ατω είμαι αναπληρωματική ούτε καν κανονική. ποιος θα μου κρατήσει το μωρό τόσες ώρες για δύο κυριακές ? ξέρει καμία κάτι ?

Ωχχχχ!!!!!!Να πάρεις τηλέφωνο στο δήμο ή στην κοινότητα και να ρωτήσεις τί γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.Λογικά θα σε αντικαταστήσουν....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να κάνω , πως να γίνει να μην πάω, αν επικαλεστώ ότι θηλάζω λετε να γίνω πιστευτεί ? στο κάτω κ'ατω είμαι αναπληρωματική ούτε καν κανονική. ποιος θα μου κρατήσει το μωρό τόσες ώρες για δύο κυριακές ? ξέρει καμία κάτι ?

ροζακι,εχετε κανεναν γνωστο γιατρο σε νοσοκομειο να σου γραψει οτι εχεις καποιο προβλημα και δεν μπορεις να παραστεις???εγω παντως δεν πηγαινα με τιποτε και χωρις ειδοποιηση κιολας.Στην τελικη αν δεν βγαλεις ακρη...παρε τον Αντωνακη μαζι σου και πες...εφερα και ο μωρο μαζι...δεν σας πειραζει εε???να δεις τι ωραια θα σε απαλλαξουν τοτε!!

Τι κανετε κοριτσαρες μου,εμεις λειπαμε,ανεβηκαμε Αθηνα για μερικες μερες και πηγαμε και Τηνο,περασαμε αρκετα καλα,λιγο ο καιρος μας τα χαλασε...ο μπεμπουλης μου ηταν αψογος....

εσεις πως εισαστε???

ροουζ τι διαβασα ???τι θα κανεις???

εγω απο τη μερα που γυρισαμε προσπαθω να συμμαζεψω το σπιτι ...κι εχω βαρεθει να πλενω και να σιδερωνω γκρρρρρρρ

76IGp3.png

roze, εγω θυμαμαι μια φορα που ημουν εφορευτική επιτροπή, ειχε ερθει μια κοπελα και ειχε πει οτι δεν μπορει να μεινει γιατι ειχε μωρο και τη διωξανε, και κρατησανε εμενα που ημουν αναπληρωματική και ειχα παει. Εγω ή δεν θα πηγαινα καθολου και αν χρειαζοτανε ας με ψαχνανε, ή θα πηγαινα με το μωρο και θα ελεγα οτι δεν μπορω γιατι εχω μωρο παιδι και δεν εχω που να το αφησω.

4Rnfp3.png

Χαλόου γκερλς!!!

Ροζάκι, εμείς εδώ στας περιφέρειας έχουμε το εξής:

Επειδή είσαι αναπληρωματική, δεν είσαι υποχρεωμένη να παραστείς. Και αν συμβεί κάτι, που δύσκολα, λές οτι ήταν άρρωστο το παιδί...αυτό είναι από τον άνδρα μου που είναι δημοτικός υπάλληλος και τα ξέρει αυτά...άρα μην ανχώνεσαι...

Και στην τελική, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΘΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!!!ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ...ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ!!!...

Αυτό ήταν από εμένα.....

Κορίτσια βαρέθηκα σήμερα και δεν έκανα τις δουλειές του σπιτιού. Μόνο τα πλυντήρια-στεγνωτήρια-φαγητό......ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΩΡΕΕΕΕ....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια τι έπαθε το φόρουμ και λέει ότι έχει δηλωθεί ως ανάρμοστο και δεν ανοίγει ?

τώρα για το θέμα των εκλογών μου είπαν να παω στην εισαγγελία να το δηλώσω και αν είναι θα με απαλλάξουν. είπα ότι θηλάζω κιόλας. τώρα να σηκωθώ να τρέχω στα δικαστήρια για μια μ...κία ?

γιατί δεν παίρνουν τους υπάλληλους τους του δήμου? που πήγα να δηλώσω το όνομα στο μητρώο και ο υπάλληλος στη πόρτα πάνω κιόλας τσατάριζε ανενόχλητος με δύο άτομα στο facebook. μιλάμε μου ήρθε να του ρίξω μπουνιά. το γομάρι ούτε τσίπα να το κρύψει δεν είχε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας,κοριτσάκια!!!

Rosebaby,πάρε τηλέφωνο στο δήμο σου!!!!Νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να σε αντικαταστήσουν!!!!!

Δημητρούλα,δε γέννησες ακόμα,κοριτσάκι μου??Άντε με το καλό!!!!!

γεια σας κοριτσια , σημερα ετρεχα με το εαπ ολη μερα , πονοκεφαλος με επιασε ολη μερα εξω.

Ροζ απο οσο ξερω νομιζω θες χαρτι γιατρου για να σε απαλαξουν .Παντως ουτε εγω θα πηγαινα , ολη μερα θα εισαι εκει περα και εχεις και το παιδι .

