Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

vanilitsa μου μην φοβασαι και εγω με τεχνητους πονους πηγα αρων αρων και δεν πονεσα παρολο που εκανα 16 ωρες να γεννησω .Θα σου βαλουν επισκληριδιο και δεν θα καταλαβεις τιποτα .Εγω κοιμηθηκα κιολας καποιες στιγμες.

rose μου για το επιδομα λοχειας λες ? πας με ληξιαρχικη πραξη γεννησης του παιδιου και το βιβλιαριο , για το 6μηνο του οαεδ σου δινουν μια βεβαιωση και παιρνεις και μια βεβαιωση για τον εργοδοτη απο κει και τα καταθετεις .Νομιζω παιρνουμε χρηματα εκτος του εξαμηνου απο τον οαεδ αλλα θα ξερω μολις καταθεσω τα χαρτια για το εξαμηνο.,

fairy μου...δεν ηξερα οτι εκανες 16 ωρες???μπραβο!!!!

κοιμηθηκες μετα την επισκληριδιο εε??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεω να τηρησω το 40ημερο..μου κακοφαινεται σπιτι αλλα με την μπεμπα ολα καλα!παω να την ξυπνησω τωρα...κοιμαται 3 ωρες..παντως κι εμεις χθες βραδυ ειχαμε ξενυχτια..γαριδα το ματι της...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ροουζ,ευτυχως η νεαρα κοιμηθηκε διπλα μου οση ωρα συνομιλουσαμε χτες και δεν ξυπνησε παρα μονο για να φαει μια στις 4 και,κι αλλη μια στις 8!!!Οποτε μολις κλεισαμε τη συνομιλια καταφερα κι εγω να ξεκουραστω λιγακι...ευτυχως!!!

Διαφημίσεις

Υπαρχει καμια κοπελα που το καθισματακι του αυτοκινητου να το εβαλε στον συνοδηγο? σκεφτομαι να το βαλω διπλα μου για να παρακολουθω την μικρη αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο .

αν το βαλεις διπλα στο συνοδηγο να ξερεις οτι πρεπει να απερεργοποιησεις το αεροσακο(αν υπαρχει)

76IGp3.png

εσεις που εχετε γεννησει για πειτε τι πραγματακια χρειαζονται στη βαλιτσα του μιαιευτηριου,λεω σιγα-σιγα να αρχισω να τα ψωνιζω

αυτά που χρειάζεσαι είναι νυχτικιές ή πυτζάμες πάνω απο ένα ζευγάρι εγώ δεν φόρεσα καθόλου πυτζάμες δεν με βόλεψαν μετά χρειάζεσαι τα απαραίτητα είδη υγιεινής δηλαδή πετσέτα προσώπου και σώματος αφρόλουτρο , οδοντόβουρτσα και κρέμα. μετά σουτιέν θηλασμού πάρε δύο νομίζω είναι καλά ειδικά αν έχεις και επιθέματα στήθους για να μην λερώνεσαι. παντόφλες ξεκούραστες γιατί μπορεί να πριστούν τα πόδια σου όπως εμένα και χρειάζεσαι κάτι ανοιχτό και μαλακό. νομίζω αυτά είναι καλά για αρχή έπειτα αν ξεχάσεις κάτι ή χρειαστείς κάτι άλλο ζήτα να σου το φέρουν. μετά για το μωρό να έχεις ρουχαλάκια εξόδου αν και αυτά μπορείς να ζητήσεις να σου τα φέρουν την τελευταία μέρα για να μην τα σέρνεις τόσες μέρες στην βαλίτσα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτά που χρειάζεσαι είναι νυχτικιές ή πυτζάμες πάνω απο ένα ζευγάρι εγώ δεν φόρεσα καθόλου πυτζάμες δεν με βόλεψαν μετά χρειάζεσαι τα απαραίτητα είδη υγιεινής δηλαδή πετσέτα προσώπου και σώματος αφρόλουτρο , οδοντόβουρτσα και κρέμα. μετά σουτιέν θηλασμού πάρε δύο νομίζω είναι καλά ειδικά αν έχεις και επιθέματα στήθους για να μην λερώνεσαι. παντόφλες ξεκούραστες γιατί μπορεί να πριστούν τα πόδια σου όπως εμένα και χρειάζεσαι κάτι ανοιχτό και μαλακό. νομίζω αυτά είναι καλά για αρχή έπειτα αν ξεχάσεις κάτι ή χρειαστείς κάτι άλλο ζήτα να σου το φέρουν. μετά για το μωρό να έχεις ρουχαλάκια εξόδου αν και αυτά μπορείς να ζητήσεις να σου τα φέρουν την τελευταία μέρα για να μην τα σέρνεις τόσες μέρες στην βαλίτσα.

