Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Eri μου καλημέρα.

Γενικά τα ντεκαφεινέ προιόντα και τα προιόντα χαμηλών λιπαρών έχουν υποστεί έξτρα χημική επεξεργασία γι αυτό λένε ότι είναι καλύτερα αν μπορούμε να τα αποφεύγουμε. Τώρα αν πίνεις και ένα την ημέρα δεν χάλασε και ο κόσμος. Γενικά έχω πετύχει γιατρούς των οποίων οι απόψεις σχετικά με την διατροφή της μαμάς όταν θηλάζει να είναι αντικρουόμενες. Εγώ προσπαθώ να τηρώ όσα περισσότερα μπορώ ακούγοντας τις γνώμες όλων και προσαρμόζοντας τες στην δική μου περίπτωση. Πχ εμένα μου είπανε καλό είναι να μην πίνω και καθόλου καφέ, αλλά δεν το κάνω γιατί δεν αντέχω και πολλά άλλα που δεν τηρώ, αλλά προσπαθώ να μην κάνω υπερβολές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

newmummy υποθέτω ότι αν κάνεις τις αναγκαίες ρυθμίσεις θα χωράει το μωρό στο κάθισμα αλλά δεν ξέρω πόσο βολικά θα είναι έτσι.....Μήπως δηλαδή ζεσταίνεται υπερβολικά.....

Ερι μου εγώ ρώτησα για το τουτού. Ναι ρε γαμώτο μάλλον στριμώχνεται και ζεσταίνεται αλλά τι να κάνω που έξω έχει κρύο και βρέχει και αυτή η φόρμα την προστατεύει καλά.

Αυτά τα φοράς μόνα τους ή με ρούχα από μέσα;

Βασικά και μόνα τους, αν δεν είναι πολύ σκληρά. Εγώ που έχω παρόμοια της φοράω πάντα ένα ζιπουνάκι από μέσα που κουμπώνει από κάτω για να κρατάει ζεστή την μεσούλα και την κοιλίτσα της και από πάνω αυτό το φορμάκι.

Καλημέραααααααααααααα.....

Τι κάνετε καλέ;...

Εμείς στρώνουμε τα χαλιά....Δηλ όχι εγώ ο άνδρας μου....Εμ, είπαμε οτι έβαλε κρύο και πήραμε τα χαλιά νωριτερα γιατί ο απόλυτος είναι μόλις 56 ημερών!!!Και σήμερα έχει 28 βαθμούς στην Πατρα!!!! Δήλαδή έλεος με αυτόν τον καιρό!!! Και πάάάάάάρα πολλή υγρασία!!!!

Εμείς με τα φλις βάζουμε φανελάκι από μέσα. Εάν βάλει πολύ κρύο βέβαια...τώρα φοράμε φορμάκι σαν πετσετέ είναι το ύφασμά του και ένα φανελάκι πάλι.ε, με 28 βαθμούς τι νατου βάλω του παιδιού!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημέρα, νεφέλη μου σχετικά με τον σάκο εξόδου στο αμάξι είναι φυσικό να ιδρώνει το μωρό. Γιατί όπως είναι λογικό βάζεις και καλοριφέρ. Το καλύτερο είναι να το έχεις χωρίς μπουφανάκι ή τον σάκο και όταν φτάσεις στον προορισμό να του το φορέσεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση αλλιώς το μωρό θα γίνει μούσκεμα ακόμα και αν χωρούσε στο καρεκλάκι και μετά θα κρύωνε στα σίγουρα.

Εμείς έχουμε ακόμα και δεύτερο μπολουζάκι μαζί μας γιατί ο Αντωνάκης ιδρώνει αφάνταστα στο καρεκλάκι αυτοκινήτου. Έχει και εκείνη την στρώσει από πίσω για νεογέννητα και τον ιδρώνει περισσότερο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας,κοριτσάρες μου!!!!!!Μου λείψατε πολύ!!!Έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά και μου ήρθαν τα πάνω κάτω.Ευτυχώς που υπάρχουν τα θήλαστρα.

Θέλω να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια τους.Με έχει πιάσει μια φοβία με την ουρολοίμωξη με αυτά που ακούω γύρω μου ότι δεν την καταλαβαίνεις.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν το μωρό τρώει με όρεξη αποκλείεται να είναι άρρωστο έτσι???Επίσης από τη γέννησή της μέχρι 2 μηνών είχε πάρει 1.900 γραμ.Τώρα έχει πάρει μόνο 300 γραμ περίπου σε 15 μέρες.Μήπως είναι λίγα??Να πάρω τηλέφωνο τον γιατρό??

