Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Νεφελάκι να τους στηρίξετε και όχι να τους ζαλίσετε με ερωτήσεις...απλά ενημέρωσέ τους και θα δουν αυτοί τι θα κάνουν...συγνώμη, αλλά στο λέω γιατί το έχω κάνει και οι υπόλοιποι γύρω-γύρω σου δημιουργούν τόόόσο άγχος και στεναχώρια που σου έρχεται να πάρεις τον άνδρα σου και να πάς να κλειστείς σε κάνα σπίτι ψηλά σε ένα βουνό!!!...είναι λίγο περίεργα αυτά τα θέματα.....

και εγώ έχω ασιδέρωτα, γιατί έβαλα πολλά μαζί στο στεγνωτήριο και μου γίνανε τόόόσο κατσαρά που.....τα νεύρα μου!!!! γκρρρρρρρρρ!!!ξυπνάει και ο απόλυτος για φαι.....γκρρρρρρρρρρρρρρ...νυστάζω, δεν φταίει ο γουργουράκος τίποτα μωλέ!!!!ωχ!μωλέ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δίκιο έχεις Παστάκια. Οχι δεν θα τους ζαλίσω και γενικά εδώ και 3 1/2 χρόνια που προσπαθούνε κανείς από την οικογενεια μου δεν τους ρώτησε τίποτε. Οι γονείς μου ρωτάνε εμένα αλλά δεν τους λέω τίποτε ενώ ξέρω από την γυναίκα του γιατρού τους (είναι βλαμένη και μου είπε τι πρόβλημα υπάρχει).

Γενικά πόσο δύσκολη είναι η εξωσωματική?

Κοίταξε να δείς: έχει 2 φάσεις.Θα σου τα πώ απλά, γιατί δεν ξέρω να μιλάω και πολύ επιστημονικά. Ελπίζω να σε βοηθησω να το καταλάβεις.

α) παίρνείς κάποια φάρμακα για κάποιες μέρες από συγκεκριμένη στιγμή της περιόδου έως και κάποια χρονική στιγμή (για 15 μέρες νομίζω) για να "παράγεις" πολλά ωάρια. Από την 13η εώς και την 18η ημερα γίνεται η εμβρυομεταφορά, όπου την μία μέρα σου αφαιρούν όόόλα αυτά τα ωάρια(ωοληψία),στα γονιμοποιούν, στα καταψύχουν και μετά από 2-3 μέρες σου κάνουν την εμβρυομεταφορά που για κάποιες είναι επώδυνο (εγώ πέθανα από τον πόνο, γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη κει κάτω) και άλλες δεν κτλαβαίνουν τίποτα

β) αφού έχεις κατεψυγμένα, απλά πηγαίνεις πάλι από την 13-18η μέρα και στα τοποθετούν, ανάλογα τι θα σου πεί ο γυναικολόγος...

Και στις 2 περιπτ είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία για την γυναίκα ως προς την εμβρυομεταφορά.

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια

νεφελη να βοηθησω κι εγω?

το παστακι εχει δικιο...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΣΕΤΕ.....ειναι δυσκολο απο μονο του,δεν χρειαζεται εχτρα ενισχυση:confused:

καλα για την γυναικα του γυναικολογου,δεν θα το σχολιασω,απλα θελει κραξιμο:shock::shock::shock:

αληθεια,ομως εχουν εξαντληση ολες τις αλλες μεθοδους?

εχουν καταληξει στο πραγματικο τους προβλημα?

αυτα ,ειναι βασικα ερωτηματα ,πριν φτασεις στην διεγερση ωοθηκων

παντως γενικα δεν υπαρχει κανονας για το τι ποναει και τι οχι...εμενα η εμβρυομεταφορα,μου φανηκε τοσο απλη υποθεση οσο μαι απλη γυναικολογικη εξεταση

για μενα αυτο που μετραει,ειναι ο γιατρος,ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

χρειαζεται υπομονη και ψυχραιμια απο τον συζυγο ,γιατι η εκρηξη των ορμονων ειναι τεραστια και σαφως πιο βιαιη απο της εγκυμοσυνης ,αφου γινεται με τεχνητο τροπο

τα υπολοιπα ,θα τα βρουν στην πορεια,ειναι διαδικασια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

παστακι,περαστικα.....τελικα τι σου ειπαν οτι εχεις?

