Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Βρε, γειά σας!!!

Είναι καμμία μέσα;.....εγώ μόλις αποκοίμησα τον απόλυτο, μαγείρεψα, έβαλα 4 πλυντήρια ρούχων+4 στεγνωτήρια+1 πλυντήριο πιάτων+1 καυγά με την μάνα μου+ήπια 1 ποτήρι χυμό για πρωινό(γιατί δεν πρόλαβα να φάω τίποτα άλλο) και περιμένω τον husband να έρθει από την δουλειά για να φάμε...αυτά...με έχει πιάσει κατάθλιψη ή να το πω στεναχώρια....μάλλον από τον καυγά με την μάνα μου....:(:(:(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια , τι κανετε βολτιτσες>

εγω εκανα βολτα σημερα στην Γλυφαδα με την κορη μου , μολις κουραστηκε στο καροτσι την εβαλα στο σλινγκ , τελικα την βρισκει πολυ εκει μεσα.

Ξεκιναω και το εαπ για οσους δεν ξερουν ανοιχτο πανεπιστημιο , μια πικρα , ποιος θα το ελεγε οτι πλεον δεν θελω να ασχοληθω με διαβασματα και δουλειες παρα μονο με την κορη μου και το σπιτι μου .κοινως νοικοκυρουλα εεε ρε πως αλλαζουν οι καιροι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

έλα ρε φαίρυ που είσαι!!!Κι εγώ προσπαθώ να μπώ στο ΕΑΠ εδώ και χρόόόνια...Σε ποιο κλάδο-τμήμα-σχολή-δεν ξέρω πως το λένε είσαι;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Eλα παστακια , ειμαι 'Διοικηση επιχειρησεων και οργανισμων ' Οικονομικο

Δεν ειναι και τοσο ευκολο , θελει πολυ προσωπικη δουλεια και χρονο γιατι στην ουσια δεν σε διδασκει κανεις ,μονος σου οτι κανεις απο βιβλιογραφιες αναζητησεις και ερευνες .

Εαν δεν ειχα περυσι τοσο δυσκολη εγκυμοσυνη φετος θα τελειωνα ασε που γεννησα σε περιοδο εξετασεων .Ελπιζω φετος να τα παω καλα .

Να δω πως θα τα συνδυασω ολα , σπουδες , εργασια , σπιτι , μητροτητα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Eλα παστακια , ειμαι 'Διοικηση επιχειρησεων και οργανισμων ' Οικονομικο

Δεν ειναι και τοσο ευκολο , θελει πολυ προσωπικη δουλεια και χρονο γιατι στην ουσια δεν σε διδασκει κανεις ,μονος σου οτι κανεις απο βιβλιογραφιες αναζητησεις και ερευνες .

Εαν δεν ειχα περυσι τοσο δυσκολη εγκυμοσυνη φετος θα τελειωνα ασε που γεννησα σε περιοδο εξετασεων .Ελπιζω φετος να τα παω καλα .

Να δω πως θα τα συνδυασω ολα , σπουδες , εργασια , σπιτι , μητροτητα .

Fairy μου,χαρα στο κουραγιο σου...αλλα μην απογοητευεσαι.Ναι ειναι δυσκολο το ΕΑΠ αλλα θα τα καταφερεις.Ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια μαμα με υποχρεωσεις αλλα και με διαβασμα!

Σκεψου οτι θα εχεις ενα πτυχιο κι αυτο θα δινει αλλο αβανταζ στο βιογραφικο σου,μισθολογικα κλπ.

Και το σημαντικοτερο...θα σε ικανοποιησει ψυχικα να ξερεις οτι τα καταφερες και εκει.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω σχετικα καλα εκτος απο το οτι εχω εχω βαρεθει τη ζωη μου με την κοιλαρα κ τις συσπασεις κ τις κλωτσιες :evil: η μανα μου λιγο με νευριαζει που λεει 10 φορες τη μερα ''αντε ποτε θα γεννησεις επιτελους'':evil::evil::evil: με ενα υφος λες και το κραταω επιτειδες ξερω γω....αντε να περπατησουμε λεει μεχρι το σουπερ το οποιο εινα;ι 45 λεπτα πανε ελα συν καμια ωρα ψωνια.για να γεννησεις λεει :evil: τα νευρα μου λες και περασαν οι 40 εβδομαδες της λεω κανεις.α σιχτιρ.εχω το αγχος μου την αγωνια και την κουραση εχω την αγανακτηση που 9 μηνες μου φανηκαν σαν 10 χρονια.εχω κ εσενα της λεω να με πριζεις αντε να γεννησεις και ποτε θα γεννησεις κ ανεβα κατεβα σκαλες να γεννησεις!!!αν το ξαναπει θα την βρισω:evil::evil::evil:

Holy Diver

Κουράγιο Δημητρούλα...θα έρθει όποτε πρέπει να έρθει. Εμείς σήμερα είχαμε μηνο-γενέθλια, σα χθες μου φαίνεται που έμαθα ότι είμαι έγκυος και πέρασαν ήδη 4 μήνες με τη μπουμπούκα μου :D.

