Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

hello κοριτσαρες μου γλυκιες τι κανετε???

εγω εδω κανει λιγο ναπι ο μικρος και ειπα να πω ενα γεια...

πως ειστε???

εγω γενικα τελευταια ειμαι λιγο κομμάτια απο αποψη κουρασης αλλα το ηθικο ακμαιοτατο δεν θα υποκυψω...

Κατα τ αλλα ο μικρός γελαστος γελαστος και λαλιστατος εχει αρχισει να προσπαθει να μπουσουλησει κανονικα και οχι με την οπισθεν που παει ως τωρα και εχει πολύ γελιο...

καμια μερα θα τον φαω λεμε ειναι ενας γλυκομπουγκακι!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ νέκρα στο καφέ σήμερα... μάλλον είδατε τον ήλιο και μετά από τη χθεσινή νεροποντή έχετε βγει... κι εμείς θα πάμε τσάρκα σε λίγο... Αντε μπορεί να σας πετύχω το βραδάκι μέσα.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ναι, σαν τα σαλιγκάρια.

Νεφελάκι δεν μας ειπες για τη βαφτιση λεπτομέρειες. Και για τα βαφτιστικά, ήταν ωραία τελικά? Αν εχεις και καμια φωτο ανέβασε να σας δουμε να σας χαρουμε

Δημητρα??? ου ου? που είσαι?

4Rnfp3.png

Φαίρυ ναι πηγαιναμε περσυ με την Ιλιανα απο 6 μηνών. Της άρεσε πολύ, εσύ ίσως λίγο τα χέρια σου να γυμνάσεις και ότι γυμναστική κάνεις κινούμενη μισή ωρα μεσα στο νερο. Μη φανταστείς τιποτα ιδιαιτερο για σενα δηλαδη.

Δυστηχώς φέτος δεν πήγαμε γιατί ανέπτυξε μια ευαισθησία περσυ στο αυτί λογω των μυξών που απεκτησε στον παιδικο, και φετος αποφασισα να μην την παω. Πολύ λυπάμαι όμως. τωρα που μεγαλωνει και καταλαβαινει περισσότερο θα της αρεσε πιο πολυ

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Smoutsaki όλα καλά με την βάφτιση, αν εξαιρέσεις το κλάμα της μικρής σε όλη την διάρκεια. Από φώτο δεν έχουμε τίποτε ακόμη. Στο facebook στο προφίλ μου στείλανε μία που μπορείτε να δείτε, αλλά είναι πολύ σκοτεινή.

Σήμερα τρέχω για να επιστρέψω τα καλάθια από τις μπομπονιέρες και γενικά ότι δανειστήκαμε.

Αχ ρε κορίτσια πόσο τυχερες είμαστε που γίναμε μανούλες! Το λέω γιατί σήμερα έμαθα για μία συνάδελφο του αδελφού μου, η οποία μετά από πολλές αποτυχημένες εξωσωματικές τελικά υοθετήσανε ένα παιδάκι. Συγκινήθηκα πολύ. εντωμεταξύ και ο αδελφός μου είναι 3 1/2 χρόνια παντρεμένος και προσπαθούνε για παιδάκι και τίποτε. Αυτοί βαφτίσανε και την Ελίνα μας για να τους φέρει τύχει, μακάρι τι να πω. Με στεναχωρεί αυτό το θέμα γιατί φαίνονται και αυτοί ανγχωμένοι, στεναχωριούνται και οι γονείς μου. Τι να πεις. Ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Διαφημίσεις

Καλησπέρεεεες....

Εγώ έτσι έκανα τον γουργουράκο μου...μετά από 2 προσπάθειες....τι να πεις..οι εποχές είναι δύσκολες από κάθε άποψη...γι'αυτό λέω εγώ και ας ακούγεται συνήθες "ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ".....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπέρεεεες....

Εγώ έτσι έκανα τον γουργουράκο μου...μετά από 2 προσπάθειες....τι να πεις..οι εποχές είναι δύσκολες από κάθε άποψη...γι'αυτό λέω εγώ και ας ακούγεται συνήθες "ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ".....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξαναπέστω αυτό Παστάκια μου, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό.

ουουου γεια σας κοριτσια , εμεις εδω γυρναμε , ψαχνω να βρω τι θα της βαλω την κυριακη που θα παμε σε μια βαπτιση , ουφφφφφφ καημο που εχω και εγω εεεε?

Νεφελι εχεις απολυτο δικιο ..

Σμουτς το μονο αθλημα που μπορω να κανω αλλα μαζι με την μικρη ειναι το swimming αλλιως δεν εχω και πολλες επιλογες αρχιζω και το εαπ και θα πρεπει να αφηνω την μικρη σε καποιον

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...τι γινεστε??

