Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Που είσαι βρε Ρόουζ και σε χάσαμε? Καλά περάσατε? Μπράβο που δεν το βάζετε κάτω με τον άντρα σου και ξεφεύγετε. Και εμείς περιμένουμε πως και πως την πρώτη μας απόδραση.

Βγήκανε κάποιες φώτο από την βάφτιση, θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω και θα φτιάξω ένα αντίστοιχο άλμπουμ στο fc για να μας δείτε.

Φαίρη αυτό που σου λέει η Ρόουζ έγινε, γιατί και εγώ πήρα το μισό Αυγουστο. Ζήτα από τον ΟΑΕΔ να σου δώσει ένα χαρτί με την ανάλυση των πληρωμών σου. Θα σου το ζητήσουνε και από το λογιστήριο της δουλειάς σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα Νεφελίτσα, να σας ζήσει και πάλι η Παντελίνα

άργησα να ευχηθώ γιατί δεν ήμουν εδώ, έφυγα 2 μέρες πριν την βάφτιση σας.

περάσαμε υπέροχα και γιατι η Αίγυπτος είναι υπέροχη αλλά γιατί είχαμε καλή παρέα.

Πρώτη φορά που το γκρούπ ήταν τόσο μικρό και μάλιστα μια παρέα σαν οικογένεια δηλαδή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσια, σπιτι σημερα χωρις τη μικρη (την πηγα παιδικο) να ρηλαξαρω κι εγω λιγο. Ροζακι ταξιδακι ε? μπραβο σας? και πριν λιγο καιρο παλι καπου ειχατε παει ε? μπραβο μπραβο

αντε νεφελακι, βαλε φωτο, εγω δεν εχω παει καν να παρω τα δειγματα ρε γαμωτο

4Rnfp3.png

γεια σας κοριτσακια!!

βρε ροζακι,στην Αιγυπτο σουλατσαρες και λεγαμε τι να εγινε και δεν σε "βλεπαμε" εδω μεσα??Περασες καλα φανταζομαι!!!Μπραβο,μπραβο...παντα τετοιες ωραιες εκδρομουλες να κανετε..ευτυχως που ο Αντωνακης ειναι στα καλα χερια της μαμας σου!

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη...σημερα μαθαμε οτι πηραν τον αντρα μου αναπληρωτη σε κοντινη πολη και μου εφυγε ενα τρελλο αγχος που ειχα.Δοξα τω θεω,η μπεμπουλα εφερε τυχη στον μπαμπα της και στα επαγγελματικα.Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πιο ηρεμη νιωθω τωρα...και οχι τοσο για το οικονομικο(που μην γελιομαστε,ειναι απαραιτητο την σημερον ημερα) αλλα για την ψυχολογια του αντρα μου!

Κατα τα αλλα,ευτυχως ο καιρος εχει φτιαξει και τουλαχιστον δεν κανει τρελλα με νεροποντες και βροχη συνεχεια!Τα ρουχα ατεγνωνουν στην ωρα τους και θα βγαλουμε και το παιδι λιγο εξω να στανιαρει με βολτιτσα.

Tελικα ειχατε δικιο βρε κοριτσια , πηγα σημερα και τελικα ειναι 690,.. παλι καλα .Ειπα και εγω 480 δεν θα αντεχα .

Εγω κοριτσια εχω παραγγειλει τις φωτο αλλα ακομα δεν εχουν ερθει ....θα τον παρω ενα τηλ να δω τι γινεται .

Αχ και εγω θελω ενα ταξιδακι , μου εχει υποσχεθει ο αντρας μου να με παει οταν θα εχει και αδεια απο την δουλεια του γιατι μας ειναι δυσκολο να φευγουμε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Δημητρούλα ακόμη??? Ελα λίγο έμεινε.

Φαιρούλα όλες αυτό πάθαμε στην αρχή με τα χρήματα του ΟΑΕΔ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας στο fc!

Περιμένω να έρθουνε οι νονοί της Ελίνας για να κάνουμε το καθιερωμένο μπανάκι!!!

αααα Νεφαλακι, Ελινα θα τη φωναζετε τη μικρή? Μακαρι, ειναι πολυ πολυ ωραιο ονομα.

Δημητρούλα κουραγιο πουλακι μου, λιγες μερες σου μείνανε. και μεχρι τελος να πας που αποκλειεται, 2 εβδομαδες καιρος ειναι ΜΟΝΟ.

4Rnfp3.png

Ναι Ελινάκι την φωνάζουμε!

