Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ερι μου που μένεις είπαμε? Εγώ μένω Σέρρες και εδώ βρέχει συνέχεια και έχει κρύο γαμώτη μου.

Α είσαι Βόρρεια.....εγώ είμαι Νότια Αθήνα και εδώ ο καιρός είναι κάπως πιο γλυκός.

Νεφέλη εσύ πού μένεις;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρα ζητάς το bbcode για τα φόρουμ το αντιγράφεις και το κάνεις επικόληση στην άδεια εικόνα στην επεξεργασία υπογραφής αφού σβήσεις την προηγούμενη....Μην ξεχνάς να κάνεις αποθήκευση.Α πριν από την αποθήκευση μπορείς να κάνεις προεπισκόπηση για να δεις αν έπιασε.'Έτσι το κάνεις;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ποποοοο το θυμασαι κ εσυ ρε ερη μου ε??? εγώ να δεις... με το που ειδα την φουξιαροζ γραμμούλα λεω..νταν ντααααανννν! εδώ είμαστε :P και μετα αρχισαν ολα τα υπολοιπα.. η πρωτη φορά που ακουσα καρδούλα, η πρώτη φορα που ειδα κάτι περισσότερο απο μια κουκίδα, η πρώτη φορά που ειδα την κοιλιτσα της, η πρώτη φορά που την πήρα αγκαλιά, η πρώτη φορά που με κοίταξε.. κλπ κλπ κλπ....αχχχχχχ!!! μέλωσα

dZJip3.png

ποποοοο το θυμασαι κ εσυ ρε ερη μου ε??? εγώ να δεις... με το που ειδα την φουξιαροζ γραμμούλα λεω..νταν ντααααανννν! εδώ είμαστε :P και μετα αρχισαν ολα τα υπολοιπα.. η πρωτη φορά που ακουσα καρδούλα, η πρώτη φορα που ειδα κάτι περισσότερο απο μια κουκίδα, η πρώτη φορά που ειδα την κοιλιτσα της, η πρώτη φορά που την πήρα αγκαλιά, η πρώτη φορά που με κοίταξε.. κλπ κλπ κλπ....αχχχχχχ!!! μέλωσα

Αχ, και εγώ τα ίδια σκέφτομαι και δακρύζω....Οι ορμόνες μάλλον είναι....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

μπα... απλά εχουμε πά8ει μια άλφα αγριοκαψούρα.. μ αρεσει που έλεγα πώς δεν θα γίνω σαν τις άλλες μαναδες που τρέχουν ξελιγωμένες και διηγούντε παντού τα κατορθώματα του παιδιου τους κλπ κλπ κλπ αλλά τελικά έχω γίνει χειρότερη...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μπα... απλά εχουμε πά8ει μια άλφα αγριοκαψούρα.. μ αρεσει που έλεγα πώς δεν θα γίνω σαν τις άλλες μαναδες που τρέχουν ξελιγωμένες και διηγούντε παντού τα κατορθώματα του παιδιου τους κλπ κλπ κλπ αλλά τελικά έχω γίνει χειρότερη...

Α ώστε είσαι και εσύ κουκουβαγίτσα!!!!!:tongue:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

γεια σου βανιλομαμά! ναι ναι εδώ και 3 εβδομάδες σχεδόν ειμαι back in action! η πουκι ειναι δοξα τον θεό περίφημα στην εξωτική αυλίδα και εχει μπει εδώ και ενα μηνα στην φάση των αναζητήσεων... παρατηρεί τα πάντα και αντιδρά σε ΟΛΑ! κατι πρεπει να εχει το αλμιρον το γάλα της δεν εξηγητε αλλιώς! μουχαχαχα!!

ο μπεμπίτος τι κάνει? εσυ?

dZJip3.png

γεια σας κοριτσια

Ροζ μου τις πεταξα τις παλιες πιπιλες και πηρα καινουριες. ευχαριστω

σημερα πηγα να ξαναδω για υπνοσακο και τελικα κατεληξα σ αυτον που πηρα οι αλλοι ηταν πολυ χοντροι και μου ειπαν θα σκαει το παιδι , πηρα και εναν δωρο στην ξαδελφη μου για τον μικρο της .Οι φορμες εξοδουγια τον υπνο δεν βολευουν γιατι εχει την κουκουλα και να σας πω τηναληθεια θα φοβομουν κιολας

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...