Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

επισης οταν βαριεστε και το ....αλλο:tongue::tongue::tongue::tongue: ..τι κανετε??? να αρχισω να ανησυχω?

ααα,εχω κι αλλη ερωτηση

ο μπεμπης εδω και μια εβδομαδα,εχει παρουσιασει το εξης ...τον παιρνει ο υπνος την ωρα που τρωει...κοιματε κανενα 1/2ωρο και μετα μου βγαζει το λαδι.....παιχνιδια...αγκαλιες....λογια.....σαλια.....κακα.......τετοια

σας φαινεται φυσιολογικο,να τον παιρνει ο υπνος στο φαγητο?

zouzounaki,.....εγω να δεις πως βαριεμαι το αλλο...οχι τον αντρα μου,αλλα το αλλο....ασε,κουραζομαι που το σκεφτομαι!χαχα

Οσο για τον μπεμπη,μηπως πρεπει να εχουν μεγαλυτερη ροη οι θηλες???Γιατι μπορει να κουραζεται να ρουφαει και γι αυτο αποκοιμιεται...λεω εγω τωρα!!

Ροζ μου σ ευχαριστω για την πληροφορια , θα παω μια απο αυτες τιςμερες να βγαλω .Κριμα ομως που δεν μπορουμε να αγορασουμε απο τα mothercare γι αυτο ρωτουσα την μαρσολαν μας μηπως ειχε βρεικαμια πατεντα για αυτα γιατι κυπρο επιτρεπουν.

καλη μου fairy,τα παλιομαδερκερ σταματησαν τις αποστολες ακομη κι εκει που μεχρι προτινος εστελναν.Τερμα!Μονο Αγγλια πλεον.Αν εχεις ομως κανεναν φιλο ή συγγενη εκει,μπορεις να πληρωσεις με την καρτα σου απο εδω,να δηλωσεις την διευθυνση του και να στα στειλει μετα εκεινος!

Hallo girls! How are you?

Ώπα, το αγγλικό μας!!!!Τι κάνετε καλέ....

Marsolan συντοπίτισσα τι έγινε; Τι χαμπάρια; Τι καιρό κάνει απεκεί;

Καλέ, άν ξεχασα καμμία να μην με παρεξηγήσει, έχω τον απόλυτο δίπλα μου και γουργουρίζει....

Μεχρι τη 13.30 εβρεχε καταρρακτωδως...τωρα σταματησε...και εχει ηλιο και ζεστη:shock:αλλα αντι αλλων.

Ευτυχως βεβαια γιατι εχουμε εμβολιο το απογευμα και πως θα πηγαιναμε με το σκατοβροχο!

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa! ειμαι σε τρελό mood ενεκα μηνο γενεθλίων μουαχαχαχαχ

να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα....αντε και στα επομενα μηνογενεθλια με τρελλα και κορδελα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρα !!! πολυ καλη η περιγραφη σου της γεννησης της κορης σου , και εγω δεν εκλαψα , ειχα στερεψει .Και αυτη την φρικη με το γαλα την εφαγα και εγω , ειχα διπλα μου 'αγγελαδες' και ειχα φρικαρει , σπιτι οτι καταφερα .

Συγκινηθηκα πολυ με την μανουλα σου αχ μανουλες- μανουλιτσες- μαμαδες , λες να γινουμε και εμεις τοσο καλες μανουλες ???? κλαψ με πηραν τα ζουμια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

zouzounaki,.....εγω να δεις πως βαριεμαι το αλλο...οχι τον αντρα μου,αλλα το αλλο....ασε,κουραζομαι που το σκεφτομαι!χαχα

Οσο για τον μπεμπη,μηπως πρεπει να εχουν μεγαλυτερη ροη οι θηλες???Γιατι μπορει να κουραζεται να ρουφαει και γι αυτο αποκοιμιεται...λεω εγω τωρα!!

γεια σου μαρσολανακι:tongue::tongue::tongue::tongue:

το εχω δοκιμασει αυτο με τις περισσοτερες τρυπες,αλλα πνιγεται

η αληθεια ειναι ,οτι οι θηλες αλλαζουν στον 4 μηνα και πηρα αυτες με τις 3 τρυπουλες,αλλα δεν.....

οσο για το αλλο.....δεν καταλαβαινω τιποτα....εγω στην εγκυμοσυνη τον παρακαλαγα και δεν μου καθοταν.....τωρα???.....τωρα???.....:evil::evil::evil::evil:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

που πηγατε βρε κοριτσια?εγω με ποιον θα πω μια κουβεντα?

ουουουουφ...δεν μπορω να παω και για κανενα ψωνιο ,οπως εκανα παλια.....

ενα hondos,μερικες φορες βοηθαει πολυ...δεν νομιζετε?