Σ'ευχαριστω, βρεεεε....Α!αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα....εντάξει μωρέ, πιστεύω οτι είναι από το παιδί, κουράστηκα πολύ, γιατί βοήθεια έχω μόνο από τον άνδρα μου, όταν δεν δουλεύει(που πρωι-βραδυ λέμε!!!)...η μάνα μου βοηθάει όόόποτε θέλει(έχει έρθει 3 φορές στους 2 μήνες που είναι το παιδί και αυτές της το ζήτησα.....:-(:sad::-() και η πεθερά μου έκανε ένα σοβαρό γυναικολογικό χειρουργείο και της απαγόρευσε ο γιατρός να σηκώνει το παιδί (που να σας πω την αλήθεια, καλή καλή, αλλά δεν πολυ-γούσταρα, γιατί τις ψιλο-μ@λ@κιούλες της τις λέει και δεν μπορώ να με υποτιμάει σαν μάνα κανένας, γιατί έχω ρίξει αγώνα και δεν ανέχομαι)...Γι'αυτό είπα στον εαυτό μου "κάτσε στα αυγά σου και βγάλτα πέρα μόνη σου...."....αλλά για την μάνα μου με πειράζει πάάάάρα πολύ....

Γιατί να φτάσω να έχω πρόβλημα στην μέση; Ας ήταν και λίγο εδώ να με βοηθήσει λίγο!!!!............:-(:-(:-(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Σ'ευχαριστω, βρεεεε....Α!αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα....εντάξει μωρέ, πιστεύω οτι είναι από το παιδί, κουράστηκα πολύ, γιατί βοήθεια έχω μόνο από τον άνδρα μου, όταν δεν δουλεύει(που πρωι-βραδυ λέμε!!!)...η μάνα μου βοηθάει όόόποτε θέλει(έχει έρθει 3 φορές στους 2 μήνες που είναι το παιδί και αυτές της το ζήτησα.....:-(:sad::-() και η πεθερά μου έκανε ένα σοβαρό γυναικολογικό χειρουργείο και της απαγόρευσε ο γιατρός να σηκώνει το παιδί (που να σας πω την αλήθεια, καλή καλή, αλλά δεν πολυ-γούσταρα, γιατί τις ψιλο-μ@λ@κιούλες της τις λέει και δεν μπορώ να με υποτιμάει σαν μάνα κανένας, γιατί έχω ρίξει αγώνα και δεν ανέχομαι)...Γι'αυτό είπα στον εαυτό μου "κάτσε στα αυγά σου και βγάλτα πέρα μόνη σου...."....αλλά για την μάνα μου με πειράζει πάάάάρα πολύ....

Γιατί να φτάσω να έχω πρόβλημα στην μέση; Ας ήταν και λίγο εδώ να με βοηθήσει λίγο!!!!............:-(:-(:-(

κοριτσαρα,μην πληγωνεσαι,με τετοιες σκεψεις

σκεψου οτι δεν εχεις κανεναν στο κεφαλι σου να σου κανει μαθημα

την θεωρω ,πολυ θετικη σκεψη αυτη για να ανταπεξελθεις

εμενα ηταν μαζι μας τους 2 πρωτους μηνες,και καθε μερα φροντιζε να μας θυμηζει τοι το παιδι ηατν πρωορο....φρικη μιλαμε

ασε που για αυτο και για ααααλλα θεματα ολο τσακωνοταν με τον αντρα μου και εγω εκανα συνεχεια τον πυροσβεστηρα

οσο ηταν μαζι μας δεν το καταλαβαινα,οταν εφυγε ομως καταλαβα την διαφορα

δεν μπορω να πω μου εδειξε πραγματα και με βοηθησε ,δεν ειμαι αχαριστη ,αλλααααα φιλε......................

