Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σα κοριτσια,

εμεις εδω βροχη,βροχη,βροχη και....βροχη!!

χαλια μαυρα ο καιρος και η μικρη με βηχα και μυτες να τρεχουν.Μου λετε που την αρπαξε???

Αν και οπως εχω πει υποψιαζομαι οτι το επαθε απο τα ιδια της τα σαλια....Πολλη παραγωγη ρε παιδια!!

Τι κανουμε σε τετοια περιπτωση???

Δημητραααααα...εσυ που τα εχεις περασει....λεγε καμια σοφια!

Μεχρι τωρα τα βραδια της βαζω στο στηθακι της κομπεσσα με ζεστο οινοπνευμα...καθαριζουμε με ορο καθε βραδυ την μυτη...τι αλλο???

Α,και Παστακια....τωρα πισω-πισω....κι ο δικος μου αντρουλης την εμαθε να θελει αγκαλιες για να κοιμηθει,ενω εγω μεχρι τωρα τουλαχιστον την εβαζα στο κρεββατι και καθομουν διπλα της.Αλλα,δεν τον χαλασε...να την κοιμιζει αυτος τωρα κι εγω θα πηγαινω χωρις εγνοια στις διαφορες υποχρεωσεις που προκυπτουν.

Αγκαλιες και κουνημα ηθελες...παρτα τωρα και κοιμιζε την εσυ!

ναιαιαιαιαια...και εγώ όταν στριντζώνει ο μπέμπης και είναι εδώ αυτό του κανω...και φυσικά του βγάζει ο μπέμπης την ψυχη....το θέμα είναι οτι όταν είμαι μόνη μου σπίτι, κομμάτια από την κούραση και ο μπεμπούλης θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί.εκει είναι τα δύσκολα. και έιναι μόλις 2 μηνών και κάποιων κιλών(δεν ξέρω την Τετάρτη θα μάθουμε που θα πάμε παιδίατρο για το α' μας εμβόλιο!)....σκέψου με το καλό να μεγαλώσει και να θέλει κούνημα..αααα!!!θα του τον πηγαίνω στην δουλειά....τι φταίω εγώ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Βαφτιστήκαμε με το καλό! Το Παντελινακι μας έγινε χριστιανή!

Ο καιρός ήτανε σύμμαχος μας, αλλά η μικρή ενώ την πήγαμε ήρεμη στην εκκλησία από ένα σημείο και μετά έριξε το κλάμα της ζωής της!!!! Μας κούρασε ο φωτογράφος πολύ και δεν άντεξε η καημένη και πριν καν αρχίσει το μυστήριο άρχισε το σπαρακτικό κλάμα.

Ολα όμως τα υπόλοιπα κυλίσανε μια χαρά.

Νεφελάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!!!!Είδες που αγχωνόσουν με τον καιρό;Έκλαιγε ε;;;;Μα και αυτοί οι φωτογράφοι ορισμένες φορές γίνονται πολύ κουραστικοί....Τώρα με το καλό η πρώτη σας κοινωνία την Κυριακή με τη λαμπάδα ε;Θα τηρήσεις και τo έθιμο με το πλύσιμο;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες!!!

Νεφελάκι να σου ζήσει το Παντελινάκι!!! Να δείς το παιδάκι σου όπως αγαπάς!!!

Κορίτσια, τι νέα; Εδώ Πάτρα βροχή-υγρασία-μουνταμάάάάρα....Τα νεύρα μου. Χθές λέγαμε να πάμε για καφέ το απόγευμα, αλλά που;Μέσα πάλι..Πω πω θα μου στρίψει μέσα συνέχεια.Εν τω μεταξύ δεν το ρισκάρω με τον απόλυτο είναι να κάνουμε το α' μας εμβόλιο αύριο.Άστο καλύτερα!!!..Τέέέέέλος πάντων

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια

ελπιζω να ειχατε ενα πολυ καλο σαββατοκυριακο:tongue::tongue::tongue:

νεφελη να σου ζησει το παιδακι σου:P:p:p

μαρσολαν πηρες τον γιατρο να το δει το παιδακι?

εγω παντως για τα σαλια,του εχω συνεχεια σαλιεριτσα,αλλιως θα ηταν συνεχεια βρεγμενος......μονο στον υπνο την βγαζουμε,αφου αμα τον κραταω αγκαλια προς την μερια μου,γινομαι κι εγω μουσκεμα,τοσα πολλα σαλια,εχει.

