Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Και ναι μία ακόμη βροχερή μέρα εδώ στις Σέρρες άρχισε.:mad:

Και εμείς έχουμε μία της αγροτικής τράπεζας και της βάζουμε χρήματα όταν είναι να αγοράσουμε κάτι και βέβαια όχι παραπάνω από τα χρήματα αγοράς.

Συγνώμη βρε κοριτσάκια μου που σας έπρηξα αλλά βαφτίσια με τέτοιο χάλι στον καιρό δεν γίνονται ρε γαμώτη .........................................:(

καλησπερα κοριτσουδια

η δημητρα μαλλον γεννησε ε?

κοριτσια, σορρυ που δεν γραφω πολυ τον τελευταιο καιρο, αλλα δεν ειμαι πολυ στα καλα μου. εχω τις κλειστες μου, ειμαι πολυ πεσμενη. Σας σκέφτομαι ομως και να ξερετε οτι οταν αναφερομαι σε σας παντα σας αναφερω σαν φιλες μου.

καλο βραδυ

Smoutsaki μου γλυκό όλοι περνάμε τις φάσεις μας γενικά! Ελπίζω να μην είναι πολύ σημαντικά αυτά που σε απασχολούνε και να μπορέσει να δωθεί μία λύση. Εμείς σε αγαπάμε πολύ πολύ και ότι θέλεις μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας. Δεν θέλω να σε ακούω στεναχωρημένη εσένα, γιατί σε έχω στο μυαλό μου ως πολύ αισιόδοξο και πάντα χαμογελαστό άτομο. Οπως θα έλεγες στην Ιλιάννα θα τους κάνουμε ντα όλους όσοι σε πειράζουνε.:mad:

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ , ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ

Μπράβο, μπράβο Αντωνάκι. Βιαστήκανε να βγούνε τα δοντάκια σου!;)

ρόουζ πως το βλέπεις, φαίνεται να πονάει πολύ? του έβαζες καμία αλοιφούλα για τα ούλα?

Καλημέρα κορίτσια μου, μάλλον η Δήμητρα γέννησε για να μην μπαίνει τόσο καιρό. Τι μέρα είχε πρόβλεψη ? έπεσε καθόλου κοντά ?

Σμουτς όπως τα λέει η Νεφέλη, αν θέλεις να μοιραστείς κάτι εδώ είμαστε εμείς. Ευχόμαστε να είναι όλα καλά και να σε έριξε λίγο ο σκατόκαιρος και τίποτα άλλο.

Νεφέλη σχετικά με το δοντάκι δεν το πήραμε είδηση καθόλου. Απλά ο άντρας μου λεει για να δούμε έχουμε κανένα δοντάκι ? Και κατέβασε το κάτω χείλι και είδαμε ένα δοντάκι να έχει σκάσει και να έχει βγει το κεφάλι του ολόκληρο. Έυχομαι και τα άλλα δοντάκια να σκάσουν έτσι αθόρυβα και ήσυχα. Προς το παρών δεν βάλαμε τίποτα αφού δεν κλαίει.

Φαίρυ μπορείς να πας στην πειραιώς που θα σου βγάλει την κάρτα επιτόπου και θέλει ένα 24ωρο να ενεργοποιηθεί αφού έχει τουλάχιστον 5 ευρώ μέσα έτσι για την αρχή μετά μπορείς να την έχεις άδεια. Και τονίζω δεν είναι πιστωτική , ακόμα και να την χάσεις ή να σου κλέψουν τον κωδικό δεν μπορούν να σε χρεώσουν καθόλου. Μόνο το ποσό που θα έχεις μέσα αν έχεις για κάποια αγορά θα καταφέρουν να σου αποσπάσουν. Και η εμπορική βγάζει τέτοια κάρτα αλλά θέλει 1 μήνα να πάρεις στα χέρια σου την κάρτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ , ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ

Μπράβο σας :D:D:D. Ετσι ήσυχα να βγουν και τα υπόλοιπα... Η δικιά μου όλο μεσά στο στόμα έχει το χερι και πιέζει τα ουλάκια της... μασητήρι δεν κρατά ακόμα και αναρωτιέμαι πότε θα σκάσει το δικό μας δοντάκι αλλά έχουμε μέλλον ακόμα...

καλησπερα κοριτσουδια

η δημητρα μαλλον γεννησε ε?

κοριτσια, σορρυ που δεν γραφω πολυ τον τελευταιο καιρο, αλλα δεν ειμαι πολυ στα καλα μου. εχω τις κλειστες μου, ειμαι πολυ πεσμενη. Σας σκέφτομαι ομως και να ξερετε οτι οταν αναφερομαι σε σας παντα σας αναφερω σαν φιλες μου.