γιαυτο,φιλεναδα,βαλε την voltaren σου,ολες βαλαμε,τελικα,και προχωρα,καποια στιγμη ,δεν ξερω πως συνηθιζει το σωμα και δεν πονας πια

ΓΚΕΛΥ

κοριτσαρα,μην πληγωνεσαι,με τετοιες σκεψεις

σκεψου οτι δεν εχεις κανεναν στο κεφαλι σου να σου κανει μαθημα

την θεωρω ,πολυ θετικη σκεψη αυτη για να ανταπεξελθεις

εμενα ηταν μαζι μας τους 2 πρωτους μηνες,και καθε μερα φροντιζε να μας θυμηζει τοι το παιδι ηατν πρωορο....φρικη μιλαμε

ασε που για αυτο και για ααααλλα θεματα ολο τσακωνοταν με τον αντρα μου και εγω εκανα συνεχεια τον πυροσβεστηρα

οσο ηταν μαζι μας δεν το καταλαβαινα,οταν εφυγε ομως καταλαβα την διαφορα

δεν μπορω να πω μου εδειξε πραγματα και με βοηθησε ,δεν ειμαι αχαριστη ,αλλααααα φιλε......................

γιαυτο,φιλεναδα,βαλε την voltaren σου,ολες βαλαμε,τελικα,και προχωρα,καποια στιγμη ,δεν ξερω πως συνηθιζει το σωμα και δεν πονας πια

Καλά, γενικά η μάνα μου είναι της ιδεολογίας να σκληραίνουμε σαν παιδιά, γιατί η ζωή είναι σκληρή και καλά.....αλλά σε σ΄χέση με τις υπόλοιπες αδερφές μου, έχω πολύ μεγάλο παράπονο από αυτή......τέέέλος πάντων....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλά, γενικά η μάνα μου είναι της ιδεολογίας να σκληραίνουμε σαν παιδιά, γιατί η ζωή είναι σκληρή και καλά.....αλλά σε σ΄χέση με τις υπόλοιπες αδερφές μου, έχω πολύ μεγάλο παράπονο από αυτή......τέέέλος πάντων....

λοιπον ,κυρια μου ακουω μαι ιστορια,για να δεις,οτι δεν ειναι σκληρες μονο οι μεγαλες γυναικες.........γιατι και η μανα μου καπως ετσι σκεφτεται

(οταν ηθελα να ξεκινησω την τελευταια προσπαθεια ,που συνελαβα τον μπεμπη,μου ειπε η μανα μου...τι προσπαθεις ,αφου δεν εχει αποτελεσμα,να κανεις αιτηση για υιοθεσια.....μου εδωσε κουραγιο ,για να συνεχισω,ετσι?)

λοιπν η ιστορια...ειμασταν σε ταβερνα,την κυριακη,μπαινει μαι οικογενεια,οι γονεις στην ηλικια μας-35 με 40 ετων ,το ενα τους παιδακι κοριτσακι περιπου 6 ετων και το μικρο αγορακι μαλλον 3 ετων

βαζει η μαμα την τσαντα της στην καρεκλα και παιφτει η καρεκλα απο το βαρος ,και λεει η μαμα στην κορη

σηκωσε την καρεκλα......

λεει η κορη ,

ελα βρε μαμα κανω κατι αλλο,ποσα πραγματα θα κανω μαζι?

και λεει και η μαμα

μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μαζι,ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

και λεω εγω ,φορτωνεις το κοριτσακι,πριν παρει μυρωδια ,για το τι γινεται με τις σχεσεις των 2 φυλων,με τις δικες σου ενοχικες σκεψεις,και τα δικα σου αποθημενα,γιατι κυρια μου?????

