Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ποσο συμφωνω μαζι σου ......

Κοριτσια αφηστε εχω και εγω τρελο σιδερο και το αστειο ειναι οτι αυριο εχω την κοπελα που μας καθαριζει αλλα δεν θελω να την κουραζω , και σιδερωνω τα μισα ....

Η μικρη εχει γινει παρλαπιπα μπουρου μπουρου ολη μερα , εχουμε μαθει και το αλλο τωρα ,κοιμομαστε μονο με τα χερακια της μανουλας αγκαλια , παιζουμε λιγο ολα τα χερακια (τα δικα μου και τα δικα της )και νανουριζεται.

Μου λειπει λιγο η δουλεια μου , ψιλοβαρεθηκα εδω μεσα σπιτι , μου μπηκαν και λιγοτερα απο οσο περιμενα απο τον οαεδ και πρεπει αυριο να παω να δω για πιο λογο εγινε αυτο.Το σκ ξεκιναω εαπ και κυριακη θα παω σε βαπτιση .Τουλαχιστον κατι θα κανω αυτες τις μερες γιατι αρχισα να μιζεριαζω , δουλειες σπιτι και βολτες ,αρχισα κα να βαριεμαι τις βολτες

Πω! Ρε συ και εγώ το ίδιο..έχεις πάρει 6μηνο;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω παστακι στο λικνο στο δωματιο μας τον εχω,αλλα πιστευω οτι για ενα μηνα ακομη,θα τον αφησω ,μολις κλεισει τον 6 ,λεω να τον βαλω στο δωματιο του

την ενδοεπικοινωνια δεν την πολυχρησιμοποιω,αμα κλαψει,θα τον ακουσω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

την υπολοιπη μερα,οταν δεν κοιματε ,τον εχω στο παρκοκρεββατο στο σαλονι,μεγαλιωδως μιλαμε,θελει παρεα,δεν καθετε ξυπνιος ,μονος,παταει γκαριλες

φερακι,μηπως να αφησεις το σιδερωμα γιατην κυρια?λεω εγω τωρα....

παντως θελω κι εγω να βαρεθω τις βολτες...κλαψ σνιφ

πες μας γιατι σου μειωσαν τον ΟΑΕΔ ,ειμαι περιεργη

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ναι πηρα εξαμηνο και δεν το ποσο δεν ειναι 700 ευρω που λενε , μου μπηκαν λιγοτερα , δεν ξερω γιατι , ισως γιατι ειχα παρει αδειες αφου ειχα σκατα εγκυμοσυνη και με πληρωνε το ικα .Υποθεσεις κανω , θα παω αυριο να δω ...κολοσυστημα ....εχω νευριασει και στεναχωρηθει .

αρχες μαρτιου γυρναω στην δουλεια μου και θα παρω το μειωμενο ...αντε γιατι τα εχω παρει και με αυτους ...11 χρονια ρε παιδια να δουλευεις και με τους μισθους εχουν γινει και αυτοι μιζεροι ....Ποσο να τους βοηθησεις και εσυ ο υπαλληλος . λες ναι σε εναν μισθο και δεν δεχεσαι αυξησεις και μαλακιες για να μην τους δημιουργεις οικονομικα προβληματα .....Εχω τα νευρα μου ή μου φαινεται ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Εγώ κορίτσια δεν ξέρω, σίγουρα θα τομετανιώσω αυτό που λέω, αλλά μου λείπει η δουλειά μου....τον γουργουράκο τον υπερ-αγαπώ, αλλά θέλω να γυρίσω και στην δουλειά μου, που παρεπιπτοντως έχω να δώσω αγώνα άμα γυρίσω.....αλλά μου αρέσει εκεί που δουλεύω (κιας είναι πήχτρα στους π@π@ρες και στις μ@λ@κ^σμ#νες) και φυσικά μου αρέσει και η δουλειά μου. Κλείστηκα μέσα με το παιδί μωρε....βλακεία μου, γιατί και οδηγάω και μέσο έχω....απλά δεν κοιμάμαι και καλά και κοιτάω να κάθομαι σπίτι και να ξεκουράζομαι....τέλλος πάντων....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι πηρα εξαμηνο και δεν το ποσο δεν ειναι 700 ευρω που λενε , μου μπηκαν λιγοτερα , δεν ξερω γιατι , ισως γιατι ειχα παρει αδειες αφου ειχα σκατα εγκυμοσυνη και με πληρωνε το ικα .Υποθεσεις κανω , θα παω αυριο να δω ...κολοσυστημα ....εχω νευριασει και στεναχωρηθει .

