Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου,

η μικρη μας συνεχιζει να εχει την μυτουλα της,ο βηχας εχει μειωθει αρκετα αλλα δεν εχει φυγει ακομη.Συνεχιζουμε πλυσεις με φυσιολογικο ορο και τριψιμο με οινοπνευμα στο στηθακι,πολλη προσοχη και βλεπουμε...

Η παιδιατρος οταν την ειχε δει την ημερα του εμβολιου την ακροαστηκε και δεν βρηκε τιποτε συγκεκριμενο.

Βεβαια,η ορεξη της δεν εχει επηρρεαστει καθολου...ας ελπισουμε να ειναι μια απλη καταρροουλα και τιποτε αλλο.

Ζουζουνακι μου,τι να σου πω...Υπομονη κοριτσι μου.Ο αντρας σου κανει σαν να γεννησε αυτος.:rolleyes:Μηπως να του την πεσεις κανονικοτατα,εεε??

Παντως ρε κοριτσια,οι μπαμπαδες οσο καλοπροαιρετοι και να ειναι,οσο και να βοηθανε...τελειωσε,δεν ειναι σαν εμας.Εγω το βλεπω στον αντρα μου,που με βοηθα οσο δεν παει αλλο αλλα τοτε που πραγματικα πρεπει να τα κανει ολα τελεια...τοτε ειναι που κανει αυτος σαν μωρο!

Τον ξυπναω τα πρωινα στις 11.30-12 και του λεω:κρατα το μωρο μια-δυο ωρες να κοιμηθω μεχρι τη 13-13.30,ωστε να σηκωθω μετα να μαγειρεψω....ε,ρε κοριτσια τι κανει ο αθεοφοβος??Παιρνει το παιδι κι αντι να ασχοληθει μαζι του που μολις εχει ξυπνησει...το ξαπλωνει διπλα του και προσπαθει να το κανει να ξανακοιμηθει:confused::confused:

ελεοοοοος δηλαδη...αυτο θελει παιχνιδια κυριεεεε!

Αποτελεσμα?η μικρη κλαιει και εγω???κοιμαμαι????εννοειται οχι--------τζαμπα βοηθεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ορε αγαπες... εχουν βγει κατι ψιλοκρεμωειδη της νουνου που βαζεις λεει δυο κουταλιτσεσ στο βραδινό γαλα και το μπεμπε ξυπναει καλό ξημερωμα.. τα ξερετε? τα παιρνετε? οι παιδιατροι σας τι λενε...? και τελικα ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΕΥΜΑ? γιατι η δικια μου αφου φαει στις 9 μετα 8ελει σνακ στισ 2 και μετά δεν λέει όχι και σε ενα σνακακι στις 4 το πρωί και στις 7 πινει 200 Ml μονοκοπ[ανια.. ε ποιο βραδινο γευμα?

ποια ειναι αυτα ρε Μαρα???Μηπως και μας σωσουν???Εχω διαλυθει να ξυπναω για ταισμα λεμε...Η μικρη τρωει τελευταιο γευμα γυρω στις 12 μεσανυχτα και μετα ξυπναει 4 και 8 και κατεβαζει τα 200αρια γονατο!Εχω παραδωσει πνευμα η γυναικα....

Αφου πραγματικα σκεφτομαι μολις κλεισει τον 6ο και μπουμε στο γαλα δευτερης βρεφικης να της δινω το βραδυ Απταμιλ hungry για αχορταγα μωρακια.Μηπως και δουμε προκοπη...........

της νουνου ειναι μαρσυ μου..και ειναι δημητριακα με ρυζαλευρο σε σκονη και ειναι λεει απο 4 μηνών τι να ω κ εγω η ερμη..

αχου το μαρσολινακι εχιε τη μυτη της ε?? υπομονη και με τον ορο στο χερι εσυ να της κανεις πλυσεις.. τωρα που το θυμηθηκα.. δραμαιτκη η κατασταση με τον ορο.. για να της τον βαλω μαρετυραμε

dZJip3.png

τι να πω βρε Μαρα μου???Ελπιζω τωρα που θα ξεκινησουμε ρυζαλευρα και τα συναφη να βελτιωθει η κατασταση.Και να κοιμηθω συνεχομενα η γυναικα!

