Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Να σου πω κατι εγω θα προτεινα να την πηγαινεις στην μαμα σου αφου μπορει και θελει και ας πηγαινοερχεσαι εσυ .Ξερω οτι θα σου λειψει πολυ αλλα βρε παιδι μου σκεψου και το εξης , εσυ αν γυρνας στις 7 το νωριτερο υποθετω , το παιδι σου θα το βλεπεις μονο για μια ωριτσα (καλα δεν τα λεω ?) γιατι αν στις 9 κοιμαται , δεν εχεις πολυ χρονο .Τι προτιμας να το στελνεις σε παιδικου ή να το εχει η μανα σου ?

Καλα τα λεω σε σενα να δω εγω τι θα κανω μετα το μειωμενο που θα σχολαω και εγω 5.30-6 πω πω πικρααα .

sorry κιολας αλλα κοβεις την μπουμπου της μαρας για παιδι που κοιματε στις 9,00.........?????

εμενα παντως ο δικος μου για βραδυ κοιματε 11,00-11,30-12,00-12,30 καπου εκει τελος παντων

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kala gia Παιδικο δεν το συζητάω.. τι να κανει το βρεφάκι εκει μέσα...αχχχχχ 8α κατσω το βράδυ να συσκευτώ με τον εαυτο μου... σασ φιλω αγαπες μου... παω αυλιδα για ακομη ενα πσκδ

dZJip3.png

sorry κιολας αλλα κοβεις την μπουμπου της μαρας για παιδι που κοιματε στις 9,00.........?????

εμενα παντως ο δικος μου για βραδυ κοιματε 11,00-11,30-12,00-12,30 καπου εκει τελος παντων

κοιμαται οτι ωρα της κατέβει.. απλά απο τις 9-9.30 αρχιζει και κατεβάζει στροφές το μοτερ και τουλαχιστον ΔΕΝ 8ελει βολτα! :P

dZJip3.png

kala gia Παιδικο δεν το συζητάω.. τι να κανει το βρεφάκι εκει μέσα...αχχχχχ 8α κατσω το βράδυ να συσκευτώ με τον εαυτο μου... σασ φιλω αγαπες μου... παω αυλιδα για ακομη ενα πσκδ

αχ θεικη την βλεπω την εκδρομη σου

εμεις εχουμε να ταξιδεψουμεεεεεε....ουοουουου........δεν θυμαμαι

αντε καλα να περασεις κια θυμησου,με οσο περισσοτερους το κουβεντιασεις,τοσο περισσοτερο θα μπερδευτεις

φιλια ...και φαε και κανενα κοψιδακι στην υγεια μου εκαι που θα πας....α,ναι φιλακια στις πατουσιτσες της μπουμπους :-P:razz::-P:razz::-P

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Μαρα....

μην αφησεις το παιδι στην πεθερα σου....με τιποτεεεεεε ομως.Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα για τα θεματα υγειας και τα προβληματα που εχει!

Δεν ρισκαρεις το παιδι σου με τιποτε!

Εγω εχω αυτο το θεμα με την μαμα μου....δεν της τοαφηνω το παιδι παρα μονο αν ειναι να παω στο σουπερ-μαρκετ και το εχει ξαπλωμενο στο κρεββατι...Γιατι η μαμα μου εχει τρομερο προβλημα με τα γονατα της και δεν μπορει ουτε τον εαυτο της να κουμανταρει...οχι ενα 5μηνο βρεφος με απαιτησεις.Ουτε ομως κι εκεινη αναλαμβανει την υποχρεωση γιατι ξερει οτι δεν μπορει.Αντικειμενικα!

Αλλα....να ειναι καλα η πεθερα μου!Ααααα....εχω απολυτη εμπιστοσυνη,αληθεια.Ειναι ακμαιοτατη,προσφερει τα παντα σε ολους μας,την μπεμπα την εχει πως και πως,την παει βολτες με το καροτσι οποτε μπορει(γιατι δουλευει ακομη).Μονο να την ταισει φοβαται τωρα που ειναι μικρη...

Εεεε,κι εγω δεν της δινω τετοια ευθυνη-αφου εχει θεμα η γυναικα την λυπαμαι!Να ειναι καλα ο αντρας μου που με βοηθα λογω ανεσης ωραριου κιεγω που ειμαι με αδεια μεχρι να γινει η μπεμπα 16 μηνων.

Μετα να ειναι καλα η γειτονισσα μου που την λατρευω,και θα την αναλαβει εκεινη επι πληρωμη!

Σχετικα με το MMR,ναι...κατηγορειται για αυτισμο αλλα αυτο γινεται γιατι συμπιπτει η τσιμπια με την ηλικια που διαγιγνωσκεται ο αυτισμος ουτως η αλλως...οποτε γινεται και η συνδεση πολλες φορες.