εμενα επαθε ουρολοιμωξη δυστηχως οταν ηταν 23 ημερων!!!!τα παιξαμε!!!!!δεν το καταλαβαμε ακριβως επειδη ειχε απιστευτη ΟΡΕΞΗ!!!ηταν 23 ημερων και επινε 160γρμ:shock:!!αλλα στο τελος μας εκανε 40 πυρετο και πηραμε τα βουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μην φοβασαι ομως...θα το καταλαβεις απο το κλαμα, ειναι σπαρακτικο!!!εμεις παλι τοτε νομιζαμε οτι ηταν ΚΟΛΙΚΟΙ!!!και ο γιατρος αυτο μας ελεγε και την πατησαμε απο την αποψη οτι το μικρο μου ταλαιπορηθηκε 10 μερες στο νοσοκομειο με ενδοφλεβια!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

alohaaaa!! Καλε μην τα ντυνετε ωσαν τα κρεμμυδια τα μπεμπουδια όταν είστε στο αμάξι.. στριμώχνωνται και νευριάζουν και χάνουν την χαρά της διαδρομής. εγώ το βράδυ της φοράω ενα τιραντε φορμάκι και ένα μακρυμάνικο φορμάκι ενα νουμερο μεγαλύτερο για να ειναι άνετη και με πιο χοντρό ύφασμα (τώρα πώς τα λένε αυτά 8α σας γελάσω).

της εχουν γινει τα νευρα κροσια εδώ και ένα μηνα με τα δοντια της.. σάλια παντού, το χέρι ΟΛΟ μέσα, τα ούλα τουμπανο, κάτι ασπρο κάνει τικ τικ μαλλον ο δοντουδις ειναι και καμια φορά το βράδυ εκει που κοιμάται ηρεμη κάνει ένα ιουυ ιουυυ και ψιλοπετάγετε.. καρφώνει ο δόντις μάλλον

παιδιά η μικρη μασ βλεπει να τρώμε και απλώνει χεράκια λιγωμένη.. μπασ και 8ελει να οδκιμάσει κάτι άλλο περα απο το γάλα.. λογικο μου ακουγετε καθως έχει διπλασιάσει το βάρος της..8α ρωτησω τον παιδίατρο στις 25 ου εχουμε εμβολιο.. δεν θελω να μου κανει πυρετοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! κλαψ!!!!!

υγ. 27 28 29 η πουκι 8α ειναι ατ α8ενς... ψηνεστε για κανενα καροτσο-gathering?

dZJip3.png

Μόλις γύρισα από έξω. Χειρότερο καιρό δεν μπορούσαμε να έχουμε για την βάφτιση. Μου φέρανε και τις μπομπονιέρες και τις γύρισα πίσω γιατί δέσανε το φιόγκο από μιά κορδέλα που έχει το κουτάκι της μπομπονιέρας με πολύ πρόχειρο τρόπο. Τόσα χρήματα τους δίνεις ρε γαμώτο και σου φέρονται να μην πω πως...

Ροζουλίνη ναι αυτό έκανα με την φόρμα εξόδου. Μεγάλος μπελάς βέβαια αυτό με το βάλε βγάλε.

Κορίτσια δεν είναι σε mood για βάφτιση ρε γαμώτο με αυτό τον καιρό...................

Διαφημίσεις

Νεφέλη μπορεί να αλλάξει ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο...Ωστόσο εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτός ο καιρός γιατί δεν βρέχει και δεν κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο...Βέβαια αν είχε και λίγο ήλιο θα ήταν καλύτερα....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

alohaaaa!! Καλε μην τα ντυνετε ωσαν τα κρεμμυδια τα μπεμπουδια όταν είστε στο αμάξι.. στριμώχνωνται και νευριάζουν και χάνουν την χαρά της διαδρομής. εγώ το βράδυ της φοράω ενα τιραντε φορμάκι και ένα μακρυμάνικο φορμάκι ενα νουμερο μεγαλύτερο για να ειναι άνετη και με πιο χοντρό ύφασμα (τώρα πώς τα λένε αυτά 8α σας γελάσω).

της εχουν γινει τα νευρα κροσια εδώ και ένα μηνα με τα δοντια της.. σάλια παντού, το χέρι ΟΛΟ μέσα, τα ούλα τουμπανο, κάτι ασπρο κάνει τικ τικ μαλλον ο δοντουδις ειναι και καμια φορά το βράδυ εκει που κοιμάται ηρεμη κάνει ένα ιουυ ιουυυ και ψιλοπετάγετε.. καρφώνει ο δόντις μάλλον

παιδιά η μικρη μασ βλεπει να τρώμε και απλώνει χεράκια λιγωμένη.. μπασ και 8ελει να οδκιμάσει κάτι άλλο περα απο το γάλα.. λογικο μου ακουγετε καθως έχει διπλασιάσει το βάρος της..8α ρωτησω τον παιδίατρο στις 25 ου εχουμε εμβολιο.. δεν θελω να μου κανει πυρετοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! κλαψ!!!!!

υγ. 27 28 29 η πουκι 8α ειναι ατ α8ενς... ψηνεστε για κανενα καροτσο-gathering?

Γεια σου και σε σενα Μάρα.

Ενα φιλάκι στην πούκι από μένα να δώσεις.

Νεφέλη μπορεί να αλλάξει ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο...Ωστόσο εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτός ο καιρός γιατί δεν βρέχει και δεν κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο...Βέβαια αν είχε και λίγο ήλιο θα ήταν καλύτερα....!!!!

Ερι μου που μένεις είπαμε? Εγώ μένω Σέρρες και εδώ βρέχει συνέχεια και έχει κρύο γαμώτη μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...