Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παστάκια μου εγώ πονάω μια ζωή γιατί είμαι αφάνταστα στενή εκει κάτω μέχρι και η γιατρός μου με ρώτησε αν πονάω κατά την επαφή φαντάσου.

Είχα μια ελπίδα να γεννήσω φυσιολογικά μπας και ανοίξει λίγο ρε παιδί μου αλλά ούτε αυτό μου έκατσε. Τα πρώτα λεπτά πάντα πονάω.

Μαρσολάν μου έχω μια απορία , το μαρσολάν από που βγαίνει ?

χαχα...καλο εε??το μαρ ειναι τα 3 πρωτα γραμματα του ονοματος μου

το σολ ειναι τα 3 πρωτα γραμματα απο το ονομα του αντρα μου

και το αν ειναι τα πρωτα γραμματα απο το "οικογενειακο" επωνυμο

Οταν το σκεφτηκα για νικ,μου θυμιζε λιγο βραζιλιανικη σαπουνοπερα και πεθανα στα γελια,εεε...και το καθιερωσα

Τωρα ακουω και στο Μαρσυ...χαρη σε εσας!!!

Υποκοριστικο του νικ...τελειοοοοοο!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες το βράδυ η μικρή δυσκολεύτηκε πολύ να κοιμηθεί.....Όταν τελικά τα κατάφερε ήμουν τόσο κουρασμένη που τελικά κοιμήθηκα με το στήθος έξω.....χιχιχιχι!!!!!Και αυτή όμως από την κούραση έχει χτυπήσει 5ωρο ύπνο.....Τώρα θα την ξυπνήσω να θηλάσω γατί σεν κάνει να αφήνω το γάλα μέσα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, ολα καλα, απλα κουραζομαι πολυ και εχω γινει σαν το λαστιχο και λιγο ο καιρος, ε δεν θελει και πολυ...

Δημητρούλαααα, αντε ρε, κι εγω νομιζα οτι γεννησες. Αντε, τωρα οταν σε ξαναχασουμε θα ξερουμε οτι γεννας πια.

Ερι μου, νομιζω οτι πρεπει να διαβασεις τις οδηγιες χρησης, αλλα κολλυριο ειναι, δεν βρισκω το λογο να μην κανει. Απλα το garamat βρίσκεται σε ελλειψη στα φαρμακεια, μπορει να ταλαιπωρηθεις να το βρεις. Εγω εχω γυρισει ολη την αθηνα, που το χρειαζομαι για τη μυτη της μικρης και οπου βρω παιρνω οσα εχουν

Γκελακο καλοριζικο το σπιτακι σας.

Μαρσυ μια χαρα η μικρη σου. θες να σου πω ποσο ειναι η δικια μου που την περναει 10 μηνες? 9300 και 75 ποντους (τελευταια μετρηση).

Ροζ, καλοριζικο το δοντακι. Σιδερενια δοντακια να εχει το μωρο να μην ταλαιπωρειται.

Νεφελακι με το καλο την κυριακή η βαφτιση

Ζωουλα καλη αρχη στη δουλεια

και μαρα καλωσορισες και παλι

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια

Ουφφφ, πρεπει να κατεβασω τα χειμωνιατικα και βαριεμαι ρε γαμωτο

4Rnfp3.png

bonjouuurrr!!! Μαρι Μητσενααααα!! που εχαθεις καλεεεεεεεεε! :P

Παστάκι, σε οτι αφορά στο εμβολιο. πορφανώς 8α κάνετε την πρώτη δόση του πενταβάκ. είναι 5πλο εμβόλιο και προστατευει παο διφθεριτιδα, τέτανο και κάτι άλλα ανατριχιαστικά. η δικια μου δεν έκανε ουτε πυρετο σε αυτο ουτε τπτ... υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ περίπτωση το μπεμπε σου να κάνει γκρινουλες και να εχει μια μικρή υπνηλία αλλά και πάλι δνε χρειάζετε να αγχώνεσαι... θα εχεις το νου σου απλά ενα 24ωρο και μετα τίποτα. θα στα πει και ο παιδίατρός σου. πάντως μην ανησυχεις.. ειναι πολύ μικρό ακόμη και δνε 8α καταλάβει τιποτα απο το τσιμπι τσίμπι...