Καλα,τον ορο τον βαζει στην μικρη ο daddy. Ειναι πολυ cool δεν μασαει με τιποτε...αυτη δε,ειναι να την λυπασαι....κλαιει και χτυπιεται σαν χταποδι αλλα της κανουμε εκει κατι λαβες και τελειωνει το ζητημα

Διαφημίσεις

ε,κυρα μαρα

μηπως θελει το παιδι περισσοτερο γαλα?

μηπως θελει αλλο γαλα?

ο δικος μου τρωει γυρω στις 12 και ξανατρωει στις 6-7-8 το πρωι

δεν ρωτας τον παιδιατρο...πολλες φορες σου ξυπναει για αυτη την ηλικια

εσυ η ερμη μανα ποτε θα κοιμηθεις?

εμας μας ειπε ο παιδιατρος οι κρεμες στον 6 μηνα

αληθεια η αποστειρωση-μαρτυριο ποτε σταματαει?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

1 νοεμβριου που θα ειμαστε σχεδον 5.5 μηνων αρχιζουμε με ρυζαλευρο για 10 μερες το απογευμα και μετα θα βαλουμε και πρωινη φρουτοκρεμα με μηλο,μετα προσθηκη αχλαδι κι ανα 2 μερες καινουργιο φρουτο!!

καλησπερα κοριτσια μου,

η μικρη μας συνεχιζει να εχει την μυτουλα της,ο βηχας εχει μειωθει αρκετα αλλα δεν εχει φυγει ακομη.Συνεχιζουμε πλυσεις με φυσιολογικο ορο και τριψιμο με οινοπνευμα στο στηθακι,πολλη προσοχη και βλεπουμε...

Η παιδιατρος οταν την ειχε δει την ημερα του εμβολιου την ακροαστηκε και δεν βρηκε τιποτε συγκεκριμενο.

Βεβαια,η ορεξη της δεν εχει επηρρεαστει καθολου...ας ελπισουμε να ειναι μια απλη καταρροουλα και τιποτε αλλο.

Ζουζουνακι μου,τι να σου πω...Υπομονη κοριτσι μου.Ο αντρας σου κανει σαν να γεννησε αυτος.:rolleyes:Μηπως να του την πεσεις κανονικοτατα,εεε??

Παντως ρε κοριτσια,οι μπαμπαδες οσο καλοπροαιρετοι και να ειναι,οσο και να βοηθανε...τελειωσε,δεν ειναι σαν εμας.Εγω το βλεπω στον αντρα μου,που με βοηθα οσο δεν παει αλλο αλλα τοτε που πραγματικα πρεπει να τα κανει ολα τελεια...τοτε ειναι που κανει αυτος σαν μωρο!

Τον ξυπναω τα πρωινα στις 11.30-12 και του λεω:κρατα το μωρο μια-δυο ωρες να κοιμηθω μεχρι τη 13-13.30,ωστε να σηκωθω μετα να μαγειρεψω....ε,ρε κοριτσια τι κανει ο αθεοφοβος??Παιρνει το παιδι κι αντι να ασχοληθει μαζι του που μολις εχει ξυπνησει...το ξαπλωνει διπλα του και προσπαθει να το κανει να ξανακοιμηθει:confused::confused:

ελεοοοοος δηλαδη...αυτο θελει παιχνιδια κυριεεεε!

Αποτελεσμα?η μικρη κλαιει και εγω???κοιμαμαι????εννοειται οχι--------τζαμπα βοηθεια!

ω,ναι κατι τετοια μου κανει κι εμενα.........

κρατα τον μπεμπη να κανω καμια δουλεια στο σπιτι......ναι?

ναι...ναι τον παιρνει τον ριχνει στο γυμναστηριο ή στο παρκοκρεββατο ,μονο του και πιανει το τηλεφωνο,οπου δεν πτοειτε απο το οτι ο μπεμπης κλαιει

οποτε καταληγουμε ,με τον μπεμπη να κανουμε ολες τις δουλειες μαζι......