ο μπεμπακος μου σημερα κοιμαται ολη μερα σχεδον:shock:

χουζουρευει συνεχεια με την κουβερτουλα του!!!

το σκ φευγουμε για Ιταλια με τον αντρα μου και απο τωρα μου λειπει το μπεμπε μου:rolleyes::rolleyes:!!!

εχω παθει ψυχωσει μαζι του.....αρρωστημενη αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κατι πρεπει να κανω για να επανελθω λιγο στα σιγκαλα μου:idea:;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοριτσια

εγω ημουν χαλια απο προχθες

εμετους ,πονους κτλ. δεν ξερω αν ηταν τελικα ιωση ή τροφικη δηλητηριαση

τελικα σημερα ημουν καλυτερα,γιατι ειχα και την εξαντληση την επομενη μερα

ηρθε και η μανα μου να κρατησει το βραδυ τον μπεμπη για να μην ερθω σε επαφη μαζι του......παντως [προς το παρον ο μπεμπαρος δεν εχει τιποτα,ελπιζω να μην τον εχω κολλησει,αν ηταν ιωση:oops:

βανιλιτσα ζηλευω για το ταξιδι σου,και τι δεν θα εδινα να φυγω κι εγω για λιγες μερες

νεφελη,εγω τον εκανα τον μπεμπη μετα απο προσπαθειες 7 ετων -με την 4 προσπαθεια

εγω σαν συμβουλη στον αδελφο σου θα ελεγα,υπομονη,και δεν χρειαζεται να λενε στους γονεις,τι κανουν

οι γονεις ερχονται απο μια εποχη που ο κοσμος δεν εμπιστευοτααν τους γιατρους

σημερα η επιστημη,εχει πολλες εναλλακτικες για να αποκτησει κανεις το δικο του παιδι,αρκει να πεσει στον σωστο επιστημονα-ανθρωπο-και οχι εμπορο

ας ψαξουν πολυ σε ποιον γιατρο θα πανε,γιατι ευκολα σε εκμεταλλευονται ,χωρις να το καταλαβεις,σε ενα τετοιο χαοτικο αντικειμενο

αν θες σου στελνω σε π.μ. τον δικο μου γιατρο,αυτον δηλαδη που μου χαρισε το παιδακι μου,μετα απο 6-7-8 γιατρους που αλλαξα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρααααααααααααα!!!!

Καλέ τι κάνετε; Αφήστε τα, εγώ εψές πήγα για μαγνητική και ακτινογραφίες, λόγω οτι έχω φοβερό πόνο από ψηλά στην πλάτη εώς και κάτω στην μέση (φταίει ο γουργούρης το ξέρω!!!). Κορίτσια δεν έχω ξανακάνει μαγνητική!!! Μ@λ@κ@, χ#στηκ@ πάνω μου!!!! Τι τρομοκρατική εμπειρία!!!! Και έμεινα μόνο 15'!!! Σκέψου άλλους που έχουν σοβαρότερα πράγματα και κάθονται στον μαγνητικό τομογράφο πάνω από 15'!!!! ΠΩΩΩΩΩΩ ήττααααααααααα!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εγώ εδώ σπίτι. Εχω να σιδερώσω τα άπειρα ρούχα λέμε.....

Χθες είμασταν βολτίτσα Θεσσαλονικη, πολύ το ευχαριστήθηκα. Χαλαρώσαμε αρκετα με τον άντρα μου. Βάσικα πήγαμε για να δηλώσουμε το όνομα της Ελίνας μας στο ληξιαρχείο.

Βρήκα την ευκαιρία και έκανα και ένα μικρό shopping therapy. Ανοιξε καινούργιο notos και ψιλοθυμήζει κάτι από τα εμπορικά της Αθήνας, γιατί γενικά δεν υπάρχει τίποτε εδώ.

Παστάκια μου καλημέρα. Για να το λες μάλλον δεν είναι και η καλύτερη εμπειρία ε? Ελπίζω σύντομα να σου περάσουνε οι πόνοι.

Ζουζουνάκι μου σε ευχαριστώ πολύ. Ναι αν σου είναι εύκολο θα ήθελα να μου στείλεις ένα πμ με στοιχεία. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Ακόμη με τα παιδιά δεν μιλήσαμε ανοιχτά για το θάμα της εξωσωματικής, αλλά βλέπω τελευταία ότι θέλουν να μου ανοίξουν συζήτηση. Θέλω να τους βοηθήσω όσο μπορώ ψυχολογικά και εγώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...