Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μια χαρα τα ακουω ακρατα και κερκυρα...αψογα εντωμεταξυ εχω να κανω διακοπες απο προπερσι και φυσικα εχω λυσαξει

φιλακια...παω να μαγειρεψω,μετα ναα κονουμε μπανιο,μετα θα φαμε,μετα θα κοιμηθουμε...λεμε τωρα...ουφφφφφφ

καληνυχτα

Αντε καλή συνέχεια... Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπεερεεεες!!!

γυρισαμε απο την παιδιατρο μας οπου ηπιαμε ενα ποσιμο εμβολιακι και φαγαμε ενα ωραιοτατο τσιμπι-τσιμπι,ετσι για να στανιαρουμε!!Το πιοτο το κατεβασαμε μια χαρουλα,στο τσιμπι κλαψαμε αλλα για λιγο...ω,ναι ειναι γενναια η κοπελα μου

8130 κιλακια και 70 ποντους η μανδαμ,καλα ειμαστε μου φαινεται.

Αρχιζουμε 1 νοεμβρη με απογευματινο ρυζαλευρο για δεκα μερες και μετα θα βαλουμε και πρωινη φρουτοκρεμα!

Αυτα τα νεα απο το μετωπο.

Μετα πηγαμε στην πεθερα μου,οπου ντερλικωσαμε ωραιοτατα μπριζολιδια απο το χωριο στην σχαρα και τωρα επιστρεψαμε χορτατοι στο σπιτι μας.

Το βλασταρι μας μιας και ειναι ακομη ξυπνιο και ακμαιο κατοικοεδρευει για λιγο στην μαμα μου,να την χαρει λιγο και η θεια μου που την φιλοξενουμε κι αυριο φευγει.

Κατα τα αλλα.....ησυχιαααααααα!!!

Γεια σου Μαρσολαν αυτο το ποσιμο εμβολιο τι ειναι >

με το καλο οι κρεμουλες σας ,καλο ξεκινημα και να μας πεις εντυπωσεις της .Θα παρεις βιολογικες?

Λοιπον αν θελετε να γελασετε εγω πηρα κρεμουλα ρυζαλευρο για μενα παρακαλω πολυ γιατι τις λατρευω αυτες τις κρεμες (τωρα που μεγαλωσα προφανως τις εχω αχτι ) που λετε λοιπον εφαγα εναν τενεκε ολοκληρο σε δυο μερουλες μονοννν εδωσα λιγο με το μικρο μου δαχτυλακι στην μικρη να δω αντιδραση και με κοιταζε λες και τις εδωσα να φαει χορτα χιχιιχιχιχι για να δουμε τι θα δουμε μολις αρχισουμε και εμεις .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Hallo girls.....

Καλέ νιου ! Κερκυραία είσαι; και γ@μ@ τα νησιά....εμείς είχαμε έρθει το 2006, νιόπαντροι (ενός χρόνου) και περάσαμε πολύ ωραία. Μπενίτσες είχαμε μείνει. Αν και τις 3 από τις 7 μέρες έβρεχε και μου ψιλο-σπάσανε τα νεύρα μου, γιατί είχε αυτό τον καιρό Ιταλία και τον κατέβαζε και στην Κορφού!!!! αλλά ωραία μωρέ! Και καλά ε; Οι Κερκυραίες είναι κουκλες κατα την γνώμη μου...Έλεγα στο boy μου "ΜΑΖΕΨΟΥΟΥΟΥΟΥΟ...ΕΠΙΠΕΔΟΟΟΟ":D:D:D....ααααχ διακοπούλες...άντε του χρόνου να'μαστε καλά να πάρουμε τον γουργούρη και να πάμε εις τας εξοχάς!!!

Τι άλλα νέα ρε παιδιά;

Εμείς την άλλη εβδομάδα κάνουμε τα πρώτα μας εμβόλια!!!! ΩΧΧΧΧΧΧ!!!! Πείτε κοπελιές τι γίνεται με αυτά; Θα έχουμε πυρετούς και γκρινίτσες; ΩΩΩΩΧΧΧΧ..........

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας κοριτσια δε γεννησα καλε ακομα!!!

ηρθαν οι γονεις μου εχει παρει παραμασχαλα ο μπαμπας τον υπολογιστη αλλα του εκανα συνδεση στον δικο του χαχαχα κ τωτα τον εχω εγω παλι τον δικο μου:tongue: τι κανετε??

Holy Diver

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια δε γεννησα καλε ακομα!!!

ηρθαν οι γονεις μου εχει παρει παραμασχαλα ο μπαμπας τον υπολογιστη αλλα του εκανα συνδεση στον δικο του χαχαχα κ τωτα τον εχω εγω παλι τον δικο μου:tongue: τι κανετε??

ελα ρε Δημητρααααααα...κι ειπαμε κι εμεις....γεννησε,εφερε εναν αλλο ζυγο στον κοσμο!!χαχαχα

πως περνατε με τους γονεις σου???

φανταζομαι χαρα τα παιδακια σου με τους παππουδες,εεε!!!

Τι άλλα νέα ρε παιδιά;

Εμείς την άλλη εβδομάδα κάνουμε τα πρώτα μας εμβόλια!!!! ΩΧΧΧΧΧΧ!!!! Πείτε κοπελιές τι γίνεται με αυτά; Θα έχουμε πυρετούς και γκρινίτσες; ΩΩΩΩΧΧΧΧ..........

