Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

nefelaki moy! Να σου ζησει αγαπη μου και πάντα ευτυχισμένο!

κοριτσια μολις εφτασα γραφειο κατευθειαν απο ξερετε που. η μικρή εχει ΛΑΛΗΣΕΙ με τα δοντια της. ΠΟΛΥ σαλια καιο πολυ γκρίνια και ανρειτε να φάει αν δεν είναι μισο κοιμισμένη.. δλδ ξυπνια να φάει κανονικα ΔΕΝ Παιζει

ειναι ανησυχιτικό;

πως ξερεις οτι ειναι δοντια?

γιαιτ κι εγω νομιζα οτι ερχοντια ,αλλα ο παιδιατρος προχθες μου ειπε,αργουν....

γενικα ,ομως δεν εχει τις ιδιες αντιδρασεις καθε εβδομαδα........εμας την προηγουμενη ,κοιμοταν στο μπιμπερο....αυτη την εβδομαδα τρωει και κοιταει τον χωρο,οποτε το μπιμπερο παει και ερχεται,σαν το τιμονι της βαρκας ενα πραγμα:-P:razz::-P:razz:

καθε εβδομαδα ,αλλο παιδακι.......................

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λογικα 8α ειναι τα δοντια γιατι ηδη μας το ειχε πει ο δοχτορ απο προηγουμενη επίσκεψη "τα ουλα της ειναι τουμπανο και κατι παει να βγει εσω ετοιμοι". υπαρχει κατι που μπορώ να κάνω να μην πονάει? παντως και μεσα στον πονο της χαμογελαστη ειναι η σουμπισαρέτα μου... χαμογελαστη και έτοιμη για διαολιες..

σε οτι αφορά στο άλλο θεμα.. εγω πιστευω οτι μαλλον δεν εχει συνειδητοποιησει ακομη οτι εχετε μπεμπε στο σπίτι.. τι περιμενεις παιδί μου.. απροσαρμοστα οντα οι αντρες! μοχαυχυχοαχαυχυαχ

dZJip3.png

λογικα 8α ειναι τα δοντια γιατι ηδη μας το ειχε πει ο δοχτορ απο προηγουμενη επίσκεψη "τα ουλα της ειναι τουμπανο και κατι παει να βγει εσω ετοιμοι". υπαρχει κατι που μπορώ να κάνω να μην πονάει? παντως και μεσα στον πονο της χαμογελαστη ειναι η σουμπισαρέτα μου... χαμογελαστη και έτοιμη για διαολιες..

σε οτι αφορά στο άλλο θεμα.. εγω πιστευω οτι μαλλον δεν εχει συνειδητοποιησει ακομη οτι εχετε μπεμπε στο σπίτι.. τι περιμενεις παιδί μου.. απροσαρμοστα οντα οι αντρες! μοχαυχυχοαχαυχυαχ

υπαρχουν καποιες αλοιφουλες που τις βαζεις πανω στα δοντακια και μαλακωνει η ενοχληση και depon βεβαιως βεβαιως

πρεπει να ρωτησεις τον παιδιατρο για λεπτομερειες

τι ειναι η σουμπισαρετα?

ΓΚΕΛΥ

και μενα καθε βδομαδα και αλλο παιδακι αλλη συμπεριφορα αλλα ωραρια!!!!!!!!

εμεις ζουζουνακι εχουμε το αντιθετο....ο αντρας μου θελει....και γω αρνουμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτα ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι εξω με βγαζει, τι δωρακια μου κανει, τι ταξιδι για ιταλια κανονιζει εγω στην κοσμαρα μου λεμεμμμμμμμμμμμμμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να ισιωσω ομως γιατι θα σαλταρουμεεεεε!!!!

για τα δοντακια μας εμεις εχουμε παρει την mundisal ειναι πολυ καλη και αποτελεσματικη, μυριζει ουζο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμεις πρωτα ο Θεος κλεινουμε τους 4 σε 5 μερες και δεν ξερω τι να κανω....να τον βαλω στο δωματιο του ή ειναι νωρις ακομη????