αντε μονη μου τα λεω,μονη μου απανταω

παω να παρω κανενα τηλεφωνο,ο μπεμπης παιζει στο ριλαξ του και δεν προβλεπεται να κοιμηθει

φιλακια κοριτσαρες

Υ.Γ. σμουτσακι,αν δεν ειναι κατι συγκεκριμενο αυτο που σου συμβαινει ακι δεν μπορεις να το πεις,τοτε ειναι απλα,ο σκ@τ@καιρος

να πας ενα κομμωτηριομανικιουρπεντικιουρ να στρωσεις

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

γειααααα...

Τάισα τον απόλυτο και να'μαι πάλι.....είναι κανείς εδώ;:D:D:D

hello

εγω ειμαι εδω και περιμενω να μπει καμια.....

τι κανεις?

ΓΚΕΛΥ

γεια σας κοριτσια,ελπιζω να ειστε ολες καλα

εμενα με ξεχνατε βρε κοριτσια ...κλαψ σνιφ

που εισαι βρε μαραααααα........διαβασα την ιστορια σου μονορουφι...καλη μου μονο εσυ θα μπορουσες να ειχες περασει αυτες τισ στιγμες ...ετσι.....απαιχτα

σου ευχομαι ,η ζωη σας να κυλησει γλυκα και τρυφερα οπως οι πρωτες στιγμες που αναταλλαξατε με την κορη σου:P:p:p:p

φυσικα το ευχομαι αυτο και για ολα τα κοριτσια

ροουζ με γεια το δοντακι...σιδερενιοι να ειστε

εγω ψιλοχαθηκα αυτες τις μερες γιατι ετρεχα με διαδικαστικα.....

κοριτσια....αγορασαμε εξοχικο...στον μαγευτικο αγιο Κων/νο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χθες ειχαμε συμβολαια,πηραεμ και τον μπεμπη μαζι...δεν ειχα που να τον αφησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ηθελα να τον βγαλω και φωτογραφια να υπογραφει υποτιθεται το συμβολαιο,αλλα το κλιμα ηταν ...πολυ.....;););) σοβαρο.....

τελος παντων

βαριεμαι να δουλεψω...τι κανετε σε αυτη την περιπτωση???

επισης οταν βαριεστε και το ....αλλο:tongue::tongue::tongue::tongue: ..τι κανετε??? να αρχισω να ανησυχω?

ααα,εχω κι αλλη ερωτηση

ο μπεμπης εδω και μια εβδομαδα,εχει παρουσιασει το εξης ...τον παιρνει ο υπνος την ωρα που τρωει...κοιματε κανενα 1/2ωρο και μετα μου βγαζει το λαδι.....παιχνιδια...αγκαλιες....λογια.....σαλια.....κακα.......τετοια

σας φαινεται φυσιολογικο,να τον παιρνει ο υπνος στο φαγητο?ουτε να θυλαζε τετοιο πραγμα

δηλαδή τώρα εισαι μια πλουσία??? δηλαδή ο μπεμπαρος εχει και προικώον?μ ουχαχαχαχαχ! καλοριζικο αγαπη μου! να ειναι γεμαοτ γελια και μονο γελια... τώρα σε οτι αφορα στο άλλο.. ναι κ εγω βαριέμαι.. αλλα ειναι συνηθες.. μεταμορφωνομαστε σε μαναδες! πάνε πια τα σεξυ ζουμερά κορίτσια που έπαιρναν το συμπαν! μχοαχθαοθχθοαχθοαοθχ

παντως ναι μην ανησυχεις.. ειμαστε ακομη σε λοχεια mood.. θα περάσει

dZJip3.png

δηλαδή τώρα εισαι μια πλουσία??? δηλαδή ο μπεμπαρος εχει και προικώον?μ ουχαχαχαχαχ! καλοριζικο αγαπη μου! να ειναι γεμαοτ γελια και μονο γελια... τώρα σε οτι αφορα στο άλλο.. ναι κ εγω βαριέμαι.. αλλα ειναι συνηθες.. μεταμορφωνομαστε σε μαναδες! πάνε πια τα σεξυ ζουμερά κορίτσια που έπαιρναν το συμπαν! μχοαχθαοθχθοαχθοαοθχ

παντως ναι μην ανησυχεις.. ειμαστε ακομη σε λοχεια mood.. θα περάσει

καλα θα μας τρελλανεις κοπελια??? εεεεε,οχι και πλουσια,ενα μικρο διαρακι ειναι ολο κι ολο....αλλαααααα,θα στεγασει τον ερωτα μας,τον δικο μου με τον μπεμπη εννοω...για τον μπαμπα ,θα σε γελασω...θα ερχεται να μας βλεπει λεει στο δρομο του γαι την καρδιτσα...στην μαμα γαρ.......γκουουουρρρρρ