Παστακια μου,δεν ειναι απαραιτητο να εχεις γκρινιτσες ή πυρετους...μπορει ναι,μπορει και οχι.Χαλαρα,θα δεις οτι θα πανε ολα καλα και σε αυτην τη δοκιμασια..χεχεχε

Γεια σου Μαρσολαν αυτο το ποσιμο εμβολιο τι ειναι >

με το καλο οι κρεμουλες σας ,καλο ξεκινημα και να μας πεις εντυπωσεις της .Θα παρεις βιολογικες?

Λοιπον αν θελετε να γελασετε εγω πηρα κρεμουλα ρυζαλευρο για μενα παρακαλω πολυ γιατι τις λατρευω αυτες τις κρεμες (τωρα που μεγαλωσα προφανως τις εχω αχτι ) που λετε λοιπον εφαγα εναν τενεκε ολοκληρο σε δυο μερουλες μονοννν εδωσα λιγο με το μικρο μου δαχτυλακι στην μικρη να δω αντιδραση και με κοιταζε λες και τις εδωσα να φαει χορτα χιχιιχιχιχι για να δουμε τι θα δουμε μολις αρχισουμε και εμεις .

ειναι το rotateq,δεν θυμαμαι ομως για τι σκοπο το κανουμε!!

ναι,θα παρω βιολογικες...θα το παλεψω,ο κοσμος να χαλασει.Θα τις φτιαχνω με το γαλα που πινει..και βλεπουμε.Μολις αρχισει και την φρουτοκρεμα θα της βαζω μεσα και λιγο φρουτακι να γλυκιζει!!

Μου εδωσε κι η γιατρος δειγματα της Frezyderm αλλα οπως ειπα Ηolle θα προτιμησω γιατι οι συγκεκριμενες ειναι και καλες και φτηνες...οι αλλες,ειναι πανακριβες!

Τωρα αν δεν της αρεσουν...τι να πω!!Θα το ψαξω αρκετα πριν καταληξω!!

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑ; ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!..ΟΥΦ...ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙΣ!!!!Πωωως πάει με τους γονείς σου; Όλα ΟΚ βλέπω. Το αγόρι σου ηρέμησε ή το άφησες και πέρασε το θέμα;

Marsolanaki, σ'ευχαριστώ που με καθησυχάζεις, γιατί το έχω 'αγχος!!!

Ρε κορίτσια, με το θέμα το γνωστό (ξέρετε το ματσ-μουτσ!!!....:oops::oops::oops:) έχω λίγο πρόβλημα..Πονάω κατά την επαφή...λές και το κάνουμε ξανά πρώτη φορά!το'χετε πάθει κι εσείς;:oops::oops::oops:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Άντε ρε συ Δήμητρα και εμείς είπαμε επιτέλους γέννησε και η τελευταία εναπομείναντα εγκυούλα.

Μαρσολαν μου και εγώ έχω θέμα με το τι κρέμα θα παρω για τον Αντωνέλο.

Ο γιατρός μου δεν νομίζω να μου προτείνει κάτι όπως και στο γάλα. Δεν θέλει να ανακατεύεται μάλλον γιατί όλα είναι υποκειμενικά.

Τώρα στην επόμενη μας επίσκεψη θα μου πει λεπτομέρειες για το πόσο θα δίνω και τι ακριβώς θα κάνουμε.

Γκέλυ μου καλορίζικο το καινούργιο σπίτι να το χαρείτε και να γεμίσει παιδικές φωνούλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Παστάκια μου εγώ πονάω μια ζωή γιατί είμαι αφάνταστα στενή εκει κάτω μέχρι και η γιατρός μου με ρώτησε αν πονάω κατά την επαφή φαντάσου.

Είχα μια ελπίδα να γεννήσω φυσιολογικά μπας και ανοίξει λίγο ρε παιδί μου αλλά ούτε αυτό μου έκατσε. Τα πρώτα λεπτά πάντα πονάω.

Μαρσολάν μου έχω μια απορία , το μαρσολάν από που βγαίνει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ρε γμτ, όταν ήμουν μικρή, όταν πρωτο-ξεκινήσαμε, είχα θέμα! εμ, ο πρώτος μου βλέπετε....ε, με τον καιρό το πήραμε το κολάι, αλλά τώρα πάλι τα ίδια!!! φταίει λές η καισαρική;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

και εσύ με καισαρική γέννησες ?

τι να σου πω, και εμένα ο πρώτος μου ήταν και είναι. Ήμουν βλέπεις μόλις 18 χρονών όταν γνωριστήκαμε και ήμουν από τα ήσυχα κορίτσια όχι σαν και τώρα. Φυσικά και στην εποχή μας υπήρχαν αλλά τώρα έχουν ξεφύγει τελείως.

Εγώ ακόμα πονάω ειδικά αν κάνουμε καιρό να έρθουμε σε επαφή όπως όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης μετά ήταν κλάφτα Χαράλαμπε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ δεν πονάω λόγω καισαρικής αλλά λόγω στενότητας του σημείου. Εσωτερικα είμαι πολύ στενή. Η καισαρική δεν με επηρέασε καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ααα, μάλιστα....λες να μαι κι εγώ έτσι;...

Αστα...χέστ@...

Πάω για νάνι...Τα λέμε ροουζ....Φίλησε μου το γλυκούλι σου...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...