το Σαββατο πηγαμε και του παραγγειλαμε και το χαλι του δωματιου του...πολυ ομορφο με περισσοτερο χρωμα το γαλαζιο και με αλλα χρωματακια, και δυο αρκουδακια να τρωνε χιχιχιχι!!!!!!!!

θελω να παρουμε και το παρκοκρεββατο του , και προς το παρον ειμαστε κομπλε!!!το καρεκλακι φαγητου μας το εχουν κανει δωρο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

και μενα καθε βδομαδα και αλλο παιδακι αλλη συμπεριφορα αλλα ωραρια!!!!!!!!

εμεις ζουζουνακι εχουμε το αντιθετο....ο αντρας μου θελει....και γω αρνουμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτα ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι εξω με βγαζει, τι δωρακια μου κανει, τι ταξιδι για ιταλια κανονιζει εγω στην κοσμαρα μου λεμεμμμμμμμμμμμμμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να ισιωσω ομως γιατι θα σαλταρουμεεεεε!!!!

για τα δοντακια μας εμεις εχουμε παρει την mundisal ειναι πολυ καλη και αποτελεσματικη, μυριζει ουζο!!!

ουφφφφφφφφφφφφφ θελω κι εγω ιταλια...κλαψ σνιφ.................

αυτο το θα σαλταρουμε ,εγω το εχω δεδομενο....ετσι οπως χειμωνιασε κιολας.....στο τσεπακι το εχω,κατι πρεπει να κανω,αλλα πρεπει να το βρω μονη μου.......παλι.........

βρε κοριτσια,τωρα μιλησα με την φιλη μου που γεννησε την προηγουμενη εβδομαδα

πληγωθηκαν οι θηλες της και κανενας δεν της ειχε πει για το προστατευτικο σιλικονης........

δεν τρωει ο μπεμπης και κανενας δεν της ειχε πει οτι πρεπει να του καθαριζει την μυτη καθε μερα.................

δεν εχει κανει κακα του ,αφου του αρχισαν το ξενο γαλα και δεν εχουν μιλησει ακομη σε παιδιατρο για το θεμα.................

και το κορυφαιο.....εχει λιγο γαλα και εχει την απορια πως μιλανε για τραπεζα γαλακτος μερικες γυναικες ...οποτε της ειπε η κουμπαρα της "μην ακους τι λενε...μυθος ειναι..."

καλο εεεε?

εγω απο την τραπεζα γαλακτος που ειχα ,ταισα τον μπεμπη ,οταν μου μειωθηκε ..... σχεδον 10 μερες:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

μυθος εεεε?

ΓΚΕΛΥ

εμεις πρωτα ο Θεος κλεινουμε τους 4 σε 5 μερες και δεν ξερω τι να κανω....να τον βαλω στο δωματιο του ή ειναι νωρις ακομη????

το Σαββατο πηγαμε και του παραγγειλαμε και το χαλι του δωματιου του...πολυ ομορφο με περισσοτερο χρωμα το γαλαζιο και με αλλα χρωματακια, και δυο αρκουδακια να τρωνε χιχιχιχι!!!!!!!!

θελω να παρουμε και το παρκοκρεββατο του , και προς το παρον ειμαστε κομπλε!!!το καρεκλακι φαγητου μας το εχουν κανει δωρο!!!

αν αισθανεσαι ανετα και δεν ξυπνας 20 φορες την νυχτα για να δεις τι κανει.....γιατι να μην τον βαλεις στο δωματιο του....αλλες τα βαζουν απο την πρωτη μερα......απλα ,μην ξεχανς οτι πρεπει να ξεκουραζεσαι....

ωραιο ακουγεται το χαλακι σας

εμεις το στεριωσαμε το παρκοκρεββατο ,.....στην μεση του σαλονιου......και την εχει καταβρει...α,στο καλο,τον εβαζα απο εδω κι απο κει....βρηκε τον χωρο του,του απλωσα και μερικα παιχνιδια και τωρα καθεται και μονος του,μερικες φορες χωρις να δινει σημασια στα παιχνιδια,απλα κοιταει καπου και βγαζει ηχους.......και φυσικα λιωνω,η μανα:-P:razz::-P

ΓΚΕΛΥ

νεφελη ,οκ,εχεις δικιο,δεν ειμαι η μονη που εχω τετοια θεματα

αλλα ,κου-ρα-στη-κα ...οσο μελουρα και να ακουγετε αυτο........

