Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Μωρε δεν γουορι.. εχω εμπιστοσυνη στην μικρή και στο ενστικτο της επιβίωσης :P απλα με ταραξε η αδιαφορια του παιδίατρου και μου σκασαν ολα στο κεφαλι τώρα... εσεις τι εντυπωσεις εχετε απο τον.την παιδίατρό σας?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρε δεν γουορι.. εχω εμπιστοσυνη στην μικρή και στο ενστικτο της επιβίωσης :P απλα με ταραξε η αδιαφορια του παιδίατρου και μου σκασαν ολα στο κεφαλι τώρα... εσεις τι εντυπωσεις εχετε απο τον.την παιδίατρό σας?

αχ πουλακι,πηρες συνδεση με καιρο,ε?

ε δεν παιζονται,και δεν ειναι και κυριακη,μια χαρα εργασιμη μερα

θες να σου δωσω το τηλεφωνο του δικου μας,εχει ιατρειο,νεα σμυρνη,θα σου ειναι και βολικο,...ή κανω λαθος?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γκελακο μου χιλια ευχαριστώ αλλά τελικά 8α αποταθω στην γυναικα του γυναικολόγου μου που ειναι παιδίατρος. εκεινη ήρθε σπίτι στην πρώτη επίσκεψη και ομολογώ οτι μου ειχε κάνει πολύ καλή εντυπωση..μιλουσε πολύ γλυκά στη μικρή.. ειπαμε να πάμε σοτν άλλον λογω..αυλιδειασ εντοπιότητας και μ εφαγε και η μανα μου οτι ειναι και καθηγητης..και ΝΑ τα χαιρια του!!!

dZJip3.png

η δικια μας γιατρος καλη φαινεται.Μιλαει γλυκα στο μωρο,ειναι ηρεμη γενικα,οποτε την πηρα τηλεφωνο απαντησε και γενικα μεχρι στιγμης συνεννοουμαστε.Ειναι δεκτικη σε αρκετες σκεψεις που κανω....

ελπιζω να μην χρειαστει να την τεσταρουμε σε τιποτε σοβαρο!!

basika Για να ειμαι ειλικρινης... στο γνωστο πυρετο της πουκις απαντησε αμεσως ενώ μετά απι 5 μερες επαιρνε καθημερινα τηλ για να δει τι κανει..και μου εκανε και ψυχο υποστηριξη οταν εβαλα τα κλαματα απελπισμενη με το 39,4.. τι να πώ.. ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλά και να μην του έχει τυχη κάτι και εχω βαρος στη συνειδηση μου για τα μπινελίκια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

basika Για να ειμαι ειλικρινης... στο γνωστο πυρετο της πουκις απαντησε αμεσως ενώ μετά απι 5 μερες επαιρνε καθημερινα τηλ για να δει τι κανει..και μου εκανε και ψυχο υποστηριξη οταν εβαλα τα κλαματα απελπισμενη με το 39,4.. τι να πώ.. ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλά και να μην του έχει τυχη κάτι και εχω βαρος στη συνειδηση μου για τα μπινελίκια

ε,ναι μωρε

καποιο λογο θα ειχε ,αφου σε εχει υποστηριξει ετσι κατα το παρελθον

αντε ψυχραιμια,εξαλλου δεν εχεις κανενα απολυτως επειγον ζητημα,σημερα

λοιπον,ο μπεμπης ξυπνησε.....το πετυχε,τωρα που θελω να χαλαρωσω να δω το νησι......τελος παντων

σας φιλω θα τα πουμε αυριο

καληνυχτα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Εμένα η παιδίατρος μου έχει κανει πολύ καλή εντύπωση από κοντά αλλά από το τηλ. μου φαίνεται πιο απόμακρη. Βέβαια πάντα απαντάει αλλά πολύ τυπικά και απο ότι την κόβω δεν ερχεται πολύ στο σπίτι εκτός αν το παιδί είναι αρρωστο. Εγώ όμως θέλω πιο φιλική αντιμετώπιση από το τηλ. Ισως της έχουν τύχει διάφορες κουλές (σίγουρα δηλαδή τόσα χρόνια) αλλά εγώ δεν είμαι ανθρωπος που πρίζω και παίρνω τηλ με το παραμικρό. Ισως αν το διαπιστώσει να είναι πιο χαλαρή. Από κοντά πάντως είναι πολύ γλυκια με τη μπέμπα και πολύ ευγενική και φιλική σε μας. Και με υποστηρίζει πολύ στο θηλασμό που σπάνια το κάνουν οι παιδίατροι.

Οσο για το πόσο πρέπει να τρώει το παιδί Μάρα, μου είχε πει όσο πεινάει! Ρυθμίζει εκείνο τις ανάγκες του γιατί κι εγώ τις είχα πει για γρμ/κιλό βάρους και γέλαγε...:rolleyes:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Εμένα η παιδίατρος μου έχει κανει πολύ καλή εντύπωση από κοντά αλλά από το τηλ. μου φαίνεται πιο απόμακρη. Βέβαια πάντα απαντάει αλλά πολύ τυπικά και απο ότι την κόβω δεν ερχεται πολύ στο σπίτι εκτός αν το παιδί είναι αρρωστο. Εγώ όμως θέλω πιο φιλική αντιμετώπιση από το τηλ. Ισως της έχουν τύχει διάφορες κουλές (σίγουρα δηλαδή τόσα χρόνια) αλλά εγώ δεν είμαι ανθρωπος που πρίζω και παίρνω τηλ με το παραμικρό. Ισως αν το διαπιστώσει να είναι πιο χαλαρή. Από κοντά πάντως είναι πολύ γλυκια με τη μπέμπα και πολύ ευγενική και φιλική σε μας. Και με υποστηρίζει πολύ στο θηλασμό που σπάνια το κάνουν οι παιδίατροι.