τετοιες μ@λ@κιες κανουμε εμεις οι μαναδες μερικες φορες:confused::confused::confused:

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

λοιπον ,κυρια μου ακουω μαι ιστορια,για να δεις,οτι δεν ειναι σκληρες μονο οι μεγαλες γυναικες.........γιατι και η μανα μου καπως ετσι σκεφτεται

(οταν ηθελα να ξεκινησω την τελευταια προσπαθεια ,που συνελαβα τον μπεμπη,μου ειπε η μανα μου...τι προσπαθεις ,αφου δεν εχει αποτελεσμα,να κανεις αιτηση για υιοθεσια.....μου εδωσε κουραγιο ,για να συνεχισω,ετσι?)

λοιπν η ιστορια...ειμασταν σε ταβερνα,την κυριακη,μπαινει μαι οικογενεια,οι γονεις στην ηλικια μας-35 με 40 ετων ,το ενα τους παιδακι κοριτσακι περιπου 6 ετων και το μικρο αγορακι μαλλον 3 ετων

βαζει η μαμα την τσαντα της στην καρεκλα και παιφτει η καρεκλα απο το βαρος ,και λεει η μαμα στην κορη

σηκωσε την καρεκλα......

λεει η κορη ,

ελα βρε μαμα κανω κατι αλλο,ποσα πραγματα θα κανω μαζι?

και λεει και η μαμα

μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μαζι,ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

και λεω εγω ,φορτωνεις το κοριτσακι,πριν παρει μυρωδια ,για το τι γινεται με τις σχεσεις των 2 φυλων,με τις δικες σου ενοχικες σκεψεις,και τα δικα σου αποθημενα,γιατι κυρια μου?????

τετοιες μ@λ@κιες κανουμε εμεις οι μαναδες μερικες φορες:confused::confused::confused:

Πάντως νομίζω οτι υπάρχει διαφορά από εμάς με τις μανάδες μας που είναι μιας συγκεκριμένης εποχής. Εγώ είχα 2 φορές αίμαστο α' 3μηνο και για να με καθησυχάσει μου λέει "ε, κι αν γίνει και κάτι, δεν χάθηκε ο κόσμος, είσαι νέα ακόμα..." 60 χρονών γυναίκα κι εγώ είμαι 30 και 3η κόρη της!!! Και θέλω να σου πώ οτι και καλό να πάει να μου πει, μ@λ@κία θα μου πει....Χρειαζόμουν εγώ τότε που αγωνιούσα αν θα κρατήσω το παιδί ή όχι να μου λές οτι μπορεί να γίνει κακο, αλλά να μην στεναχωριέμαι....Τα λές αυτά; Δεν τα λές!!!!..άστο, από τότε που "έφυγε" ο μπαμπάς μου, αισθάνομαι τόσο μόνημου...άσε που την βοήθησα φοβερά για να ορθοποδήσει(2+3 δουλειές)....οτι έμεινα εντελώς από γονείς....η μαμά μου έχει αλλάξει 150 χαρακτήρες, για να επιβιώσει, γιατί με τον μπαμπά μου μεγάάάλη αγάπη.και της έπεσε πολύ βαρύ...ε και ξέχασε οτι είναι μαμά...βεβαια μας βοηθάει όλες οικονομικά κτλ κτλ, αλλά εγώ έχω ανάγκη μία μαμά και όχι μια γιαγιά με πορτοφόλι.....και γι' αυτό έχω πέσει με τα μούτρα στον άνδρα μου, που παρεπιπτόντως ΚΥΡΙΟΣ, γιατί δεν με κράτησε τίποτα άλλο...μεγάλωσα απότομα δηλαδή......

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα σε ολες!

Μπαινω στο ψητο:ΘΑ της επεφτε ο κωλος της κυριας να σηκωσει αυτη την καρεκλα??Που εβαλε το 6χρονο να σηκωσει τοσο βαρος???Και καλα...αντε,να δεχτω την αποψη-εισαι γυναικα,μπορεις να κανεις πολλα ταυτοχρονα-την λες σε ενα 6χρονο την ωρα που εσυ διαταζεις να κανει κατι οταν εσυ ξυνεσαι(με το συμπαθιο!!)

