Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Eχω μια απορία η γυναίκα... γιατί τα σπίτια δεν είναι αυτοσυντηρούμενα????:confused::confused::confused:

εκανες κι εσυ το λαθος που καναμε ολες μας

γεννηθηκαμε μερικες δεκαετιες νωριτερα

αυτα λεμε,άλλα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα κι εγω καθομουν με το κομπιουτερακι στο τελος της ημερας για να δω αν εφαγε τελικα οσο "πρεπει"

και το ειπα στον παιδιατρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μονο που δεν με κυνηγησε

τωρα μου ειπε ,που ξεπερασε το θεμα της προωροτητας και η αναπτυξη του ειναι οπως ολων των αλλων παιδιων ...ΔΕΝ ασχολεισαι με τα ml

οσο θελει,οποτε θελει,αρκει να κανει 5 γευματα ...και αυτα καλα ειναι να τα κανει μεσα στην μερα ,να χορταινει ,για να κοιματε,ηρεμος

αυταααααααα......άλλα δεν ξερω να σου πω,κι εγω μια απλη ,ασχετη,στερημενη σ@ξ@#@λικα μαμα ειμαι:lol::lol::lol::lol::lol:

για να μην ξεχναμε και το θεμα μου ,λεμε...................

Γκελούκο πεσε του τη κανονικά λέμε... Μόλις κοιμηθεί ο μπεμπαρος μην αφήσεις περιθώριο για επιλογές και όχι... Βουρ στον πατσα

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γκελυ... αμα μπορεις να αφησεις τον μπουμπαρδο κάπου για 3 ωρες πάρε το λεγαμενο και τραβηχτητε στο μιδασ χοτελ και καντου τα ανομολογητα.. αν δεν εχεις που να τον αφησεις και με εμπιστευεσαι φερτον σε μενα μπας και δεις κ εσυ χαρά ερμη μανα :P στην αναγκη σου δανειζω τον αντρα μου που οι ορμες του χτυπάνε ταβάνι και εγώ απλά δεν του κάθομαι γιατι..βαριεμαι (ντροπή μου το ξέρω)

5 φορες τη μερα ε?? χμ.. κατσε να σκεφτώ... εμενα τρώει στισ 7 το πρωί, στισ 10 στισ 2 στισ 5 (εκει τρώει το λιγοτερο), 8-9 και μετά κατσε να θυμηθω.. στισ 2 και στισ 4 αν και παιζει στισ 4 τελικα να μην θελει τιποτα

dZJip3.png

κοιτα κι εγω καθομουν με το κομπιουτερακι στο τελος της ημερας για να δω αν εφαγε τελικα οσο "πρεπει"

και το ειπα στον παιδιατρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μονο που δεν με κυνηγησε

τωρα μου ειπε ,που ξεπερασε το θεμα της προωροτητας και η αναπτυξη του ειναι οπως ολων των αλλων παιδιων ...ΔΕΝ ασχολεισαι με τα ml

οσο θελει,οποτε θελει,αρκει να κανει 5 γευματα ...και αυτα καλα ειναι να τα κανει μεσα στην μερα ,να χορταινει ,για να κοιματε,ηρεμος

αυταααααααα......άλλα δεν ξερω να σου πω,κι εγω μια απλη ,ασχετη,στερημενη σ@ξ@#@λικα μαμα ειμαι:lol::lol::lol::lol::lol:

για να μην ξεχναμε και το θεμα μου ,λεμε...................

Ζουζουνάκι έχεις πολύ πλάκα.

Συμφνωνώ με την Newmummy να του την πέσεις κανονικότατα.

Newmummy μια και ρωτούσες για τα κακάκια. και εγώ που θηλάζω είναι σχετικά σαν αφρός, αλλά αν δεν έχει κομματάκια από ότι μου είπανε και εμένα στο forum για το θηλασμό, αυτό δείχνει ότι το παιδί δεν παίρνει επαρκεί ποσότητα από το λιπαρό σου γάλα. Τα κομματάκια είναι ένδειξη ότι το παιδί παίρνει βάρος. Δεν θέλω να σε τρομάξω, σου λέω απλά τι μου είπε εμένα μία σύμβουλος θηλασμού στο άλλο forum. Ολα τα κακάκια της είναι χωρίς κομματάκια από αυτά που κάνει εντός της ημέρας?