Οσο για το πόσο πρέπει να τρώει το παιδί Μάρα, μου είχε πει όσο πεινάει! Ρυθμίζει εκείνο τις ανάγκες του γιατί κι εγώ τις είχα πει για γρμ/κιλό βάρους και γέλαγε...:rolleyes:

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ...

Νιου; Το ίδιο ακριβώς κι εμάς με την παιδίατρο!Απίστευτο!Είναι λές κι ακούω τον εαυτό μου....

Κορίτσια κι εμένα τα ίδια μου είπε η παιδίατρος. Να φτιάχνω 180μλ και όσο πίνει. εν τω μεταξύ ο απόλυτος πίνει απο 120-180 και βάλε!!! άντρες! άντε βρές άκρη!!!

Όσο για το θέμα σου, ζουζουνάκι, κάνε υπομονή, γαιτί οι άνδρες είναι σαν τα μικρά παιδιά και συγνώμη που σου το λέω ετσι, αλλά μπορεί και να ζηλέυει ο άνδρας σου το παιδί...οτι και καλά τον παραμελείς...μην γελάστε, μια φίλη μου είχε πάθει ακριβώς αυτό το πράγμα και είχε την ίδια συμεριφορά με τον δικό σου...γιαααα κανακεψέ τον λίγο...΄

Καλά κορίτσια πολύ μου την σπάει...το δικό μου το αγόρι, δεν μπορώ να πω, σκίζεται να με βοηθήσει, αλλά δουλεύει πολύ και πιστεύει οτι επειδή με βοηθάει πχ 3 μέρες στις 7 της εβδομάδας, εντάξει τελείωσε! εγώ πρέπει να είμαι ξεκούραστη και να χοροπηδάω όλη μέρα!!!Ρε φιλαράκι, είμαι 24 ώρες το 24ωρο απίκο! Και θηλασμό και το σπίτι και το φαγητό και τα πάντα(if u know what I mean)...στάκα λίγο!!!να ανασάνω....ειδικά με τα πλυντήρια μιλάμε έφαγα τέτοια ήττα που τον έβαλα πριν 40ντίσουμε να πάρουμε στεγνωτήριο! Μιλάμε σώθηκα!!! Και να σκεφτείτε μου αρέσει παρα πολύ το σίδερο, αλλά ξεπατώθηκα, όπως λέει και ο γνωστότατος κομμωτης!!!:lol::lol::lol:....και απαίτησα, ΑΠΑΙΤΗΣΑ λέμε, 1 ωρίτσα στο γυμναστηριο για την πάρτη μου!!!! Όχι οτι μου αρνήθηκε, αλλά εντάξει μωρε, όπως είπαμε οι άνδρες είναι σαν τα παιδια..άσε που ψιλο-βολέυονται κιόλας με κάποια πράγματα άν τους συνηθίσεις...εμένα είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος, αλλά το έχω παρατηρήσει οτι και αυτός σε κάποια πράγματα κακομαθαίνει και του κακοφαίνεται, άμα του την πώ λίγο περιποιημένη! Δέν πειράζει όμως, δεν θα γίνω 1000 κομμάτια! Το βλέπω και λίγο εγωιστικά! Τον λατρεύω, μου κάνει όλα τα χατήρια, αλλά και αυτός που μου έχει βγεί (Δόξα τω Θεώ) πολύ καλός, θέλει τα όρια και τα σταθμά του....Λές και τους μεγαλώνουμε κι αυτόυς μαζί μετα παιδιά μας,έτσι δεν είναι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια , περιμενω να περασει η ωρα να παω να φτιαξω νυχια ποδια να σουλουπωθω λιγουλακι .

Σκεφτομουν να αρχισω baby swimming με την μικρη , εχει εδω κοντα ενα ωραιο αλλα ψιλοφοβαμαι κιολας .

Σμουτσακι νομιζω εσυ πηγαινες , γυμναζεσαι και εσυ ? της Ιλιανας της αρεσε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας και απο εμας!!!τι κανετε???

mara μου τι επαθες και ζηταγες τον παιδιατρο??μαλλον το μπεμπε τι επαθε???

και μας ετσι ειναι ο παιδιατρος ...και μου την δινει ωρες ωρες αλλα ειναι καλος στην δουλεια του ρε γμτ και γι΄αυτο τον κραταω!!!καμια φορα τον παιρνω τηλ και δεν απανταει ...ειναι κλειστο....δεν ερχεται ευκολα σπιτι γιατι πνιγεται αλλα .....

εμας δεν θα κανει το εμβολιο τωρα που κλεινουμε τους 4 αλλα στον 5ο μας ειπε και τα δυο μαζι:shock::rolleyes:!!!γιατι ομως δεν ξερω!!!!

το γαλα το εχει ελλατωσει και ο δικος μας-επινε γυρω στα 1200 ημηρεσιως και τωρα με το ζορο φτανουμε τα 850!!!οταν τον ρωτησα λοιπον γιατι συμβαινει αυτο ...μου ειπε πως σιγα σιγα το ελλατωνουν γιατι ζητανε απο την φυση του φαγητο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοριτσια...τι νεαααααα???εγω τιιιιιποτα!!!χτες μου ρθε να αρχισω να κλαιω!νιωθω οτι θα μεινω ετσι στο υπολοιπο της ζωης μου!για να αλλαξω πλευρα οταν ξαπλωνω κανω 7 κινησεις!δεν αντεχωωωωωωωωωωωω ειμαι μια αρκουδααααααααααα

κλαφτικα λιγο αλλα θελω κιαλλο:rolleyes: βοηθεια λεμεεε

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...