καλο βραδυ

Σμουτσάκι είναι και σκ@τ@ ο καιρός δε θέλει και πολύ να πέσει η διάθεση μας... Μην ανησυχείς και για ότι θες είμαστε εδώ. Παίρνε τονωση από την κουκλάρα Ιλιάννα και μη σκας για τίποτα :wink:. Φιλάκια

Καλημέρα κορίτσια! Και ναι μία ακόμη βροχερή μέρα εδώ στις Σέρρες άρχισε.:mad:

Και εμείς έχουμε μία της αγροτικής τράπεζας και της βάζουμε χρήματα όταν είναι να αγοράσουμε κάτι και βέβαια όχι παραπάνω από τα χρήματα αγοράς.

Συγνώμη βρε κοριτσάκια μου που σας έπρηξα αλλά βαφτίσια με τέτοιο χάλι στον καιρό δεν γίνονται ρε γαμώτη .........................................:(

Νεφελάκι μου γι'αυτό έχουμε το φόρουμ για να μοιραζόμαστε χαρές και αγωνιες , ανησυχίες ή στεναχώριες...Σε καταλαβαίνω απόλυτα που έχεις σκάσει για τη βάφτιση. Απ'ότι έχω καταλάβει είναι και δυσβατη η Εκκλησία που το δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Τι να πω υπομονή και ελπίδα τουλάχιστον να μη βρέχει εκείνη τη μέρα. Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Νεφέλη μου ειδα την πρόβλεψη του καιρού για τις 17 σωστά?

Λέει αρκετά σύννεφα έως συννεφιασμένος χωρίς βροχή. Αν δεν αλλάξει κάτι που δεν νομίζω γιατί είναι κοντινό διάστημα τότε δεν θα έχει βροχή. Και η θερμοκρασία θα είναι απο 16-18 βαθμούς.

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα σε ολες σας,

εδω να δειτε τι βροχη ριχνει...Ανοιξαν οι ουρανοι και γινεται ο χαμος,δεν κανω πλακα,ειναι σκοτεινιασμενα σαν να ειναι βραδυ,ριχνει αστραπες...βροχη με τα κανταρια!

Αφου η Πηνελοπη δεν εχει ξυπνησει οριστικα ακομη!:shock:Αυτη καθε μερα ξυπναει απο τις 10.30,σημερα...χουχουλιαζει μαλλον ενεκα και του παλιοκαιρου.

Αχ βρε Νεφελακι,ευχομαι η προβλεψη για την Κυριακη να βγει αληθινη και να εχει μονο συννεφια.Ελα μην σταναχωριεσαι,να εχεις στο μυαλο σου οτι εκεινη την μερα θα φωτιστει η Παντελινα σου,κι ας ειναι κι ο καιρος ασχημος.Προσπαθησε να βρεις κατι θετικο.Τι να κανετε αλλο??

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa! ειμαι σε τρελό mood ενεκα μηνο γενεθλίων μουαχαχαχαχ

ροζουλι μου!!! με το καλό και τα υπολοιπα δοντάκια έτσι χωρίς πονο και πυρετούς.. εμεις ακόμη το παλεύουμε με ΠΟΛΛΑΑΑΑ σαλια και ενα μικρο δοντουδι να προσπα8ει να βγει

μαρσυ.. ενοειται οτι ο καιρος τα επηξρεάζει τα μπεμπε και ρουκουνιαζουν πιο εύκολα

νεφελάκι.. δεν προκειται να βρέξει μωρο μου μην σκάς.. όοοοοοοοοολα 8α πανε περίφημα

σμουτσακι.. να σπασεις κανα πιάτο δοκιμασες?

τατι... μπονζουρ!!!

dZJip3.png

Νεφέλη μου ειδα την πρόβλεψη του καιρού για τις 17 σωστά?

Λέει αρκετά σύννεφα έως συννεφιασμένος χωρίς βροχή. Αν δεν αλλάξει κάτι που δεν νομίζω γιατί είναι κοντινό διάστημα τότε δεν θα έχει βροχή. Και η θερμοκρασία θα είναι απο 16-18 βαθμούς.

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43

Ροζουλίνη σε ευχαριστώ πολύ για το link. Μακάρι βρε κορίτσια να γλυτώσουμε την βροχή τουλάχιστον.

Εγώ ψιλοτρέχω για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βασικά μέχρι τώρα δεν έκανα τίποτε και τώρα μου ήρθε η ιδέα να αγοράσω γλαστράκια για τους καλεσμένους στο τραπέζι. Πήρα ύφασμα για να τα τυλίξω και κορδέλα αλλά μου λείπουνε τα γλαστράκια:P

Σε λίγο θα μου ξαναφέρουνε (ελπίζω σε καλύτερη έκδοση τις μπομπονιέρες) και το απόγευμα θα τα πάμε στο μοναστήρι για να ξεμπερδεύουμε και με αυτά.