ορε μεγαλομαμαδες... εχει κανει καμια σας στο παιδι το MMR? εχω χεστει πάνω μου με αυτα που διαβάζω... κάνεις το εμβόλιοο κινδυνευεις απο αυτισμό.. δεν κάνεις το εμβόλιο κιονδυνευεις το οπαιδί σου να πάθει παρωτιτιδα και ερυθρά και πάλι να τρέχεις.. και εγώ που περασα και ερυθρά και μαγουλάδες δεν έπαθα τιποτα.. αλλά αι πάλι χωρίς εμβόλιο το παιδί?? προβληματίζομαι αλλά τεσπα δεν ειναι της παρούσης...

παστακι τέλος για να έχεις το νου σου τα πρώτα εμβόλια πάνε ώς εξής

1. πρώτη δόση πενταβάκ

2. πρώτη δοση πρεβεναρ13 (του πονευμονιοκοκου πολυδύναμο. σε αυτο εμενα η μικρη βαρεσε το 39.4 αλλα το ξεπεράσαμε με ντουζακια και ντεπον και σε 3 ωρίτσες ήταν περδίκι)

3. δευτερη δόση πενταβάκ (αυτο θα το κάνουμε στις 25 του μήνα)

4. δεύτερη δόση πρεβενάρ13

και μετά αρχίζουν τα πιο "μεγαλα" εμβόλια... απο 8 μηνων και μετά αν θυμάμαι καλά που ειναι το MMR και κάτι άλλα που ακομη δεν έχω μπει στην διαδικασία να τα γκουγκλάρω.. αυτααααααα

dZJip3.png

epishw 8α ήθελα και τη γνώμη σας στο εξης. μου ζητησαν την πουκι για φωτογράφηση... θα κουραστεί? θα κάνω κακό στο παιδί μου? θα μου λαλησει?

τι να κανω?

υγ. οικονομικό όφελος δεν υπαρχει καθώς μου το ζητησε μια φιλη διευθυντρια σε ένα περιοδικό.. ε απο φιλους δνε παιρνεις λεφτά.. δεν ειναι κ διαφημιση άλλωστε

dZJip3.png

Καλά Μάρα σοβαρά;;;;;;;Υπάρχει ενδεχόμενο αυτισμού;;;;Δεν το ήξερα....Τα δικά μου τα έχω εμβολιάσει αλλά δεν το ήξερα....Δεν μου το είπε κανείς.....

Για την φωτογράφιση τώρα κακό δεν είναι αλλά ίσως να είναι λίγο κουραστικό.Καλύτερα πριν αποφασίσεις να ρωτήσεις τη φίλη σου για το ποια θα είναι η διαδικασία, πόσή ώρα θα κρατήσει κτλ....Πάντως θα είναι και ένα ωραίο ενθύμιο αν τελικά το κάνεις.Εσύ τί νομίζεις που την ξέρεις καλύτερα....θα αντέξει, θα φοβηθεί , θα κουραστεί, θα νευριάσει τί λες;;;;Mε τον άντρα σου το συζήτησες;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερες και απο μας....τι κανετε???????/

εμεις κλαιγαμε γοερα και μαλλον ηταν απο νυστα γιατι τωρα μας πηρε ο ΟΡΦΕΑΣ:rolleyes::-P!!!

εγω κοριτσια ακομη δεν.....ματσ μουτσ!!!!!!!!!!δεν ξερω αλλα ολη μερα κουρασμενη με μπεμπη , σπιτι, και ολα τα υπολοιπα δεν το σκεφτομαι καθολου!!!και μου χε πει ο doctor να παω για τεστ παπ αλλα ουτε απο αυτο εκανα!!!μαλλον τον αλλο μηνα γιατι πρεπει να δω και μια κυστη ενδομητριωσης που ειχα πριν το μπεμπε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

επισης εχω και άλλο προβληματισμο και σας τον αναλυω να ακουσω τις αποψεις σας.

οπως ξερετε γεννησα 14 ιουνιου. 4 ιουλίου πήρα το παιδι τα μπιμπερο και τα αποστηρωτήρια και πήγα αυλιδα όπου εκει μένουν μονομα οι γονεις μου. εδω και 3 εβδομαδεσ ειμαι ξανα στη δουλειά. το παιδί αυλίδα και το βλεπω απο τετάρτη απογευμα έως πεμπτη πρωί και απο παρασκευη απογευμα έως δευτέρα πρωί.

η ζωή της πουκι στην αυλίδα ειναι ώς εξής.