Αειντε...ηλιθιες μανες αλλα και γυναικες!Νοοτροπια...ουτε η γιαγια μου τετοια!

και δεν λεω...ναι θα μαθω στο παιδι μου-αγορι ή κοριτσι- να με βοηθαει στο σπιτι,να εχει καποιες υποχρεωσεις αλλα δεν θα φτασω να το κανω "Υπευθυνο" για ολα τα του σπιτιου...δεν γεννησα υπηρετη!Καλα,ουτε βεβαια και στο αλλο ακρο να κανω μια-δυο "κου@@2ες που να καθονται ολη μερα επειδη τα κανει ολα η μανουλα και δεν θα ξερουν ουτε αυγο να βρασουν(ουκ ολιγα παραδειγματα)

οσο για την εξωσωματικη??θελει μεγαλο θαρρος και υπομονη και κλειστα αυτια...λες και το καθε ζευγαρι δεν εχει καημο,εχουν οι οικογενειες τους μεγαλυτερο!!!!!!!!!

Εμεις δεν αντιμετωπισαμε τετοιο θεμα,ολα πηγαν καλα πολυ γρηγορα αλλα φανταστειτε....τι μαλακιες ακουγα απο τον πατερα μου που και που

Επειδη ειχαμε αποφασισει ως ζευγαρι οτι θα προσπαθησουμε για παιδακι ενα χρονο μετα τον γαμο μας κι ετσι καναμε(πλακα-πλακα πρεπει να επιασα το μωρο μας στην επετειο μας) ειχε ηδη αρχισει να λεει οτι οποιο ζευγαρι δεν μπορει να κανει παιδι και εχει περασει ενας χρονος να πηγαινει στον γιατρο και να ψαχνεται!

Μα να μην καταλαβαινει οτι ο χρονος που περασε ηταν δικη μας επιλογη????

Το ιδιο κανει και για τον αδελφο μου που ακομη δεν εχουν βαλει μπροστα που λεμε γιατι θελουν τα παιδια να γυρισουν πρωτα στα μερη μας και μετα να μπουν σε διαδικασιες.

Λες κι αυτος θελει πιο πολυ απο εμας!!

Εει,κυριος...σου λεει κατι η εκφραση "οικογενειακος προγραμματισμος"???

κοριτσαρες,η κυρια της ιστοριας μου,ειχε τον γιοκα της στην αγκαλια της

αντιλαμβανεστε τωρα,ε?

3 χρονων και την ετρεξε τρελλα λεμε,αφου σαν οικογενεια ,να φανε ταυτοχρονα ολοι δεν εκλεισαν ουτε 15 λεπτα συνεχομενα

τελος παντων..............

παστακι,μην πικραινεσαι,για παλιες ιστοριες,εγω στο λεω που θυμαμαι και τα δικα μου και καθομαι και κλαιω μονη μου

αστα,κοιτα μπροστα,εχεις στην αγκαλια σου ,το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσες να εχεις ,και ας πονας τωρα,θα περασει κι αυτο,οπως περασε,το διαστημα των ενεσεων...το διαστημα την ωοληψιας,τα διαστημα της εγκυμοσυνης,και σου μεινει μονο ,το υπεροχο γελιο που σου κανει ο απολυτος ,οταν ξυπναει και σε αντικρυζει γλυκια μου.....

και νομιζω οτι αυτο πρεπει να σκεφτομαστε ολες στα δυσκολα,εξωσωματικη ή οχι,ολες με καποιο τροπο,ενα ζορι το τραβανε....

ΓΚΕΛΥ

κοριτσαρες,η κυρια της ιστοριας μου,ειχε τον γιοκα της στην αγκαλια της

αντιλαμβανεστε τωρα,ε?