Νεφελι , πολυ ωραια η φωτο ....εγω ακομα περιμενω να μου τις δωσει ο φωτογραφος.

Αυριο εχουμε να παμε βαπτισια .Τελικα θα της φορεσω ενα φορεματακι απο τα λαπεν ...καημο που εχω και εγω χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κι από εμάς. Πήγαμε Ρίο και βολτάραμε, γιατί είχε ωραίο καιρό. Κάποιοι ήπιαμε το freddoccino μας και κάποιοι άλλοι το frisolac μας, δεν έχει σημασία, κάναμε καλή παρέα...

Εσείς οι υπόλοιπες κοπελιές πώς είσαστε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ε απο fr αρχιζουν και τα δυο, μια χαρα καλα κανατε

εμεις ξεκουραστηκαμε πολυ αυτο το σ/κ, και βγηκαμε και μια βολτιτσα σημερα το μεσημερι στον ηλιο με το ποδηλατο της μικρης να τη βολταρουμε λιγο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες τις μανούλες....

smoutsaki τι κάνεις; Δεν σου απάντησα χθές γιατί άρχισε τα δικά του ο γουργούρης!! Ρε κορίτσια, στον 3ο μήνα πόσο κοιμάται ένα μπεμπέ;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

κοριτσια καλημερα

μετα απο πολλες μερες σημερα ειμαι στο γραφειο...ουφ,με φαγανε οι δρομοι

εμεις,ειμαστε καλα....ο μπεμπης ειναι αψογος κοριτσια κοιματε τ βραδυ12,00

και ξυπναει για φαγητο στις 7,30-8,00 το πρωι

κοιμομαστε,λεμε....χιχιχχι

εγω κοριτσια ,ηθελα να τον βγαλω βολτα την κυριακη,αλλα τελικα φοβηθηκα,ειχε ενα παγωμενο αερακι και δεν ξερω,διστασα

μαλλον κανω βλακεια,βεβαια,γιατι τοση προστασια,δεν ειναι και τοσο οφελιμη

κανω λαθος?

το Σ/Κ ξε-πα-τω-θη-κα

ο συζυγος εφυγε ταξιδι στους γονεις του,η μανα μου εφυγε ταξιδι ,με τις φιλεναδες της και σε μενα ηρθαν ο πατερας μου και ο αδελφος μου ...οποτε καταλαβαινεται...3 αντρες να φροντισω:lol::lol::lol:

τα εχω ψιλοπαρει με την μανα μου,τους τελευταιους 2 μηνες εχει παει 5 εκδρομες...ενταξει οταν αρωστησα ,ερθε να με βοηθησει,δεν λεω αλλα κι αυτο το πραγμα ,ολη την ωρα εκδρομες ,ουτε εμεις στα καλυτερα μας,τοσο πολυ

ηθελα να ηξερα δεν κουραζεται? αυτο που μου τι δινει ,ειναι οτι παραπονιεται ,οτι ειναι κλεισμενη και δεν μπορει να παει πουθενα ,γιατι ο πατερας μου εχει την καρδια του ,και δεν μπορει να την ακολουθεισει

πως ειναι κλεισμενη......ολα τα πρωινα γυρναει στις καφετεριες με τις φιλεναδες και εκδρομεεεες

ελεος,εγω εχω να παω μια ξενιαστη εκδρομη 2 χρονια

και οταν το λεω ,παιρνω απαντηση ....τι να σου κανω μεγαλωνεις παιδι

ενταξει ρε μανα ,μεγαλωνω παιδι,αλλα ,μην με πρ@ζ@@ς κιολας οταν παω να βγω με τον μπεμπη.........φτανει

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα! Χθες τρελαθήκαμε στις βόλτες! Το πρωί μας ήρθαν για καφέ κάτι ξαδέλφια του καλού μου να δουν τη μικρή. Μετά φύγαμε και πήγαμε στην πεθερά μου για φαγητάκι και ύστερα σε μια φίλη για καφέ από νωρίς το απόγευμα μέχρι 9 το βράδυ... τρελάθηκε η μικρή! Και η μαμά ξέδωσε!!! Αχ κορίτσια η μικρούλα μου εχει φτιάξει τόσο πολύ τον ύπνο της... τη θηλάζω στις 12 το βράδυ και μετά πάλι στις 6 και μετά 11 με 12 το πρωί!!! Τι τέλειο που είναι!!! Φιλάκια σε όλες...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Γεια σου Ζουζουνακι....

Νεφελακι κουκλιτσα ησουν και το φορεμα τελειο.

Εγω κοριτσια ειμαι σε mood χριστουγεννων ....φετος που θα καθομαι θα το καψω , θα φτιαξω μεχρι και μελομακαρονα που λεει ο λογος χα χα χαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...