Εμεις απο εμβολια καναμε

α δοση πρεβεναρ 13-ινφραριξ(2 μηνων)

α δοση μενιγκνιτεκ-ροτατεκ(ποσιμο)(3 μηνων)

β δοση πρεβεναρ 13-ινφραριξ(4 μηνων)

β δοση μενιγκνιτεκ-ροτατεκ(5 μηνων)

θα ξανακανουμε στον 6ο και στον 7ο και μετα ειπε η παιδιατρος οταν θα γινει 14 μηνων.Το καλοκαιρι.

Η δικια μου εκανε εναν πυρετακο που καταπολεμησαμε με 5 cc depon-υπνηλια και γκρινια μονο στα πρωτα εμβολια του 2ου μηνα.

Σε κανενα αλλο δεν ειχαμε προβλημα.

Για να δουμε στην συνεχεια

Σας καλησπερισα???Οχι???Καλησπερα σας λοιπον ωραιες μου κυριες:P

Mara,σε πάω με τα 1000, ε;

Εγώ έχω 1 πεθερά που δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα 5 χρόνια που είμαι παντρεμενη, εκτός από ψιλο-μ@λ@κίες, αλλά τώρα με το παιδί αρχίζει και δεν μου τα λέει καλά...Ατάκες για τον μπέμπη όπως "βρε, βάλανε μυαλό και σε ντύσανε ζεστα;"..."η τρελή η μάνα σου"....κτλ κτλ

Προχθές βάλαμε το παιδί 1η φορά στην κούνια, αλλά δίπλα μου. Το "δίπλα μου" δεν της το είπαμε, αλλά μόνο οτι θα φύγει από το λίκνο και θα μπεί κούνια....ναι...και "αυτόι οι άσπλαχνοι οι γονείς σου θα σε αφήσουν μόνο σου"....και μου λέει εμένα "πάντως το παιδάκι δεν καταλαβαίνει ακόμα αν φοβάσαι αυτό"....ποιος της είπε οτι σκέφτομαι το φικι-φικι σε συνάρτηση με το παιδί....άλλο τι θα κάνω στο 1 θέμα άλλο τι θα κάνω στο άλλο! και στο κάτω κάτω δικός μου ο λογαριασμός! αι σιχτιρ...και με παίρνει τηλ εχθές "βρε, μην με παρεξηγείς, εγώ τα λέω επειδή είσαι μικρομάνα και κάποια δεν τα ξέρεις...."...ννναι...και εγώ της απάντησα "κοίταξε να δεις τάδε, εμεις είμαστε στο σπίτι μας, μόλις κλείσει η πόρτα ό,τι και να μου λές ανδεν θέλβ να το κάνω, δεν πρόκειται να το κάνω, ό,τι και να γίνει"...τουμπεκί ψιλο-κομμένο..."εεεε, δίκιο έχεις(δις)"....είπα μήπως!!!ωρε!τσου, ρε!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εγώ είμαι από τις τυχερές γιατί παρόλο που είμαστε μόνο 5 λεπτά μακρυά δεν την βλέπω καθόλου. δεν πάω δεν έρχεται. από την μέρα που παντρεύτηκα δεν είδα ούτε ένα λίτρο λάδι από αυτή ενώ στην κόρη της τα πακέτα φεύγουν με το τσουβάλι.

ούτε να την βλέπω θέλω ούτε να την ακούω και να μην λέω μόνο για την πεθερά μου αλλά και για τον πεθερό μου που είναι του στυλ αν κλάσει η γυναίκα του και φωνάξει θα φωνάξει και αυτός.

και για την κουνιάδα μου και για τον άντρα της κουνιάδας μου όλοι για σκότωμα είναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μαρσολαν και εγω ετσι καλυτερα με την πεθερα , το μονο κακο ομως ειναι οτι δεν θελω να της το 'φορτωνω ' δηλαδη τι εννοω , ενω ξερω οτι την θελει μου φαινεται χαζο να της πω παω για καφε κρατα την μπεμπα και αλλιως να της πω παω για δουλεια .Αυτο το κακο εχει αν το δινεις στην πεθερα αντι στην μαμα δεν εχεις την δυνανοτητα να εισαι ανετος .Τελος παντων .

αυτο το εμβολιο βρε κοριτσια ειναιυποχρεωτικο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

κανονισε παστακια γιατι αν γινεις κακια πεθερα δεν σου δινουμε την μπουμπου χιχιιχιχιχιχι

Μαρσολαν και εγω ετσι καλυτερα με την πεθερα , το μονο κακο ομως ειναι οτι δεν θελω να της το 'φορτωνω ' δηλαδη τι εννοω , ενω ξερω οτι την θελει μου φαινεται χαζο να της πω παω για καφε κρατα την μπεμπα και αλλιως να της πω παω για δουλεια .Αυτο το κακο εχει αν το δινεις στην πεθερα αντι στην μαμα δεν εχεις την δυνανοτητα να εισαι ανετος .Τελος παντων .