εγω παντως ,θα σου ελεγα χαμομηλακι,γιατι με τοσο σαλια χανει υγρα και τηλεφωνοσ τον γιατρο

τραβας τις μυξες εξω ,για να παιρνει ανασα το μωρακι ,πολυ φυσιολογικο ορο στην μυτη και αν σε αφηνει ο παιδιατρος,πανω στο καλοριφερ,μια κατσαρολα με ζεστο νερο για να εξατμιζεται και να υγραινει την ατμοσφαιρα

ο μπεμπης μας ειχε παιδιατρο την παρασκευη,απο υψος και βαροςμια χαρα,εκανε την δευτερη δοση του πενταπλου εμβολιου και σε 10 μερες που μπαινει στην 6 μηνα κοβουμε το epadoren....μια χαρα

κοριτσια,τα εχω παρει με τον αντρα μου ...παλι....

καταρχην,ειμαστε σαν αδελφια....ξερετε......γκρουουουουου

του λεω να πουμε στην κυρια που κραταει τον μπεμπη να ερθει το σαββατοβραδο να τον κρατησει να βγουμε σαν ανθρωποι,και δεν θελει.....

την κυριακη...ξυπνησε...και ηθελε εκδρομη στην θαλασσα με τον μπεμπη,ο οποιος ειχε κανει το εμβολιο και δεν ηταν για πολλα ,πολλα....ημαρτον

δηλαδη ,ρε κοριτσια

οχι,πειτε μου,αν ειμαι υπερβολικη,αλλα νομιζω οτι δεν κανει κεφι πια.....:-(:sad::-(

εντωμεταξυ αφου δεν καναμε τιποτα,ειχα αρχισει να βγαζω τα χειμωνιατικα ρουχα και να φτιαχνω ντουλαπες,αλλα....ποιος χ@στηκε?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου τι γινεστε???ολα τα μπεμπακια υπο ελεγχο???

ξεκινησαμε και μεις epadoren δυστηχως...το μωρο μου ενω πειναει μου πεταει το γαλατακι στα 100 γρμ γιατι ποναει το στομαχακι του και μετα συνεχιζουμε...αλλα εχει περασει ηδη κανα μισαωρο!!!

του βαζω πιο πολυ comfort γαλατακι και βλεπουμε!!!εσεις ζουζουνακι γιατι παιρνεται epadoren??

ποια κοριτσια εχουν ξεκινησει κρεμουλες???θελω να φαει το μωρακι μου κρεμουλα και βιαζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nefelaki να την χαιρεστε την Παντελινα σας.....να την δειτε οπως επιθυμειτε....πως περασατε???κανατε και τραπεζι???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κοριτσια

Νεφέλάκι να τη χαίρεστε την Παντελίνα σας. Χαίρομαι που ο καιρος βοήθησε τουλάχιστον. Και μενα η Ιλιανα, στη χαιρετούρα έκλαιγε συνεχώς, γιατι ειχε κουραστεί και ζεσταθεί.

Βανιλίτσα μη βιαζεσαι να αρχισει τις στερεες τροφες. Μολις τις αρχίσει, θα δεις τι βολικά ηταν που επινε μονο γαλα, ποσο πιο ευκολα μπορουσες να βγεις εξω, ενω μετά δυσκολευουν τα πραγματα με φρουτοκρεμες, σουπες, γιαουρτια κλπ. κλπ.

Καλημερα σε ολες

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια μου τι γινεστε???ολα τα μπεμπακια υπο ελεγχο???

ξεκινησαμε και μεις epadoren δυστηχως...το μωρο μου ενω πειναει μου πεταει το γαλατακι στα 100 γρμ γιατι ποναει το στομαχακι του και μετα συνεχιζουμε...αλλα εχει περασει ηδη κανα μισαωρο!!!

του βαζω πιο πολυ comfort γαλατακι και βλεπουμε!!!εσεις ζουζουνακι γιατι παιρνεται epadoren??

ποια κοριτσια εχουν ξεκινησει κρεμουλες???θελω να φαει το μωρακι μου κρεμουλα και βιαζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nefelaki να την χαιρεστε την Παντελινα σας.....να την δειτε οπως επιθυμειτε....πως περασατε???κανατε και τραπεζι???

καλημερα βανιλιτσα,αφου εχετε θεμα με το στομαχι γιατι βιαζεσαι για την κρεμα?

εμας ο μπεμπης εκανε στην αρχη αναγωγες,εβγαζε δηλαδη ,γαλα αμεσως μετα το φαγητο,βεβαια οχι τρελες ποσοτητες ,που ακουω αλλους ,που λενε ,οτι ,οτι τρωνε τα παιδακια το βγαζουν....

ομως απο τον 3 και μετα αυτα εχουν σταματησει,παμε καλα.....αλλα να ξερεις οτι το φαρμακο αυτο δεν σταματαει τις αναγωγες,απλα ανακουφιζει το στομαχακι τους,απο ολη αυτη την αναταραχη

μηπως πρεπει να αλλαξετε γαλα?