ΓΚΕΛΥ

Καλησπέρα κορίτσια μου

Μάρα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου , να ναι γερή και καλότυχη

Σχετικά με την γέννα εγώ έκλαψα, αν και με καισαρική όταν μου τον έφερε η νοσοκόμα δίπλα στο πρόσωπο μου και μου τον ακούμπησε δεν άντεξα. Ήταν γεμάτος δάκρυα από το κλάμα και ζεστός.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και με πήραν τα ζουμιά και δεν θα σταμάταγα αλλά άρχισε να γίνεται πιο έντονο και λέω κάτσε μην κουνηθώ και μου ράψουν καμιά σπλήνα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Hallo girls! How are you?

Ώπα, το αγγλικό μας!!!!Τι κάνετε καλέ....

Newmummy πώς πάτε με το μπεμπέ; Συνεχίζεις να θηλάζεις; Εμείς γιοκ!

Γειά σου παστάκι γλυκό :D. Ναι θηλάζω ακόμα το οργιάκι μου και αν συνεχίσουμε έτσι θα θηλάσω για πολύ καιρό ακόμα :D.

γεια σας κοριτσια,ελπιζω να ειστε ολες καλα

εμενα με ξεχνατε βρε κοριτσια ...κλαψ σνιφ

που εισαι βρε μαραααααα........διαβασα την ιστορια σου μονορουφι...καλη μου μονο εσυ θα μπορουσες να ειχες περασει αυτες τισ στιγμες ...ετσι.....απαιχτα

σου ευχομαι ,η ζωη σας να κυλησει γλυκα και τρυφερα οπως οι πρωτες στιγμες που αναταλλαξατε με την κορη σου:P:p:p:p

φυσικα το ευχομαι αυτο και για ολα τα κοριτσια

ροουζ με γεια το δοντακι...σιδερενιοι να ειστε

εγω ψιλοχαθηκα αυτες τις μερες γιατι ετρεχα με διαδικαστικα.....

κοριτσια....αγορασαμε εξοχικο...στον μαγευτικο αγιο Κων/νο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χθες ειχαμε συμβολαια,πηραεμ και τον μπεμπη μαζι...δεν ειχα που να τον αφησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ηθελα να τον βγαλω και φωτογραφια να υπογραφει υποτιθεται το συμβολαιο,αλλα το κλιμα ηταν ...πολυ.....;););) σοβαρο.....

τελος παντων

βαριεμαι να δουλεψω...τι κανετε σε αυτη την περιπτωση???

ααα,εχω κι αλλη ερωτηση

σας φαινεται φυσιολογικο,να τον παιρνει ο υπνος στο φαγητο?ουτε να θυλαζε τετοιο πραγμα

Α μπεμπόνης με προίκα!!!Μας θέλετε για νύφη??? εχουμε κι εμείς το κάτιτις μας :tongue::tongue::tongue::tongue:. Αντε βρε καλορίζικο το σπιτάκι σας και να'ναι γεμάτο χαμόγελα και γέλια κακαριστά :D. Και μη το λες ταπεινό δυαράκι... να λες ορι θα μπορείτε να κάνετε διακοπές σαν άνθρωποι γιατί σε λίγο καιρό όσοι δεν έχουν εξοχικά δικά τους ή απο γονείς θα πηγαίνουν φιλοξενούμενοι σ'αυτούς που έχουν ένα κεραμίδι...

που πηγατε βρε κοριτσια?εγω με ποιον θα πω μια κουβεντα?

ουουουουφ...δεν μπορω να παω και για κανενα ψωνιο ,οπως εκανα παλια.....

ενα hondos,μερικες φορες βοηθαει πολυ...δεν νομιζετε?

αντε μονη μου τα λεω,μονη μου απανταω

παω να παρω κανενα τηλεφωνο,ο μπεμπης παιζει στο ριλαξ του και δεν προβλεπεται να κοιμηθει

φιλακια κοριτσαρες

Υ.Γ. σμουτσακι,αν δεν ειναι κατι συγκεκριμενο αυτο που σου συμβαινει ακι δεν μπορεις να το πεις,τοτε ειναι απλα,ο σκ@τ@καιρος

να πας ενα κομμωτηριομανικιουρπεντικιουρ να στρωσεις

Αχ Hondos... τι μου θύμησες τώρα!!!!Πολύ θα ήθελα να χτύπήσω ένα αλλά με τόσα οργια σε ψώνια που έχω κάνει για τη μικρή μάλλον θα με χτυπήσει κάτω ο καλός μου χιχιχιχι

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Γειά σου παστάκι γλυκό :D. Ναι θηλάζω ακόμα το οργιάκι μου και αν συνεχίσουμε έτσι θα θηλάσω για πολύ καιρό ακόμα :D.