μονο αυτο που κανει ο βασιληας μονος ,κανω κι εγω μονη μου...ολα τα αλλα ......:-(:-(:-(:-(:-(:-( παρεα

ΓΚΕΛΥ

h αποστειρωση άαααλο θεμα. άλλοιπαιδιατροι λένε στον 5ο άλλοι στον 6ο καλά κρασιά!

γκελάκι τι να σου πω με μπερδευει.. το θεμα ειναι οτι δεν ξυπνάει.. απειλητικά τύπου "τώρα τσιριζω και θα γίνει το έλα να δεις" αλλά κάνει κάτι ιικκ ιιικκκ ιιικκκ και το τρώει κοιμισμένη και ρευεται και κοιμισμένη.. πάνω απο 200 Ml δεν παιζει να πιει.. τρώει περί τα 160 με 200 το πολύ ενώ πολλές φορές όπως πχ χτες που υπεφερε απο τα δοντια της ηπις 70 Ml ενώ για να φάει τα υπολοιπα της καναμε τους καραγκιοζηδες... κατα τις 6 8α παρω τον παιδιατριξ ένα τηλέφωνο αν και ξερω τι 8 αμοθ πει.. στις 25 εχουμε εμβολιο 8α τα δουμε όλα τότε... ρε κοριτσια.. με ξενερωσε χτεσ ο παιδιατριξ.. ειχε το κινητο κλειστο και λογικα κάποια στιγμή 8α ειδε τις κλήσεις μου.. ε δεν πήρε ποτε.. οκ κυριακή 8α μου πεις αλλά κ εργω τι να κανω... κυριακη μου ήρ8ε!

προβληματιζομαι... παλι!

dZJip3.png

γιατι καλη μου κοπελα πρεπει να φαει οσο θες εσυ ?

οσο θελει αυτο πρεπει να φαει...εχετε θεμα με την αναπτυξη του και το πιεζεται το πουλακι μου?δεν νομιζω...:tongue::tongue::tongue:

τι αγχωνεσαι για 50 ml ...δεν θα τα φαει τωρα θα τα φαει αργοτερα που θα εχει κοψει πεινα,λεμε

παντως κι εμενα ο παιδιατρος ,σαββατο απανταει

κυριακη.........@#@@@#22#2

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

μανιτσα μ δεν θελω να τρωει επειδη ετσι μου την εδωσε... απλά δεν λένε οτι στο 24ωρο το παιδι πρεπει να παιρνει 150 μλ ανα κιλό βάρους του? νταξ προβλημα αναπτυξης δεν εχουμε τουναντιον αλλά ξέρω κ γω? δεν μπορώ να καταλαβω τι όντως θέλει καμιά φορά......

dZJip3.png

new... θυμησε μου αυριο να εφευρω το αυτοσυντηρουμενο σπιτι..μχοαθχοθαχθοαοθχοθαχθοαοθχθοαχθοοθχθο

απαντηση. γιατι αν δεν πηγαινεις γυμναστηριο, με κάποιο τροπο πρέπει να γυμναστεις κ εσυ

dZJip3.png

κοιτα κι εγω καθομουν με το κομπιουτερακι στο τελος της ημερας για να δω αν εφαγε τελικα οσο "πρεπει"

και το ειπα στον παιδιατρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μονο που δεν με κυνηγησε

τωρα μου ειπε ,που ξεπερασε το θεμα της προωροτητας και η αναπτυξη του ειναι οπως ολων των αλλων παιδιων ...ΔΕΝ ασχολεισαι με τα ml

οσο θελει,οποτε θελει,αρκει να κανει 5 γευματα ...και αυτα καλα ειναι να τα κανει μεσα στην μερα ,να χορταινει ,για να κοιματε,ηρεμος

αυταααααααα......άλλα δεν ξερω να σου πω,κι εγω μια απλη ,ασχετη,στερημενη σ@ξ@#@λικα μαμα ειμαι:lol::lol::lol::lol::lol:

για να μην ξεχναμε και το θεμα μου ,λεμε...................

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...