εκανα μια λιστα επεσα μεσα σε αυτα...δεν το ειχα σκεφτει αυτο για τα ρουχαλακια του μωρου...ελεγα να τα παρω μαζι μου...

76IGp3.png

και εγώ τα είχα μαζί μου αλλά πίστεψε με δεν υπάρχει κανένας λόγος. θα τα χρειαστείς την τελευταία μέρα οπότε γιατί να τα σέρνεις στην βαλίτσα που θα είναι όλο άνοιξε κλείσε. θα σου πέσουν και στο τέλος και άντε να φέρνεις άλλα. οπότε μια μέρα πριν βγεις λες στον άντρα σου να σου φέρει αυτά που έχετε αποφασίσει απο πριν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω απολυτα με τα παραπανω...κι εγω τα νυχτικακια βολευτηκα,ειχα παρει 3 μαζι μου καθως και 2 ρομπακια ελαφρα που μου χρειαστηκαν.Πετσετες και λοιπα ειδη για το μπανιο σου,παντοφλες μαλακες κι ανοιχτες στανταρ (τα ποδια μου ηταν τουμπανιασμενα για καμια εβδομαδα).Για το μωρο εγω χρειαστηκα αρκετα ρουχακια,σεντονακια για το πυρεξακι,μια κουβερτουλα ελαφρια,μπειμπιλινα γιατι την ειχα διπλα μου απο την πρωτη στιγμη και την φροντιζαμε εμεις σε ολα!!!

και εγώ τα είχα μαζί μου αλλά πίστεψε με δεν υπάρχει κανένας λόγος. θα τα χρειαστείς την τελευταία μέρα οπότε γιατί να τα σέρνεις στην βαλίτσα που θα είναι όλο άνοιξε κλείσε. θα σου πέσουν και στο τέλος και άντε να φέρνεις άλλα. οπότε μια μέρα πριν βγεις λες στον άντρα σου να σου φέρει αυτά που έχετε αποφασίσει απο πριν.

καλη ιδεα αυτη,θα τα εχω ετοιμα και θα του πω να μου τα φερει...

εσυ ειχες παρει καμια πανα μαζι για οταν τον σηκωνουμε να μην ακουμπαει στα ρουχα μας???

76IGp3.png

συμφωνω απολυτα με τα παραπανω...κι εγω τα νυχτικακια βολευτηκα,ειχα παρει 3 μαζι μου καθως και 2 ρομπακια ελαφρα που μου χρειαστηκαν.Πετσετες και λοιπα ειδη για το μπανιο σου,παντοφλες μαλακες κι ανοιχτες στανταρ (τα ποδια μου ηταν τουμπανιασμενα για καμια εβδομαδα).Για το μωρο εγω χρειαστηκα αρκετα ρουχακια,σεντονακια για το πυρεξακι,μια κουβερτουλα ελαφρια,μπειμπιλινα γιατι την ειχα διπλα μου απο την πρωτη στιγμη και την φροντιζαμε εμεις σε ολα!!!

εμεις δεν χρειαζομαστε τοσα γιατι δεν θα το εχω διπλα μου....μονο τα ρουχαλακια της εξοδου

76IGp3.png

όχι δεν είχα πάρει τίποτα για την αγκαλιά αλλά τώρα που είναι μεγάλη η θερμοκρασία πάρε να έχεις κανένα πανάκι για το κεφαλάκι του που θα ιδρώνει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ποτε πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω τη βαλιτσα????εγω λεω μετα που θα μπω στον 8ο καλα δεν ειναι???σιγουρα ομως θα παω μεχρι την αλλη βδομαδα να αγορασω τα νυχτικακια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...