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια ,για τις οδηγιες προς ναυτιλομενους

τα εχω ηδη κανει σχεδον ολα

βαρεθηκα

ας κανει κι αυτος καμια πρωτη κινηση

θα περιμενω να δω μεχρι που θα φτασει

δεν ξεφτιλιζομαι αλλο

δεν ξερω τι βλεπει,μαλλον βλεπει μπροστα του μονο μαμα.....

απλα ειπα να σας πω τον πονο μου...γιατι να τον πω αυτον τον πονο καπου αλλου...δεν παιζει

αντε σας ζαλισα

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

δεν μασ ζάλισες καλο μου σιγα..απλά σκεψου πώς ναι μπροστά του βλέπει μια μαμά θηλάζουσα, μια γυναίκα που προσπαθεί να κανει τα πάντα στις καλύτερες τιμές και κάπου ψάχνει να βρει το κοριτσι που γνωρισε.. ντοντ γουορι..περνάει πριν κλεισει εξαμηνο το παιδι ;)

dZJip3.png

δεν μασ ζάλισες καλο μου σιγα..απλά σκεψου πώς ναι μπροστά του βλέπει μια μαμά θηλάζουσα, μια γυναίκα που προσπαθεί να κανει τα πάντα στις καλύτερες τιμές και κάπου ψάχνει να βρει το κοριτσι που γνωρισε.. ντοντ γουορι..περνάει πριν κλεισει εξαμηνο το παιδι ;)

λεςςςςςςςςςςςςς??????????????????

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι.............................

αλλιωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....................

ΓΚΕΛΥ

μαρα ,αντε τον πηρες το γιατρο?

εχουμε κι εμεις αγωνια

κοιτα μην βγεις απο το καφε και δεν μας πει τι σου ειπε το ντοκτορι για την μπουμπου...................σε απειλω θα σε παρω τηλεφωνο

ΓΚΕΛΥ

8α περααασει σου λέω,... ειναι και λίγο ψυχολογικο.. απο "εκει" που 8ελει να μπει εκεινος έχιε βγει ο γιος του... εεεε... λογικο δεν ειναι? δεν του κα8ετε καλά εγκεφαλικά ακόμη.,..

dZJip3.png

μαρα ,αντε τον πηρες το γιατρο?

εχουμε κι εμεις αγωνια

κοιτα μην βγεις απο το καφε και δεν μας πει τι σου ειπε το ντοκτορι για την μπουμπου...................σε απειλω θα σε παρω τηλεφωνο

τον ξαναπαιρνω ευθυς αμεσως και αναμεταδιδω νεα στει τιουντ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ8ΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑ8ΕΡΟ ΒΟΥΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΛΙΑΚΟ....ΑΑΑΑΑΑ 8Α ΤΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ!

ελεος κυριε μου........σηκωστο

εδω μαμαδες σε λοχεια λεμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ποπο μιλαμε τα νευρα μου..ειμαι κ καλομαθημενη απο τον γυναικολογο μου που οτι ωρα και αν τον επαιρνε και οποια μερα το σηκωνε στο δευτερο ντριν! ακομη και οταν ειχε γεννα ειχε το κινητο του η γραματεασ του και κραταγε μυνηματα... σηκωσε το ρε τολη!

dZJip3.png

ntaj νομιζω οτι 8α τον στειλω τον δοχτορα για τσαι... το στα8ερο βουιζει ενώ τωρα που πηρα κινητο καλούσε και μετα βουιζε..κοινως μου το έχωσε πανυγηρικά.. νταξ.. λαστ γιαρ αυτος πάμε για άλλον

dZJip3.png

μανιτσα μ δεν θελω να τρωει επειδη ετσι μου την εδωσε... απλά δεν λένε οτι στο 24ωρο το παιδι πρεπει να παιρνει 150 μλ ανα κιλό βάρους του? νταξ προβλημα αναπτυξης δεν εχουμε τουναντιον αλλά ξέρω κ γω? δεν μπορώ να καταλαβω τι όντως θέλει καμιά φορά......

120 Mara μου,τα 150 ειναι πολλα.εμενα η παιδιατρος τοσα μου ειπε!οποτε dont worry

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...