Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ο γουργουράκος(ή απόλυτο μελαχροινό...όσες νύφες παρακαλώ ένα βιογραφικό και θα σας καλέσουμε) για την ώρα κάθεται καλά έξω δεν γκρινιάζει, παρά μόνο για φαι....Εις τας Πάτρας εδρεύουμε και όπως καταλαβαίνεις είμαστε και οι 2 από μεγάλες οικογένειες, όπου και με έναν να έχεις τσακωθεί, έχεις ποοοολλούς νοματαίους να κάνεις κονέ!

Παίρνει και ο μπαμπάς την γονική άδεια ανατροφής παιδιού, γιατί εγώ είμαι στον ιδιωτικό και αυτός στο δημόσιο(κ@λοφ@ρδο) και για το ποιος θα το κρατήσει για την ώρα δείχνει να μην έχει πρόβλημα....θα δείξει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χα! παιδιά η πε8ερα άρχισε ήδη τιες.. εργασίες δημιουργίας κλίματος για να εχει εκείνη το παιδί... με πήρε τηλ...

"η μαμα σου δεν ειναι πολύ καλά και τώρα το παιδί ειναι μεγάλο μπορει να γυρισει αθηνα και να έχει μια γιαγιά" ή "την έχει πιάσει το στομάχι της απο το άγχος και πρέπει να την δει γιατρός" και "κουραζετε πολύ η μαμά σου και το βράδυ ξερένετε στον ύπνο οποτε τώρα που θα πατε αυλιδα και δνε θα ειμαι εγω εκει γιατι ηρ8α αθηνα να κανω κατι δουλειες (μεταφραση να δει τις φιλες της και να κουτσομπολέψει) να φυγετε δευτερα πρωί γιατι η μαμα σου δεν μπορει το βράδυ"

λεπτομέρεια: το βράδυ η μαμα μου σηκώνετε.. εκεινη ροχαλίζει.. και το εχιε δει με τα μάτια μου δηλαδή.. απο κεκτημένη ταχυτητα οταν κάιτ 8ελει η ημιρκη το βράδυ πετάγετε ασχετα με το οτι ειμαι και εγω εκει...

να την σκοτώσω? λέτε?? δλδ ΠΟΣΗ κουτοπονηριά υπάρχιε στον κόσμο....

dZJip3.png

χαχα μάρα μου νομίζω ότι τα δικαστήρια θα έπρεπε να απαλλάσσουν όλους τους φόνους πεθερών, αλλά πεθερών από του άντρα την μεριά.

Γιατί αν σου κάτσει - που συνήθως σου κάθεται - τέτοια πεθερά πρέπει να σου αναγνωρίζεται το ακαταλόγιστο.

Υ.Γ. Ομοιοπαθούσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τελικα ρε παιδια δεν ειναι 8εμα προκατάληψης αλλα ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.. καλή πε8ερα δεν υπάρχει... και η δικιά μου οτι κάνει το κάνει με αυτο το και καλα καλόβολο ευγενουά... τύπου εγω για το καλό της μανουλας σου το λέω... αμα την πνίξω 8α της πώ έγώ...

dZJip3.png

επίσης καμιά φορα οταν παω στο παιδί οπως ιεναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ το παιδι με καρφώνει με το βλέμα του.. σου λέει πάλι ήρ8ε αυτή κάτσε να δώ τι 8α κάνει κλπ κλπ.. ατακα της εν λόγω "αχ καλέ το παιδάκι κοιτάει τη μανούλα του που του λείπει"¨και νααααααααααααα το κλάμα απο τύψεις εγώ μετά...

αυτο που με κάνει ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ειναι πώς στο κεφάλι της έχει την ιδέα πώς τγο παιδί οταν γυρισει αθήνα (και αυτο 8α το αποφασίσω εγώ και κανένας άλλος), 8α εχει την ευθυνη του εκείνη.. για αυτο πετάει και τα σποντάκια τύπου "ε καλα μωρε τωρα το παιδι μεγάλωσε δεν θέλει και τις 2 γιαγιαδες και που να αφηνεις μονο σου τον αντρα σου εσυ χρυση μου" και τέτοια..