(τρώει κάθε 3 με 4 ώρες)

-6 το πρωί έγερση.. φαγητό

- 7 με 9 παιχνίδι και λιγο ρουκουνούπνοσ

- 10 με 1 βολτες. με το καρότσι δεν σπίτια, με το καρότσι στην γειτονιά, σε σουπερ μαρκετ και μετά για καφέ, σε παιδική χαρά να χαιρετάει παιδάκια, βολτα ξανά με το σκύλο κλπ κλπ

- 1 με 4 σολάρισμα. ξαπλώνει και αρχίζει να τραγουδάει να παίζει να γελάει κλπ κλπ κλπ

- 4 με 6 περίπου ρουκουνούπνος

- 6 με 8., ξανα μανα εξω ή αν κάνει κρύο μέσα στο σπίτι αλλά δεχομεθα και επισκέψεις

- 8-9 μπάνιο χαδάκια φιλάκια ντιρι ντιρι

μετά.. ότι ώρα την φωτίσει ο κύριος κοιμάται.

στις 27 8α την φέρω αθηνα να μπει λιγο στο κλίμα. θα έχω πάρει και άδεια και 8α την τρέξω σε πάρκα κηπους , ζωολογικους κλπ κλπ. 8α δώ τις.. προθέσεις της σχετικά με μετακόμιση

και ιδού το θέμα μου. εγώ δουλεύω και νωρότερα απο τις 7 δεν μορώ να ειμαι σπίτι. τα πράγματα εδώ ειναι δυσκολα και κάθε μέρα παλεύουμε για να κρατησουμε την δουλειά μας. παράλληλα κάνω και κάποια εξτρά για αυξηση εισοδήματος...

οι επιλογές που εχω με το παιδί αθήνα είναι οι εξής

- πεθερά. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση. Ειναι 70 ετών, μπορει να πέσει στο ίσιωμα (αν και εμφανισιακά κρατιέτε καλά εν τουτοις έχει κάποια θέματα) και ΜΟΝΙΜΩΣ κάτι παθαίνει. ΤΟ καλοκαίρι έπαθε μια απώλεια προσφάτου μνήμης, έβγαλε κάτι αηδίες στην μασχάλη της και έτρεχε και γενικά δεν την λες και.. ετοιμοπόλεμη

- η μαμά μου. η ιδανική λύση για το παιδί μου το οποιο της έχει και αδυναμία. το πατρικό μου ειναι άδειο οποτε μπορει να μεινει εκεί.. ΑΛΛΑ πίσω θα μεινει ο μπαμπάς μου με βηματοδότη.. ε δεν μπορω να οτν αφησω 5 μερες στο έλεος του θεού. οι οptions με τη μαμά μου έχουν ώς εξής

1. ερχετε η μαμά μου απο δευτέρα πρωί έως παρασκευή απογευμα και κρατάει την μικρή. ο μπαμπάς μου μένει μόνος του... εμένα με τρομάζει λίγο αυτό...

2. έρχετε η μαμά μου καθημερινές (την φέρνει αθηνα η ξαδερφη μου που και εκείνη μετακόμισε μονιμα αυλίδα και φευγει κάθε πρωί για το μαγαζί της και γυρίζει απογευμα οποτε γυρίζει και την μαμά μου πίσω αυλίδα. πολύ ταλαιπωρία δεν είναι??

εννοείται οτι το παιδί μου μου λείπει αλλά είναι τοσο ευτυχισμένο εκεί που είναι... οκ και στην αθήνα 8α έχιε πράγματα να κάνει.. μένω κοντά στη φωκίονος οποτε η μαμά μου μπορει να βουτάει καρότσι και να την τρέχει.. γιατι επιμένω στο "εξω βόλτα' γιατι πολύ απλά το παιδί μου ΔΕΝ κάθεται μέσα. ακόμη και οταν κάνει κρύο την τνυνουμε σαν το κρεμύδι και την πηγαινοφέρνουμε. με το που θα μπει μέσα στο σπίτι αρχιζει τα μπινελίκια (δεν κλαίει.. ΒΡΙΖΕΙ)

νιωθω μπερδεμένη και γελοία... βλέπετε εσείς κάποια λύση που δεν βλέπω εγώ?? εσεις τι κάνετε? 'η τι θα κάνατε στη θεση μου??

Help ορε!

dZJip3.png

καλημερες και απο μας....τι κανετε???????/

εμεις κλαιγαμε γοερα και μαλλον ηταν απο νυστα γιατι τωρα μας πηρε ο ΟΡΦΕΑΣ:rolleyes::-P!!!