Νοιώθω παράξενα σήμερα...Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή!!!!

Δήμητρα και εμένα έτσι έκανε η μαμά μου και όχι μόνο......Είναι όντως πολύ εκνευριστικό.Υπομονή.Εξάλλου δεν θα το ακούς για πολλές μέρες ακόμα....

NewMummy χρόνια σας πολλά!!!!!!!Είδες πως περνάει ο καιρός....!!!!!Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!

Κορίτσια τώρα σας αφήνω γιατί έχω υπερβολικά πολλές δουλειές......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέραααααααααααα!!!!

Και εμείς έχουμε μηνο-γεννέθλεια σήμερααααα!!!είμαστε 2 μηνών ανδράκια και όόόόλο μες στην γκρίνια και φταίει ο μπαμπάς που μας έχει συνέχεια αγκαλιάάάάάά΄.......!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

τελειωσαμε με τις κοινωνίες κι εμεις σημερα επιτελους, και κατσαμε και ηπιαμε και ενα ωραιο καφεδάκι στη λιακάδα, πολυ ωραια ηταν, μετα πηγαμε στους κολλητους μας, ξελλυσαξε κι εκεί η Ιλιανα και τωρα γυρισαμε και την εβαλα λιγο να κοιμηθει.

Εχει πολυ ωραια μερα σημερα, κι ελπιζω να ειναι ετσι και στις Σερρες, να ευχαριστηθεί και το Νεφελάκι τη βάφτιση τους.

Φιλιά πολλά

4Rnfp3.png

Τώρα που λέμε για τον καιρό....βρε κορίτσια, ακούσατε το έκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων που έχει βγάλει η ΕΜΙ για σήμερα και άυριο σε όλη τη χώρα;;;;Πού την είδε την κακοκαιρία καλέ;;;;;;Εδώ έχει μία λιακάδα.....απίστευτη!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κορίτσια εδώ βρέχει με καρεκλοπόδαρα που λένε...ποοολλή βροχή.ελπίζω να "κόψει" το απόγευμα γιατί λέμε να βγάλουμε τον γουργούρη για καφέ...και τη μαμά του φυσικά.....

Ελπίζω και εγώ το Νεφελάκι να τα ευχαριστήθηκε τα βαφτίσια της και να μην τσαλαβουτήσανε πολύ....

Smoutsaki πώς είσαι; ανέβηκε η ψυχολογία σου; ...εγώ ψιλο-σκ@τ@, συγνώμη κιολας είναι και ώρα φαγητού.....

Έρη μου να τα παίρνουμε αγκαλίτσα δεν λέω, αλλά δεν φταίει τίποτα η μαμά που μένει από πίσω και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μας κρατάει αγκαλιά για να μην κλαίμε!!!έχει γίνει απαιτητικός ο απόλυτος!!!!τον δαγκώσω!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σα κοριτσια,

εμεις εδω βροχη,βροχη,βροχη και....βροχη!!

χαλια μαυρα ο καιρος και η μικρη με βηχα και μυτες να τρεχουν.Μου λετε που την αρπαξε???

Αν και οπως εχω πει υποψιαζομαι οτι το επαθε απο τα ιδια της τα σαλια....Πολλη παραγωγη ρε παιδια!!

Τι κανουμε σε τετοια περιπτωση???

Δημητραααααα...εσυ που τα εχεις περασει....λεγε καμια σοφια!

Μεχρι τωρα τα βραδια της βαζω στο στηθακι της κομπεσσα με ζεστο οινοπνευμα...καθαριζουμε με ορο καθε βραδυ την μυτη...τι αλλο???

Α,και Παστακια....τωρα πισω-πισω....κι ο δικος μου αντρουλης την εμαθε να θελει αγκαλιες για να κοιμηθει,ενω εγω μεχρι τωρα τουλαχιστον την εβαζα στο κρεββατι και καθομουν διπλα της.Αλλα,δεν τον χαλασε...να την κοιμιζει αυτος τωρα κι εγω θα πηγαινω χωρις εγνοια στις διαφορες υποχρεωσεις που προκυπτουν.

Αγκαλιες και κουνημα ηθελες...παρτα τωρα και κοιμιζε την εσυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...