Α μπεμπόνης με προίκα!!!Μας θέλετε για νύφη??? εχουμε κι εμείς το κάτιτις μας :tongue::tongue::tongue::tongue:. Αντε βρε καλορίζικο το σπιτάκι σας και να'ναι γεμάτο χαμόγελα και γέλια κακαριστά :D. Και μη το λες ταπεινό δυαράκι... να λες ορι θα μπορείτε να κάνετε διακοπές σαν άνθρωποι γιατί σε λίγο καιρό όσοι δεν έχουν εξοχικά δικά τους ή απο γονείς θα πηγαίνουν φιλοξενούμενοι σ'αυτούς που έχουν ένα κεραμίδι...

Αχ Hondos... τι μου θύμησες τώρα!!!!Πολύ θα ήθελα να χτύπήσω ένα αλλά με τόσα οργια σε ψώνια που έχω κάνει για τη μικρή μάλλον θα με χτυπήσει κάτω ο καλός μου χιχιχιχι

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!

ναι θα εισηγηθω στο μπεμπακι ,την υποψηφιοτητα γαι νυφη και εννοειτε οτι θα του δωσω να το περιθωριο να αποφασισει ........να υποστηριξει την επιλογη της μαμα......απολυτο προοδευτικο δεν νομιζεις!!!!χιχιχιχιχι

παντως κι εμεις αυτο σκεφτηκαμε,οτι ή θα το παιρναμε τωρα που εχουν αρχισει και πεφτουν καπως οι τιμες ή ποτε...και το τολμησαμε...ελπιζω να μην το μετανιωσουμε.......ουφ αγχωνομαι μερικες φορες,για τα οικονομικα

εντωμεταξυ εχει μαι θεα,τελεια,ολο τον κολπο και το βουνο απο την αλλη μερια,αν ξερετε την περιοχη,δεν θες να πας πουθενα αλλου

ΓΚΕΛΥ

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!

ναι θα εισηγηθω στο μπεμπακι ,την υποψηφιοτητα γαι νυφη και εννοειτε οτι θα του δωσω να το περιθωριο να αποφασισει ........να υποστηριξει την επιλογη της μαμα......απολυτο προοδευτικο δεν νομιζεις!!!!χιχιχιχιχι

παντως κι εμεις αυτο σκεφτηκαμε,οτι ή θα το παιρναμε τωρα που εχουν αρχισει και πεφτουν καπως οι τιμες ή ποτε...και το τολμησαμε...ελπιζω να μην το μετανιωσουμε.......ουφ αγχωνομαι μερικες φορες,για τα οικονομικα

εντωμεταξυ εχει μαι θεα,τελεια,ολο τον κολπο και το βουνο απο την αλλη μερια,αν ξερετε την περιοχη,δεν θες να πας πουθενα αλλου

Δεν ξέρω καλά την περιοχή, έχω περάσει απλά για να πάω βόρεια αλλά μου ακούγεται πολύ καλή επιλογή. Κι εμείς έχουμε εξοχικό σταμέρη του καλού μου (Ακράτα)και πάμε για σκ και κοντινές εξορμίσεις και για καλοκαίρι πάμε στα μέρη μου Κέρκυρα. Απλά για κει θες να έχεις μέρες γιατί είναι μεγάλο ταξίδι. Οπως και να χει μια χαρά τη βγαζουμε.:D

Πάντως μ'αρέσεις πολύ δημοκρατική με το μπεμπίνο σε κόβω ;)

Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Δεν ξέρω καλά την περιοχή, έχω περάσει απλά για να πάω βόρεια αλλά μου ακούγεται πολύ καλή επιλογή. Κι εμείς έχουμε εξοχικό σταμέρη του καλού μου (Ακράτα)και πάμε για σκ και κοντινές εξορμίσεις και για καλοκαίρι πάμε στα μέρη μου Κέρκυρα. Απλά για κει θες να έχεις μέρες γιατί είναι μεγάλο ταξίδι. Οπως και να χει μια χαρά τη βγαζουμε.:D

Πάντως μ'αρέσεις πολύ δημοκρατική με το μπεμπίνο σε κόβω ;)

Φιλάκια πολλά

μια χαρα τα ακουω ακρατα και κερκυρα...αψογα εντωμεταξυ εχω να κανω διακοπες απο προπερσι και φυσικα εχω λυσαξει

φιλακια...παω να μαγειρεψω,μετα ναα κονουμε μπανιο,μετα θα φαμε,μετα θα κοιμηθουμε...λεμε τωρα...ουφφφφφφ

καληνυχτα

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...