εγω κοριτσια ακομη δεν.....ματσ μουτσ!!!!!!!!!!δεν ξερω αλλα ολη μερα κουρασμενη με μπεμπη , σπιτι, και ολα τα υπολοιπα δεν το σκεφτομαι καθολου!!!και μου χε πει ο doctor να παω για τεστ παπ αλλα ουτε απο αυτο εκανα!!!μαλλον τον αλλο μηνα γιατι πρεπει να δω και μια κυστη ενδομητριωσης που ειχα πριν το μπεμπε!!!

για το σεξ το ανελυσα και παραπάνω.. δεν ειναι η κουραση.. είναι το οτι εχουμε κανει φοκους στην.,. μητρική πλευρά του εαυτού μας πλέον... 8α περάσει τραστ μι :P

να πας να κανεις το τεστ σου μαρι!

dZJip3.png

Καλά Μάρα σοβαρά;;;;;;;Υπάρχει ενδεχόμενο αυτισμού;;;;Δεν το ήξερα....Τα δικά μου τα έχω εμβολιάσει αλλά δεν το ήξερα....Δεν μου το είπε κανείς.....

Για την φωτογράφιση τώρα κακό δεν είναι αλλά ίσως να είναι λίγο κουραστικό.Καλύτερα πριν αποφασίσεις να ρωτήσεις τη φίλη σου για το ποια θα είναι η διαδικασία, πόσή ώρα θα κρατήσει κτλ....Πάντως θα είναι και ένα ωραίο ενθύμιο αν τελικά το κάνεις.Εσύ τί νομίζεις που την ξέρεις καλύτερα....θα αντέξει, θα φοβηθεί , θα κουραστεί, θα νευριάσει τί λες;;;;Mε τον άντρα σου το συζήτησες;

οτι 8α αντέξει, θα αντέξει.. δώστης κόσμο και χαμό και ειναι η καλύτερη της.. οταν έχει ησυχία πλήτεει.. οταν βλεπει νέες φάτσες εκστασιάζετε. ο άντρας μου λέει "γιατι οχι σιγά η καλύτερή της θα είναι". και απο οτι μου ειπε η φίλη μου για μια ποζα την θελουν την μικρή. θα φωτογραφήσουν μια έγκυο κοπελίτσα και απλά θα την έχει αγκαλιά... προβα μητρότητας κ έτσι.. πάνω απο μια 'ωρα δεν παιζει να κρατήσει.. τεσπα... μάλλον θα οτ κάνω για να το εχει και η μικρή ώς ενθύμιο

dZJip3.png

Αφού είναι έτσι, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις....θα είναι όντως πολύ ωραίο ενθύμιο!!!!!

Τώρα για το άλλο θέμα, όντως υπάρχει προβληματάκι.Κάθε λύση έχει τα υπέρ και τα κατά.....Την πεθερά την αποκλείουμε.Σίγουρα η μαμά θα βοηθήσει.Η δική της γνώμη ποια είναι;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

η μαμα μου πετάει τη σκουφια της σε κάθε option. ειναι διατεθειμένη να ακολουθησει και τις δυο λύσεις, γενικότερα το έχει αφήσει πάνω μας να αποφασισουμε καθώς όπως λέει το παιδάκι είναι δικό σας, εσείς ξέρετε τι ειναι καλύτερο κλπ κλπ...

σκέφτηκα και μια.. τρίτη λύση. για λόγους προσαρμογής να ειναι μισες μέρες εδώ, μισές μέρες εκεί.. μην της έρθει και αποτομο γιατι ποιος την ακούει (δεν κάνω πλάκα.. όταν θέλει κάτι το θέλει και τέλος.. δεν κλαίει απλά σε κοιτάει συνοφρυωμένη και μπαρμπαλίζει... ριχνει μπινελίκια του ολέθρου ειμαι σιγουρη) δηλαδή δευτέρα-τετάρτη αθήνα με τη μαμά μου, τετάρτη απογευμα να κατεβαίνουμε όλοι μαζί αυλίδα, πεμπτη παρασκευή σάβατο αυλίδα και κυριακή πίσω αθήνα.. ειναι φυσικά λίγο σκότωμα για μένα και τον άντρα μου αλλα ξέρω κ εγώ? ουφφφφ αντε ρε γμτ να μου ξεπεταχτεί λίγο να την παώ σε παιδικό... να ειναι το πουλάκι μου ήρεμο μαζι με τα άλλα παιδάκια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...