Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοίτα αν όλα πάνε καλά μπορείς να την ετοιμάσεις στον 9 έχεις καιρό ακόμα γιατί δεν χρειάζεσαι χρόνο ιδιαίτερα αν την ετοιμάσεις. φρόντισε μόνο να τα έχεις αγοράσει όλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοίτα αν όλα πάνε καλά μπορείς να την ετοιμάσεις στον 9 έχεις καιρό ακόμα γιατί δεν χρειάζεσαι χρόνο ιδιαίτερα αν την ετοιμάσεις. φρόντισε μόνο να τα έχεις αγοράσει όλα.

εεε,ενταξει αυτο εννοω καλε,δεν θα τα βαλω απο τωρα μεσα στη βαλιτσα,εννοω μεχρι ποτε πρεπει να εχω αγορασει ολα τα πραγματα που μου χρειαζονται...μεχρι στιγμης μονο τα επιθεματα εχω παρει..

76IGp3.png

μπορείς να τα πάρεις και απο τώρα δεν παίζει κανένα ρόλο ο χρόνος, δεν είναι σαλάμι για να χαλάσουν. ξέρω ότι είναι και η χαρά που σε γεμίζει οπότε γιατί να την στερηθείς. πάρτα και άστα στην ντουλάπα. μόλις μπεις στον 9 άρχισε να τα πλένεις.

εγώ σχεδόν όλα τα πράγματα τα αγόρασα αρκετά νωρίς. το χάρηκα πραγματικά και τι έγινε αν έμειναν και περίμεναν λίγο παραπάνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ξερεις γιατι ρωταω,τωρα θελουμε να μαζεψουμε κατι λιγα για τη γεννα και λεω να τα καθυστερησω λιγακι,αλλα κατι γυναικες εδω αρχισαν να μου λενε οτι επρεπε να τα ειχα ηδη ετοιμα....

ηδη πηραμε καποια πραγματακια του μπεμπη μας προχθες απο τα τζαμπο (ξετρελλαθηκα,σαν παιδακι εκανα)...αλλα ελεγα τα υπολοιπα να τα αφησω με τις εκπτωσεις

76IGp3.png

αν είναι θέμα χρημάτων που είναι ο βασικότερος παράγοντας έχεις χρόνο μην ακούς κανέναν. ακόμα και όταν μπεις στον μήνα σου αυτές οι τελευταίες εβδομάδες επαρκούν για να τα ετοιμάσεις. αν έχεις λεφτά χάπι μου σε ένα απόγευμα αν το πάρεις στα σοβαρά το θέμα θα τα καταφέρεις να τα πάρεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αν είναι θέμα χρημάτων που είναι ο βασικότερος παράγοντας έχεις χρόνο μην ακούς κανέναν. ακόμα και όταν μπεις στον μήνα σου αυτές οι τελευταίες εβδομάδες επαρκούν για να τα ετοιμάσεις. αν έχεις λεφτά χάπι μου σε ένα απόγευμα αν το πάρεις στα σοβαρά το θέμα θα τα καταφέρεις να τα πάρεις.

απλα με αγχωσανε και οχι τιποτα αλλο το αναφεραν και του συζυξ και καθε φορα μου λεει ποτε θα παμε να ψωνισεις να ετοιμασεις τη βαλιτσα...

76IGp3.png

ξερεις γιατι ρωταω,τωρα θελουμε να μαζεψουμε κατι λιγα για τη γεννα και λεω να τα καθυστερησω λιγακι,αλλα κατι γυναικες εδω αρχισαν να μου λενε οτι επρεπε να τα ειχα ηδη ετοιμα....

ηδη πηραμε καποια πραγματακια του μπεμπη μας προχθες απο τα τζαμπο (ξετρελλαθηκα,σαν παιδακι εκανα)...αλλα ελεγα τα υπολοιπα να τα αφησω με τις εκπτωσεις

χαπινες,καλο ειναι να τα εχεις ετοιμα μεχρι την 36η εβδομαδα τουλαχιστον...συνηθως τοτε μπαινουμε στον μηνα μας και ολα ειναι πιθανα:Dοπως ειπε κι η ροουζ το πολυ πολυ να τα χεις στην ντουλαπα!!

γύρω στα 1100 ευρώ πήρα με την πρώτη άδεια προ τοκετού και μετά τοκετού είναι γύρω στα 900 ευρώ το επίδομα τοκετού και κανένα 1000 και κάτι παραπάνω για τις υπόλοιπες 64 μέρες. τώρα αύριο θα πάω στον οαεδ να δω τι παίρνω και απο εκει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

όπως είπε και μαρσολάν η 36 εβδομάδα είναι ο 9. έχεις περιθώριο μέχρι τότε άλλες 6 εβδομάδες. μην αγχώνεσαι καθόλου. μπορείς να παίρνεις λίγα κάθε εβδομάδα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γύρω στα 1100 ευρώ πήρα με την πρώτη άδεια προ τοκετού και μετά τοκετού είναι γύρω στα 900 ευρώ το επίδομα τοκετού και κανένα 1000 και κάτι παραπάνω για τις υπόλοιπες 64 μέρες. τώρα αύριο θα πάω στον οαεδ να δω τι παίρνω και απο εκει.

αυτα ειναι ολα τα λεφτα που παιρνουμε απο το ικα....νομιζα δινουν παραπανω...

θα παρεις το εξαμηνο,νομιζω ειναι περιπου 600? το μηνα,παιζει ρολο και ο μισθος που παιρνει...

76IGp3.png

αυτά είναι δυστυχώς σύνολο γύρω στα 3000 το πολύ. ναι θα το πάρω το εξάμηνο το οαεδ και περιμένω πως και πως να αρχίσει γιατί με έναν μισθό όλο αυτό το διάστημα έχουμε κλατάρει. ο μισθός του άντρα μου δεν φτάνει ειδικά τώρα με το μωρό. 17/7 τελειώνει η άδεια λοχείας έχω άλλες 15 μέρες από την κανονική μου άδεια οπότε γύρω στα τέλη αυγούστου αρχίζει το εξάμηνο. δεν ξέρω το επίδομα αδειας απο ποιον θα το πάρω και θα είναι μειωμένο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κι από μένα...

Από τις τελευταίες φορές που μπαίνω στο φορουμ σε συσκευασία 2 σε 1!!! Την Τετάρτη μπαίνω να γεννήσω και κάνω όλα τα τελευταία που έχουν απομείνει... τα ψιλά!

Από τη μια εχω ανυπομονησία να δω τη φάτσα της από την άλλη αγχος για τη διαδικασία (καισαρική) και για το πως αλλάζει μετά η ζωή μου οριστικά και αμετάκλητα... φυσικά και δεν έχω μετανοιώσει αλλά όλα μου είναι αγνωστα.... Το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά για μένα και τη μπέμπα. Πολλά φιλάκια σε ολες σας

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...