μα πάει καλά? δλδ μυαλό δεν εχει; θεωρει οτι εγω 8α αφησω το παιδί μου σε μια γυναίκα που

- ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει πέσει στο δρομο 2 φορες την ώρα που περπατούσε (σε ίσιωμα)

- ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει θεμα με τα γόνατα της (κάθε φορά που σηκώνετε κάνει όλο αχ και βαχ και ουχ και ιχ). δηλαδή πώς να την εμπιστευτώ να σηκώ8ει πχ απο μια καρέκλα ή ένα κρεβατι κρατώντας ένα ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟ παιδί 7 κιλών;

- ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι βαρεμένη. Μια με τις κρίσης απώλειας προσφάτου μνήμης, μια με το ότι ενώ δήλωσε απώλεια της κάρτας της τελικά την βρήκε.. στην τσάντα της, μια με το ότι έχασε τα κλειδιά της, μια με το ότι εχει κλειδωθει εξω απο το σπίτι της γιατι έφυγε και ΔΕΝ πηρε τα κλειδιά της κλπ κλπ κλπ. Οκ 8α μου πεις αυτα συμβαινουν σε ολους.. ε δεν θελω αυτα να συμβαινουν σε όποιον κρατάει το παιδί μου.

- ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ παθαίνει μονίμως.. κάτι. Μια βγάζει εξανθήματα στη μασχάλη και τρέχει με τα αίματα και το πύον (και επεμενε να εχει αγκαλιά το παιδί), την άλλη πρέπει να πάει σε γιατρο για το χέρι της, την τρίτη αυτο την τεταρτη εκείνο κλπ κλπ

και ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ να της αφησω το παιδί όταν σε ερώτηση μου τι θα κανεις με το παιδί που πρέπει δυο φορες την ημερα να εισαι στην κλινική που ειναι ο πεθερός μου (λόγω άνοιας) μου εχει πει το φοβερό "και τι εγινε 8α παρω το παιδί μαζι μου". Δηλαδή μια γυναίκα 70 ετών που μπερδευεται στο δρομο και ειναι μονιμως στον κόσμο της να πάρει ενα καρότσι με ένα παιδάκι και να κάνει μια αποσταση 2 χιλιομέτρων γεμάτη ανηφόρες, κατηφόρες, δρόμους ταχειας κυκλοφορίας και να το πάει σε μια κλινική επισκεψη μιας ώρας σε μια κλινική που είναι ΓΕΜΑΤΗ απο γέροντες οι οποίοι φτύνουν βήχουν κλάνουν (θου κυριε συγχωρεσέ με αλλά έτσι είναι). δεν λεω να διε ο πε8ερος μου το παιδί αλλά για 10 λεπτά και για ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο τόσο..

ειμαι τρελή? ειμαι υπερβολικη? οχι πειτε μου δλδ εσεις τι 8α λεγατε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Σιγά μην αφήσεις την Πουκι στην πεθερά σου :shock::shock::shock:

Αυτές τις κουτοπόνηρες μ@λ@κίες δε τις μπορώ :evil:. Λες και είσαι ηλίθια και δεν καταλαβαίνεις... Ποοοοο τα πήρα τώρα λέμε. Ευτυχώς η δική μου έχει φεσωθεί το άλλο εγγόνι και έχω την ησυχία μου... βέβαια πετάει που και που ότι του χρόνου που θα γυρίσω δουλειά και ο Βασιλάκης θα πηγαίνει παιδικό θα μπορεί να με βοηθά να μην κουράζεται η μαμά μου αλλά μ'αυτό το πλευρό να κοιμάται. Δεν έχω πρόβλημα μαζί της αλλά η μαμά μου αν δε δει τη μικρή μια μέρα τρέχει την επόμενη να έρθει σπίτι μας (όταν λείπει ο μπαμπάς μας για να μην "ενοχλεί") να τη δει. Ενώ το πεθερίδιον αν δεν πάμε εμείς εκεί δεν ξεκουνιούνται (ούτε 10' με αυτοκίνητο) ... αλλά να τρεχουν στην Ακράτα κάθε σκ μπορουν:confused:. Ε μετά πως να την εμπιστευτώ. Παντως κουβέντα δεν κάνω και πολύ με εχει βολεψει ότι κρατά το άλλο εγγόνι, για να λέμε και του στραβού το δίκιο ;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μάρα μου μην δίνεις σημασία καμία

το μωρό σε κοιτάει γιατί σε αγαπάει και είσαι η μάνα του , ο Αντωνάκης με κοιτάει μέσα στα μάτια όλη μέρα όποιος τον έχει αγκαλιά. Και να φανταστείς ότι εγώ τον έχω όλη μέρα ακόμα και όταν πάω στην μάνα μου γιατί η μάνα μου έχει δουλειές και πάντα σταματάει.

Εμένα η πεθερά μου δεν έχει ούτε αυτό το ευγενικό που λες, η κακία σε όλο της το μεγαλείο. Από την πρώτη μέρα που έμεινα έγκυος ασχολούνταν με τα κιλά μου και με σύγκρινε με την ανιψιά της που είχαμε 3 μήνες διαφορά.