3 χρονων και την ετρεξε τρελλα λεμε,αφου σαν οικογενεια ,να φανε ταυτοχρονα ολοι δεν εκλεισαν ουτε 15 λεπτα συνεχομενα

τελος παντων..............

παστακι,μην πικραινεσαι,για παλιες ιστοριες,εγω στο λεω που θυμαμαι και τα δικα μου και καθομαι και κλαιω μονη μου

αστα,κοιτα μπροστα,εχεις στην αγκαλια σου ,το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσες να εχεις ,και ας πονας τωρα,θα περασει κι αυτο,οπως περασε,το διαστημα των ενεσεων...το διαστημα την ωοληψιας,τα διαστημα της εγκυμοσυνης,και σου μεινει μονο ,το υπεροχο γελιο που σου κανει ο απολυτος ,οταν ξυπναει και σε αντικρυζει γλυκια μου.....

και νομιζω οτι αυτο πρεπει να σκεφτομαστε ολες στα δυσκολα,εξωσωματικη ή οχι,ολες με καποιο τροπο,ενα ζορι το τραβανε....

Έχεις δίκιο, απλά μερικές φορές σκέφτομαι "μα, καλά, αυτή η γυναίκα δεν πόνεσε που μ'έκανε;....."....

....Ας αλλάξουμε κουβέντα, πάρα-στεναχωριέμαι....

Τον απόλυτο τον έχω βάλει στην κούνια του, δίπλα στο κρεβάτι μου για την ώρα. Εσείς τι έχετε κάνει; Α! και του βάζω και ενδοεπικοινωνία για να κάνω δουλειές στην κουζίνα ή να καθόμαστε στο σαλόνι και αυτός να μάθει να κοιμάται στην κούνια του. Τον τσεκάρω συχνά, αλλά έχω υπόψιν μου και την ενδοεπικοινωνία...εσείς χρησιμοποιείτε κάτι τέτοιο;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα σε ολες!

Αειντε...ηλιθιες μανες αλλα και γυναικες!Νοοτροπια...ουτε η γιαγια μου τετοια!

και δεν λεω...ναι θα μαθω στο παιδι μου-αγορι ή κοριτσι- να με βοηθαει στο σπιτι,να εχει καποιες υποχρεωσεις αλλα δεν θα φτασω να το κανω "Υπευθυνο" για ολα τα του σπιτιου...δεν γεννησα υπηρετη!Καλα,ουτε βεβαια και στο αλλο ακρο να κανω μια-δυο "κου@@2ες που να καθονται ολη μερα επειδη τα κανει ολα η μανουλα και δεν θα ξερουν ουτε αυγο να βρασουν(ουκ ολιγα παραδειγματα)

ποσο συμφωνω μαζι σου ......

Κοριτσια αφηστε εχω και εγω τρελο σιδερο και το αστειο ειναι οτι αυριο εχω την κοπελα που μας καθαριζει αλλα δεν θελω να την κουραζω , και σιδερωνω τα μισα ....

Η μικρη εχει γινει παρλαπιπα μπουρου μπουρου ολη μερα , εχουμε μαθει και το αλλο τωρα ,κοιμομαστε μονο με τα χερακια της μανουλας αγκαλια , παιζουμε λιγο ολα τα χερακια (τα δικα μου και τα δικα της )και νανουριζεται.

Μου λειπει λιγο η δουλεια μου , ψιλοβαρεθηκα εδω μεσα σπιτι , μου μπηκαν και λιγοτερα απο οσο περιμενα απο τον οαεδ και πρεπει αυριο να παω να δω για πιο λογο εγινε αυτο.Το σκ ξεκιναω εαπ και κυριακη θα παω σε βαπτιση .Τουλαχιστον κατι θα κανω αυτες τις μερες γιατι αρχισα να μιζεριαζω , δουλειες σπιτι και βολτες ,αρχισα κα να βαριεμαι τις βολτες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...