Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Εγώ κοριτσάκια μου έχω βγει βράδυ μόνο 2 φορές χωρίς τη μπέμπα κι αυτό για να πάω σε γάμους που δε μπορούσα να το αποφύγω. Με τη μαμά μου και το μπαμπά μου (55 και 62 αντίστοιχα) περνάει σούπερ η μικρη και εκείνοι θέλουν πολύ να την κρατάνε... αλλά εγώ έχω το πρόβλημα και τον κάλο στον εγκέφαλο και δε μπορώ να φύγω μακρυά της...:confused:νοιώθω τύψεις... οπότε απολαμβάνω να πηγαίνω για καφέ μαζί της ή να τη πηγαίνουμε σε σπίτια φίλων. Πρέπει να το αποβάλω το ξέρω αλλά μου είναι πολύ δύσκολο :(. Εχω βάλει όριο τους 6 μήνες που θα μπουν οι στέρεες τροφές και ίσως νιώσω πιο free αλλά μεταξύ μας δε νομίζω να αλλάξει τίποτα. Είπαμε κάλος...Ευτυχώς ο καλός μου δεν ενοχλείται και αν δω ότι ζορίζεται του λέω να βγει μόνος με φίλους του, ούτως ή άλλως πάντα είχαμε προσωπικό χρόνο να βγαίνουμε και μόνοι μας και έτσι δεν έχει αλλάξει κάτι.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια

κι εγω απο εξοδους δεν εχω παραπονο, αλλα δυστηχως εχουμε καταντησει να βγαινουμε πιο πολυ μονοι μας παρα μαζι, αλλα εχουμε τη δυνατότητα να κανουμε και τα δυο, αυτο ειναι το θεμα.

οσον αφορα στις πεθερες, εγω μαλλον ειμαι το ιδιο με την ολγιτσα - μπουμπου, πιο καλα τα παω με την πεθερα μου παρα με τη μανα μου.

η γυναικα ειναι καταπληκτική, με βοηθαει σε οτι ζητησω, ειναι πολυ διακριτική, με εχει σαν κορη της

4Rnfp3.png

Κορίτσια εμένα η μάνα μου δεν με βοηθάει. Δεν είναι οτι δεν με αγαπάει, αλλά ύστερα από 5 εγγόνια, λέει και καλά οτι έχει κουραστεί και δεν μπορεί και εγώ δεν μπορώ να παρακαλάω...έτσι κι αλλιώς από τότε που "έφυγε" ο πατέρας μου είμαι ειλικρινά μόνη μου. Λίγο με τις αδερφές μουαλληλοβοηθιόμαστε, αλλά όχι και πολλά τρελά, γιατί γίνονται και ψιλο-παρεξηγήσεις και επειδή τα βαριέμαι αυτά, δεν ζητάω και πολύ συχνά βοήθεια....η πεθερά μου από την άλλη στον κόσμο της εντελώς! Καλά που παίρνει ο άνδρας μου αυτό το 9μηνο και θα κάτσει με τον πατέρα του το παιδί γιατί ούτε με την μία ούτε με την άλλη γιαγιά ήθελα να κάτσει, γιατί η καθεμία θα μου έβγαζαν την ψυχή με τον τρόπο τους....και δεν μου αρέσει να με υποχρεώνουν τέτοιοι χαρακτήρες.....τι να πω! εδώ η μάνα μου δεν με μαζεύει...αφήστε τα..πονεμένη ιστορία....:-(:-(:-(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Rose εισαι τυχερη για τα βραδινα , δυστυχως εγω μενω μακρια απο ολους εκτος απο την αδελφη μου που μενει απο πανω .Η πεθερα μου ειδικα για τα βραδια θα ηταν πολυ προθυμη να μας βοηθησει για να βγουμε ,το καλοκαιρι που ειμασταν μαζι το εκανε με χαρα .Αλλα εκει που μενει ειναι λιγο μακρια .

Η μονη λυση για τα σκ ειναι να την ανεβαζω στην αδερφη μου ,κοιμαται και την παιρνω αγκαλιτσα και εγω και την κατεβαζω αλλα ειναι νεα κοπελα και αυτη δεν θελω να την κλεισω μεσα .Αλλιως να την παω σε γονεις θα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να την βαζω στο αυτοκινητο .

new mammy κοιτα αυτο που λες το εχω και εγω σε καποιο βαθμο , θα μπορουσα καλλιστα να την αφησω πρωινα και απογευματα αλλα δεν μου κανει καρδια μωρε .Προτιμω να ειμαι μαζι της .Βεβαια θα ξεκινησω personal training σε λιγες μερες και θα την αφηνω αναγκαστικα οποτε πιστευω μονο βρισκοντας τετοιες αφορμες μπορουμε να κοψουμε τον 'ομφαλιο λωρο ' μαζι τους .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

το ξενυχτομουτρο ειναι ακομη ξυπνιο...do you believe it???

τι ειναι αυτο το παιδι,σημερα το χει βαλει σκοπο να ξημερωθει...Κριμα μωρε,το λυπαμαι το παιδακι μου.

Εχει κι εναν βηχα απιστευτο..

Τι κανουμε ρε κοριτσια σε τετοιες φασεις???

Πιστευω οτι κρυωσε απο τα ιδια της τα σαλια που χτες εκαναν το στερνο της χαλια..

για να δουμε πως θα παει αυτος ο παλιοβηχας:mad:

Κοριτσάκια μου είπα να πω ένα γεια αλλά μάλλον όλες την κάνατε.

Ασχολούμε με τα γλαστράκια που θα δώσω στο τραπέζι στους καλεσμένους! Ελπίζω αύριο το πρωί να τελειώνω.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας, πάω για νάνι και εγώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...