Ξέρεις πόσο ευάλωτη είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης ούτε αυτό δεν σεβάστηκε.

Αλλά εγώ αδιαφορούσα όσο μπορούσε και αυτό γιατί δεν την βλέπω συχνά. Μια το 3μηνο να φανταστείς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

a kala thn περιοδο της εγκυμοσυνης δεν το συζητώ.. όλο.. λεκτικά ατυχηματα ήταν και εξηγώ

μαρα παιρνει λεκανιτσα με 5 ρουχα να απλωσει

πεθερα.. ιιι μα τι κανειςςς?? εγω ημουν στον ιδιο με σενα μηνα οταν επα8α την πρωτη αποβολη

κάγκελο η μάρα

πεθερα. 8α κανεις επισκληριδιο? οχι οχι γιατι 8α μεινεις αναπηρη

πε8ερα 3. τι να σου πω.. αν 8ελεις να γενησεις ιασώ να γενησεις.. παντως η απο πανω μου που γενησε στο λητώ ηταν το παιδακι της πε8αμενο 2 μερεσ στην θερμοκοιτιδα και δεν της το ελεγαν για να παιρνουν τα λεφτα

σε εγκυο γυναικα.. να της λες για αποβολες και αλλα τέτοια τραγικά... δηλαδη με θαυμαζω με την υπομονη μου μιλάμε.. με θαυμάζω!

dZJip3.png

Tsaaaaaaa να μαι και εγω , ξερω ξερω εγω σας ελειπά:tongue:

Μαρα ποιο ειναι αυτο το εμβολιο και ποτε το κανουν με φοβησες ρε θηριο!!!!

Επισης σε ποια διαφημιση θα συμμετασχει η μικρη πούκι ? θελουμε οπωσδηποτε να την δουμε .

Τωρα στο θεμα της πεθερας δεν μπορω να συμφωνησω η δικια μου ειναι 70τοσο και ειναιπολυ αξια γυναικα , εχει μεγαλωσει ολα τα παιδια της οικογενειας του αντρα μου και θελει με μεγαλη χαρα να μεγαλωσει και την δικια μου , και εγω η χαζη δεν της την εχω παει καθολου γιατι προς το παρων εχω βολευτει σπιτι .Απλα το μονο που φοβαμαι ειναι μην μου την καλομαθει γιατι τα ξερετε αυτα ...γιαγιαδες .Η μανα μου ειναι πολυ πολυ νεοτερη και δεν ειναι τοσο ικανη .Ειναι τελικα στον ανθρωπο βρε παιδια .

Ερωτηση Αυλιδα ποιος μενει ?? η μανα σου ή η πεθερα σου .

Κοριτσια εμεις εχουμε σουρτουκεψει καθε μερα εξω λεμε , και μας αρεσει πολυ ,να δω τι θα κανω αμα θα γυρισω στην δουλεια και οχι τιποτα αλλο θα κλεισω και το παιδι μεσα γιατι σιγα μην την βγαζουν εξω καθε μερα .Πολυ στεναχωριεμαι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

geia s feraki! :P

αυλιδα μενει η μαμα μου μονιμα εδώ και 3 χρονια. ειναι 55 χλμ απο αθήνα ώς απόσταση.

τωρα σε οτι αφορα στο.. έξω.. εκει έγκειται η μαγκιά της γιαγιας φεράκι μου.. και μενα η μανα μου πχ 8ελει να δει τα μυστικά της εδέμ αλλά αμα δει πώς η πούκι αρχιζει και τσιτώνει για έξω, τη ντυνει και βουρ... ενώ χτεσ η.. εν λόγω προτίμησε να δει το σηριάλ της...

αν και πιστεύω πώς οταν ο καιρός χειμωνιάσει για τα καλά και τα μπεμπουδια τα ίδια δεν 8α 8ελουν να πολυβγαινουν (δική μου ελπίδα αυτο ειδαλως καηκα με το πορτογυριστριρι!)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

α οσο για το εμβολιο ειναι το MMR και γινετε στα δυο χορνια νομιζω.. εχουθμε καιρο! κάθε μέρα βγαινουν νεα πιο εξελιγμένα εμβόλια κλπ κλπ αν και οσα λέγονται ΔΕΝ ειναι διαπιστωμένα επιστημονικά... καλη χαζη ειμαι κ εγω.. διαβασα μια μαλακια στο φορουμ και το πήρα στα σοβαρα :P

dZJip3.png

οριστε ενα ενα μου ερχονται: σε οτι αφορα στο να το καλομάθει πες μου ειθλικρινά τι είναι καλύτερο. μια γιαγιά που γεμάτη αγαπη και αφοσοίωση μεγαλώνει το εγγονάκι της και οκ καμια φορά του δινει και καμια καραμέλα παραπάνω ή μια γιαγιά που παρκάρει το παιδί στην τηλεόραση και μιλάει ολη μέρα στο τηλέφωνο?

dZJip3.png

γεια σας κοριτσια

δεν εχω πολυ χρονο ,ετοιμαζω τον μπεμπαρο για εμβολιο στον παιδιατρο και μετα...ελπιζω ...σε κανενα καφεδακι......