υποτιθεται οτι εκανε υπομονη στοην εγκυμοσυνη και τωρα που τελειωσε ολο αυτο ,ευχαριστιεται μονο οταν με πετυχαινει να πηζω απο την πολυ δουλεια στο γραφειο....μονο αυτο καταλαβαινει?

ή εγω πιεστηκα τοσο πολυ ολο αυτο το διαστημα που νομιζα οτι μετα την γεννα θα ηταν ολα οπως πριν και απογοητευτηκα?.........δεν ξερω ,αλλα δεν ειμαι και καλα

και χθες που βγηκαμε τελικα...πηγαμε για φαγητο κοντα στο σπιτι,δεν λεω ο μπεμπης ηταν αψογος,εφαγε και κοιμοταν την περισσοτερη ωρα και οταν ηταν ξυπνιος απλα μος κοιτουσε,,μεσα απο το καροτσι,ουτε γκρινιες ουτε τιποτα

αλλα οταν γυρισαμε σπιτι,πηγε ο κυριος και την επεσε για υπνο απο τις 6,00 μεχρι τις 9 παρα τεταρτο το βραδυ,ενω ο μπεμπης με το που γυρισαμε αρχισε την γκρινια και ηθελε παρεα

οταν λοιπον τον ξυπνησα γιατι ηθελα να ανοιξω το μπαουλο κρεββατι μας για να τακτοποιησω τα καλοκαιρινα μου ειπε και το θεικο" μην νομιζεις και εγω τωρα κοιμηθηκα"......:confused::confused::confused::confused::confused: αφου ροχαλιζε 3 ωρες ,ρε κοριτσια:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

οχι πειτε μου εγω υπερβαλω?

μονο δουλεια και μπεμπης

σχεδον καθολου εξοδοι

απο το αλλο .....τιποτα (πως τη βγαζει...ηθελα να ηξερα?)

η διαθεση μου ειναι στο ναδιρ

τα ρουχα μου δεν μου κανουν

με τις φιλες μου δεν μπορω να βρεθω ,γιατι τις ωρες που εχω την κυρια στον μπεμπη δεν μπορουν αυτες

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

εγω φταιω?σας επρηξα?

Αχ βρε Ζουζουνάκι, δίκιο έχεις αλλά τι να τους κάνουμε....

Πραγματικά από ότι καταλαβαίνω όλες μια από τα ίδια περνάμε. Και εγώ όλη την μέρα είμαι μέσα στο σπίτι, με την μικρή αγκαλιά γιατί δεν κάθεται πουθενά.

Τώρα άλλοι σύζυγοι γενικά δεν θέλουν, γιατί βλέπουν την γυναίκα τους κάπως μετα την γέννα, άλλοι πάλι παραθέλουν και δεν καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται η γυναίκα και ένα διάστημα προσαρμογής.

Βανιλίτσα καλά σου λέει το ζουζουνάκι. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να τον αφήσεις να κοιμάται μόνος. Κοίταξε να τον κάνεις να ρέβεται καλά στο τελευταίο βραδυνό γεύμα και μετά στο κρεβατάκι του. Οσο πιο μεγάλος πάει τόσο πιο δύσκολα θα είναι να προσαρμοστεί μετά.

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα μου εγώ δεν έχω βάλει τη μικρή στο δωμάτιό της ακόμα. Την έχω σε προέκταση κρεβατιού (ουσιαστικά μικρή κούνια είναι) στο δωμάτιό μας και δεν το βλέπω να τη βγάζω σύντομα από κει. Τη θηλάζω και με βολεύει αλλά νιώθω και μεγαλύτερη ασφάλεια. Ελεγα να τη βγάλω στο 6μηνο αλλά και πάλι θα δω τι θα κάνω.