αρχες μαρτιου γυρναω στην δουλεια μου και θα παρω το μειωμενο ...αντε γιατι τα εχω παρει και με αυτους ...11 χρονια ρε παιδια να δουλευεις και με τους μισθους εχουν γινει και αυτοι μιζεροι ....Ποσο να τους βοηθησεις και εσυ ο υπαλληλος . λες ναι σε εναν μισθο και δεν δεχεσαι αυξησεις και μαλακιες για να μην τους δημιουργεις οικονομικα προβληματα .....Εχω τα νευρα μου ή μου φαινεται ?

Δεν έχεις τα νεύρα σου, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...Μην τα μπερδεύουμε και τα ισοπεδώνουμε όλα συνέχεια, επειδή συμβιώνουμε και επιβιώνουμε δίπλα σε μ@λ@κες!!! Α!Όλα κι όλα!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου Νεφέλη μου να σου ζήσει η μικρή νεοφώτιστη Παντελίνα.

Εγώ μόλις γύρισα από διακοπές ήμουν 5 μέρες Αίγυπτο γιαυτό χάθηκα. Διάβασα στα πεταχτά τα νέα σας.

Εμείς έχουμε και δεύτερο δοντάκι πλέον. Ευτυχώς χωρίς γκρίνια πάλι.

Τι κάνετε ? μου λείψατε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Fairy δεν έκαναν λάθος και εγώ 690,23 καθαρά παίρνω. Καλά δεν συζητώ για δώρα και επιδόματα που είναι ξεφτίλα.

Τι να πεις εκεί που φτάσαμε και τον αέρα που αναπνέουμε θα μας χρεώνουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλε τι 690 , 480 μου εβαλαν , ασε τα νευρα μου , μαλλον παιζει οτι με πληρωνε το ικα τον τελευταιο καιρο και γι αυτο μου βαζουν τοσα ...αυριο θα παω να δω..

Και σκεφτομουν που χαθηκες ...Αιγυπτο , τελεια..... θα βαλεις φωτος>? ωραια ταξιδακια πας

είναι γιατί πιάνουν μισό μήνα ,περίπου μισό.

εγώ έκανα τα χαρτιά μου μέσα Αυγούστου και πήρα 400 και κάτι για τον Αυγουστο και 690 για τον Σεπτέμβριο.

Περάσαμε τέλεια αλήθεια. Ήμασταν group με 6 άτομα δηλαδή η παρέα μου μόνο πολύ σούπερ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ να εισαι καλα βρε ροζ μου και πηγα να σκασω . μαλλον αυτο ειναι , αλλα θα παω αυριο να παρω και την αποφαση .Σ ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Αχ Ροζάκι τι καλά με τα ταξιδάκια σας... η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν κι εμένα τα ταξίδια αλλά μόλις η μικρή αρχίσει να τρώει κανονικό φαγητό μας βλέπω να φευγουμε μαζί της. Αλλά μάλλον μόνο Ευρώπη γιατί τι να φάει το παιδι στην Αίγυπτο???

Εμένα έχει αρχίσει τη γκρινίτσα η μικρή και κοντεύει να φάει όλο το χέρι της...Ολη τη μπουνίτσα τη χώνει στο στόμα :shock:. Της έχω πάρει μασητήρια αλλά τίποτα :-(. Δε βλέπω να εχουν ασπρίσει τα ουλάκια της αλλά φαίνετα ιότι την ενοχλούν. Εχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ναι φείρυ μου αυτό πρέπει να ειναι γιατί εγώ δεν περίμενα να παρω λεφτά για τον Άυγουστο και το είδα στο χαρτί το αναλυτικό που μου έδωσαν. Εσύ δεν έχεις τέτοια χαρτί ? Εκεί γράφει τα πάντα. Τα ποσά που θα πάρουμε για τα επιδόματα και τον μισθό τον μήνα. Εκεί είδα ότι θα πάρω και τον μισό Αύγουστο.

Νιου σίγουρα δεν ειναι το μωρό για Αίγυπτο γιατί θέλει πολύ προσοχή τι θα φας και από που.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγω σημερα δοκιμασα να της βαλω κρεμα ...αναγουλιασε , εφτυνε , ξυνισε την μουρη της ...πολυ γκρινια ολη μερα .δεν ξερω γιατι .Ειπα να της βαλω την κρεμα μηπως ειναι τα δοντια αλλα και παλι συνεχισε την γκρινια

Rose ειπαν στον πατερα μου γιατι αυτος πηγε , μολις μπουν τα λεφτα να παμε στο πρωτοκολο να παρουμε την αποφαση .

νωρίς σας έδωσε τις κρέμες ο γιατρός, εμείς τώρα αυτόν το μήνα ξεκινάμε με ρυζάλευρο και οδηγίες θα μας δώσει τότε.

εγώ την απόφαση την πήρα 15 Σεπτεμβρίου και τέλη πληρώθηκα και Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Οπότε είχα το χαρτί και τα είδα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...