μπηκα γιατι η μαρα εθιξε ενα θεμα στο οποιο εχω ηδη εμπειρια

δεν μιλαω για την πεθερα

γ@μ$τ@

μην ασχολεισε

και ξεχασε ολες τις μ@λ&κ1#ς που σου ειπε στην εγκυμοσυνη

αν μαζευτουμε ολες μαζι γραφουμε τετρατομη εγκυκλοπαιδια,με τετοιες

για το παιδι θα πω

δεν ξερω σε τι σεναριο θα καταληξεις αλλα,ολα τα παιδακια χρειαζονται μια σταθεροτητα,να κοιμουνται στο ιδιο δωματιο,με τις ιδιες μυρωδιες και ταα ιδια προσωπα και ξυπνανε επισης με τα ιδια πραγματα

αλλιως αποσυντονιζονται

δεν σου λεω να μην το πηγαινεις πουθενα,οκ και βολτες και εξω και κοσμο ...ναι....αλλα,οσον αφορα τον υπνο ,το μπανιο,το φαγητο χρειαζονται σταθεροτητα,κατι σαν το στρατο

αλλιως κανουν οτι τους κατεβει και ειναι σε βαρος της αναπτυξης τους,σωματικης και πνευματικης και κυριως της ηρεμιας τους

φτιαξε ενα σεναριο για το ποιος θα το κραταει ,αλλα κρατα το παιδι σταθερο

και τρεξε τους αλλους ή τον εαυτο σου

sorry,ελπιζω να μην παρεξηγηθω ,αλλα εγω την πατησα οταν τον πηγα λιγο στην μαμα μου,λιγο στην πεθερα μου και οταν γυρισαμε,και αρρωστος γυρισε και μπερδεμενος,δεν μορουσε να καταλαβει τι ωρα επρεπε να κοιμηθει,που,γιατι,παρολο που στην πραγματικοτητα οι καθημερινες του συνηθειες ως προς το ωριαιο προγραμμα ,δεν ειχαν μεταβληθει

δωσε βαρος στο βρεφος,στην αναγκη,ας ερθουν και οι 2 γονεις σου στην αθηνα για τον χειμωνα,την ανοιξη θα τα παιρνουν στους παιδικους και θα τους απαλλαξουμε

και παλι συγνωμη αν σε ζαλισα ή αν σου φανηκε δασκαλιστικο το υφος μου,αλλα με τρομαξαν οι εκδοχες σου,θα χαρω πολυ αν μου πεις οτι σε βοηθησα,εστω και λιγο στο να βρεις το σωστο για ολους σας

σεναριο

φιλια

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

σιγα μαρι γκελοβα μην παρεξηγηθω? πας καλα?? εδω εχουμε φαει τα απαυτα μας εδω μεσα τοσους μήνες ;)

Και εχεις δικιο σε οτι αφορα στην στα8εροτητα ;) 8α πλανάρω και 8α ενημερώσω :)

υγ. επισης να θυμηθιω αν οι γονεις μου ερ8ουν αθηνα και οι δυο καπουθ να καβατζωσω τον σκυλαρο! (ε ρε θεματα που εχει ο κοσμος.....:pp

dZJip3.png

Να σου πω κατι εγω θα προτεινα να την πηγαινεις στην μαμα σου αφου μπορει και θελει και ας πηγαινοερχεσαι εσυ .Ξερω οτι θα σου λειψει πολυ αλλα βρε παιδι μου σκεψου και το εξης , εσυ αν γυρνας στις 7 το νωριτερο υποθετω , το παιδι σου θα το βλεπεις μονο για μια ωριτσα (καλα δεν τα λεω ?) γιατι αν στις 9 κοιμαται , δεν εχεις πολυ χρονο .Τι προτιμας να το στελνεις σε παιδικου ή να το εχει η μανα σου ?

Καλα τα λεω σε σενα να δω εγω τι θα κανω μετα το μειωμενο που θα σχολαω και εγω 5.30-6 πω πω πικρααα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...