Hallo girls! How are you?

Ώπα, το αγγλικό μας!!!!Τι κάνετε καλέ....

Κορίτσια εδώ Πάτρα έχει γύρω στους 25 βαθμούς, συννεφιά και βρέχει!!! Λέτε να ρίξει κανα κούνημα να γελάσουμε(βλ.σεισμό); Σου σπάει τα νεύρα αυτός ο καιρός ρε γμτ!!!

Smoutsaki μου, τι στεναχωριέσαι; Όόόό,τι και να'ναι θα δεις, θα περάσει!!! Άσε που έχεις την μπουμπού σου παρεούλα..Δεν πιστεύω θα σου σκάσει χαμόγελο και θα αλλάξεις διάθεση!!! Όπως σου λένε και οι υπόλοιπες και συμφωνώ, εμείς είμαστε εδώ, άν θες κάτι να μας πεις...

Ρόουζ με γεια το δοντάκι σας! Μακάρι και ο δικός μου να είναι έτσι ήρεμος όταν μας έρθει!!!

Mara τι κάνεις;

Newmummy πώς πάτε με το μπεμπέ; Συνεχίζεις να θηλάζεις; Εμείς γιοκ!

Marsolan συντοπίτισσα τι έγινε; Τι χαμπάρια; Τι καιρό κάνει απεκεί;

Νεφελάκι μην στεναχωριέσαι. Αυτός ο καιρός βγάζει σε φωτος μία γλυκήτητα, μία ρομαντική αίσθηση, ένα κάτι. Μην στεναχωριέσαι, όλα τέλεια θα είναι, είμαι σίγουρη.

ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑ;ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΛΕΕΕΕ;...μάλλον..άντε με το καλό να έρθει η μπουμπούκα!!!

Καλέ, άν ξεχασα καμμία να μην με παρεξηγήσει, έχω τον απόλυτο δίπλα μου και γουργουρίζει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Smoutsaki μια αγκαλια απο μενα για να περασει γρηγορα , μαλλον φταιει που ολες αυτες τις μερες ησουν σε εγρηγορση και τωρα η αδρεναλινη σου επεσε ...δοκιμασες καμια σοκολατα? και κανα πιατο οπως λεει η Μαρα

Ροζ μου σ ευχαριστω για την πληροφορια , θα παω μια απο αυτες τιςμερες να βγαλω .Κριμα ομως που δεν μπορουμε να αγορασουμε απο τα mothercare γι αυτο ρωτουσα την μαρσολαν μας μηπως ειχε βρεικαμια πατεντα για αυτα γιατι κυπρο επιτρεπουν.

Νεφελακι για τα βαπτισια .

Λοιπον οτι και να γινει απολαυσε το , και μενα εβρεξε εκεινη την ημερα μετα απο τοσο καιρο αλλα ολοι το διασκεδασαν , σκεψου οτι δεν την περιμεναμε αυτη την βροχη απλα μας προεκυψε .Αφου λοιπον εσυ εισαι προετοιμασμενη για τον καιρο τι σκας?

Βαλε ενα καλτσονακι λεπτο στο χρωμα του ποδιου , ριξε μια εσαρπα και κλεισε να φανε ολοι μεσα στο μαγαζι .Στην εκκλησια θα ειναι πολυ ομορφα και χουχουλιαρικα αφου θα ειναι ολοι μεσα ...και θα σας θαυμαζουν !!!!

Μην αφηνεις τετοιες λεπτομερειες να χαλανε τετοιες μερες ....

ΑΑΑ και εμενα για την βροχη μου ειπαν

οτι ειναι τυχη για το μωρο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια,ελπιζω να ειστε ολες καλα

εμενα με ξεχνατε βρε κοριτσια ...κλαψ σνιφ

που εισαι βρε μαραααααα........διαβασα την ιστορια σου μονορουφι...καλη μου μονο εσυ θα μπορουσες να ειχες περασει αυτες τισ στιγμες ...ετσι.....απαιχτα

σου ευχομαι ,η ζωη σας να κυλησει γλυκα και τρυφερα οπως οι πρωτες στιγμες που αναταλλαξατε με την κορη σου:P:p:p:p

φυσικα το ευχομαι αυτο και για ολα τα κοριτσια

ροουζ με γεια το δοντακι...σιδερενιοι να ειστε

εγω ψιλοχαθηκα αυτες τις μερες γιατι ετρεχα με διαδικαστικα.....

