Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καληνυχτίζω!!!!!Κλείνουν τα μάτια μου και δυστυχώς σε λίγη ώρα θα σηκωθώ να θηλάσω.....Ελπίζω τουλάχιστον να ξανακοιμηθεί γρήγορα......Μερικές φορές θηλάζω κοιμισμένη και φοβάμαι μήπως γίνει κανένα ατύχημα....Προσπαθώ να έχω τα μάτια μου ανοιχτά αλλά δεν είναι εύκολο.....Με καταλαβένετε έτσι δεν είναι;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνυχτίζω!!!!!Κλείνουν τα μάτια μου και δυστυχώς σε λίγη ώρα θα σηκωθώ να θηλάσω.....Ελπίζω τουλάχιστον να ξανακοιμηθεί γρήγορα......Μερικές φορές θηλάζω κοιμισμένη και φοβάμαι μήπως γίνει κανένα ατύχημα....Προσπαθώ να έχω τα μάτια μου ανοιχτά αλλά δεν είναι εύκολο.....Με καταλαβένετε έτσι δεν είναι;

ENNOEIΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...Κορίτσια πάω να μπανιαριστώ...σι γιου λέιτερ!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλησπέρα κορίτσια!Μπήκα για πολύ λίγο γιατί νυστάζω....Γιατί δεν πίνεις ντεκαφεινέ;

Ερη μου μόνο ντεκαφεινέ πίνω. Αλλά μου ειπε η γιατρός να πίνω μόνο νερό για 4 μέρες... Υπομονή να βρω τι φταίει. Απλά δεν εχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου γι'αυτό απορω. Τελοσπάντων αφού δεν είναι σοβαρό θα το φτιάξουμε κι αυτό... Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ειχα παει στον γυναικολογο αλλα δεν με ειχε εξετασει απο κατω , μονο με εναν υπερηχο απο πανω για να δει τα οργανα αν πηγαν στην θεση τους :tongue:

Συγγνωμη που επεμβαινω αλλα βρε κοριτσια τα ντεκαφεινε απαγορευονται στον θηλασμο και τα προιοντα με λιγα λιπαρα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

geiaaaaaaaaaaaaaaaaa δεν ειχα λαπτοπ και σας εχασα!μου λειψατεεεεε!ολα καλα εμεις η μπεμπουλα μεγαλωνει και μας ξετρελαινει...αυριο μετα απο 5 μηνες θα παω πρωι στην δουλεια..μεχρι τωρα κατι λιγα μεσημερια με τον αντρα μου!πειτε μου τα νεα του φορουμ..σιγουρα θα εχω χασει πολλα επεισοδια!!χαχα χα σας φιλω ολες!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλησπέρα κορίτσια μου , βλέπω έχουμε αφίξεις

μάρα μου και ζωή που είστε βρε κορίτσια μου ?

ευχαριστούμε πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας και ανταποδίδομαι εις τριπλούν

πράγματι δεν ήξερα αυτό που λέτε για τις περπατούρες στα αγοράκια, χχχμμ θα το προσέξω. απλά θέλω κάτι για το μωρό τώρα που σιγά σιγά το ρηλάξ θα βγει off.

Μαρσολάν μου να χαιρόμαστε τα μπεμπάκια μας.

Τι είναι αυτά τα φλις φορμάκια που λέτε ? υπάρχει καμιά φωτό να τα δω?

Πόπη μου είσαι μια κούκλα στις φωτογραφίες, και όπως σου έγραψα και στο σχόλιο δες για την πιπίλα που δίνεις στην μικρή, είναι από αυτές που απέσυραν , μια σειρά δηλαδή αυτών.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου , βλέπω έχουμε αφίξεις

μάρα μου και ζωή που είστε βρε κορίτσια μου ?

ευχαριστούμε πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας και ανταποδίδομαι εις τριπλούν

πράγματι δεν ήξερα αυτό που λέτε για τις περπατούρες στα αγοράκια, χχχμμ θα το προσέξω. απλά θέλω κάτι για το μωρό τώρα που σιγά σιγά το ρηλάξ θα βγει off.

Πόπη μου είσαι μια κούκλα στις φωτογραφίες, και όπως σου έγραψα και στο σχόλιο δες για την πιπίλα που δίνεις στην μικρή, είναι από αυτές που απέσυραν , μια σειρά δηλαδή αυτών.

Βρε, αυτά τα φλις δεν είναι αυτά τα φορμάκια που είναι στην αφή σαν τα λούτρινα τα αρκουδάκια;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/30/3

ροουζ στην φωτο δεν μπορω να πω οτι φαινεται καλα.Οχι καστορ,αλλα βελουτε..ναι.Σαν κατι πυτζαμες γυναικειες που εχουν πιο χοντρο,φλισ υφασμα!

Καλημέρα!

Καλώς την Μάρα και την Ζωή μας και πολλά φιλιά στα μπεμπόνια σας!

Newmummy και εμένα η γιατρός μου είπε όχι ντεκαφεινέ. Εγώ πίνω έναν ελληνικό και προσπαθώ να μην θηλάζω κιόλας το επόμενο δύορο. Αλλά η διατροφή μου είναι όπως είπες πλούσια σε άμυλο και από κρέας μοσχάρι. Στην δικιά μου για παράδειγμα την πειραζε ο αρακάς και γενικά τα όσπρια, μήπως έφαγες κάτι τέτοιο? Είναι τώρα και θέμα παιδιού αλλά και οργανισμού της μαμάς. Τώρα που το θυμήθηκα όταν είχα επισκευτεί έναν παιδίατρο πιστοποιημένο σε θηλασμό, μου είχε πει να πίνω καφέ γενικά, αλλά όχι νες και φραπέ. Οπως και κρασάκι μου είχε πει αρκεί να μην θηλάσω αμέσως μετά.

Την μικρή εγώ την φοράω συνέχεια φλις φορμάκια, τα βρίσκω αρκετά ζεστά για αυτήν την εποχή. Εδώ κορίτσια η κακοκαιρία συνεχίζεται. Θα πρέπει να βγω αργότερα να αγοράσω της μικρής ένα παλτουδάκι για την Κυριακή που θα πάμε στην εκκλησία και δεν ξέρω πραγματικά πως να ντυθώ και εγώ με αυτό το χάλι. Αλήθεια με την φόρμα εξόδου επιχειρήσατε να βάλετε το παιδί στο αυτοκίνητο? Χωράει να καθήσει στο καθισματάκι?

Κορίτσια γιατί απαγορεύεται το ντεκαφεινέ;;;Δηλαδή είναι καλύτερα να πίνουμε έναν κανονικό ελληνικό;;;;Εγώ πίνω ντεκά για καλύτερα...Δεν κάνω καλά;;;;Καλά μη φανταστείτε.....1 την ημέρα ( το πολύ 2 αλλά σπάνια...)!!!!Δεν έχω ρωτήσει τη γιατρό μου....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

newmummy υποθέτω ότι αν κάνεις τις αναγκαίες ρυθμίσεις θα χωράει το μωρό στο κάθισμα αλλά δεν ξέρω πόσο βολικά θα είναι έτσι.....Μήπως δηλαδή ζεσταίνεται υπερβολικά.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/30/3

ροουζ στην φωτο δεν μπορω να πω οτι φαινεται καλα.Οχι καστορ,αλλα βελουτε..ναι.Σαν κατι πυτζαμες γυναικειες που εχουν πιο χοντρο,φλισ υφασμα!

Αυτά τα φοράς μόνα τους ή με ρούχα από μέσα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...