δεν μπορει θα υπαρχει ενα γαλα που να του κανει...υπαρχει ενα αμερικανικο σουπερντουπερ αν δεν κανω λαθος S-20 ή κατι τετοιο........πολλα παιδακια εχουν βρει λυση με αυτο

ΓΚΕΛΥ

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, και σε όλα τα μωράκια μας εδώ να είναι καλοφώτιστα.

Ναι Ερι μου θα τηρήσω το έθιμο με το λούσιμο.

Τραπέζι είχαμε Βανιλίτσα μου, αλλά όχι κάτι ειδιαίτερο.

Ζουζουνάκι όλες μετά την εγκυμοσύνη, αλλες περισσότερο άλλες λίγότερο, το πάθαμε αυτό με τον άντρα μας. Ως ένα σημείο είναι λογικό, από εκεί και πέρα όμως χρειάζεται προσπάθεια και από τους δύο για να επανέλθουν τα πράγματα. Αν και πιστεύω όπως ήτανε πριν λίγο δύσκολο, αλλά μπορούμε να το φθάσουμε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Δύσκολος ο ρόλος της μάνας πάντως και ειδικά όταν πρόκυται να συνδιαστεί με αυτούς της συζύγου και της πάντα 'φρέσκιας' γυναίκας. Τι να πρωτοκάνουμε ρε κορίτσια!

νεφελη ,οκ,εχεις δικιο,δεν ειμαι η μονη που εχω τετοια θεματα

αλλα ,κου-ρα-στη-κα ...οσο μελουρα και να ακουγετε αυτο........

υποτιθεται οτι εκανε υπομονη στοην εγκυμοσυνη και τωρα που τελειωσε ολο αυτο ,ευχαριστιεται μονο οταν με πετυχαινει να πηζω απο την πολυ δουλεια στο γραφειο....μονο αυτο καταλαβαινει?

ή εγω πιεστηκα τοσο πολυ ολο αυτο το διαστημα που νομιζα οτι μετα την γεννα θα ηταν ολα οπως πριν και απογοητευτηκα?.........δεν ξερω ,αλλα δεν ειμαι και καλα

και χθες που βγηκαμε τελικα...πηγαμε για φαγητο κοντα στο σπιτι,δεν λεω ο μπεμπης ηταν αψογος,εφαγε και κοιμοταν την περισσοτερη ωρα και οταν ηταν ξυπνιος απλα μος κοιτουσε,,μεσα απο το καροτσι,ουτε γκρινιες ουτε τιποτα

αλλα οταν γυρισαμε σπιτι,πηγε ο κυριος και την επεσε για υπνο απο τις 6,00 μεχρι τις 9 παρα τεταρτο το βραδυ,ενω ο μπεμπης με το που γυρισαμε αρχισε την γκρινια και ηθελε παρεα

οταν λοιπον τον ξυπνησα γιατι ηθελα να ανοιξω το μπαουλο κρεββατι μας για να τακτοποιησω τα καλοκαιρινα μου ειπε και το θεικο" μην νομιζεις και εγω τωρα κοιμηθηκα"......:confused::confused::confused::confused::confused: αφου ροχαλιζε 3 ωρες ,ρε κοριτσια:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

οχι πειτε μου εγω υπερβαλω?

μονο δουλεια και μπεμπης

σχεδον καθολου εξοδοι

απο το αλλο .....τιποτα (πως τη βγαζει...ηθελα να ηξερα?)

η διαθεση μου ειναι στο ναδιρ

τα ρουχα μου δεν μου κανουν

με τις φιλες μου δεν μπορω να βρεθω ,γιατι τις ωρες που εχω την κυρια στον μπεμπη δεν μπορουν αυτες

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

εγω φταιω?σας επρηξα?

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια ,

Νεφελακι καλοφωτιστο το μπουμπουκι σας και εγω το τηρησα με το λουσιμο ,γενικα ολα τα τηρησα

Και εμεις σημερα μεσα , ελεγα να παω καμια βολτα αλλα δεν βοηθα ο καιρος .

Ανυπομονω να παω στην γιατρο να μαθω βαρος της μικρης.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

nefelaki moy! Να σου ζησει αγαπη μου και πάντα ευτυχισμένο!