κοριτσια....αγορασαμε εξοχικο...στον μαγευτικο αγιο Κων/νο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χθες ειχαμε συμβολαια,πηραεμ και τον μπεμπη μαζι...δεν ειχα που να τον αφησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ηθελα να τον βγαλω και φωτογραφια να υπογραφει υποτιθεται το συμβολαιο,αλλα το κλιμα ηταν ...πολυ.....;););) σοβαρο.....

τελος παντων

βαριεμαι να δουλεψω...τι κανετε σε αυτη την περιπτωση???

επισης οταν βαριεστε και το ....αλλο:tongue::tongue::tongue::tongue: ..τι κανετε??? να αρχισω να ανησυχω?

ααα,εχω κι αλλη ερωτηση

ο μπεμπης εδω και μια εβδομαδα,εχει παρουσιασει το εξης ...τον παιρνει ο υπνος την ωρα που τρωει...κοιματε κανενα 1/2ωρο και μετα μου βγαζει το λαδι.....παιχνιδια...αγκαλιες....λογια.....σαλια.....κακα.......τετοια

σας φαινεται φυσιολογικο,να τον παιρνει ο υπνος στο φαγητο?ουτε να θυλαζε τετοιο πραγμα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σας κοριτσια,ελπιζω να ειστε ολες καλα

εμενα με ξεχνατε βρε κοριτσια ...κλαψ σνιφ

που εισαι βρε μαραααααα........διαβασα την ιστορια σου μονορουφι...καλη μου μονο εσυ θα μπορουσες να ειχες περασει αυτες τισ στιγμες ...ετσι.....απαιχτα

σου ευχομαι ,η ζωη σας να κυλησει γλυκα και τρυφερα οπως οι πρωτες στιγμες που αναταλλαξατε με την κορη σου:P:p:p:p

φυσικα το ευχομαι αυτο και για ολα τα κοριτσια

ροουζ με γεια το δοντακι...σιδερενιοι να ειστε

εγω ψιλοχαθηκα αυτες τις μερες γιατι ετρεχα με διαδικαστικα.....

κοριτσια....αγορασαμε εξοχικο...στον μαγευτικο αγιο Κων/νο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χθες ειχαμε συμβολαια,πηραεμ και τον μπεμπη μαζι...δεν ειχα που να τον αφησω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ηθελα να τον βγαλω και φωτογραφια να υπογραφει υποτιθεται το συμβολαιο,αλλα το κλιμα ηταν ...πολυ.....;););) σοβαρο.....

τελος παντων

βαριεμαι να δουλεψω...τι κανετε σε αυτη την περιπτωση???

επισης οταν βαριεστε και το ....αλλο:tongue::tongue::tongue::tongue: ..τι κανετε??? να αρχισω να ανησυχω?

ααα,εχω κι αλλη ερωτηση

ο μπεμπης εδω και μια εβδομαδα,εχει παρουσιασει το εξης ...τον παιρνει ο υπνος την ωρα που τρωει...κοιματε κανενα 1/2ωραο και με μου βγαζει το λαδι.....παιχνιδια...αγκαλιες....λογια.....σαλια.....κακα.......τετοια

σας φιανεται φυσιολογικο,να τον αιρνει ο υπνος στο φαγητο?ουτε να θυλαζε τετοιο πραγμα

Γεια σου ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.

Καλορίζικο το εξοχικό! Ζηλεύουμε, να σου πώ την αλήθεια!!! Να είσαστε πάντα καλά να το χαίρεστε με το μπεμπάκι σας....

Κι εμένα το παθαίνει αυτό στο μαμ, που είναι πιο μικρούλης, λές να ανησυχήσω; Με το ζόρι τρώει τα τελευταία ml...και τον ψιλο-πιέζω, να σου πώ την αλήθεια, γιατί φοβάμαι μην μου αδυνατίσει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σου ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ.

Καλορίζικο το εξοχικό! Ζηλεύουμε, να σου πώ την αλήθεια!!! Να είσαστε πάντα καλά να το χαίρεστε με το μπεμπάκι σας....

Κι εμένα το παθαίνει αυτό στο μαμ, που είναι πιο μικρούλης, λές να ανησυχήσω; Με το ζόρι τρώει τα τελευταία ml...και τον ψιλο-πιέζω, να σου πώ την αλήθεια, γιατί φοβάμαι μην μου αδυνατίσει....

σε ευχαριστω γλυκια μου για τις ευχες:-P:razz::-P:razz:

εσυ καλα κανεις και τον πιεζεις...πρεπει να τρωει οσο σας λεει ο γιατρος και αυτο το παθαινει γιατι ειναι μικρουλης και κουραζεται

ο δικος μου ειναι δεν ειναι και τοσο μικρουλης,και δεν το ειχε κανει ουτε οσο ηταν σαν τον δικο σου....αυτα σκεφτομαι και απορω

για την δικια σου περιπτωση μια χαρα φυσιολογικο μου φαινεται

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...