Βρε κορίτσια η μικρή μου έχει πάνω από εβδομάδα πιο υδαρή κόπρανα και χωρις "σποράκια". Η παιδίατρος μου είπε να της δώσω λίγο ρυζόνερο να σφίξουν αλλά τίποτα. ΔΕν τη βλέπω να ανησυχεί και της έχω εμπιστοσύνη και η μικρή είναι πολύ ευδιάθετη και με πολύ όρεξη, αλλά εμένα με τρώει... μήπως να είναι "παρενέργεια' από δόντια? γιατί ολο το χέρι το έχουμε φάει!!! Εχει τύχει σε καποια αλλη κοπέλα κάτι τέτοιο? Σε αριθμό κάνουμε 3-5 την ημέρα.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Βανιλίτσα μου εγώ δεν έχω βάλει τη μικρή στο δωμάτιό της ακόμα. Την έχω σε προέκταση κρεβατιού (ουσιαστικά μικρή κούνια είναι) στο δωμάτιό μας και δεν το βλέπω να τη βγάζω σύντομα από κει. Τη θηλάζω και με βολεύει αλλά νιώθω και μεγαλύτερη ασφάλεια. Ελεγα να τη βγάλω στο 6μηνο αλλά και πάλι θα δω τι θα κάνω.

Βρε κορίτσια η μικρή μου έχει πάνω από εβδομάδα πιο υδαρή κόπρανα και χωρις "σποράκια". Η παιδίατρος μου είπε να της δώσω λίγο ρυζόνερο να σφίξουν αλλά τίποτα. ΔΕν τη βλέπω να ανησυχεί και της έχω εμπιστοσύνη και η μικρή είναι πολύ ευδιάθετη και με πολύ όρεξη, αλλά εμένα με τρώει... μήπως να είναι "παρενέργεια' από δόντια? γιατί ολο το χέρι το έχουμε φάει!!! Εχει τύχει σε καποια αλλη κοπέλα κάτι τέτοιο? Σε αριθμό κάνουμε 3-5 την ημέρα.

δεν εχω ιδέα τάτι μου.. εμενα κάνει μια φορά την ημέρα ή μια φορά κάθε δυο μέρες αναλογα τα κέφια της και ειναι παντα σαν.. σαντιγί και λιγο σφιχτά και πράσινα λόγω almiron comfort για την δυσκοιλιοτητα,.. σε μωράκια που θηλάζουν δεν εχω ιδέα πώς πρέπει να ειναι κλπ΄..

βανιλάκι εμας η πουκι κοιμαται σε πακροκρεβατο που ειναι μεσα στο δωμάτιο μας. στην αθηνα εχει ξεχωριστό δωμάτιο αλλά πριν τον 6ο μηνα δνε την κοβω να κοιμηθει σολο καριέρα.. ειναι κ θεμα συνηθειας.. αν και εγω καθε σαβατο βραδυ την παιρνω και κοιμομαστε μαζι μουαχαχαχαχα

σε οτι αφορά στο φαγητό η πουκι τρώει (almiron I και almiron comfort μαζί σε μιξη αναλογα τις κενώσεις της) περι τα 900 με 1200 ml το 24ωρο και σε φάσεις 3ωρφου ή 4ωρου ή όποτε θελήσει.. τώρα με τα δόντια ειναι λιγο hardcore η κατάσταση

dZJip3.png

τσεκαρε αντιδράσεις και πηγαινε τον να κοιμηθει πχ κανενα μεσημεράκι για να δεις πως θα ξυπνήσει... μια φορά η πουκι δεν ξυπνησε στο παρκοκρεβατο της ή στο κρεβάτι μας και την ειχαμε απιθώσει στο άλλω δωμάτιο μολις ξυπνησε κοιταξε δεξια κοιταξε αριστερα και μετά άρχισε το μπινελίκι

dZJip3.png

Ορε αγαπες... εχουν βγει κατι ψιλοκρεμωειδη της νουνου που βαζεις λεει δυο κουταλιτσεσ στο βραδινό γαλα και το μπεμπε ξυπναει καλό ξημερωμα.. τα ξερετε? τα παιρνετε? οι παιδιατροι σας τι λενε...? και τελικα ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΕΥΜΑ? γιατι η δικια μου αφου φαει στις 9 μετα 8ελει σνακ στισ 2 και μετά δεν λέει όχι και σε ενα σνακακι στις 4 το πρωί και στις 7 πινει 200 Ml μονοκοπ[ανια.. ε ποιο βραδινο γευμα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...