Εσύ smoutsaki μου όταν της κάνατε το πρώτο μπανάκι, το νερό το πήγατε στην Εκκλησία?

Με τις φώτο κορίτσια έχω ένα θέμα να τις ανεβάσω, γιατί ο φωτογράφος μου τις έδωσε σε τέτοια μορφή που δεν ανεβαίνουνε. Πρέπει να καταφέρω να τις αλλάξω πρώτα.

αχ κριμα,

οχι νεφελακι μου, η αληθεια ειναι οτι τηρησα ολες τις παραδοσεις (αν και δεν ειναι του στυλ μου) δηλαδη την εκανα μπανιο μετα τρεις μερες, τα ρουχα της τα ξεπλυνα στη θαλασσα, την κοινωνησα τρεις φορες, αφησα και τη λαμπαδα της, αλλα αυτο που λες δεν το ηξερα, αν και να το ηξερα δεν νομιζω οτι θα το εκανα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

αχ κριμα,

οχι νεφελακι μου, η αληθεια ειναι οτι τηρησα ολες τις παραδοσεις (αν και δεν ειναι του στυλ μου) δηλαδη την εκανα μπανιο μετα τρεις μερες, τα ρουχα της τα ξεπλυνα στη θαλασσα, την κοινωνησα τρεις φορες, αφησα και τη λαμπαδα της, αλλα αυτο που λες δεν το ηξερα, αν και να το ηξερα δεν νομιζω οτι θα το εκανα

xaxa, και εγώ δεν ηξερα ότι πρέπει να ξεπλένουμε τα ρούχα στη θάλασσα!!! Καλό και αυτό!!! Μάλλον ο καθένας κάνει ότι ισχύει στον τόπο του!

Κοριτσάκια μου εγώ πίνω το κρασάκι μου τώρα, γιατί ο άντρας μου αύριο δουλεύει όλη μέρα και την έπεσε με το που φύγανε οι νονοί της Ελίνας μας.

Είμαι όμως πολύ χαρούμενη γιατί το πρωί μας έρχονται δύο πολύ καλές φίλες από Αθήνα και ανυπομωνώ να τις υποδεχτώ. Θα μείνουνε μέχρι Κυριακή μόνο, αλλά πιστεύω ότι έστω και αυτό το λίγο διάστημα να το περάσουμε καλά.

ναι ετσι λεει, 3 μερες μετα τη βαφτιση (οπως και 3 μερες μετα την κανεις μπανιο) πηγαινεις στη θαλασσα για τα ξεπλυνεις όλα. Και αυτο γινεται για να μην πανε τα λάδια κλπ (που ειναι αγιασμένα και ιερα) στον υπόνομο. Ετσι ξερω εγω. Ευτυχως τη δουλεια αυτη την εκανε ο νονος της που ειναι της θαλασσας, και που τον χανεις που τον βρισκεις στον ελευθερο χρονο του εκει τη βγαζει. οποτε ανελαβε και το πλυσιμο των ρουχων. Ο γλυκος μου....

4Rnfp3.png

Καλημέρα και από εμένα και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Βρε κορίτσια αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη....Είχα τη μεγάλη μου κόρη άρρωστη και όλο γκρίνιαζε......Τώρα είναι καλύτερα...

Και εγώ το ξέρω αυτό με τη θάλασσα αλλά έχω μία απορία....αν ζεις σε βουνό τί κάνεις;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημέρα κορίτσια μου, χρειάζομαι βοήθεια από όποιον ξέρει κάτι.

με διόρισαν αναπληρωματική στην εφορευτική επιτροπή και για τις δύο Κυριακές.

τι να κάνω , πως να γίνει να μην πάω, αν επικαλεστώ ότι θηλάζω λετε να γίνω πιστευτεί ? στο κάτω κ'ατω είμαι αναπληρωματική ούτε καν κανονική. ποιος θα μου κρατήσει το μωρό τόσες ώρες για δύο κυριακές ? ξέρει καμία κάτι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερααα κούκλες.

Τι κάνετε; εγώ βαριέμαι να κάνω δουλειές και καθομαι...άσε θα τις κάνω όταν γυρίσει το boy μου με την δουλειά του, για να κάτσει με τον απόλυτο. Αφήστε που με βοηθάει κι αυτός πολύ...όχι ο απόλυτος, ο μπαμπάς....Κακιά δεν είμαι...μωρεεε δεν κοιμήθηκα την νύχταααα....και ο μπαμπάς....μήπως είμαι κακομαθημένη;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...