κοριτσια μολις εφτασα γραφειο κατευθειαν απο ξερετε που. η μικρή εχει ΛΑΛΗΣΕΙ με τα δοντια της. ΠΟΛΥ σαλια καιο πολυ γκρίνια και ανρειτε να φάει αν δεν είναι μισο κοιμισμένη.. δλδ ξυπνια να φάει κανονικα ΔΕΝ Παιζει

ειναι ανησυχιτικό;

dZJip3.png

νεφελη ,οκ,εχεις δικιο,δεν ειμαι η μονη που εχω τετοια θεματα

αλλα ,κου-ρα-στη-κα ...οσο μελουρα και να ακουγετε αυτο........

υποτιθεται οτι εκανε υπομονη στοην εγκυμοσυνη και τωρα που τελειωσε ολο αυτο ,ευχαριστιεται μονο οταν με πετυχαινει να πηζω απο την πολυ δουλεια στο γραφειο....μονο αυτο καταλαβαινει?

ή εγω πιεστηκα τοσο πολυ ολο αυτο το διαστημα που νομιζα οτι μετα την γεννα θα ηταν ολα οπως πριν και απογοητευτηκα?.........δεν ξερω ,αλλα δεν ειμαι και καλα

και χθες που βγηκαμε τελικα...πηγαμε για φαγητο κοντα στο σπιτι,δεν λεω ο μπεμπης ηταν αψογος,εφαγε και κοιμοταν την περισσοτερη ωρα και οταν ηταν ξυπνιος απλα μος κοιτουσε,,μεσα απο το καροτσι,ουτε γκρινιες ουτε τιποτα

αλλα οταν γυρισαμε σπιτι,πηγε ο κυριος και την επεσε για υπνο απο τις 6,00 μεχρι τις 9 παρα τεταρτο το βραδυ,ενω ο μπεμπης με το που γυρισαμε αρχισε την γκρινια και ηθελε παρεα

οταν λοιπον τον ξυπνησα γιατι ηθελα να ανοιξω το μπαουλο κρεββατι μας για να τακτοποιησω τα καλοκαιρινα μου ειπε και το θεικο" μην νομιζεις και εγω τωρα κοιμηθηκα"......:confused::confused::confused::confused::confused: αφου ροχαλιζε 3 ωρες ,ρε κοριτσια:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x

οχι πειτε μου εγω υπερβαλω?

μονο δουλεια και μπεμπης

σχεδον καθολου εξοδοι

απο το αλλο .....τιποτα (πως τη βγαζει...ηθελα να ηξερα?)

η διαθεση μου ειναι στο ναδιρ

τα ρουχα μου δεν μου κανουν

με τις φιλες μου δεν μπορω να βρεθω ,γιατι τις ωρες που εχω την κυρια στον μπεμπη δεν μπορουν αυτες

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

εγω φταιω?σας επρηξα?

εεεε ρε τι τραβας κ εσυ αγαπη μου! εμενα ο αντρασ μου καθημερινες μονιμως στην κλαψα.. μου λειπει το παιδί κλπ κλπ να κανονισουμε να ερ8ει το παιδι κλπ κλπ και οποτε πάμε και βλέπει το παιδί τρώει, κάνει την μεσημεριανή του σιέστα αν δεν βγει για καφεδάκι με τον μπαμπά μου και μετα... ανέμελος.. γενικά ρε παιδιά μην περιμενετε πολλά απο τα αγόρια μας.. δεν ξερω μαλλον η φυση τα εχιε κάνει έτσι που εμεις να τρώμε το μεγαλύτερο παλουκάκι και τα αγορια μας να λειτουργουν.. συμπληρωματικα.. τι να πω΄..

dZJip3.png

εεεε ρε τι τραβας κ εσυ αγαπη μου! εμενα ο αντρασ μου καθημερινες μονιμως στην κλαψα.. μου λειπει το παιδί κλπ κλπ να κανονισουμε να ερ8ει το παιδι κλπ κλπ και οποτε πάμε και βλέπει το παιδί τρώει, κάνει την μεσημεριανή του σιέστα αν δεν βγει για καφεδάκι με τον μπαμπά μου και μετα... ανέμελος.. γενικά ρε παιδιά μην περιμενετε πολλά απο τα αγόρια μας.. δεν ξερω μαλλον η φυση τα εχιε κάνει έτσι που εμεις να τρώμε το μεγαλύτερο παλουκάκι και τα αγορια μας να λειτουργουν.. συμπληρωματικα.. τι να πω΄..

hello,πουλακι μου,ωραιες ωρες ξεκινας δουλεια...ευγε......

δεν θελω να ακουω τετοια για την φυση τους........στην φυση τους δεν ειναι δηλαδη το αλλο............πουντο.....δεν το βλεπω....οεο

εγω δεν θελω να με συμπληρωσει στον μπεμπη.........εμενα καλη μου......μπορει να με.......:cool:συμπληρωσει????

γιατι προς το παρον μονο τα νευρα μου μου συμπληρωνει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...