αυτο το εμβολιο βρε κοριτσια ειναιυποχρεωτικο ?

fairy μου,κι εγω δεν θελω να την φορτωνω γιατι παρολο που ειναι μια δυνατη,δυναμικη γυναικα ειναι και πολυ κουρασμενη.Θελω η μπεμπα να περναει καλα με την γιαγια της,να ειναι διασκεδαση η ωρα τους.Βεβαια,την εχω αφησει μια φορα μετα το Κυριακατικο τραπεζι που γινεται παντα στης πεθερας μου και πηγα για καφε με μια φιλη αλλα...εμεινε εκει και ο αντρας μου.Μονη της δεν την εχω αφησει ποτε,φροντιζω να κανονιζω τους καφεδες με φιλες οταν ειναι διαθεσιμος ο αντρας μου ο οποιος ειναι σπιτογατος ολκης.Αλλιως...δεν παω,απλα τα πραγματα.

Παντως αν χρειαζοταν θα ονομαζα το καφεδακι "δουλιτσα" χωρις λεπτομερειες κι εσυ δεν θα ενιωθε ασχημα καμια μας(αν και μεταξυ μας και για καφε να ελεγα παω,δεν θα με παρεξηγουσε γιατι ξερει οτι δεν γινεται συστημα)

αχ.κοριτσια

θελετε να με κανετε να αρχισω να λεω για την δικια μου πεθερα?

εμενα θελει να αφησω το παιδι μαζι της 800 χιλ.μακρια μου,στο 1200 υψομετρο,με το πλησιεστερο χωριο 20 λεπτα με το αυτοκινητο μακρια

καλο ,ε???

πειτε μου ρε κοριτσια γινετε?

θα μεγαλωσει λεει φυσικα,με τις κοτουλες και την καθαρη ατμοσφαιρα

παντως τον γιο της που τον ειχε παει 1 ετους παρακαλω ,οχι μικροτερο ...περασε μια ωραιοτατη πνευμονια ,η οποια αποτελει ακομη και σημερα κριτηριο για το πως ανταπεξερχετε στην απλη γριπη,οεο....

αυτα...οσο για την μαμα μου...τα ελεγε προχθες,...αντεχει οσο ενα γευμα,δηλαδη το πολυ 2-2,5 ωρες ,μετα ..."γυριστε πισω"

ουφ...το πηρα αποφαση ...για να χαρω μια εξοδο ,πρεπει να πληρωσω την κυρια που τον κραταει ,και επειδη δεν μου περισευουν αλλα,μενω μεσα:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

αυτα,σας αφηνω ,παμε για το εμβολιο....φιλακια

ΓΚΕΛΥ

Zouzounaki καλα μην φανταστεις οτι εγω εχω τις βραδινες εξοδους.Για να φανταστεις τη προηγουμενη παρασκευη βγηκαμε πρωτη φορα τα δυο μας εξω για την επετειο γαμου μας .Την αφησα πανω στην αδελφη μου και την πηρα μολις γυρισα .Για να βγουμε αλλα βραδια πρεπει να κανονιζω με την αδελφη μου ή καποιος να ερχεται σπιτι .Οι περισσοτερες εξοδοι μας ειναι πρωι ολοι μαζι ή εγω και η κορη μου !!!

Κοριτσια τ;α μπεμπακια σας γυρνανε(μπρουμυτα -ανασκελα) μονα τους ?

Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο όσο αφορά τις εξόδους.

2 φορές την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα πάντα βγαίνω.

Ο Αντωνέλος με την μάνα μου και τον μπαμπά μου που δόξα το Θεό είναι νεότατη - 56 ο μπαμπάς μου και 52 η μάνα μου και περνάνε σούπερ. Το πρόγραμμα του τηρείται κανονικά. Την ώρα που είναι να φάει να κάνει μπάνιο και να κοιμηθεί. Εμείς ερχόμαστε γύρω στις 12 με 1 ανάλογα τον παίρνουμε αγκαλιά και σε 2 λεπτά με το αμάξι είμαστε στο σπίτι μας.

Οπότε δεν δίνω δεκάρα για την πεθερά. Έχω και τις αδερφές μου που με βοηθάνε πάντα και δεν έχω κανένα λόγο να διαμαρτύρομαι.

Δόξα τον Θεό λέω. Και γιαυτό σκέφτομαι πολύ άμεσα και το δεύτερο.

φαίρυ και εμείς γυρνάμε , αν τον αφήσω κάτω με λίγα παιχνιδάκια δεξιά ή αριστερά έχει γίνει s και αν βρει ώθηση έχει γυρίσει μπρούμυτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...